2011 Ağustos Annelerinin Meleklerine Aldıkları Ciciler

Sağol canım... Ben de elbise/etekleri 3-6 ya da 6-9 aldım zaten, büyüyünce giyecek inşallah, sen de alırsın biraz büyüyünce...Ben doğumdan 2-3 ay sonra İstanbul'dan taşınıyor olacağım, o yüzden alışveriş imkanı olmayacak, büyük kıyafetleri de hazırlıyorum

Son düzenleme:
selamlar ben hala pek bişey almadım.bi şampuanını yendioğan mendillerini beş tane de çıtçıtlı badisini aldım. ha bide kulak pamuğu :)) açıkçası ne alacağımı bilmiyorum buraya bakıyorum hep az da olsa fikrim oluyor.neyi ne kadar alayım ne yapayım bilmiyorum.geçen alışverişe gittik ilk defa anca yukardakileri aldım.hafta sonu sınavlarım var onları da bi atlatayım artık çocukla ilgilenmeye başlıcam.çok ihmal ettim güya ilk çocuk heyecanlıyız bide:)) ruhsuzmuyum neyim :))

aldığınz ciciler çok güzeller Rabbim sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inş.

bizde geçen kocişimlen hepsiburadadan bir dürü alışveriş yaptık gelsin bende sizlerlen paylaşırım inş. arkadaşlar

bu arada sevi bebe markası hakkında düşüncelerinz neler alan varmı

ben birkaç kıyafet aldım zıbın aldım sünger ağız mendili patik vs.bir sorun yok şimdilik ama daha yıkamadım çekeceğini sanmıyorum pek.kumaşlarını beğendim.

ben birkaç kıyafet aldım zıbın aldım sünger ağız mendili patik vs.bir sorun yok şimdilik ama daha yıkamadım çekeceğini sanmıyorum pek.kumaşlarını beğendim.

hmm bende bi kaç zıbın aldm sünger, küvetini, bakım setini bu setin içinde ateş ölçerde var acaba doğrumudur ki yani ii bişeymidir :97: , önlük aldm bi kaç bişey daha vardı hatrlamıyorum şimdi inş. dediğin gibidir cnm çekmez yani..

ama ama ama bu çok güzellll
en sevdiğim renk mor benimmm
ben de istiyorum ne kadara aldın canım ?

ben de kac zamandir begeniyordum,
artik kucuk giysi almayayaim diye almiyordum,

doktor diyince senin bebegin 4 kg dogmaz; biraz minyon olacak; alayim o zaman dedim.

int.sitesinden aldim wenice'in cnm 35 tl+3 tl kargo
uygun gibi geldi bana

(ben de rengine vuruldum :97: )

ama ama ama bu çok güzellll
en sevdiğim renk mor benimmm
ben de istiyorum ne kadara aldın canım ?

ben de kac zamandir begeniyordum,
artik kucuk giysi almayayaim diye almiyordum,

doktor diyince senin bebegin 4 kg dogmaz; biraz minyon olacak; alayim o zaman dedim.

int.sitesinden aldim wenice'in cnm 35 tl+3 tl kargo
uygun gibi geldi bana

(ben de rengine vuruldum :97: )

Güle güle kullansın canım benim de gözüm kirazlı olan da kalmıştı ama, ablamın verdikleri ile birlikte başka birşey almamam lazım gerçekten, zor da tutuyorum kendimi:83:

kirazli tulumla bodyleri ben de cok begendim aslinda;

kirazli bosylerin 50 nosu olsa alacaktim ama 56dan basliyor (0-3 ay)
03 ay cok var ben de zaten; simdi bana newborn zitcitli body lazim bikac tane;
mothercare'dan ya da kipa'dan alirim artik

elinde cok varsa tut kendini cnm bosver; daha bisuru ihtiyac var

Güle güle kullansın kuzu

cok sagol cnm benimm

oy oy oyyyyyy,
coookk tatli bu yaaaa:97:

gule gule giysin suslu prensesinn

yenidogan mi aldin; hangi ayda giydireceksin canimm??

büyük beden aldım canım yenidoğan yoktu
2 ay 6 ay vardı e kışa geliyo
ben de 12 aylık olanı aldım
amma uyanıkım hiç giyemezse saklıcam çok hoşuma gitti

Eki Görüntüle 201892

kizlar wenice'den bu yenidogan setini aldim bebegime.
birkac gune gelir sanirim.

kac zamandir begeniyordum

oy bu çok tatlı anım ya,güle güle giysin bebişin..az kaldı üzerlerinde görmemize.kendi sitesinden mi aldın yoksa trendyoldan falan mı
Eki Görüntüle 202147

kızlar cicimiz nasıllll ?inşallah ekleyebildim :26:

oyy nede yakışır şimdi beişimize bu elbise.boğum boğum olan bacaklarını ve kollarını ısırmayalımda ne yapalım..

cok mantikli yapmissin;
seneye yaza giyer tatli poposunaaa

bacaklarini kollarini isiririz biz de o zamann

kızlar bizim bebik boğum boğum olabilir anne iri baba iri herhalde minnak olmaz
aman sağlıklı olsunlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…