2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

merhaba kızlar nihayet okullar tatil oldu şurda kaldı 2 haftalık seminer dönemimiz. herzaman seninle canım hayırlı olsun mobilyan. ben resmini görsem odanın o zaman tül hakkında yorum yapabilirim. ben de odam gelince tül stor halı alacağım. kafamda oluşturdum ama mobilya gelmeden onları yapmayacağım daha güzel karar verebilirim diye.

herzamn canım süper bayıldım odana güzel günlerde yatsın yavruşun inşallah.. herşey çok güzel gözüküyo...acaba bendemi yapsam gaza geldimm

cnm çok güzel olmuş odan süperrr
odanı görmeden düz krem yaptır diye yorum yapıcaktım ama gördükten sonra fikrim değişti bulduğun tül çok cici odayı boğmaz çokta yakışır ama cibinliği düz yaptır bence güzel prensesimiz güle güle kullansın odasını

kızlar hayırdır bugün bu saatt olmuşş hala kimse uğramamışşş..
ben düğün nedeniylee ankaraya geldimm çok şükür yolda çok zorlanmadımm güzel geçtiii hı bide oda siparişinii verdikk 1 aya kadar en geç gelicek çok heyecanlıyımmmm

hihi bende senin gibi yoğunum nişan telaşıyla uğraşıyorum ama topiği senle benden başka ziyaret eden yok
odanız hayırlı olsun cnm güle gle kullanın gelince odanız fotosunu beklyoruz...

günaydın kızlar
geçen hafta randevum vardı çok şükür kızım 1 kilo olmuş boyuda 37 cm doktorumuz uzun olucak diyo bakalım inşallah böyle hep güzel gider

sağol allah hepimizin bebeklerini korusun herşeyden.şimdi yarın şeker yüklemem var inşallah bişey çıkmaz annem tip 1 diyabetli bakalım hayılısı

ayy cnm şeker tam bi bela benimi ilkte yksek çıktı az bi diyetle düşürdüm sınırda çıktı
şimdilerde tırsıyorum acaba nasıldır diye test yaptırmayada korkuyorum
bugün tatlı bişi yeme sakın

iyiki söyledin bende şimdi dondurma yiycektim..gece çok su içmeye kalkıyorum acaba su içmemdesakınca olurmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…