- Konu Sahibi sementa1983
-
aranızda benim gibi bebişine daha bir iğne almamış olan var mı? ben niye bilmiyorum ama 7 aylık filan olduktan sonra bişiler almaya başlarım die düşünüyorum.gıcık mıyım neyim ben yaa :)))
29 L.canım linke bak görürsün:)
Bebeinize zel | Modern Hamile ve Gebe Giyim rnleri |
kızlar kesinlikle Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com den de alışveriş yapmalısınız fiyatlar feci uygun ve çok şıklar ben her seferinde ordan karşılaştırarak alıyorum. kalitelilerde ayrıcaaaa.
benim elbiselerimin çoğu ordan beğendiğinizi alabilirsiniz. zıbınlar falan sudan ucuz ve herşeyin fiyatı uygun 6.70 -8.90 -9.80 -11.90 ve daha neleri var
29 L.canım linke bak görürsün:)
Bebeinize zel | Modern Hamile ve Gebe Giyim rnleri |
kızlar kesinlikle Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com den de alışveriş yapmalısınız fiyatlar feci uygun ve çok şıklar ben her seferinde ordan karşılaştırarak alıyorum. kalitelilerde ayrıcaaaa.
benim elbiselerimin çoğu ordan beğendiğinizi alabilirsiniz. zıbınlar falan sudan ucuz ve herşeyin fiyatı uygun 6.70 -8.90 -9.80 -11.90 ve daha neleri var
canım civilimi keşfetsen eminim vazgeçemezsin ordaki alt değiştirme yatakları da çok şık bi bakar mısın
eminim beğenirsin
al canım bize de al gönder. ben saçma sapan ücra şark görevindeyim 3 ay sonra bitiyor anca merkeze gittiğimde alabiliyorum o da güzel ürünlere denk gelirsem alıyorum bişeyler. ilk aldığım ilde çeşit çoktu ve ürünler şıktı son gittiğim ildeki mağazada pek bişey yoktu yeni açıldığındandı sanırım. nette de el değmeyince içine sinmiyor insanın. neyse ki 3 ay var of of offf... güzel bişeyler bulursan bana da önerirsin adıyla rengiyle ben netten sipariş veririm artık
bu da bizim kızımızın alt açma minderi...
dekoratif olarak da kullanilabilir...çok şekey yaa....
ebrudan online sipariş verdim...bugün geldi....
Eki Görüntüle 169520
3 ay sonra geç kalmş olmaz mısn? 8 aylk falan oluyorsun..ücra köşede olmak zor ya, annen kardeşin alsınlar senın yerine.. ne istiyorsanal canım bize de al gönder. ben saçma sapan ücra şark görevindeyim 3 ay sonra bitiyor anca merkeze gittiğimde alabiliyorum o da güzel ürünlere denk gelirsem alıyorum bişeyler. ilk aldığım ilde çeşit çoktu ve ürünler şıktı son gittiğim ildeki mağazada pek bişey yoktu yeni açıldığındandı sanırım. nette de el değmeyince içine sinmiyor insanın. neyse ki 3 ay var of of offf... güzel bişeyler bulursan bana da önerirsin adıyla rengiyle ben netten sipariş veririm artık
Kızlarr bende bebişime hastane çıkışı bide çıtçıtlı bodyler aldım. Bakalım beğenecekmisiniz?
Eki Görüntüle 170276 Eki Görüntüle 170278 Eki Görüntüle 170279 Eki Görüntüle 170280 Eki Görüntüle 170281 Eki Görüntüle 170282 Eki Görüntüle 170283 Eki Görüntüle 170284 Eki Görüntüle 170275 Eki Görüntüle 170274 Eki Görüntüle 170277
canım maşallah güle güle giysin bebişin,ne kadar çok almışsın..bende çok istiyorum almayı..ankaraya gidince alıcam artık
oy oy çok tatlı annesi maşallah, güle güle kirletsin inşallah
3 ay sonra geç kalmş olmaz mısn? 8 aylk falan oluyorsun..ücra köşede olmak zor ya, annen kardeşin alsınlar senın yerine.. ne istiyorsan
annesi ya ne güzel ciciler almşsın, nerden aldın? aLlah üstünde görmeyide nasip etsin canım
Kızlarr bende bebişime hastane çıkışı bide çıtçıtlı bodyler aldım. Bakalım beğenecekmisiniz?
Eki Görüntüle 170276 Eki Görüntüle 170278 Eki Görüntüle 170279 Eki Görüntüle 170280 Eki Görüntüle 170281 Eki Görüntüle 170282 Eki Görüntüle 170283 Eki Görüntüle 170284 Eki Görüntüle 170275 Eki Görüntüle 170274 Eki Görüntüle 170277
ayyyy ben hepsine bayıldım yaaa haftaya annem gelecek bizde alırız artık :)))
hayırlı olsun güzel günlerde giymek nasip olsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?