2011 Ağustos Annelerinin Meleklerine Aldıkları Ciciler

maşallah hepsi çok güzel,iyi günlerde giysin inş. mavi tulumu nerden aldım canım çok tatlıymışşş

Kızlar buda kızıma babasının amerikadan aldığı ciciler. bizde henüz görmedik resimlerinden baktık sadece ama timberland ayakkabılarına bayıldım ben çok da ucuzmuş 2 tanesi 25$, birkaç tane daha sipariş verdim 9 ay-1 yaş -1,5 :)))

Harika, iyi günlerde kullansın. Carter's ürünleri gerçekten çok güzel ve buraya göre ucuz. Amerikada ücretsiz kargo, Fakat türkiyeye gönderimleri yok.
Eşiniz getirip buradan kargo ile yollayabilirseniz haberim olsun, bende almak isterim.

bende getırttım hep carters..cok guseller gercekten
markabebe.com da satılıyor urunlerı aklınızda olsun

canım cicleriniz çok güzelmiş güle güle kullanın
ilk hamileliğimde benim eşim de amerikadaydı bir sürü kıyafet vs getirmişti
avent in biberon ve emzikleri çok ucuz orda tavsiye ederim
bir de dr browns un cam biberonları var ama tr de satılmıyor fiyatları yine çok uygun onlardan da aldırabilirsin
bir de bebeğin gazını çıkarırken kullanmak için burp cloth lar var ben tr de bulamamıştım
carters ve first moments markalar benim en beğendiğim markalardı
keşke şimdi de imkan olsa da gidip tüm alışverişi ordan yapıp gelsek

burp clothes lar burda omuz bezı olarak satılıyor ama begenedım pek.bız kendımız dıktık daha cıcılı bıcılı oluyo

slm teyzoşlarrr
bunlarda bizim cicilerimiz...
pembe önlüğümüzü only smile teyzemizden kopya çektik
ayrıca fotolardan birinde battaniyemiz var çok büyük olduğu için dörde katlamak zorunda kaldım fotoya sığmadı..

miniklerin herşeyleri çok güzel.. maşallah allah iyi günlerde sağlıcakla kullanmayı nasip etsin tüm bebişlerimize..

çok tatlılar canım, carter's en tutulan marka zaten amerikada, güle güle giysin kızın da.
Bi de canım bu kısa kollu ve kolsuz kıyafetlerin bedeni ne? ilk 3 ay içerisinde giydirebilecek miyiz ben en çok onda tereddüt yaşıyorum. Küçükken üşüyorlar çok ısınamıyorlar diyolar, sonrasında da havalar serinleyecek.

Güle güle giysin canım, 4. resimdeki kısa kollu tulumu ben de almıştım çok şeker

Son düzenleme:

sğl cnm inş giydirmemizi nasip eder Allahım
sende güle güle kullan.

güzel günlerde sağlıkla kullanın canım:))
ayyy bayıldım ben yaaaa :)))sağlıkla kullanırsın inşallah hayırlı olsun :))

canımmm ne güzel seyler bunlar yaaa hayırlı olsun nerden aldın bu arada marka ve fiyatta yazsak iyi olmazmı :))

Cnm bebisin gulw gule giysib hepsini... Ama bizim kizlar pisti olcak turuncu taytli takimi giyince hbrin ola :)) benimde kuzenim gecenlerde getirdi bize ondan cartersdan almis... Hepsi cok guzell :))

Cnm ciciler cok guzel bebiskon guzel gunlerde giysin :)) o pembe onlukte benimde aklim kalmisti ama ben 3 lu takim olan onunde aynali bi dierindekiz yuzu bi dierinde de born to be a princess yazisi olandan aldim )

alternate,peppermint,Gem,only_smile
Teşekkür ederiz teyzeleri :)) Daha güselleri sizlerin olsun. Evet orada oldukça uygunmuş fiyatları giysilerin tanesi 10$'a gelmiş. Ben kışlık bişeyler de alsın istedim ama maalesef kışlık birşeyler bulamamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…