2011 Ağustos Annelerinin Meleklerine Aldıkları Ciciler

Ben burayı çok ihmal etmişim ne kadar da güzel şeyler almışsınız bende aldım ama foto çekecek zaman bile bulamıyorum güle güle kullansın bebişler...

he heee ben de cinsiyeti belli degilken almistim bodyleri kiza da erkege de gider diye )
takim takim gezicek bizim kizlarrr , ne guzell

cokk tatlilar cnm,
onun montunu, kot tulumunu sevsinler

ben de kizima hep ev kiyafeti aldim; bikac da gezme kiyafeti alicam kizima ben de..

maşallah ciciler çok güzel daha ben pek bişe almadım yavaş yavaş almayı düşünüyorum ama kışın giyecekleri kıyafetleri kaç aylık almak lazım sizce?

Eki Görüntüle 176847 Eki Görüntüle 176846 Eki Görüntüle 176848

gülsenin cicileri ve öğrencimin gülse için yaptığı kum boya.....
canım hepsibirbirnden güzel,güle gle giysin bebişin..
çok uygun almşsın çoğu şeyi canım..güle güle giydirmeyi nasip etsin allahım bayıldım hepsine
canım sen bitirmişsin işi hüzerinde görmeyide nasip etsi,n allahımm..bende dün alışveriş yaptım iç kıyafetler bitti sayılır.sadece pijama takımı ve dış klıyafetler kaldı
aman allahım odanın güzelliğine bak,benımde bir odam olsaydı keşke ya güle güle kullansın bebişin

oy oy annesi ne güzeller bunlar,insan kendini kaybediyor ya..beni zor çıkardılar annemler dün mağazadan..sıfırı tükettim resmen

canim benim,
sen de gule gule giydir aldiklarini insallahh

Allah'im o gunleri saglikla gostersin bize..

çok tatlılar maşallah :) güle güle kullansın bebeğin bu arada aynı mama önlüğünden bn de aldım

Teşekkür ederiz teyzesi :)

güle güle kullnasın canım..bakım cantasında neler var?

Saol canım. Saç fırçası, tarağı, burun aspiratörü ( ama çok kullanışlı gelmedi), tırnak makası ( çıt çıt) , tırnak makası ( burnu yuvarlak), Banyo termonetresi, tırnak törpüsü var.

çok güzeellerr :)) hayırlı olsun canım:))

Teşekkür ederiz teyzesi

my little sun shine
cnm cicilerini çok gzel güle güle kullanın...

saol canım inşallah :)))

Saol teyzesiiiiii annem ev kıyafetlerini almıştı ben de bunları ve daha önce resmini koyduklarını aldım. Buarada sizler İstanbul' dasınız bostancı daki perşembe pazarında harika şeyler varmış. annem emzirme yastığı, zıbınlarını, battaniyelerini hep oradan aldı ve çok komik fiyatlara çok da kaliteli. Aklınızda bulunsun.Gidip baksanıza. Ben bu hafta perş -cuma yada izin alıp gelecektim ama alamadım ((

cicilerine bayıldım hele o monta bayıldım guzel gunlerde kullanın

Teşekkür ederim. Mont ilk baharda giyebileceği büyüklükte ama eşimin üniversiteden rugby takımından kalan çok sevdiği bir montu var ona çok benzediği için aldım. onun sırtında METU Falcons yazısı ve Kartal resmi var. Kartallı yama alıp sırtına diktirmeyi düşünüyorum :)))

Ya ama insanın kendini kaybetmemesi mümkün değil ki! Bana kalsa ben şimdiden 1 yaşa kadar alacağım :)))))))))

Umarım hepimizin bebişleri güzel günlerde giyerler bu cicileri

kızlar güle güle kullanın çok beğendim ben de yakında eklerim yeni şeyler de alınca...maaşallah bebeklerimize aldıklarımıza sağlıkla giydirelim inşallah

kızlar bişi dicem ben 5.5 aylık hamileyim ve çok isteyerek bekleyerek oldu bebişimiz ama ben bebişime bişi almıyorum yani ne bilim hiç hevesim yok annem benden hevesli habire alıyo ben daha bişi almadım
niye ben böleyim yaaa hiç hevesim yok bişi almaya

cnm 1 parca bisye alsan gerisi gelr merak etme.
ben bebegime simdilik bir cekmece ayirdim, aldiklarimi da icine yerlestirdim; heraksam evden ise ozlemle gidiyorum o cekmeceyi acip bakmak icin inan :97:

canım bende sen gibiydim daha 2-3 hafta önce bir iki şey almaya başladım...arkadaşımızın dediği gibi bi başladımı gerisi geliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…