2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

merhaba arkadaşlar bende tüp bebekle hamile kaldım
henüz bebişin kalp atışını duymadım o yüzden pek inanamıyorum
inşallah herşey yolunda gider

iyi geceler kızlar yarın inşallah herşey çok güzel olur zeynepcim geçmiş olsun canım inşallah bulantılar devam etmez herzaman seninle ben hala çok yorgunum ve çok uykum geliyor netar hayırlı olsun canım :79::79::79:

slm kızlaar,fena halim var malesef kanamam başladı bugün bütün morelim 0
akşam saat 9 gibi olanlar oldu bana kahverengimsi pembemsi kırmızımsı şeyler geldi durdu 5 6 damla hemen dr a gittim muayene etti kesem görüldü içinde bebişimde görüldü ama hafif hafif pembemsiler devam ediyo devamlı yatak istirahati bol sıvı dedi,tarın tekrar gidicem muayeneye içim içimi yiyio kanda gebeliğe tekrar baktıracam düşme varmı diye ama morelim sıfır bebişimin iyi olması için biraz morelli olmaya çalışıyorum ama çok üzücü bi durum...:84::84::84:

sakın morelini bozzma bebeğini ve kalp atışını görmüaşsün daha ne olsun eğer bişey aolsa bebeğin senienle olmazdı bolca dinlenn herşey çok güzel olucak inşallah

Noluuursun lütfen hiçbişey olmayacak o bebek senin kollarına gelecek lütfen inan, lütfen canım.

canı geçmiş olsun
ama gebelikte böyle durumlarla kartşılaşıyor
HİÇ BİR ŞEY OLMAZ ALLAHIN İZNİ İLE
rahat ol bu gün tekrar gitiğindede görürsün
sen dr söyledikjlerini yap yeterrr
birde kendini üzme

bebişin kötü tekilenir

inşşşşşşşşşşşş bu günümüz dünümüzden daha güzel olsun

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın canım ben iyiyim canım ya sen nasılsın bugün keseyi görmeye gitmiştim kese göründü dr şimdilik tek görünüyor dedi bakalım hayırlısı olsun allah sağlıklı sıhatlisini nasip etsin inşallah rabbim 2011 de isteyen herkese nasip etsin :79::79::79:

günaydın canım kese ve bebek görünüyorsa sorun olmaz stres yapma demek kolay ama yapmamak lazım en az 3 ltre su iç sadece wc için yataktan kalk ayrıca jeli uyguladığında 10dk mutlaka yürü birde hepimiz dua edelim inşallah bebişin hep seninle olacak merak etme

kızlaar slm hepinize öncelikle hepinizeda teşekkür ederim iyi dilekleriniz için akşamdan beri hafif hafif pembemsiler devam etti içim içimi yiyo tabi eşime tekrardan dr a gitmemiz gerektiğini söyledim çünkü kuşkuyla bekleyemezdim...ve dr a muayeneye gittiğimizde dr kalp atışlarını gördü kızlaar ve canım yavrumun kalp atışlarını bende gördüm duymak için erken ama görülüyo dedi dr.ptesi tekrar gel o zaman duyarız için rahat olsun dedi..şimdilik böyle kızlar bebişimin mücadelesini gördüm içim rahatladı inş pembemsilerimde kesilirde sorunsuz yolumuza devam ederiz...hepinizi öpüyorum byyy dinlenmeye geçmem gerek...hee boyuda bu arada 0.359cm dr haftaya göre iyi dedi....

merhaba arkadaşlar bende tüp bebekle hamile kaldım
henüz bebişin kalp atışını duymadım o yüzden pek inanamıyorum
inşallah herşey yolunda gider

hoşgeldinnnn gözün aydın
benim son adetim 19 kasım :79: seninki daha yeni galiba

geçmiş olsun canım :96: çok dikkat et kendine
yorulma ayakta dinlen hemen yiyeceklerine dikkat et

bu haftalar gelişmeye çok dikkat
günlük ; yumurta süt bakliyat et balık yeşillik meyva mutlaka listende olsun

bizim aramızda 1 gün vardı sen fazla acelecisin galiba kalp atışı için Druma 2 hafta sonra gidicem
ben bugün gittim ve Dr keseye baktı ikiz konmuştu da tek tutmuş hayırlısı böyleymiş

ulrasoundda 1.7 mm göründü

elma çekirdeği gibi çok iyi göründü , en tepeye yerleşmiş
düşük riski görünmüyo ama yine de temkinli olmak gerek :81:

çiçeği burnıunda anne adyaları nasıllarmış bakalım

canım sen rahat ol bak ne güzel sen dinlen bebeğine hiç bişey olmayacak allhın izniyle...

kızlar bebişimin kalbi pıtpı atıyor maaşallah

merhaba kızlar Rabbime binlerce defa şükürler olsun bende hamileyim benide listenize ekleyebilirsiniz.. pazartesi öğrendim ama emin olmak için dün tekrardan test yaptırdık ve değerim katlanmış doktorum iyi olduğu söyledi... hala inanamasamda bende hamileyim.. 15 ocakta kalp atışlarını dinlemek için gidecez inşallah..

gözün aydın canım hoş geldin aramıza allah hepimize sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağımıza allmayı nasip etsin:79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…