2011 Ağustos Annelerinin Meleklerine Aldıkları Ciciler

Çok cicilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Güle güle giyinsin minişin

Teşekkür ederriizzzz :)))

kızlar güle güle kullanın çok beğendim ben de yakında eklerim yeni şeyler de alınca...maaşallah bebeklerimize aldıklarımıza sağlıkla giydirelim inşallah

İnşallah canım.

Canım çok tatlılar yaa... Kızların tabi daha renk renk cicişleri :))

yaa evett bişey yüklemiyoruz ki biz.. kimimiz temkinli sonradan topluca alıcak çoğu şeyi kimimiz de çook üşeniyo resim eklemeye ...

slm kızlar allah hepinizden razı olsun. hepimize rabbim sevgiyle mutlulukla huzurla giydirmeyi nasip eder inşallahhh..
eylül anneleri çok hevesli ben de fark ettim biz tembeliz
bulunduğum yer itibariyle alamıyorum hiçbirşey yok bu anadolu ilçesinde 2 ay sonra tayinimiz çıksın ilde alıcam daha allahın izniyle. ama sizin imkanınız varsa çıkın çıkın alın yavaş yavaş sıcaklara kalmamak lazım.
benim daha çoooooooook eksiğim var bunun yanında yeni ev yeni eşyalar koca göbek havada sıcak olunca şişer elim ayağım herhalde.
banyo beslenme bakım ve biçok şeye daha girmedim. alanınız varsa ne mutlu

ayyy cicişlerinee bayıldım çoook gzeller
özellikle pembeli önlüğüne bayıldım mother care sanırım ne kadara aldın cnm
bide atlet tarzı çıtıçıtlılarını nereden aldın?
nazar deymesin

Sağol canım...

Tatlım önlük mothercare 10 TL...

Beyaz atlet çıtçıtları da mothercare den aldım. 7 tanesi 39 TL...
3'lü tulumlarıda mothercare den aldım. 63 TL
3'lü çıtçıtlı atletler chicco. 47 TL

selam kızlar,bende 1 aftalık iznimde boş durmadım bebişime ciciler aldım..zıbınları 7 tlye,ayakkabıyı 15 tl, çorap 12 tl,atletler 9 tl ye c&a dan aldım.. blue jean'e 49 tlye, montu 49 tl ye, tişörtü 22tlye zaradan aldım..alt açmayı kardeşim almş sağolsun..battaniyeyide annemin arkadaşı örmüş

hepsini güle güle kullansın bebişin
dikkat bebek var yaz şeyler ne?

canım, çok güzel şeyler almışsın. bebeğin güle güle giysin. o tavşanlı tulumu bende internetten görmüştüm, pembesini almaya düşünüyordum. sende o arkadaki kuyruğu görünce tamamıyla ikna oldum. fakat 3-6 ay arası için almaya düşünüyrum. seninkinin bedeni ne?
bu arada bende aynı hatıra defterini aldım. içinde cd de var ama ne işe yaradığını bilmiyorum. açıp bakmadımda remzi kitabevinde almıştım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…