çiçeği burnıunda anne adyaları nasıllarmış bakalım
biz iyiyiz kuzu ya sen:79::79:
eh işte fena değil
daha güzel günlerimizde olur
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
gözün aydın canım hoş geldin aramıza allah hepimize sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağımıza allmayı nasip etsin:79::79::79:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ EN BÜYÜK TEMMENİMİZ BUinşallah canım inşaaaaallah
sağol figero amin inşallah canım. sende keseyi görmüşün kaç haftalıkken görülebiliyor kese doktorum bana 15 ocakta gel kalp atışlarına bakalım dedi..keseyi görelim felan diye herhangi birşey demedi.
zeynep cnm hadi hayırlısı olsun cnm duydunuzmu pıt pıtları biz gördük ptesi duymaya gideceğim inş cnm sein bebişin boyu ne kadar?...kanamam kesildi gibi ama karın ağrım var anlamadım neden...
figero tatlım seninde kesen hayırlı olsun cnm...
ayrıca aramıza katılan yeni arkadaşlar bebişleriniz hayırlı olsun...
hoşgeldinnnn gözün aydın
benim son adetim 19 kasım :79: seninki daha yeni galiba
merhaba suzi benimde son adet 19 kasım inşallah hayırlısıyla
bebişleri kucağımıza alırız benim ilk tüp bebek denememdi senin kaçıncı
hoşgelsin canım bilgilerini yaz listeye ekleyeyim seni de
sağol figero amin inşallah canım. sende keseyi görmüşün kaç haftalıkken görülebiliyor kese doktorum bana 15 ocakta gel kalp atışlarına bakalım dedi..keseyi görelim felan diye herhangi birşey demedi.
canım kanamanın kesilmesine sevindimzeynep cnm hadi hayırlısı olsun cnm duydunuzmu pıt pıtları biz gördük ptesi duymaya gideceğim inş cnm sein bebişin boyu ne kadar?...kanamam kesildi gibi ama karın ağrım var anlamadım neden...
figero tatlım seninde kesen hayırlı olsun cnm...
ayrıca aramıza katılan yeni arkadaşlar bebişleriniz hayırlı olsun...
canım acele etme en erken 5 haftalıkken kese görünür sen de bilgilerini yazarsan seni eklerim canımsağol yetercim bende baktım herkes keseyi görmeye gidiyor bizde öyle bişey yok.. meraklandım işte sağol cevabın için.
beni de kabul eder misiniz????? Haziranda yaptığım tüp bebek denemesi pozitifti ancak 11 haftalıkken kaybettim..bu ay donmuş tedavisi için gün sayarken normal yolla hamile olduğumu öğrendimm...az önce doktordan geldim bebişimi gördüm çok şükür..kalp atışıda görüldü... az lekelenmem ve kaybım var die doktor ağızdan progeteron, coraspirin, folik asit, balık hapı verdi... beni de listeye alırsanız sevinirim..13 kası satım, 32 yaşındayım. 56 kiloyum...
Beni de kabul eder misiniz????? Haziranda yaptığım tüp bebek denemesi pozitifti ancak 11 haftalıkken kaybettim..Bu ay donmuş tedavisi için gün sayarken normal yolla hamile olduğumu öğrendimm...az önce doktordan geldim Bebişimi gördüm çok şükür..Kalp atışıda görüldü... Az lekelenmem ve kaybım var die doktor ağızdan progeteron, coraspirin, folik asit, balık hapı verdi... Beni de listeye alırsanız sevinirim..13 Kası satım, 32 yaşındayım. 56 kiloyum...
Beni de kabul eder misiniz????? Haziranda yaptığım tüp bebek denemesi pozitifti ancak 11 haftalıkken kaybettim..Bu ay donmuş tedavisi için gün sayarken normal yolla hamile olduğumu öğrendimm...az önce doktordan geldim Bebişimi gördüm çok şükür..Kalp atışıda görüldü... Az lekelenmem ve kaybım var die doktor ağızdan progeteron, coraspirin, folik asit, balık hapı verdi... Beni de listeye alırsanız sevinirim..13 Kası satım, 32 yaşındayım. 56 kiloyum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?