ayy cnm şeker tam bi bela benimi ilkte yksek çıktı az bi diyetle düşürdüm sınırda çıktı
şimdilerde tırsıyorum acaba nasıldır diye test yaptırmayada korkuyorum
bugün tatlı bişi yeme sakın
canım sen yinede arada baktır allah korusun zaten doktrlar bebeğin suyundan anlıyo diyolar
bi arkadaşım var kilolu olduğu için dr test bile yapmamış seni diyabet kabul ediyorum dmiş diyet vermiş biraz saçma geldi bana.şuan 78 kg aslında kilo almasam güzel olur ama bakalım
geçte olsa günaydın burcuuu
zambak nerede yahuu
günaydın canımm nasılsın ...şeker yüklemesine gidemedim sabah içimden gelmedi yarın gidicem.
zambak kayınvaldesinde bugün dönücekti.
herkese merabalar..oncelıkle mıraç kandılınız mubarek olsun..Dualarınız kabul olsun ınsalahh...
bızım bugun kontrolumuz vardı..dogum oncesı raporumu aldım...hersey normalmıs cok sukur...bıda 3 hafta sonraya cagırdı ama ben dayanamayıp 15 gun sonraya randevu alıcam sanırım:)
kızlar benim şeker açlık 85 50 mg yüklemeden sonra 124 çıktı idrarımdada şeker çıktı ama dr normal korkma dedi yinede tedirgin oldum.
aman o şekerli su ne kötüydü limonda vardı ama zor içtim..
canım seninde kandilin mübarık olsun.
artık evdesin dimi ne güzel bol bol dinlen 2 minik gelince çok arıycaksın:)))bencede 15 gün sonra git sende öyle yapardım
cnm yaa pc dende sildim ki fotolarımerhaba kızlar nasılsınız, işlerimin yogunluğundan ben pek giremiyorum. Benimde sekerim biraz yüksek cıkmıstı ama sabah baya bi bal ve çörek yiyerek gitmistim. Dr tekrar test yapmaya gerek görmedi. Dikkat et dedi valla ben pek dikkat edemiyorum ama bebeginde bütün ölcüleri normal o yüzden korkmayın cok cok yüksek olmadıgı takdirde tabiki. Zaten o durumda diyetisyene falan yönlendiriliyormussun ve tekrar bi seker yüklemesi istiyormus.
Herzaman seninle bu arada odanız gelmis hayırlı olsun canım ama resimlerini acamadım ben. Bizim topigede eklersen sevinirim. Bizimki 9 temmuzda gelicek o zaman bende cekip eklicem insallah :)
herkese merabalar..oncelıkle mıraç kandılınız mubarek olsun..Dualarınız kabul olsun ınsalahh...
bızım bugun kontrolumuz vardı..dogum oncesı raporumu aldım...hersey normalmıs cok sukur...bıda 3 hafta sonraya cagırdı ama ben dayanamayıp 15 gun sonraya randevu alıcam sanırım:)
mrb güzel anneler hepiniziinn kandili mübarekk duaları kabul olsun
dün randevüm vardı oğlum 1560 gr olmuşşama yine annesine hiç poz vermedi naz niyaz devam yani nese sağlığığ iyii olsaunda. benim dr. um herşey normal ama bundan sonra 2 haftada bir görücem dedii bebbiin hala kafası yukarıda umarım doğuma kadar dönerr hiç sezeryan istemiyorumm.
mrb güzel anneler hepiniziinn kandili mübarekk duaları kabul olsun
dün randevüm vardı oğlum 1560 gr olmuşşama yine annesine hiç poz vermedi naz niyaz devam yani nese sağlığığ iyii olsaunda. benim dr. um herşey normal ama bundan sonra 2 haftada bir görücem dedii bebbiin hala kafası yukarıda umarım doğuma kadar dönerr hiç sezeryan istemiyorumm.
maşallah oğluna canım benimkire artık yüzünü göstermiyo ilk başta gösteriyodu ne güzel albüm yapıcaktım bu haftalardan sonra dahada zor dedi dr napalım çıkışlarını bekliycez artık.
seninde kandilin mübarek olsun,,
dönmesi için erken değilmi ki
oo maşallah cnm bebişe ne güzel güzel gidiyo kilosu...
fotoğrafları hiç karıştırma cnm benimkide 2 aydır hiç foto vermedi son 2 randevumda hep veriyo cimcimem
inş senink,ide verir bundan sonra
merak etme şimdden sonra çok hareketli olacağından başı aşağı döner cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?