- Konu Sahibi sementa1983
-
herzaman seninle canım çok güzel maaşallah. gülerek kullanın artık odalar bitince bitmiş resimleri de ekleriz
kızlarr diğer topiğe eklemiştim ama ciciler bölümünede eklemek istedim...
işte bu bizim odamız
3 kapılı dolap büyüyen beşik ve oyuncak sandığı artı takımın saati ve isim yazılı çerçeve...
Bebishroom ® - BEBEK / Oda Takımları / Manolya Bebek Odası
buda bebişimizin odasının duvar kağıdı...
Eki Görüntüle 198802
canım çok şeker olmuş..Allah sağlıklı günlerde kullanmasını nasip etsin bebişinin
ay kızlar hepinizin cicileri hayırlı olsun insallah. hepsi birbirinden güzel. zaten bebiş eşyalarının çirkin olmasıda mumkun değiş bence:)))))
bebişleriniz sağlıkla sıhatle kullansın insallah hepsini. bende kayınvalıdenın getirdikleriyle bırlıkte koyacaktım resımlerı ama dun gece hastaneye yatırmıslar maalesef. ınsallah 28ınde kaçırmaz ucağı. almanyada kanlı ishal salgını varmıs gayet ölümcülmüş. insallah sağ salım gelır buraya.
gerçekten fiyatı çok uyguna gelen takımımız huzurlarınızda...
yalnız bu fotoları dükkanda çektimmmm...teşhir ürünü erkek içindi...bizimki kız biliyorsunuz...tekstil ürünleri,renkleri tamamen farklı ama az çok fikriniz olsun diye ekleyeyim istedim.....
Eki Görüntüle 197671 Eki Görüntüle 197672 Eki Görüntüle 197673 Eki Görüntüle 197674 Eki Görüntüle 197677 Eki Görüntüle 197678 Eki Görüntüle 197679
dolabı,büyüyen karyolası...çalışma masası oluyor biri altında dolabı var gene,oyuncak sandığı,duvar rafı bi de extra sallanan sandalyem ve pufummmmmmmmmmm...ama renk beyaz...mavi olarak gördüğünüz tekstil değil bizim kıza...beyaz seçtik...onu da cibinliğine kadar hediye ettiler teyzoşları :)
evet kulplar da tepe home dan.ama kulplar mobilya fiyatına dahil tek ayrıca satılıyor mu bilmiyorum.internette farklı kulplar vardı çeşitli sitelerde tanesi 4-5tl civarı onlardan da bakabilirsin.mobilya fiyatı bize de iyi geldi dün kayınvalidemlerle gittik tekrar bakmaya.ağacı sağlam dediler.vurunca tok bir ses çıkıyormuşben beyaz düşünmüştüm hep ama daha istediğim gibi ve de bütçeme uygun bulamadım.
Eki Görüntüle 197764 Eki Görüntüle 197763 Eki Görüntüle 197762 Eki Görüntüle 197761
canlarim,
biz de jokerden bebek arabamizi aldik sonunda.
bebeconfort'un travel setini aldik;
(kirmizi olan takimdan, yalniz bizimkinin rengini diger fotodaki gibi pembe )
puset iskeletten tamamen ayriliyor ve yerine anakucagi takilabiliyor.
cift yonlu kullanilabiliyor
anakucagi oto koltugu olarak kullanilabiliyor
katlandiginda diger pusetlerden farkli olarak 2 degil 3 e katlaniyor; ayni bir baston puset kadar kucucuk kaliyor
hafif bir araba
cok icimize sindi, umarim kullanisli olur bakalim.
bebek arabasi+oto koltugu 700 tl
175 tl puan kazandik,
onunla da 149 tl ye medela mini elektrikli gogus pompasi aldim
+ chicco 4 lu sut saklama biberonlarini aldim. oda 45 tl
kızlarr diğer topiğe eklemiştim ama ciciler bölümünede eklemek istedim...
işte bu bizim odamız
3 kapılı dolap büyüyen beşik ve oyuncak sandığı artı takımın saati ve isim yazılı çerçeve...
Bebishroom ® - BEBEK / Oda Takımları / Manolya Bebek Odası
buda bebişimizin odasının duvar kağıdı...
