2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

gözün aydın canım hoş geldin aramıza allah hepimize sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağımıza allmayı nasip etsin:79::79::79:

sağol figero amin inşallah canım. sende keseyi görmüşün kaç haftalıkken görülebiliyor kese doktorum bana 15 ocakta gel kalp atışlarına bakalım dedi..keseyi görelim felan diye herhangi birşey demedi.

zeynep cnm hadi hayırlısı olsun cnm duydunuzmu pıt pıtları biz gördük ptesi duymaya gideceğim inş cnm sein bebişin boyu ne kadar?...kanamam kesildi gibi ama karın ağrım var anlamadım neden...
figero tatlım seninde kesen hayırlı olsun cnm...
ayrıca aramıza katılan yeni arkadaşlar bebişleriniz hayırlı olsun...

inşallah canım inşaaaaallah
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ EN BÜYÜK TEMMENİMİZ BU
sağol figero amin inşallah canım. sende keseyi görmüşün kaç haftalıkken görülebiliyor kese doktorum bana 15 ocakta gel kalp atışlarına bakalım dedi..keseyi görelim felan diye herhangi birşey demedi.

CANIMBAZI MERKEZLER KESE VE KALP ATIŞI İÇİN AYNI ANDA ÇAĞIRIYORLARFONT]

sağol yetercim bende baktım herkes keseyi görmeye gidiyor bizde öyle bişey yok.. meraklandım işte sağol cevabın için.

sağol canım inşallah hepimizinki hayırlı olur...benimde kaç gündür karın ağrım devam ediyor kese oluşurken olurmuş böyle ağrılar...

canım 5 haftalik hamileyim benim merkezde ki drum 10 ocakta git demişti burda ki drum bugün kese için çağırmıştı:79::79:

zeynepcim cnm müsait olduğunda bi ara listemizi tazelersen iyi olus cnm müsait olduğunda ama lütfen dinlenme sürenden çalıp yapim deme minişimiz rahatsız olmasın..bu arada senin bi sorunun yok dimi çalışıyosun ya inş yoktur cnm sorunsuz geçer Allahın izni ile inş hepimizinki...

canım kanamanın kesilmesine sevindim
sağol yetercim bende baktım herkes keseyi görmeye gidiyor bizde öyle bişey yok.. meraklandım işte sağol cevabın için.
canım acele etme en erken 5 haftalıkken kese görünür sen de bilgilerini yazarsan seni eklerim canım
[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***| ***Güncel notları***|
|minasofia |*|* |* |*|haftaya kalp atışı için dr gidecek|
|herzaman_seninle |22 |18 kasım |24 ağustos |75 | kalp atışı var|
|suzi_dilara|37 |19 kasım |25 ağustos |57 | haftaya kese görecek|
|nerkar|37 |19 kasım |25 ağustos |57 | haftaya kese görecek|
|zeynepela |27 |21 kasım |27 ağustos |72 |kalp atışı var|
|figero| 32|24 kasım |30 ağustos | 61|kese göründü |
|melek16500| 32|24 kasım |30 ağustos | ?|haftaya kese görecek |
|gelincik238| ?|?|?| ?|haftaya kese görecek |
|[/table]

Beni de kabul eder misiniz????? Haziranda yaptığım tüp bebek denemesi pozitifti ancak 11 haftalıkken kaybettim..Bu ay donmuş tedavisi için gün sayarken normal yolla hamile olduğumu öğrendimm...az önce doktordan geldim Bebişimi gördüm çok şükür..Kalp atışıda görüldü...Az lekelenmem ve kaybım var die doktor ağızdan progeteron, coraspirin, folik asit, balık hapı verdi... Beni de listeye alırsanız sevinirim..13 Kası satım, 32 yaşındayım. 56 kiloyum...

canım ne demek bemide aranıza almırısınız
hpş geldin
sağlıcakla kucakla meleğini
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
arkadaşlar eklerler listeye

ohhhh listeye bi hamiş daha h.g cnm topiğimize Allahım bekleyen herkeslere nasip etsin inş...cnm balık hapı niçin verdi dr acaba?bide ilk bebişini ne sorundan dolayı kaybettin cnm geçmiş olsun...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
hayrlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım hoşgeldin ben de 16 haftalık kaybettim ilk bebeğimi rabbim bu kez kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…