- Konu Sahibi sementa1983
-
ayy yok anacım bende tamamen unutkanlık başladı...
bu topiği biliyorum biçok defada sayfa başlarında yazmıştım...
ama dün 2011 ağustos anneleri topiğinde diyorumki kılzar siz biliyosanız açsanıza bebeklerimize aldığımız cicilerin resimlerini bizde koyalım..
bakarmısın unutkanlığa...
bişi demiyorum kendime kızıyorum o kadar...
kızlar bali bilen birisi paylaşsın bizimle nasıl nereden foto yüklüyoruz...
olur canım olur hamilelikte herşey mübahtır ben sana anlatmaya çalışayım şimdi elimden geldiğince...önce konuya cevap ver bölümü var en alttan ordan msj bölümüne giriyoruz..msj bölümüne istediğini yazdıktan sonra foto yüklemek için başlık yazan yerin alt kısmında ataç işareti olan yeri tıklıyoruz.çıkan sayfada sağ üst köşede dosya ekle yazıyor orayı tıkladığmzda dosya seç yazar ordan eklemek sitediğin fotoyu buluyorsun, fotoyu seçtikten sonra altta upload files yazar (ortada) ona tıkladığnda foto yüklenir daha sonra en altta içeriğe ekle yazar orayada tıkladığnda işlem bitmiştir..yeniden msj yazma paneline dönmüş bulursun kendini cevapla dediğinde de fotonda yüklenmiş olur.bilmem anlatabildim mi:86:
ayy sinir oldum yükleyemedim bişi fotoyo seçtikten sonra fotoğrafın ağırlığı yani mb yazan yerin yanında çarpı işareti duruyo upload files e basıncada bi ilem olmamış oluyo
kızlar anlaşıldı benim fotolar büyük geliyomuş,nasıl küçültecemki...:84::84:
bunlarda bizim bebişimize aldıklarımız kızlarr
çok zor oldu ama yükleyebildim sanırım...
Eki Görüntüle 163527 Eki Görüntüle 163528 Eki Görüntüle 163529 Eki Görüntüle 163530
ayy canimmm masallahhh ne kadar da cici seyler bunlar boyle yaaaa
nerden buldun aldin. bayildim
Allah'im saglikla icinde grmeyi nasip etsin sana
:119:
Eki Görüntüle 163527 Eki Görüntüle 163528 Eki Görüntüle 163529 Eki Görüntüle 163530
Çok şirinler, renklerin uyumu harika, takım olmuş hepsi nerdeyse
hepsi birbirinden güzell. patiklere bayıldım :)) güle güle giysin inşallah bebğin
ayyy yerim ben onun cicilerini. allah en güzel günlerinde, sağlıkla, analı babalı giydirsin canım.
oy kurban olurum ben bunlara ya ne güzel ciciler böyle..allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım,annenın ellerine sağlık ayrıca çok güzel örmüşbunlarda bizim bebişimize aldıklarımız kızlarr
yuppi başarmışım be aferim bana
beyaz üzerine pembe kalpli yelek ananemizden...
beyaz üzerine pembe çiöekli patiklerimiz e bebekten çok beğenerek aldım...
diğer takımımızda aslında bebeğimize aldığımız bişi değil ama ekledim çünkü kızımız giyecek nasılmı aynen böyle eşim eltimin kızına almıştı ama küçük aldığı için bende vermemiştim saklamıştım bende kendi kızıma giydirecem tabi 1 yaşında falan inş kısmet ederse Allahım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?