kızlar çizelgeler yapılmış oyy umarım 38 görürüz inşallah.kızlar çok yorgunum. benim cuma randevum vardı doktor belki cuma öğleden sonra çalışmaz diye perşembe akşama aldık yani perşembe hepimiz için büyük gün.
aranıza katılamadım çok üzgünüm. dün test yaptım negatiftisize sağlıklı bir 9 ay temenni ediyorum...
slm kızlar ne haber ben buğün biraz keyifsizim canım hiçbirşey yapmak istemiyor haftaya sınavlarım var derste çalışamıyorum neyse benden bu kadar k.i.b
suzi dilara senle aramızda bir gün var demek benim de sat 18 kasım,ben dün keseye baktırdım ama bişi görünmedi dr haftaya gel dedi bakalım bende haftayı bekliyorum...
zeynepela cnm dualarım seninle inş kesen gözükür tatlım...
aranıza katılamadım çok üzgünüm. dün test yaptım negatiftisize sağlıklı bir 9 ay temenni ediyorum...
kızlar merhaba.hani geçen gün yazmıştım ya ben de bu listeye girmeyi çok istiyorum diye..sanırım dualarım gerçek oluyor.bugün çok tereddüt etmeme rağmen idrar testi yaptım ve ikinci çizgi çıktı..ama hala adet sancıları çektiğimden inanamıyorum..yarın kan testi yaptıracağım.idrar testinde yanılma olabilir mi??Allahım şoktayım..inşallah bir aksilik çıkmaz...
geldim kızlar..idrar testi doğruymuş..kan testimi de yaptırdım.hamileyimmm.bu topiğe yazacağımı hiç tahmin edemezdim..Allahım bugünleri de gördüm ya..şükürler olsun...
geldim kızlar..idrar testi doğruymuş..kan testimi de yaptırdım.hamileyimmm.bu topiğe yazacağımı hiç tahmin edemezdim..allahım bugünleri de gördüm ya..şükürler olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?