- Konu Sahibi sementa1983
-
kızlar bizim bebik boğum boğum olabiliranne iri baba iri herhalde minnak olmaz
aman sağlıklı olsunlar da
oy bu çok tatlı anım ya,güle güle giysin bebişin..az kaldı üzerlerinde görmemize.kendi sitesinden mi aldın yoksa trendyoldan falan mı
..
trendyol da yenidogan pek bisey bulamadim cnm,
kendi sitesinden aldim
vall az kaldi, yakinda hayirlisiyla uzerlerinde gorucez insallahh
:97:
mrb,
hepinizin "aldiklarini sattiklarini" uzun zamandir takip ediyorum sizi böyle görünce insan daha da cok hevesleniyorbende toptan siparis verdim tr de annem teslim alacak ben yine en son görcem nasil olduklarini bakalim hayirlisi ins. göründükleri kadar güzellerdir..
simdilik bir tek bebek arabasiyla maxi cosimiz var..
park yatagimizi da bir ay sonra falan siparis vercem.. yaaa iste böyle elimde de bir kac parca biseyler var :))
sizler hastane cantanizi hazirladiniz mi? ben simdi yavas yavas onu hazirlamaya basladim da :))
PS: son soru biraz alakasiz olabilir konuyla ama ne yapim
dun bebegimin bezini, deterjanini , yumusaticisini da aldik nihayet
hast.cantasi icin bebekle ilgili esyalar tamam artik;
kendi eksiklerim var
giysileri yikayip utulersem yavas yavas cantami hazirlicam insallah;
ahh soyle 2 gun iznim olsa:97:
dun bebegimin bezini, deterjanini , yumusaticisini da aldik nihayet
hast.cantasi icin bebekle ilgili esyalar tamam artik;
kendi eksiklerim var
giysileri yikayip utulersem yavas yavas cantami hazirlicam insallah;
ahh soyle 2 gun iznim olsa:97:
cnmdeterjan olarak ne marka aldın sıvımı aldın tozmu bide
ben yumuşatıcıyı dalin pembe olarak aldım
deterjan toz istedim sabun tozu ama bi trlü bulamıyorum deli oldum
sen ne aldın
bende bi bebek bakım çantası ile lohusa pijamamı alsam hemen hazırlayacam çantamı ama.
kızlar bebişimizin odası ve hastane çantam hazır sonundabütün eşyalarınıda yıkadım ütüledim yerleştirdim bişey kalmadı artık bebişimde sağsalim gelirse tmm olacak. 2 çanta yaptım avıo dan çanta almıştım bebeğin eşyalarını ona yerleştirdim (2 takım hastane çıkışı,2 penye 1 kalın battaniye, 15 tane bebek bezi,3 ağız için bez,2 çorap,unibaby ıslak mendil,emzik,biberon)birde hastanede hemşireye verilcek bebeğin eşyalarını kilitli orta boy poşet aldım ona yerleştirdim hem düzenli oldu hemde o telaşta eksik bişey verilmesin dedim sizin içinde fikir olabilir kendi çantamada 2 gecelik,1 sabahlıklı pijama takımı,hijyenik ped,terlik,lansinoh gögüs ucu kremi, kağıt havlu,kolonya,lohusa tacım,emzirme sütyeni ,çorap,el dezenfektan koydum.hmm hastane dosyam birde ne olur ne olmaz evlilik cüzdanımız
ne guzel cnm,
darisi basimiza.
cnm posete degilde bir bez bohcaya falan sarsaydin bebisin giysilerini, hava alir daha saglikli olur -- nacizane fikrim.
bir de hasta bezi koyuyor musunuz cantaya, ben bi paket aldim; cok garip geldi ama yine de koyucam cantaya
aklima gelen bir de humana (ya da baska bir marka ) sut cayi koyabilirsin cnm cantana
tekrar hayrli , ugurlu olsun
kızlar bebişimizin odası ve hastane çantam hazır sonundabütün eşyalarınıda yıkadım ütüledim yerleştirdim bişey kalmadı artık bebişimde sağsalim gelirse tmm olacak. 2 çanta yaptım avıo dan çanta almıştım bebeğin eşyalarını ona yerleştirdim (2 takım hastane çıkışı,2 penye 1 kalın battaniye, 15 tane bebek bezi,3 ağız için bez,2 çorap,unibaby ıslak mendil,emzik,biberon)birde hastanede hemşireye verilcek bebeğin eşyalarını kilitli orta boy poşet aldım ona yerleştirdim hem düzenli oldu hemde o telaşta eksik bişey verilmesin dedim sizin içinde fikir olabilir kendi çantamada 2 gecelik,1 sabahlıklı pijama takımı,hijyenik ped,terlik,lansinoh gögüs ucu kremi, kağıt havlu,kolonya,lohusa tacım,emzirme sütyeni ,çorap,el dezenfektan koydum.hmm hastane dosyam birde ne olur ne olmaz evlilik cüzdanımız
olur cnm bez bohcaya koyarımhasta bezi koymadım hastane veriyomuş diye yoksa alcaktım bende yanıma normal olursa çok kanama geliyo (arkadaşıma gece pedi bile yetmemişti) humana çayımıda koydum ama yazmayı unutmuşum hmm birde pompa koyucam onu daha almadım..
pompayi, biberon ve emzigi kaynaticaz diy mi cantaya koymadan once :44:
Off,
yapilacak cok sey var gibi geliyor bana yaa
secim gunu ; 12sinde annem ve ablam gelecekler yardima, onlarla yikayip utuliicez giysileri, sonra da cantayi hazirlicaz biz de (insallah )
canım ne güzel sende bitirmişsn hazırlıklar..insan her şeyin hazır olduğunu bilince daha bir rahat oluyor..bende hazırladm bakalım..
pompayi, biberon ve emzigi kaynaticaz diy mi cantaya koymadan once :44:
off,
yapilacak cok sey var gibi geliyor bana yaa
secim gunu ; 12sinde annem ve ablam gelecekler yardima, onlarla yikayip utuliicez giysileri, sonra da cantayi hazirlicaz biz de (insallah )
canım annemle ben hazrlarken seve seve doyamadık bebişin kıyafetlerine..sizlerde de öyle oluyor mu..katlıyorum sonra bir daha bozup seviyoorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?