2011 Ağustos Annelerinin Meleklerine Aldıkları Ciciler

hepsini güle güle kullansın bebişin
dikkat bebek var yaz şeyler ne?
canım o bebeğe ileride hatıra olacak çok güzel bir anı defteri..ilk fotoğrafları, ilk emeklemeye başladığı gün,ilk gülüşü, hastaneden çıkış fotosu, anne babanın evlenmeden önceki fotosu vs vs çok harika...ve eğlenceli tavsiye ediyorum almanı..d&r dan 35e almştım..

bendeki tavşanlı tulumda 3-6 aylık canım, fotolarda biraz iri durmuş kıyafetler ama çok küçükler..ben kitabı d&rdan 35e aldım..inan bende daha cdye hiç bakmadım,sanırım ya internet ortamında da doldurabilyrosun yada içinde nasıl doldurulacağını anlatıyor..

cnm begenmel ne kelime bayildik.
prensesimiz gule gule giysin insallah.

beyaz yelegin eger idil bebe ise aynisindan ben de aldim cnm

oy oyy masallah, bizim oglan adam olmus da kot da giyecekmis, sevsinler onu.
hepsi harika cnm, guzel gunlerde giydir.

bu arada dikkat bebek var gunlugunden ben de almistim ilk hamileligimi ogrendigimde )

Sağol canımcım...

Yelek idil baby, al canım al, takım giyinsinler

ayyy bayıldımmmm kıyafetlere kızlar çok zevklisiniz
hemm çok şirinler hem de çok uygun fiyatları güle gülee giydirmek nasip olur inşallah hepimize...

tavşanlı tulum ile kitapta gözüm kaldı ben de kopyacılık yapayımmm ..

hihi bende gittiğimde bi bakim o zaman güzel bişimiş..

Canım hepsi çok hoş. Güzel günlerde kullan inşallah. Bayıldım :)

sağol canım daha güzellleri sizlerin osun
al canım al bebişlerimiz donansın
Canım hepsi çok hoş. Güzel günlerde kullan inşallah. Bayıldım :)

sağol canım daha güzelleri olsun bebişinin inşallah

dün biraz bebek mağazalarında dolanınca gördüm ki herşey çok değişmiş bilmedğim ne çok şey varmış,bebek mevlütü yapacak olanlara göre mevlüt kıyafetine uygun olarak alt açma seti veriyorlar anneanne babaanne o setle beraber bebeği tutup sallıyorlarmış mevlütte filan
bide biberonlar hakkında detaylı bilgisi olan var mı
ben dr browns un yenidoğanını aldım inş. ilk zamanlar ihtiyacımız olmaz da kullanmayız

evet canım cok değişik seyler var benım bır bılgım yok canım annelerın 2011 ağustos annelerıne önerılerı dıye bır topik var orada yazıyor canım bır bak ıstersen

kıslarrrrrrrrr bayıldım hepsine bayıldım....
Allahım sağlıkla doğmalarını,üstlerinde görmeyi nasip eder hepimize inşallah cicilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…