- Konu Sahibi sementa1983
-
Eki Görüntüle 188438
buda 2. hastane çıkışımız....kendim çeksem daha net olcaktı..ama netten ekledim..benimkinin gülleri pembe...
Eki Görüntüle 188464 Eki Görüntüle 188465 Eki Görüntüle 188466 Eki Görüntüle 188468 Eki Görüntüle 188469 Eki Görüntüle 188472
kızlar umarım eklemişimdir bunlar da benim aldıklarımın bir kısmı
çok sagol canım. haklısın, aklıma gelmedi. şimdi hatırladıklarımı hepsini yazayım:)bikesha cnm çok ciciler bunlar yaa maşallah güle güle giysin bebişin inş...
ama kızlar koyduğunuz fotolardaki cicileri nereden ne kadara ladığınızıda yazarsanız fikir olur bizlerede,
yazarsanız seviniriz..
o battaniyeden galiba hepimiz almışız:):) demek ki ağustos ayında bebeklerimiz hep aynı takılacak:):)çok şekrler güle güle kıullansın....çizgi film kahramanlı tulumları nerden aldın? bu aradabattaniyeden bende aldım
güzel dilekleriniz için çok sagolun. umarım, hepimiz bebişlerimizi bir güzel süsletip öyle fotoğraflarını çekip koyarız. yerim ben onların o küçük patikleriniannesi prensesine ne güzel ciiler almış, allah üstünde görmeyide nasip etsin canım..
kızlar amma çok şey almışsınız bebişlere :)) bende kendimi çok almış sanıodum walla yine moralim bozulmak üzere benim kızımın cicisi az diee:))) güle güle güzel günlerde giysinler bebişler hepsini inşallahh :))
şu resim eklemeye üşenmesem bende göstericem inşallah bigün teyzoşlara cicileri :))
gelısımcı zeynepela bıheska nilçiçek
cicileriniz cok guzellerler güzel gunlerde kullanın ıns.
kızlar hepiniz çok güzel şeyler almışsınız, bebekleriniz güle güle giysinler, o kırmızı tombik popolarını içine sığdırırkende bizde mutlu olalım.
bende geçen hafta kuzuma bir kaç şey aldım, onların fotoğraflarını koyayım dedim, gerçi ben daha çok az şey aldım, kocamın gelmesini bekliyorum, onunla birlikte seçmek istiyorum:)
Eki Görüntüle 188461 kızlar, bu sıpam için ilk aldığım şeydi. zaten burdaki arkadaşımızdan biri almıştı, benimde hoşuma gitmişti, bende almış oldum:)
Eki Görüntüle 188487 Eki Görüntüle 188463 Eki Görüntüle 188489 Eki Görüntüle 188479 Eki Görüntüle 188467 Eki Görüntüle 188483 Eki Görüntüle 188484 Eki Görüntüle 188490 Eki Görüntüle 188488 Eki Görüntüle 188486 Eki Görüntüle 188475 Eki Görüntüle 188474
tüm kıyafetlerin başı rahat girsin diye ya sırtında yada boyun kısmında çıtçıtlı olmalarına dikkat ettim, sadece 1nde bu olayı kaçırmışım. zıbınlar 0 veya 0-3 ay arasındalar. bide mothercareden bir ara 7li zıbın takımıyla önlükler almıştım ama çekmeye unuttum. gelecek sefer onlarıda eklerim. ama daha almam gereken çok şey var
oo biz daha birini alamazken sen 2.sini almşsın...güle güle giysin bebişin canım
maşallah cicilerimize hepsi birbirnden güzel
çok sagol canım. haklısın, aklıma gelmedi. şimdi hatırladıklarımı hepsini yazayım:)
o battaniyeden galiba hepimiz almışız:):) demek ki ağustos ayında bebeklerimiz hep aynı takılacak:):)
güzel dilekleriniz için çok sagolun. umarım, hepimiz bebişlerimizi bir güzel süsletip öyle fotoğraflarını çekip koyarız. yerim ben onların o küçük patiklerini
şimdi, ben çoğunu izmirde aldığım için bebek mağazalarına söylesemde işinize yaramayacağı için, kıyafetlerin asıl üreten markalarını söylüyorum:
çizgi filim kahramanlı tulumları, bide 5 grubu Disnep Baby'den. 5li takımm 26liraya gelmişti, diğer iki tulumlardan yeşilli olan 22liraya, winnie de poohlu olan 19a aldım.
