2011 Ağustos Annelerinin Meleklerine Aldıkları Ciciler

Eki Görüntüle 188438

buda 2. hastane çıkışımız....kendim çeksem daha net olcaktı..ama netten ekledim..benimkinin gülleri pembe...
oo biz daha birini alamazken sen 2.sini almşsın...güle güle giysin bebişin canım

maşallah cicilerimize hepsi birbirnden güzel

bikesha cnm çok ciciler bunlar yaa maşallah güle güle giysin bebişin inş...
ama kızlar koyduğunuz fotolardaki cicileri nereden ne kadara ladığınızıda yazarsanız fikir olur bizlerede,
yazarsanız seviniriz..
çok sagol canım. haklısın, aklıma gelmedi. şimdi hatırladıklarımı hepsini yazayım:)

çok şekrler güle güle kıullansın....çizgi film kahramanlı tulumları nerden aldın? bu aradabattaniyeden bende aldım
o battaniyeden galiba hepimiz almışız:):) demek ki ağustos ayında bebeklerimiz hep aynı takılacak:):)
annesi prensesine ne güzel ciiler almış, allah üstünde görmeyide nasip etsin canım..
güzel dilekleriniz için çok sagolun. umarım, hepimiz bebişlerimizi bir güzel süsletip öyle fotoğraflarını çekip koyarız. yerim ben onların o küçük patiklerini
şimdi, ben çoğunu izmirde aldığım için bebek mağazalarına söylesemde işinize yaramayacağı için, kıyafetlerin asıl üreten markalarını söylüyorum:

çizgi filim kahramanlı tulumları, bide 5 grubu Disnep Baby'den. 5li takımm 26liraya gelmişti, diğer iki tulumlardan yeşilli olan 22liraya, winnie de poohlu olan 19a aldım.
2 tane ikili zıbınlar, solopetli olan takımı, bide pembe cebli olanı F&F baby'den aldım. ikili olanlar 18liraya aldım. pembe cebli 14e aldım. solopetlide 22ye gelmişti fakat içindeki zıbın dahil.
ilk çorapla birlikte çekilen tavşanlı zıbın Chicco'dan 36 liraya almıştık (şimdi düşününce aslında pahalı almışız, ama eşimle ankaradayken ilk aldığımız kıyafetti:))
çoraplar ise LCW'den 3 liraya almıştım
battaniye galiba 16 liraydı, yelek ise 8di -ikiside bildiğiniz üzere LCWki
pembe kısa etekliyi Loya'dan 8 liraya aldım
bide kollar fırfırlı civcivli beyaz zıbın Baby Center'den- 8.50 lira
alt değiştirme mindari Bebetto'dan - 20 liraya.
şimdili bu kadar:):)

Son düzenleme:
zeynepela, bikesha

kizlar donatmissiniz valla bebisleri,
bayildim herbirine,

yaa kizlar ben daha bisye almicam diyorum, siz de yeni ciciler gordukce yeniden biseyler almaya ozeniyorum, nolacak boyleee

hele temmuz annelerine baktim gecen gun, bazilari bir dukkan dolusu giysi almis nerdeyse

kızlar amma çok şey almışsınız bebişlere :)) bende kendimi çok almış sanıodum walla yine moralim bozulmak üzere benim kızımın cicisi az diee :))) güle güle güzel günlerde giysinler bebişler hepsini inşallahh :))

şu resim eklemeye üşenmesem bende göstericem inşallah bigün teyzoşlara cicileri :))

canım öyle geliyor insana ama aslında çok şey almış oluyorsun benim baza doldu ve daha aklımda bir sürü şey var. bu arada hastane çıkışı idil 20li set alıcam galiba. ben de lohusa pijama ve geceliğimi de eklerim kızlar

gelısımcı zeynepela bıheska nilçiçek
cicileriniz cok guzellerler güzel gunlerde kullanın ıns.

Son düzenleme:

Canım çok şekerler bunlar, bayıldım. Bebiş güle güle giyinsin.

oo biz daha birini alamazken sen 2.sini almşsın...güle güle giysin bebişin canım

maşallah cicilerimize hepsi birbirnden güzel

canım ilkini weniceten hem uygun hem güzel diye aldım..ama bu sonki tam istediğim gibi.....teşekkürler ayrıca...

o dediğin mağazalar nerde? yani çizgi film kahramanlıu aldıkalrın?

canımi çok sagol, senin kızında kendi cicilerini güle güle giyer inş. sen, öyle bakma, benim tek aldıklarım bunlar oldu, başka bir şeyim yok. yani alınması gerekn bir sürü şey var

hiç sorma, benim kuzenimde geçen sene doğum yapmıştı, o kadar çok şey almıştı ki, bide üstüne bir sürü hediye geldi, kız çoğunu giydirmeden bebek büyümüş oldum. sonra keşke farklı yaşlar için alsaymışım diyip duruyordu:)
gelısımcı zeynepela bıheska nilçiçek
cicileriniz cok guzellerler güzel gunlerde kullanın ıns.

Canım çok şekerler bunlar, bayıldım. Bebiş güle güle giyinsin.
çok sagolun kızlar, hepimiz inş. bebeklerimizi güzel güzel süsletiriz, sonra onlara bakarken şu minacık bıdıcık yavruyu ben doğurdum diye gururla bakarız. sağlıklı doğururuz inş.
o dediğin mağazalar nerde? yani çizgi film kahramanlıu aldıkalrın?
bak, sen bu çizgi kahramanları çok sevdin galiba:):) onları ben balçova kipada almıştım, hepside baya uygun gelmişti bana. bide onların tarzında kemeraltındaki mina çocuktada görmüştüm ama istediğim beden o zaman yoktu.

1. Havlumuz Linens, paramini'den 13 TL idi galiba.
2. Önlüklü ve taytlı takım; mothercare 22 TL/tk.
3. Kısa kollu tulum; wenice 13 TL
4. patikli alt-üst takım; chicco 19 TL
5. Kısa kollu t-shirt ve alt pijama;chicco 9,90/ad.
6. Battaniye; chicco 24 TL
7-8. 7'li çıtçıtlı body; mothercare 32TL
9. Yelek ve patik; civil 3,5TL-1,5 TL

evet çok beğendim..dediğin yer izmir sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…