2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

kızlar çizelgeler yapılmış oyy umarım 38 görürüz inşallah.kızlar çok yorgunum. benim cuma randevum vardı doktor belki cuma öğleden sonra çalışmaz diye perşembe akşama aldık yani perşembe hepimiz için büyük gün.

hoşgeldin zeynepcim uzan ayaklarının altınada yastık koy dinlen biraz evet canım perşembe büyük gün hayırlısı olsun kısmet

h.g zeynep evet cnm iyiki öğretmişin çizelge yapmayı hepimiz faydalandık inan bendiğer topikteki arkadaşlara bile yardımcı oldum sağol yani...ooo perşembe gününün önemi arttı desene inş hepimiz güzel sonuçlarımızla mutlulukla döneriz...

slm kızlar ne haber ben buğün biraz keyifsizim canım hiçbirşey yapmak istemiyor haftaya sınavlarım var derste çalışamıyorum neyse benden bu kadar k.i.b

slm kızlar ne haber ben buğün biraz keyifsizim canım hiçbirşey yapmak istemiyor haftaya sınavlarım var derste çalışamıyorum neyse benden bu kadar k.i.b

cnm arkadaşım al bendende o kadar yaa inan zor kalktım yataktan yinede kalkmayacaktım ama jelimin saati geçmesin diye gecikmelide olsa kalktım havalardanmıdır ne dir çok halsizim kafam davul gibi...

evet aramızda 1 güncük varmış :81:

erken gitmişsin ama sen... keseyi 6. haftada ya da bitiminde görüyo Dr

ben daha gitmedim
ama belki haftasonu olmadan dr arar gel derse giderim :80:

kızlar merhaba.hani geçen gün yazmıştım ya ben de bu listeye girmeyi çok istiyorum diye..sanırım dualarım gerçek oluyor.bugün çok tereddüt etmeme rağmen idrar testi yaptım ve ikinci çizgi çıktı..ama hala adet sancıları çektiğimden inanamıyorum..yarın kan testi yaptıracağım.idrar testinde yanılma olabilir mi??Allahım şoktayım..inşallah bir aksilik çıkmaz...

canım benim hoşgeldin aramıza hadi gözün aydın hayırlı olsun allah tamamına erdirsin yarın kana da baktırınca haber verirsin yine

kızlarr günaydın bugün mide bulantım başladı sabah üğürerek uyandım çok fenaydı. bakalımyarın doktora gideceğiz umarım iyi haberle geliriz

mrb arkadaşlaarr.nasılsınız...zeynep cim başladı dime hamişlik belirtileri bendede uyku eğilimi ağır basıyo....yetersim sen nasılsın hayatım...başka başkaa figero sende ne var ne yok...yarın büyük gün hepimiz için hayırlısı olsun...

geldim kızlar..idrar testi doğruymuş..kan testimi de yaptırdım.hamileyimmm.bu topiğe yazacağımı hiç tahmin edemezdim..Allahım bugünleri de gördüm ya..şükürler olsun...

geldim kızlar..idrar testi doğruymuş..kan testimi de yaptırdım.hamileyimmm.bu topiğe yazacağımı hiç tahmin edemezdim..Allahım bugünleri de gördüm ya..şükürler olsun...

canım hayırlı olsunnnnn bilgilerini yaz listeye ekleyeyim. değerin kaç çıktı hadi hayırlı olsun

geldim kızlar..idrar testi doğruymuş..kan testimi de yaptırdım.hamileyimmm.bu topiğe yazacağımı hiç tahmin edemezdim..allahım bugünleri de gördüm ya..şükürler olsun...

çok sevindim gözün aydın canımmmmmmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Sağlıcakla gelsin kuzun inşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…