Eki Görüntüle 198802
Güzel günlerde kullan canım. Arabanın rengi çok güzel ben mor, lila, mürdüm, tonlarına bayılırım eyeszay da sen de o tonlarda aldınız tabi benim oğluşa biraz ağır kaçabileceği içinben alamadım böle renkler ama olsun
:))
Bunlar da uzun süredir topiğe konulmayı bekleyen son cicilerimiz
Eki Görüntüle 199509
grupfoni kampanyasından name it'den toplam 20 Tl verdim elbise ve hırkaya. Büyük aldım bunları bilerek.
Eki Görüntüle 199508 Eki Görüntüle 199507
etekler mothercare indiriminde ikili fiyatı 15 TL idi, disney karakterli olanlar KiPA'dan hırka 10, tulum 12 TL, alttaki elbise 20 TL... Bir de aslanlı bileklik var KİPA'dan çıngıraklı ayağını salladıkça ses çıkartıp dikkatini çekmesini sağlıyormuş.
Eki Görüntüle 199506
Sarılı takım C&A 19 TL, tişört 8 TL
Bunlar da teyzesinden gelen cicilerden seçmeler. ablam bir dolu kıyafet verdi yeğenimin küçülenlerini, hatta hiç giymedikleri var.
Eki Görüntüle 199510 Eki Görüntüle 199511 Eki Görüntüle 199512
Eki Görüntüle 199509
grupfoni kampanyasından name it'den toplam 20 Tl verdim elbise ve hırkaya. Büyük aldım bunları bilerek.
etekler mothercare indiriminde ikili fiyatı 15 TL idi, disney karakterli olanlar KiPA'dan hırka 10, tulum 12 TL, alttaki elbise 20 TL... Bir de aslanlı bileklik var KİPA'dan çıngıraklı ayağını salladıkça ses çıkartıp dikkatini çekmesini sağlıyormuş.
Eki Görüntüle 199506
Bunlar da teyzesinden gelen cicilerden seçmeler. ablam bir dolu kıyafet verdi yeğenimin küçülenlerini, hatta hiç giymedikleri var.
Eki Görüntüle 199509
Eki Görüntüle 199506
oy sevsınler cicişlerini çok güzeller llah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. favorim etekler elbise ve kahverengi çizmesi
cnm hepsi çok güzel cicilerinizin.....
ayağı çıngıraklı dan nerelerde bulabiliriz acaba bende istiyom kızımaa..
Ayy çok şirin hepsi. Güle güle kullanın inşallah
hepsi çok güzel gülerek kullanın kızlar..
Eki Görüntüle 199560 Eki Görüntüle 199564 Eki Görüntüle 199567 Eki Görüntüle 199561 Eki Görüntüle 199563 Eki Görüntüle 199562 Eki Görüntüle 199565 Eki Görüntüle 199566
Kızlar mavili nevresim takımını havuzluhan dan almıştım. Bence biraz kazıklandım :44: yan koruması+ çarşaf+ yorgan klıfı + 2 adet yastık kılıfı 200 TL
Harfler olan bürümcük gibi kumaşlı yatak örtüsünü zara home dan aldım 150 TL ( bu gerçekten kazıktı ama çok sevdim)
Yastıkta ( dekor amaçlı ) şirin geldi aldım yine zara home dan 50 TL
Eki Görüntüle 199509
Eki Görüntüle 199506
Eki Görüntüle 199560 Eki Görüntüle 199564 Eki Görüntüle 199567 Eki Görüntüle 199561 Eki Görüntüle 199563 Eki Görüntüle 199562 Eki Görüntüle 199565 Eki Görüntüle 199566
Kızlar mavili nevresim takımını havuzluhan dan almıştım. Bence biraz kazıklandım :44: yan koruması+ çarşaf+ yorgan klıfı + 2 adet yastık kılıfı 200 TL
Harfler olan bürümcük gibi kumaşlı yatak örtüsünü zara home dan aldım 150 TL ( bu gerçekten kazıktı ama çok sevdim)
Yastıkta ( dekor amaçlı ) şirin geldi aldım yine zara home dan 50 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?