kızlar benim dün gittiğim doktor tedaviyi yapan doktor değildi ama sonrasında da devam edeceğim doktor bu. benim 4 aylık bebeğimin suyu bitmişti ya dün onu sordum kan pıhtılaşmasıyla alaksı var mıdır dedim. o da çok değil ama önlem olsun diye günlük bir tane aspirin verelim dedi ama tedavi yapan doktoruna da sor dedi. sizler kullanıyor musunuz bence benim onunla ilgili değildi sorun ama sizce kullanmam sorun olur mu ne yapayım
zeynepcim benim göğüslerimdeki ağrı şişlik hepsi geçti gitti. sizinde öyle oldu mu yoksa tutmayanların mı oluyor bu acaba?
canım hoşgeldin bilgilerini yaz seni de tabloya ekleyeyim
canım gözün aydın darısı başımıza inşallah kaçıncı gün görünüyo kese dr bana yılbaşından sonra gel dedi.kızlar minik kesem göründü çok şükür darısı hepinize
yaş 32 kilo 61 transfer 8 aralık doğum eylül olur heralde inşallah.
ayyy bu kadar olurlisteye bak yaa herkesin aynı yada az önde ne güzel bebişlerimiz kardeş kardeş büyüyecekler inş bu topikte
maşallah 41 kere
evet canım maaşallah. sen ne zaman gidiyorsun doktora merakla haberini bekliyorum
cnm yaa ben ptesi giderim diye düşünmüştüm ama perşembe tam 5i bitiricem perşembe gitmeye karar verdim geç olsun güç olmasın,aslında çok merak ediyorum ama beklemekten başka çare yok zaten hep beklemedikmi....Allahım hayırlısıyla perşembe günü gösterir inş...
günaydınnnn güzel anneler.bebeğiniz sımsıkı tutunsun sağlıkla büyüsün günler su gibi geçsin bebeklerimiz kollarımıza gelsin inşallah
günaydın canım ne güzel dilekler bunlar inşallah canaım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?