2011 Ağustos Annelerinin Meleklerine Aldıkları Ciciler

hepsi çok güzeller güle güle giysin...
Ben de mothercare2den 7li body almıştım seninki gibi ama 32TL'ye aldım, sen ne zaman aldın, 22TL çok ucuz geldi???

oyyy çok tatlılar ya maşallah ben cinsiyeti belli olmadığı için daha hiçbirşey alamadım 1 tane çorap dışında Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin

hepsi çok güzeller güle güle giysin...
Ben de mothercare2den 7li body almıştım seninki gibi ama 32TL'ye aldım, sen ne zaman aldın, 22TL çok ucuz geldi???

cmtsi gunu aldım yani 26 subatta bunlar pakette 3lü olarak satılıyor ama 7 li değil 3lü paket 22 tl
carousel dekinden aldım sen nerden aldın

oyyy çok tatlılar ya maşallah ben cinsiyeti belli olmadığı için daha hiçbirşey alamadım 1 tane çorap dışında Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin

sağol canım ama olsun alabilirsin banada kız dediler ama ben ya dönerse deyip hiç pembe almadım :))kıza mavi gidiyorda erkekte pek yakışmıyor pembe :))
bence alabilirsin nasılsa bunlar cinsiyetsiz sarı yeşil turuncu alabilirsin bence :))

çooookkk güzeller bende cumartesi çıkacam alışverişe

evet aslında yeşil,sarı,krem,beyaz,turuncu,lacivert vs gibi renkler her ikisine de gidiyor.zaten bu gidişle kendimi tutamicam..hepsi çok güzeller

cmtsi gunu aldım yani 26 subatta bunlar pakette 3lü olarak satılıyor ama 7 li değil 3lü paket 22 tl
carousel dekinden aldım sen nerden aldın

Anladım...Ben anadolu yakasındayım Palladium'dan almıştım ama Ocak'ta, daha 12 haftalıktım. İndirim vardı 46.90'dan 32.90'a düşmüştü. Eşimle gaza gelip, bir tane 7'li paket almıştık

Kullananlar mothercare'den çok memnun, penyelerinin kaliteli ve hiç bozulmadığını söylüyorlar, ben de indirimleri takip edip buradan alışveriş yapacağım, hatta 1 yaşına kadar body'lerinin hepsini alacağım.

güzel günlerde giysin bebegin canım annem diyo ki çok kullanılıyormuş bu çıtçıtlı bodyler
buldukça 1almak gerek galiba :))

ayyyyyyyyyy bayıldım kıssssssssssss....Allahım sağlıkla doğsun da inşallah üstüne giydirip gene bizle paylaşırsın fotolarını kısımısınnnnnnnnnnnn

kizlarrr

cok tatli ciciler almissiniz.

bebislerimiz iyi gunlerde giysinler insallah

benim simdi hediye gelen 1 cift patikten baska biseyim yok :-((

kizlarrr

cok tatli ciciler almissiniz.

bebislerimiz iyi gunlerde giysinler insallah

benim simdi hediye gelen 1 cift patikten baska biseyim yok :-((
ekle ekle ekle :)))
valla hippy cim senin netteki alışveriş hızına yetişilmiyor :)))

Masallah simdiden baslamissiniz alisverise :) bende kendimi zor tutuyorum almamak icin.. Allahtan cinsiyetini hala bilmiyorum.. gerci bilsem bile almam cünkü korkuyorum hele bi 6 7 aylik olsun da ondan sonra alirim 3-5 birseyler hehe

ayy yok anacım bende tamamen unutkanlık başladı...
bu topiği biliyorum biçok defada sayfa başlarında yazmıştım...
ama dün 2011 ağustos anneleri topiğinde diyorumki kılzar siz biliyosanız açsanıza bebeklerimize aldığımız cicilerin resimlerini bizde koyalım..
bakarmısın unutkanlığa...
bişi demiyorum kendime kızıyorum o kadar...
kızlar bali bilen birisi paylaşsın bizimle nasıl nereden foto yüklüyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…