2011 Ağustos Annelerinin Meleklerine Aldıkları Ciciler

ALLAH nazarlardan korusun mukemmel ve ck zevklı döşenmıs guzel kızının odası.bnm evımde oğluma kurabılecegm bır oda yok.bebegıme hıcbırsey alamadık kıç kadar ır odam var orada buyuk duvardan duvara gardlop var ıcınde kışlıklar dıger tarafındada yorgan falan.oda ardiye gıbı mınıcık saçma sapa bıryer.bızde bebegmz ıcın oturma odas yaptık hem bız eşimmle oturablyrz hemde park yatak alıcaz bebegımızw bu odada bakıcaz salonu kullanıyorduk bugune kdr.sımdı yaptgmz oturma o odasına ancak parkyatagı sgdırabılırız ama bebegmın kıyafetlerı ıcınde bır şifonyer gerek buyuk kapaklı dolap alsam o mınık odaya adım atılmaz mecbur sıfonıyer.yatagı bıryerde sıfonıyerı bıryerde of..imrendım kızının odasına allah sağlıkla uyutmak nasıp etsın kızını.banada fıkır verınnn.ben smdı sıfonıyer alıp o aptal odayamı koyıcam?yoksa kendı yatak odamdakı şifonıyerımı kullanayım?ıcıde ıvırzıvır doluonları napcam..

Canim hic sikma canini daha iyileri sanada nasip olur insallah nacizane cevremdekilerin onerisi ilkn1 yil dolap yatak kullanilmiyo pek dediler bi park yatak bide sifonyer yeterli olurmus Bence kendini daha iyi hissetmek adina bi sifonyer al cicim ))

Canim hic sikma canini daha iyileri sanada nasip olur insallah nacizane cevremdekilerin onerisi ilkn1 yil dolap yatak kullanilmiyo pek dediler bi park yatak bide sifonyer yeterli olurmus Bence kendini daha iyi hissetmek adina bi sifonyer al cicim ))

teşekkurler tatlım guzel dusuncelerın ıcın.olacaksa bebegmn odası kızının odası gıbı olmalı olmayacaksa parkyatak ıdare eder benıde oğlumuda:) şifonıyerıde alıcaz ınsallah dosdogru koyabılecegm yerde yok.olmadı yatak odamdakıını kullanıcam.dedgn gıbı parkyatak alıcaz

Canım çok güzeller.... Güle güle kullansın miniş...

Ne çok şey almışsın, ben bu kadar almadım. Ona rağmen herkes çok kızıyor, niye bu kadar kıyafet aldın diye...
canım benimkilerin bazılarını arkadaşlarımın çocuklarından bazıları yegenimden bir kısmıda 3-6 ay da giyecekleri 0-3 ayı bir çekmece zaten onun dışındakileirn cocugunu başkaları verdi :)))))))))

pierre cardini daha cok begendim sanki sırt destegi daha ii gibi görünüyor

bnde ilk başta onu beğenmiştm ama hastanede bi bayanda gördm diğer krafttan daha hafifdi bebiş yeni doğmş içinde mışıl mışıl uyuyodu ve taşıdm yani şöyle hafifdi gayet (=

Resimler malesef makina ile oynarken ayarları bozduğum için biraz flu çıktı. Dolap kulplarımızı özellijkle çektim çünkü hepsini biz kendimiz seçtik. Herbiri farklı farklı :)) BEn çok fazla eşya aldığımı sanırken aslında doğru dürüst birşey almadığımı farkettim. Dolap bomboş. Şuan sadece ilk etapta lazım şeyler var. Neyse gerisi doğunca alınır. Bizim odamızda duracak olan beşiği falan çekmedim ama ilk etapta bizim yanımızda yatacak bu odaya 5-6 ay sonra geçecek

UAmrım odamızı beğenirsiniz. erçi tam istediğim gibi olmadı ama idare eder

canım güle güle kullanın çok güzel.aldıkların hiç de az değil dolap büyük oldugu için sana az görünmüş dolu dolu masallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…