2011 Ağustos Annelerinin Meleklerine Aldıkları Ciciler

kızlar sizinlede paylaşmak istedim
ben 1 2 tane bebişime ayaklı yani patikli alt almıştım annem dedi kızım bak bunlar en fazla 1 hafta 10 gün giyer daha fazla giyemez boyları uzadığı için dizinden bükülüyo ayağı olmuyo dedi sonra annemin bunu demesi üzerine bi iki kişiye danıştım onlarda doğruladı ve evet kullanılmıyo hatta bebeğin bacağı eşortman altında bükülü duruyo buda bebeğin boyunun uzamasına engel oluyo dedi gerçektende mantıklı geldii..
ayrıca birde şu baştan aşağı tulumlar varya tek parça onlarda çok kullanılmıyomuş aynı şekilde onlarda boy uzamasına engel oluyomuş...bide bebek altını kirlettiğinde alt giysisi battığında komple soymak gerekiyomuş bebeği..
en güzel alınacak kıyafetler alt üst ayrı ve alt giysinin patikli olmamasıymış..
bilginize...

kızlar sizinlede paylaşmak istedim
ben 1 2 tane bebişime ayaklı yani patikli alt almıştım annem dedi kızım bak bunlar en fazla 1 hafta 10 gün giyer daha fazla giyemez boyları uzadığı için dizinden bükülüyo ayağı olmuyo dedi sonra annemin bunu demesi üzerine bi iki kişiye danıştım onlarda doğruladı ve evet kullanılmıyo hatta bebeğin bacağı eşortman altında bükülü duruyo buda bebeğin boyunun uzamasına engel oluyo dedi gerçektende mantıklı geldii..
ayrıca birde şu baştan aşağı tulumlar varya tek parça onlarda çok kullanılmıyomuş aynı şekilde onlarda boy uzamasına engel oluyomuş...bide bebek altını kirlettiğinde alt giysisi battığında komple soymak gerekiyomuş bebeği..
en güzel alınacak kıyafetler alt üst ayrı ve alt giysinin patikli olmamasıymış..
bilginize...

Canım hepsi şekerleme gibi :))) Güzel günlerde giydirmek nasip etsin allah!

buda 2. hastane çıkışımız....kendim çeksem daha net olcaktı..ama netten ekledim..benimkinin gülleri pembe...

kızlar hepiniz çok güzel şeyler almışsınız, bebekleriniz güle güle giysinler, o kırmızı tombik popolarını içine sığdırırkende bizde mutlu olalım.
bende geçen hafta kuzuma bir kaç şey aldım, onların fotoğraflarını koyayım dedim, gerçi ben daha çok az şey aldım, kocamın gelmesini bekliyorum, onunla birlikte seçmek istiyorum:)
kızlar, bu sıpam için ilk aldığım şeydi. zaten burdaki arkadaşımızdan biri almıştı, benimde hoşuma gitmişti, bende almış oldum:)

tüm kıyafetlerin başı rahat girsin diye ya sırtında yada boyun kısmında çıtçıtlı olmalarına dikkat ettim, sadece 1nde bu olayı kaçırmışım. zıbınlar 0 veya 0-3 ay arasındalar. bide mothercareden bir ara 7li zıbın takımıyla önlükler almıştım ama çekmeye unuttum. gelecek sefer onlarıda eklerim. ama daha almam gereken çok şey var

Son düzenleme:

gülerek kullan canım battaniye yelek onlardan ben de almıştım. gülerek kullanın inşallah

bikesha cnm çok ciciler bunlar yaa maşallah güle güle giysin bebişin inş...
ama kızlar koyduğunuz fotolardaki cicileri nereden ne kadara ladığınızıda yazarsanız fikir olur bizlerede,
yazarsanız seviniriz..

mothercareden aldığım renkli bodylerin 7lisi 52 , beyaz olanlar kısa kollusu da yarım kollu bodyler de yine 7li paket 38 lira ancak ikincisine yüzde 50 indirim vardı.
pijama takımı lcw den aldığım 22den 16 liraya düşmüş. Lcw yelek paraşüt 27 lira.
pijama takımı civil 12 lira diğeri 15.5 lira. yeşil yelek yine civil 5 lira, alt eşofman 5 lira.
yarım kollu body ve tulum c&a
diğer kolsuz bodyler özdilek

çok şekrler güle güle kıullansın....çizgi film kahramanlı tulumları nerden aldın? bu aradabattaniyeden bende aldım

annesi prensesine ne güzel ciiler almış, allah üstünde görmeyide nasip etsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…