2011 Ağustos Annelerinin Meleklerine Aldıkları Ciciler

cnm herşeyiniz çok güzel olmuş çook beğend,im
sen neyi beğenmedim anlamadım ama
dolap çok büyük olduğu için senin gözne az elmiş bu doğru
benim dolabımda 3 kapılı hep dolu ama 0 3 hepsi 3 6 çok az
yani çok olmasının bi anlamıda yok aslında...
hepsini güle güle kullanın inş..

cnm herşeyiniz çok güzel olmuş çook beğend,im
sen neyi beğenmedim anlamadım ama
dolap çok büyük olduğu için senin gözne az elmiş bu doğru
benim dolabımda 3 kapılı hep dolu ama 0 3 hepsi 3 6 çok az
yani çok olmasının bi anlamıda yok aslında...
hepsini güle güle kullanın inş..

Saol canım. Ben beğenmedim değil de biraz daha fantastik birşeyler kurmuştum kafamda onu gerçekleştiremedim. Evet dolap büyük sanırım. Ben de onu ayıramadım. :)))

Buarada senin odanın resimlerini dört gözle bekliyorum. Hacışlakir ( koku almak için) harika bir fikirmiş. Bunun için de teşekkür ederim. :)

rica ederim cnm tavsiyemden memnun kaldıysan ne mutlu bana
bizimde odamızın halısı yıkamada o gelsin ondan sonra bikombine halinde çekerim fotosunu

Canım bence coook güzel olmuş odanız )) ben beğendim kıyafet az değil yetmezse de alırsın dert değil ))) ayrıca dolap cok buyuk oldugundan sana az geliyor sağlıklı güzel günlerde eskiyin ))

Canım bence coook güzel olmuş odanız )) ben beğendim kıyafet az değil yetmezse de alırsın dert değil ))) ayrıca dolap cok buyuk oldugundan sana az geliyor sağlıklı güzel günlerde eskitin ))

Canım bence coook güzel olmuş odanız )) ben beğendim kıyafet az değil yetmezse de alırsın dert değil ))) ayrıca dolap cok buyuk oldugundan sana az geliyor sağlıklı güzel günlerde eskiyin ))

Saol tatlım beğenmeniz beni çok mutlu ediyor. Dediğin gibi dolap büyük yuttu eşyaları. Birçok gözü bomboş duruyor gerçi sonra keni fazlalıklarımı atarım içine :))

buda benim oğlumun oldası daha eksiklerimiz var ama yavaş yavaş :)
bu arada takı yastığını istikbalden 10 liraya aldık boncuklarını ben diktim nasıl olmuş arkadaşlar

canım merhaba ben ekim anneleri topiğindeyimde sizi ziyaret ederken senin paylaştıklarını gördüm çok beğendim... rabbim güle güle kullanmayı nasibetsin.. kızçen hayırlısıyla gelsin inşallah.

yalnız bişi sormak istiyorum eğer doğum yapmadıysan döner misin bana bu fotolardan en sondakinde yatağın üzerinde bi aksesuar var kızının ismi yazıyo bade die .. süper bişi de ne olduğunu anlayamadım kapı süsü mü başka bişi mi????:44::44::44:

My_Little_Sun_Shine canım çook çokk güzel olmuşşş maşallahhh.. allah güle güle kullanmayı nasip etsin ben de sepet bakıyodum seninki çook güzelmiş. nerden aldın? ben daha çok kirli sepeti olarak kullanmak istiyorum ama hiç güzel bişey yok...

Buarada bayadır yazışmıyoruz umarım iyisindir. Bir sıkıntın yok değil mi?
cnm benim 3 4 gündür pek sık giremedim ama tkipteyim bişi kaçırmamak için sadece okuyorum yarın yazmalara başlayacağım
evimin temizlliği yapıldı bitti herşey yolunda şükür inş böylede gider....

çok güzel bi oda olmuş cnm güle güle kullanın inş..

oy oyy çok güzel odanız tatlım bayıldım hele tavanınıza :)bi bebiş eksik :) güle güle eskitin artık ...

Saol canım. Tavanımızı babacıkla beraber yaptık. Ben bulut şablonlar kestim o da tavana yapıştırıp etrafını boyadı. Beğenmene sevindim. :))

Tatlım güzel yorumun için teşekkür ederim. Sepeti koçtaş tan aldık hatta çöp kovası vs. gibi değişik parçaları da var. Kirli sepeti olarak da rahatlıkla kullanabilirsin. Ben oyuncak sepeti olarak aldım ama şuan oraya koyulacak gibi oyuncağı olmadığından ben bezleri sakladım :)))

İyi olmana sevindim canım. Herşey yolunda gitmeye devam eder inşallah...Ben de en son dün akşam hastane çantamı hazırladım. Bİr eksiğimiz kalmadı sanırım :)))

ay canım çok güzel herşey güle güle kullansın oğluşun

dolabın içine çekmecelere serdiğin örtüyü nerden aldın acaba

my_little cnm odaniz super olmus, bayildim, hersey birbiriylecok uyumlu ve cok cici.
oglusun gule gule yatsin, oynasin icinde insallahh

selda cnm sizin odaniza da bayildim. taki yastigin cok orjinal olmus, ben de taki yastigi hala almadigimi hatirladim gorunce;
istikbalde bunun pembe rengi de var mi, ben de alip suslesem mi senin gibi acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…