2 tane ikili zıbınlar, solopetli olan takımı, bide pembe cebli olanı F&F baby'den aldım. ikili olanlar 18liraya aldım. pembe cebli 14e aldım. solopetlide 22ye gelmişti fakat içindeki zıbın dahil.
ilk çorapla birlikte çekilen tavşanlı zıbın Chicco'dan 36 liraya almıştık (şimdi düşününce aslında pahalı almışız, ama eşimle ankaradayken ilk aldığımız kıyafetti:))
çoraplar ise LCW'den 3 liraya almıştım
battaniye galiba 16 liraydı, yelek ise 8di -ikiside bildiğiniz üzere LCWki
pembe kısa etekliyi Loya'dan 8 liraya aldım
bide kollar fırfırlı civcivli beyaz zıbın Baby Center'den- 8.50 lira
alt değiştirme mindari Bebetto'dan - 20 liraya.
şimdili bu kadar:):)
canımi çok sagol, senin kızında kendi cicilerini güle güle giyer inş. sen, öyle bakma, benim tek aldıklarım bunlar oldu, başka bir şeyim yok. yani alınması gerekn bir sürü şey varkızlar amma çok şey almışsınız bebişlere :)) bende kendimi çok almış sanıodum walla yine moralim bozulmak üzere benim kızımın cicisi az diee:))) güle güle güzel günlerde giysinler bebişler hepsini inşallahh :))
şu resim eklemeye üşenmesem bende göstericem inşallah bigün teyzoşlara cicileri :))
hiç sorma, benim kuzenimde geçen sene doğum yapmıştı, o kadar çok şey almıştı ki, bide üstüne bir sürü hediye geldi, kız çoğunu giydirmeden bebek büyümüş oldum. sonra keşke farklı yaşlar için alsaymışım diyip duruyordu:)zeynepela, bikesha
kizlar donatmissiniz valla bebisleri,
bayildim herbirine,
yaa kizlar ben daha bisye almicam diyorum, siz de yeni ciciler gordukce yeniden biseyler almaya ozeniyorum, nolacak boyleee
hele temmuz annelerine baktim gecen gun, bazilari bir dukkan dolusu giysi almis nerdeyse
çok sagolun kızlar, hepimiz inş. bebeklerimizi güzel güzel süsletiriz, sonra onlara bakarken şu minacık bıdıcık yavruyu ben doğurdum diye gururla bakarız. sağlıklı doğururuz inş.Canım çok şekerler bunlar, bayıldım. Bebiş güle güle giyinsin.
bak, sen bu çizgi kahramanları çok sevdin galiba:):) onları ben balçova kipada almıştım, hepside baya uygun gelmişti bana. bide onların tarzında kemeraltındaki mina çocuktada görmüştüm ama istediğim beden o zaman yoktu.o dediğin mağazalar nerde? yani çizgi film kahramanlıu aldıkalrın?
Bunlar da şimdiye kadar bizim aldığımız cicilerimiz...
Eki Görüntüle 189322 Eki Görüntüle 189320 Eki Görüntüle 189319 Eki Görüntüle 189318 Eki Görüntüle 189317 Eki Görüntüle 189315 Eki Görüntüle 189314 Eki Görüntüle 189313 Eki Görüntüle 189312 Eki Görüntüle 189321
Eki Görüntüle 189322 Eki Görüntüle 189320 Eki Görüntüle 189319 Eki Görüntüle 189318 Eki Görüntüle 189317 Eki Görüntüle 189315 Eki Görüntüle 189314 Eki Görüntüle 189313 Eki Görüntüle 189312 Eki Görüntüle 189321
Hepsi birbirinden güzel :)) Güle güle kullan cicişlerinizi, bayıldııımmmm :))))
çok tatlılar :):) güle güle sağlıklı huzurlu günlerde giysn yumurcak :)
canımi çok sagol, senin kızında kendi cicilerini güle güle giyer inş. sen, öyle bakma, benim tek aldıklarım bunlar oldu, başka bir şeyim yok. yani alınması gerekn bir sürü şey var
hiç sorma, benim kuzenimde geçen sene doğum yapmıştı, o kadar çok şey almıştı ki, bide üstüne bir sürü hediye geldi, kız çoğunu giydirmeden bebek büyümüş oldum. sonra keşke farklı yaşlar için alsaymışım diyip duruyordu:)
çok sagolun kızlar, hepimiz inş. bebeklerimizi güzel güzel süsletiriz, sonra onlara bakarken şu minacık bıdıcık yavruyu ben doğurdum diye gururla bakarız. sağlıklı doğururuz inş.
bak, sen bu çizgi kahramanları çok sevdin galiba:):) onları ben balçova kipada almıştım, hepside baya uygun gelmişti bana. bide onların tarzında kemeraltındaki mina çocuktada görmüştüm ama istediğim beden o zaman yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?