2011 Ağustos Annelerinin Meleklerine Aldıkları Ciciler

kurban olurum ben onun donuna, üzerinde görmeyide nasip etsin allahım..

ben daha hiçbirşey almadım cinsiyeti belli değil diye. ama çok heyecanlı bebek dükkanlarını gezmek bile. şimdilik sadece kremler bebek bezleri vs ile ilgili bilgilere ve anne önerilerine eczane önerilerine bakıyorum. ama bende dayanamıycam alıcam sonunda:))

aynen ben de cinsiyeti bekliyorum,
o zaman donaticam insallah bebegimiiii

kızlar meleğime dayanamayıp aldığm birkaç ciciyi eklemenin vakti geldi

Eklentiler

• $Fotoğraf1165.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 43
  • $Fotoğraf1166.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 60
  • $Fotoğraf1167.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 59
  • $Fotoğraf1170.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 52
  • $Fotoğraf1171.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 47
ayayay o patikte ne öyle çok şirinnnnn

sementa
ben o patikleri, tulumu yerim yaaaa :97:

insallah giyerken gormeyi nasip etsin Allah cnm

amin canım, lcwde güzel şeyler var hemde ucuz ama bir bakıyosun etrafa takım gibi bütün çocuklar aynı giyinmiş..ben zara'nın çocuk kıyafetlerine bayılıyorum bulunduğm yerde yok ankaraya gittiğimde ilk işim onlardan almak olacak

ay o giysiler ne şeker yaaaaaaaaaaaaaa...bayıldım...üstünde görmeyi nasip etsin Allahım
ben de cinsiyeti öğrendim artık alışverişe başlarım...
görümcem 2 valiz giysi hazırlamış...eheueh şanslı olucak bizim kız

Benim daha 2. ayım dolmadan bebeğin 9 aya kadar tüm giysileri hazırdı :))) Annem saolsun önce don almak lazım bebek donanırmış diyip başladı ve sonra bir baktık ki sarı ve yeşil ve beyaz tonlarda bebeğe ne lazımsa almış ben sanırım bebeğime fazla bir şey alamayacağım. Hatta şimdi tutturdu yatak odasına bakalım diye :))))))))

herkese günaydın...ilk ebbek olunca daha bir heves oluyor.benimde ilk bebeğim cinsiyeti belli erkek daha şimdiden bebek arabası park yatak yastık yorgan ana kucağı ve bir hurç dolusu kıyafeti var bu hafta sonuda banyo ana kucağı havlu falan aldık allah herkese gönlüne göre versin bebişleri de nazarlardan korusun...

canım cicilerin fotolarını bekliyoruz..

bebişime aldıklarım :)) annem büüyk al diyip duruyor bunları alırken 2 aylık doğum yapmış bir bayanda çok çabuk büyüyorlar küçük alma dedi hatta kadın 03- aylık almamın gereksiz old söyledi de ben genede aldım :)) çabuk büyüyorlarmış yavrukuşlar :)))
mother care den indirimdeydi 22tl 0-3 aylık bacaksız body

mother care den indirimdeydi 22tl 3-6 aylık bacaksız body

mother care den indirimdeydi 19tl 6-9aylık bacaklı hatta patikli boody

donlar mark and spencer dan 3 ü 19 tl :) sanırım bunları hiç giyemiycek çok küçükler zira giydirmek bile sorun olur sanırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…