- Konu Sahibi sementa1983
-
bebişime aldıklarım :)) annem büüyk al diyip duruyor bunları alırken 2 aylık doğum yapmış bir bayanda çok çabuk büyüyorlar küçük alma dedi hatta kadın 03- aylık almamın gereksiz old söyledi de ben genede aldım :)) çabuk büyüyorlarmış yavrukuşlar :)))
Eki Görüntüle 149982 mother care den indirimdeydi 22tl 0-3 aylık bacaksız body
Eki Görüntüle 149983 mother care den indirimdeydi 22tl 3-6 aylık bacaksız body
Eki Görüntüle 149984 mother care den indirimdeydi 19tl 6-9aylık bacaklı hatta patikli boody
Eki Görüntüle 149985 donlar mark and spencer dan 3 ü 19 tl :) sanırım bunları hiç giyemiycek çok küçükler zira giydirmek bile sorun olur sanırım
inşallah canım alıdklarımızla hepimizinkiler sağlıklıolsunlar güzel hayatlar sürsünler mutlulukla :)çok güzeller çok yakışacak kuzumuza
bebişime aldıklarım :)) annem büüyk al diyip duruyor bunları alırken 2 aylık doğum yapmış bir bayanda çok çabuk büyüyorlar küçük alma dedi hatta kadın 03- aylık almamın gereksiz old söyledi de ben genede aldım :)) çabuk büyüyorlarmış yavrukuşlar :)))
Eki Görüntüle 149984 mother care den indirimdeydi 19tl 6-9aylık bacaklı hatta patikli boody
Eki Görüntüle 149985 donlar mark and spencer dan 3 ü 19 tl :) sanırım bunları hiç giyemiycek çok küçükler zira giydirmek bile sorun olur sanırım
hepsi çok güzeller güle güle giysin...
Ben de mothercare2den 7li body almıştım seninki gibi ama 32TL'ye aldım, sen ne zaman aldın, 22TL çok ucuz geldi???
oyyy çok tatlılar ya maşallahben cinsiyeti belli olmadığı için daha hiçbirşey alamadım 1 tane çorap dışında Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin
sağol canım ama olsun alabilirsin banada kız dediler ama ben ya dönerse deyip hiç pembe almadım :))kıza mavi gidiyorda erkekte pek yakışmıyor pembe :))
bence alabilirsin nasılsa bunlar cinsiyetsiz sarı yeşil turuncu alabilirsin bence :))
cmtsi gunu aldım yani 26 subatta bunlar pakette 3lü olarak satılıyor ama 7 li değil 3lü paket 22 tl
carousel dekinden aldım sen nerden aldın
Anladım...Ben anadolu yakasındayım Palladium'dan almıştım ama Ocak'ta, daha 12 haftalıktım. İndirim vardı 46.90'dan 32.90'a düşmüştü. Eşimle gaza gelip, bir tane 7'li paket almıştık
Kullananlar mothercare'den çok memnun, penyelerinin kaliteli ve hiç bozulmadığını söylüyorlar, ben de indirimleri takip edip buradan alışveriş yapacağım, hatta 1 yaşına kadar body'lerinin hepsini alacağım.
çok güzel annesi ya :))
güzel günlerde sağlıkla gazsız giyer inşallah :)))çok sevimliler :))
bende ekleyeyim dur :))
sağol canım seninkiler dahada bir şık..üstünde görmeyide nasip etsin allahım bizlere:26:
ayyyyyyyyyy bayıldım kıssssssssssss....Allahım sağlıkla doğsun da inşallah üstüne giydirip gene bizle paylaşırsın fotolarını kısımısınnnnnnnnnnnn
ekle ekle ekle :)))kizlarrr
cok tatli ciciler almissiniz.
bebislerimiz iyi gunlerde giysinler insallah
benim simdi hediye gelen 1 cift patikten baska biseyim yok :-((
valla hippy cim senin netteki alışveriş hızına yetişilmiyor :)))kızlar bir çoğunuz biliyorsunuz bu siteyi eminim ama linke de bi göz atın yavrularınız için....
kadıköydeki mağazalarını baya bi ziyaret etmiştim yeğenim doğduğunda:)
Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?