2011 Ağustos Annelerinin Meleklerine Aldıkları Ciciler

ay kızlar hepinizin cicileri hayırlı olsun insallah. hepsi birbirinden güzel. zaten bebiş eşyalarının çirkin olmasıda mumkun değiş bence:)))))
bebişleriniz sağlıkla sıhatle kullansın insallah hepsini. bende kayınvalıdenın getirdikleriyle bırlıkte koyacaktım resımlerı ama dun gece hastaneye yatırmıslar maalesef. ınsallah 28ınde kaçırmaz ucağı. almanyada kanlı ishal salgını varmıs gayet ölümcülmüş. insallah sağ salım gelır buraya.

sğl cnm beğenilerine...
kayınvalidene geçmiş olsun cnm inş durumu ağırlaşmaz..

canım güzel günlerde kullanın canı çok hoş bir odaymış.

Saol canım. Bu arada rengi kötü değil ki...

Güzel günlerde kullan canım. Arabanın rengi çok güzel ben mor, lila, mürdüm, tonlarına bayılırım eyeszay da sen de o tonlarda aldınız tabi benim oğluşa biraz ağır kaçabileceği için ben alamadım böle renkler ama olsun

Canım duvar kağıtlarını çok beğendiğimi yazmıştım zaten ama bir dha yazayım ayrıca aldığın bebek odası takımını eğer kızım olsa düşünüyordum :))

cnm aynen ben de toz pembelerden se bu renk daha cok hosuma gitti

tabi oglusa erkek rengi lazim diy mi ama

hepimiz mutlulukla kullanalim canim insallahh

Kızlar hepinizin odaları, duvar kağıtlları fln süper, odalarında güzel günlerde büyüsünler inşallah.
Biz de taşınacağımız için oda yapmayacağız, ama perde ve halı almak istiyorum, bir de duvar çin güzel bir bordür ya da stickerlar. Ama bunları da bir an önce halletmem gerekiyor.

Bunlar da uzun süredir topiğe konulmayı bekleyen son cicilerimiz

grupfoni kampanyasından name it'den toplam 20 Tl verdim elbise ve hırkaya. Büyük aldım bunları bilerek.

etekler mothercare indiriminde ikili fiyatı 15 TL idi, disney karakterli olanlar KiPA'dan hırka 10, tulum 12 TL, alttaki elbise 20 TL... Bir de aslanlı bileklik var KİPA'dan çıngıraklı ayağını salladıkça ses çıkartıp dikkatini çekmesini sağlıyormuş.

Sarılı takım C&A 19 TL, tişört 8 TL

Bunlar da teyzesinden gelen cicilerden seçmeler. ablam bir dolu kıyafet verdi yeğenimin küçülenlerini, hatta hiç giymedikleri var.

Son düzenleme:

oy sevsınler cicişlerini çok güzeller llah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. favorim etekler elbise ve kahverengi çizmesi

cnm hepsi çok güzel cicilerinizin.....
ayağı çıngıraklı dan nerelerde bulabiliriz acaba bende istiyom kızımaa..

Ayy çok şirin hepsi. Güle güle kullanın inşallah

Kızlar mavili nevresim takımını havuzluhan dan almıştım. Bence biraz kazıklandım :44: yan koruması+ çarşaf+ yorgan klıfı + 2 adet yastık kılıfı 200 TL

Harfler olan bürümcük gibi kumaşlı yatak örtüsünü zara home dan aldım 150 TL ( bu gerçekten kazıktı ama çok sevdim )
Yastıkta ( dekor amaçlı ) şirin geldi aldım yine zara home dan 50 TL

oy sevsınler cicişlerini çok güzeller llah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. favorim etekler elbise ve kahverengi çizmesi

cnm hepsi çok güzel cicilerinizin.....
ayağı çıngıraklı dan nerelerde bulabiliriz acaba bende istiyom kızımaa..

Ayy çok şirin hepsi. Güle güle kullanın inşallah

hepsi çok güzel gülerek kullanın kızlar..

sağolun teyzeleri allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin.
çıngırağı ben kipadan aldım canım bileklik gibi takılıyor. bir de jokerde görmüştüm, fisher price dı sanırım, o çorap tarzındaydı, ayaklarına giydiriyorsun, içinde çıngırak var gizli.

güle güle kullansın canım, çok sade ve şıklar.

canimmm;
ne cici seyler bunlar ,

ben kizima hep tulum, pijama aldim, hic elbise etek almadim ya :-((
neyse kizim azcik buyusun de alirim diy mi teysezi.

guzel gunlerde giydir hepsini de cnm

benim de son aldigim bikac sey var ama eklemeye firsat bulamadim

mavili takim cok sirin cnm.
zara'dan aldigin yatak ortusu ve yastik da cok sik, cok seker.
evet biraz pahaliymis ama olsun, feda olsun sehzadene gule gule kirletsin minnoss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…