günaydın...
test günüm yarın çok heyecanlıyım . hiç belirtim yok. allahım yüreğim ağzımda bekliyorum...
inşallahhhh. ben yarın işe başlıyorum kızlarrrrrr
iyi pazarlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın...
test günüm yarın çok heyecanlıyım . hiç belirtim yok. allahım yüreğim ağzımda bekliyorum...
günaydınnnn güzel anneler.bebeğiniz sımsıkı tutunsun sağlıkla büyüsün günler su gibi geçsin bebeklerimiz kollarımıza gelsin inşallah
işallahhh yarabbimmm...cnm inşallah yarın senin için çok güzel bir gün olur ve öylede devam eder...
canım Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. adresine tıkla orda pregnancı bölümü var onu seç sıra ile arkaplan bebek se. ve bilglerini son adet tarihini ve beklenen doğumu ve görünecrek yazını yaz ve bitir. sonra image kısmına tıkla burda profil ayarlarında çizelge kısmına kodu kopyala yapamazsan ben senin bilgileri alıp yaparım canım
sanada iyi pazarlar canım:79: nasılsın bu aralar keyifsizsin sanki...:79::79::79:
evet canım yaaaaaa dişim ağrıyor
canım çok geçmiş olsun inşallah bu gece sıkıntı yaratmaz sana rahat rahat uyursun yarın dr a gidecekmişsin hayırlısı şekerim allah devasız dert vermesin k.i.b canım öptüm seni
yetercimcnm geçmiş olsun,diş ağrısı duyduğuma göre çok kötü bişi yaşamadım bilemem.ama ben bu konuda büyük saçmalaık yaptım,eşimle beraber dişçiye gitmiştik onun tedavisi için bende muayene oldum ve dr bana bi dolgu 20liklerde bi operasyon ve çürük başlangıcı olan dişlerede ilaç tedavisi dedi bende şimdi değil buna hazır değilim dedim ve 1 hafta sonra kurban bayramı vardı dedim bayram geçsin gelirim bayramın 3.günüde regl olunca tüp bebek tedavisine başladık benim diş operasyonu iyice kaldı ara sıra 20 lik dişim zonkluyo ama yapacak bişi yok,korkak ben muayene koltuğuna oturmuşken yaptırsana sen tedavini
canım biliyorsunuz bende kısmetse mart gibi tedaviye başlayacağım
aslında bunuda göz önünde bulundurarak çektirmek istiyorum çünki her ay olmasada 2 ayda bir ağrıyor
CANIM BEN GEÇEN YILDA DİĞERİNİ ÇAKTİRDİM DR GİTTİM KOLTUĞA OTURDUM DR ELİNİ TUTUM ÇÇOK KORKUYORUM İLK KEZ DİŞİM ÇEKLİCEK DEDİM AMA ELLERİM TİTRİYOR DEDİKİ HİÇ BİR ŞEY HİSETMEYECKSİN GÖZLERİMİ KAPATIM 2 DK SONRA TAMAM DEDİ BU KADARMI DEDİM EVET DEDİ
YAAAA ÇOK KOLAYMIŞ BU AĞRILARIN YANINDA HİÇ BİR ŞEY
zeynepela sen yoksun hareket yok topikte olmuyor böyle:79::79::79:kızlar nerdesiniz hala uyuyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?