2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

kızlar benim dün gittiğim doktor tedaviyi yapan doktor değildi ama sonrasında da devam edeceğim doktor bu. benim 4 aylık bebeğimin suyu bitmişti ya dün onu sordum kan pıhtılaşmasıyla alaksı var mıdır dedim. o da çok değil ama önlem olsun diye günlük bir tane aspirin verelim dedi ama tedavi yapan doktoruna da sor dedi. sizler kullanıyor musunuz bence benim onunla ilgili değildi sorun ama sizce kullanmam sorun olur mu ne yapayım

günaydın canım bence önce merkezde ki dr la görüş ona göre kullan

zeynepcim benim göğüslerimdeki ağrı şişlik hepsi geçti gitti. sizinde öyle oldu mu yoksa tutmayanların mı oluyor bu acaba?

zeynepcim benim göğüslerimdeki ağrı şişlik hepsi geçti gitti. sizinde öyle oldu mu yoksa tutmayanların mı oluyor bu acaba?

canım benim göğüsler yeni yeni acıyor benim aşılamalarda çok acımıştı ben kesin hamileyim demiştim ama negatifti. takılma bence belirtilere az kaldı ha gayret

zeynep çim diğer topiktede yazdım ben yumurta toplamadan bir gün sonra başladım ve hergün bi tane kullanıyorum benimkinin ismi coraspin..ama sonradan öğrendim coraspin kan pıhtılaşması tedavisinde kullanılıyomuş...sende merkesinle görüş tatlım..aaa sana vajinalmi baktılar olsun cnm minikte olsa görünmüş ya ne mutlu bende perşembeyi bekliyorum hayırlısıyla bakalım inş...seni bir daha ne zamana çağırdı dr un cnm...

canım senin merkezin neresi? beni haftaya çağırdılar kalp atışı için. doktor karından hiç bakamdı direk vajinal bakıcam dedi.

[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***| ***Güncel notları***|
|minasofia |*|* |* |*|haftaya kalp atışı için dr gidecek|
|herzaman_seninle |22 |18 kasım |24 ağustos |75 | haftaya kese görecek|
|suzi_dilara|37 |19 kasım |25 ağustos |57 | haftaya kese görecek|
|zeynepela |27 |21 kasım |27 ağustos |72 |kese göründü|
|figero| 32|24 kasım |30 ağustos | 61|haftaya kese görecek |
|melek16500| 32|24 kasım |30 ağustos | 61|haftaya kese görecek |

|[/table]

ayyy bu kadar olur listeye bak yaa herkesin aynı yada az önde ne güzel bebişlerimiz kardeş kardeş büyüyecekler inş bu topikte
maşallah 41 kere

evet canım maaşallah. sen ne zaman gidiyorsun doktora merakla haberini bekliyorum

cnm yaa ben ptesi giderim diye düşünmüştüm ama perşembe tam 5i bitiricem perşembe gitmeye karar verdim geç olsun güç olmasın,aslında çok merak ediyorum ama beklemekten başka çare yok zaten hep beklemedikmi....Allahım hayırlısıyla perşembe günü gösterir inş...

bana doktor haftaya yine gel dedi ben de cuma ya da perşembe tekrar gideceğim

günaydınnnn güzel anneler.bebeğiniz sımsıkı tutunsun sağlıkla büyüsün günler su gibi geçsin bebeklerimiz kollarımıza gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…