sğl cnm teşekkür ederiz
valla dediğin gibi kaç kere giriyorumm odaya hayaller kuruyorum
bazen kızıyorum hadi be dolap çıksın şu kokularında eşyaları yerleştireyim diyorum
sende ver en kısa zamanda sipariş geç gelliyo zaten.
evet 1 ayda ancak teslim edriz dedii usta nese en geç 10 güne kadar veririim inşallahh acele etme iyice çıksın kokusuu yereleştirmek kolay ama haklsıın insan sabırsızlanırr sanki biz tüm işleri halledince bebişler hemen gelicekk
herzamn canım süper bayıldım odana güzel günlerde yatsın yavruşun inşallah.. herşey çok güzel gözüküyo...acaba bendemi yapsam gaza geldimm
kızlar kusuruma bakmayın her topiğe ayrı ayrı eklemeye uğraşamadım bi yere ekliyim diğer toipiğimede hbr vereyim oraya baksın edim darılmayın please..
işte odamız yorumlarınızı fikirlerinizi bekliorum...
http://www.kadinlarkulubu.com/agusto...leri-2080.html (2011 Ağustos Anneleri)
zambakcıımmm çok özledim valla senii
zambakcıımmm çok özledim valla senii
bende özledim buarada seni siziii hepinizi
neler yaptın bakalımm başladınmı balık yemeyeee
slm kızlar nasılsınz
odalar alınmış kurulmuşş güle güle kullanınnn
burcuuu canımcım yarın 2.doz aşım var ondan geldim
yarın tekrar gidiyorum
haftaya pazartesi gelicem inşallahhh
kızlar hayırdır bugün bu saatt olmuşş hala kimse uğramamışşş..
ben düğün nedeniylee ankaraya geldimm çok şükür yolda çok zorlanmadımm güzel geçtiii hı bide oda siparişinii verdikk 1 aya kadar en geç gelicek çok heyecanlıyımmmm
hihi bende senin gibi yoğunum nişan telaşıyla uğraşıyorum ama topiği senle benden başka ziyaret eden yok
odanız hayırlı olsun cnm güle gle kullanın gelince odanız fotosunu beklyoruz...[/QUOTE
evet cnm ya bak kaç gün olmuş hala kimseler uğramaışş toptan tatile çıktı hatunlar sanırımm . teşekkür edrim cnm gelsin bi tammalayalım resimlerini çeker koyarımm inşallahh.
günaydın kızlar
geçen hafta randevum vardı çok şükür kızım 1 kilo olmuş boyuda 37 cm doktorumuz uzun olucak diyo bakalım inşallah böyle hep güzel gider
maşallah cnm kilosuda boyuda gayet güzel...nazar deymesin bebişe...
sağol allah hepimizin bebeklerini korusun herşeyden.şimdi yarın şeker yüklemem var inşallah bişey çıkmaz annem tip 1 diyabetli bakalım hayılısı
ayy cnm şeker tam bi bela benimi ilkte yksek çıktı az bi diyetle düşürdüm sınırda çıktı
şimdilerde tırsıyorum acaba nasıldır diye test yaptırmayada korkuyorum
bugün tatlı bişi yeme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?