2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

günaydın...
test günüm yarın çok heyecanlıyım . hiç belirtim yok. allahım yüreğim ağzımda bekliyorum...

canım Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. adresine tıkla orda pregnancı bölümü var onu seç sıra ile arkaplan bebek se. ve bilglerini son adet tarihini ve beklenen doğumu ve görünecrek yazını yaz ve bitir. sonra image kısmına tıkla burda profil ayarlarında çizelge kısmına kodu kopyala yapamazsan ben senin bilgileri alıp yaparım canım

sğl cnm bi deneyeyim bakim eğer yapamazsan yardım isterim...

canım çok geçmiş olsun inşallah bu gece sıkıntı yaratmaz sana rahat rahat uyursun yarın dr a gidecekmişsin hayırlısı şekerim allah devasız dert vermesin k.i.b canım öptüm seni

evet canımyarın dr gidceğim bakalım
SAĞOL TEŞEKÜR EDRİM
evet yaaaaaa rabbim dermansız dert vermesin

yetercimcnm geçmiş olsun,diş ağrısı duyduğuma göre çok kötü bişi yaşamadım bilemem.ama ben bu konuda büyük saçmalaık yaptım,eşimle beraber dişçiye gitmiştik onun tedavisi için bende muayene oldum ve dr bana bi dolgu 20liklerde bi operasyon ve çürük başlangıcı olan dişlerede ilaç tedavisi dedi bende şimdi değil buna hazır değilim dedim ve 1 hafta sonra kurban bayramı vardı dedim bayram geçsin gelirim bayramın 3.günüde regl olunca tüp bebek tedavisine başladık benim diş operasyonu iyice kaldı ara sıra 20 lik dişim zonkluyo ama yapacak bişi yok,korkak ben muayene koltuğuna oturmuşken yaptırsana sen tedavini

canım biliyorsunuz bende kısmetse mart gibi tedaviye başlayacağım
aslında bunuda göz önünde bulundurarak çektirmek istiyorum çünki her ay olmasada 2 ayda bir ağrıyor
CANIM BEN GEÇEN YILDA DİĞERİNİ ÇAKTİRDİM DR GİTTİM KOLTUĞA OTURDUM DR ELİNİ TUTUM ÇÇOK KORKUYORUM İLK KEZ DİŞİM ÇEKLİCEK DEDİM AMA ELLERİM TİTRİYOR DEDİKİ HİÇ BİR ŞEY HİSETMEYECKSİN GÖZLERİMİ KAPATIM 2 DK SONRA TAMAM DEDİ BU KADARMI DEDİM EVET DEDİ
YAAAA ÇOK KOLAYMIŞ BU AĞRILARIN YANINDA HİÇ BİR ŞEY

Son düzenleme:

şimdiden diş sorunlarını hallet cnm doğru kolaydır muhakkak ama korkuyoruz işte bende daha önce hiç diş operasyonu geçirmedim..o zman inş mart ayı senin için uğurlu olacak.ilaçlar ne durumda bu arada varmı gelişme..?

günaydın kızlar güzel bir gün geçirelim inşallah hep beraber zeynepela canım inşallah senin için rahat bir iş günü olur canım buarada çizelgeyi beceremedim rica etsem benim çizelgeyi yaparmısın :79::79::79::79::79::79::79:

zeynepela sen yoksun hareket yok topikte olmuyor böyle:79::79::79:kızlar nerdesiniz hala uyuyormusunuz

slm cnmm topik sessiz kalmış valla doğru söylüyosun cnm yaa,çizelgeyi bende başta becerememiştim sğlsun zeynep yaptı sonra çözdüm ben tekrar yaptım kolay aslında o verdiği adrese gir oradan kartela seç kendine sonra sağ tarfta 2.adıma tıkla oradan bebiş seç kendine sonra sağda yine 3.adıma tıkla ve orada beklenen doğum tarihini sonra son regl tarihini ve bebişine notunu yaz cnm ve next le oradanda yine sağ tarafta altlara inerken ipage ... diye bişi var ona tıkla orada ticket numarası adresi gibi bişi veriyo sana onu sağ tıklayarak kopyala ve daha sonra profiline gir oradan çizelge yazısına tıkla ve oraya yapıştır cnm.bu şekildede dene olmazsa msj at bana bende yardımcı olurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…