merhaba arkadaşlar bende tüp bebekle hamile kaldım
henüz bebişin kalp atışını duymadım o yüzden pek inanamıyorum
inşallah herşey yolunda gider
slm kızlaar,fena halim var malesef kanamam başladı bugün bütün morelim 0
akşam saat 9 gibi olanlar oldu bana kahverengimsi pembemsi kırmızımsı şeyler geldi durdu 5 6 damla hemen dr a gittim muayene etti kesem görüldü içinde bebişimde görüldü ama hafif hafif pembemsiler devam ediyo devamlı yatak istirahati bol sıvı dedi,tarın tekrar gidicem muayeneye içim içimi yiyio kanda gebeliğe tekrar baktıracam düşme varmı diye ama morelim sıfır bebişimin iyi olması için biraz morelli olmaya çalışıyorum ama çok üzücü bi durum...:84::84::84:
akşam saat 9 gibi olanlar oldu bana kahverengimsi pembemsi kırmızımsı şeyler geldi durdu 5 6 damla hemen dr a gittim muayene etti kesem görüldü içinde bebişimde görüldü ama hafif hafif pembemsiler devam ediyo devamlı yatak istirahati bol sıvı dedi,tarın tekrar gidicem muayeneye içim içimi yiyio kanda gebeliğe tekrar baktıracam düşme varmı diye ama morelim sıfır bebişimin iyi olması için biraz morelli olmaya çalışıyorum ama çok üzücü bi durum...:84::84::84:
iyi geceler kızlar yarın inşallah herşey çok güzel olur zeynepcim geçmiş olsun canım inşallah bulantılar devam etmez herzaman seninle ben hala çok yorgunum ve çok uykum geliyor netar hayırlı olsun canım :79::79::79:
günaydın kızlar nasılsınız
geldim kızlar..idrar testi doğruymuş..kan testimi de yaptırdım.hamileyimmm.bu topiğe yazacağımı hiç tahmin edemezdim..Allahım bugünleri de gördüm ya..şükürler olsun...
kızlaar slm hepinize öncelikle hepinizeda teşekkür ederim iyi dilekleriniz için akşamdan beri hafif hafif pembemsiler devam etti içim içimi yiyo tabi eşime tekrardan dr a gitmemiz gerektiğini söyledim çünkü kuşkuyla bekleyemezdim...ve dr a muayeneye gittiğimizde dr kalp atışlarını gördü kızlaar ve canım yavrumun kalp atışlarını bende gördüm duymak için erken ama görülüyo dedi dr.ptesi tekrar gel o zaman duyarız için rahat olsun dedi..şimdilik böyle kızlar bebişimin mücadelesini gördüm içim rahatladı inş pembemsilerimde kesilirde sorunsuz yolumuza devam ederiz...hepinizi öpüyorum byyy dinlenmeye geçmem gerek...hee boyuda bu arada 0.359cm dr haftaya göre iyi dedi....
kızlaar slm hepinize öncelikle hepinizeda teşekkür ederim iyi dilekleriniz için akşamdan beri hafif hafif pembemsiler devam etti içim içimi yiyo tabi eşime tekrardan dr a gitmemiz gerektiğini söyledim çünkü kuşkuyla bekleyemezdim...ve dr a muayeneye gittiğimizde dr kalp atışlarını gördü kızlaar ve canım yavrumun kalp atışlarını bende gördüm duymak için erken ama görülüyo dedi dr.ptesi tekrar gel o zaman duyarız için rahat olsun dedi..şimdilik böyle kızlar bebişimin mücadelesini gördüm içim rahatladı inş pembemsilerimde kesilirde sorunsuz yolumuza devam ederiz...hepinizi öpüyorum byyy dinlenmeye geçmem gerek...hee boyuda bu arada 0.359cm dr haftaya göre iyi dedi....
merhaba kızlar Rabbime binlerce defa şükürler olsun bende hamileyim benide listenize ekleyebilirsiniz.. pazartesi öğrendim ama emin olmak için dün tekrardan test yaptırdık ve değerim katlanmış doktorum iyi olduğu söyledi... hala inanamasamda bende hamileyim.. 15 ocakta kalp atışlarını dinlemek için gidecez inşallah..
canım sen rahat ol bak ne güzel sen dinlen bebeğine hiç bişey olmayacak allhın izniyle...
kızlar bebişimin kalbi pıtpı atıyor maaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?