2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***| ***Güncel notları***|
|minasofia |*|* |* |*|haftaya kalp atışı için dr gidecek|
|gozdemmmm |32 |13 kasım |19 ağustos |56| kalp atışı var|
|herzaman_seninle |22 |18 kasım |24 ağustos |75 | kalp atışı var|
|suzi_dilara|37 |19 kasım |25 ağustos |57 | haftaya kese görecek|
|nerkar|37 |19 kasım |25 ağustos |57 | haftaya kese görecek|
|zeynepela |27 |21 kasım |27 ağustos |72 |kalp atışı var|
|figero| 32|24 kasım |30 ağustos | 61|kese göründü |
|melek16500| 32|24 kasım |30 ağustos | ?|haftaya kese görecek |
|gelincik238| 28|1 aralık|7 eylül| ?|haftaya kese görecek |
|[/table]

sevgili hamişler rabbim bu güzel günde dualarımızı kabul etsin inşallah. Bebeklerimiz sağlıcakla büyüsün, tüm organları sağlıkla gelişsin, annelerine üzmeden annelerinin kollarına gelsin inşallah. rabbim hepimize güzel huzurlu ve sağlıklı hamilelik nasip etsin. rabbim hepimizi korusun. aminn..
topiğimiz boş kalmasın kızlar hadi başlasın sohbetler. benim mide bulantım var sabah öğürerek kalktım

amin canım inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin bulantı için sürekli yanında tuzlu kraker bulundur inşallah sürekli olmaz:

Günaydın kızlar bir yıl daha bitti acısı ile tatlısı ile yepyeni bir yıla başlıyoruz 2011 tüm dünya için sağlıklı mutlu ve huzur dolu bir yıl olsun inşallah ayrıca tüm isteyenlere rabbim sağlıklı sıhatli bebişler versin kimsenin kucağı boş kalmasın hepinize mutlu yıllar yüzümüzdeki gülümseme hiçbir zaman eksilmesin

slm kızlarrr herkese hayırlı cumalar....
kanamam bitti gibi ama ara ara nokta şeklinde kahverengimsiler geliyo oda kesilir inş merkezimdevam ederse jelle birlikte iğnede vurul dedi ama kesildi yani çok olmadığı için vurulmadım acaba vurulsamıydım ki??
zeynepcim inş mide bulantın uzun sürmez inş kraker ye bulantın başlayınca...
ayrıca minada yarın gelecekti sanırım bakalım onda ne gelişmeler var...

ARKADAŞLAR YENİ YIL SAĞLIK HUZUR GETİRİSN
BİRDE SİZLERE SAĞLICAKLA GETİRSİN BİZLEREDE GETİRİSN

işte listemizzz

çok sevindim canım kanamanın durmasına.. benim testen önce açık pembe gibi bi akıntım olmuştu doktor iğneye başlattı şimdi jelle birlikte kullanıyorum. aslında bugün bitiyor ama ben devam etmeyi düşünüyorum iğne daha etkili gibime geliyor.

zeynepcim ben dün sat ve tahmini doğum tarihini yanlış yazmışım aklım nerdeyse artık.. düzeltebilirmisin... sat 29 kasım tahmini doğum 5 eylül. kilomda 61 bu arada.

[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***| ***Güncel notları***|
|nerkar|28|19 kasım |25 ağustos |85| haftaya kese görecek|
|gelincik238| 28|29 kasım|4 eylül| 61|haftaya kese görecek |
|[/table]

cnm benimde merkezdeki dr um kanamam bitene kadar iğnede kullanmamı istedi jelle birlikte ama kanamam kesildiği için ben hiç olmadım iğne...ayrıca coraspinide bırakmamı söylemişti daha önce bikeresindede laf arasında kanamam olunca coraspini içme dedi acaba şimdi kanamam durduğuna göre coraspine devam etsemmi??????????????????????????kızlaaaarrr???????????

bende aranıza katıldım yasım 27 sat 27 kasım kılo 62 kalp atısı ve kesesı 10 ocakta dogum 3 eylul

kızlar kötüyüm tsh değerim 6.45 çıkmış çok yüksek doktor dahiliyeye göndemriş eşimi ilaç başladım pazartesi bi sürü test var bebeğin gelişimini olumsuz etkilyormuş benim diğer hamilelikte çok normaldi bakalım hayırlısı

cnm geçmiş olsun yaa inş ilaç tedavisinle düzelir herşey stres yapma tatlım...bak bene endişelendim şimdi bana daha hiç bi tahlil yapılmadı dr um yurt dışında çarşamba gelecek o zaman başlayacaz testlere...sen sakın moralini bozma tatlım...

canım hemen baktır bende hiç sorun yoktu idrar kan testi herşey güzel ama tsh yüksek pazartesi başka bi sürü test var bakalım hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin

canım geçmiş olsun allahtan erken fark edilmiş ilaçla düşer stres yapma canım inşallah bütün testler normal çıkar canım bebişin ve sana mutlu yıllar benim dr umda daha hiç test yapmadı ama o kadar yorgunum ki anlatamam ve hiç birşey yapmadığım halde böyle cuma dra gideceğim bakalım test isteyecek mi?:79::79::79::79:

ohhhh listeye bi hamiş daha h.g cnm topiğimize Allahım bekleyen herkeslere nasip etsin inş...cnm balık hapı niçin verdi dr acaba?bide ilk bebişini ne sorundan dolayı kaybettin cnm geçmiş olsun...

Canım ilk bebeğimi nie kaybettiğimi tsmamen rastlantısal die açıkladılar...Çünkü testlerde hiçbişey çıkmadı..İnşallah Allah bu sefer tamamına erdirir...Balık hapına bu cuma başlayacağım.. Nie bilmiyorumm...Kontrollerim biraz daha sık..Dün gittim,cuma tekrar çağrıldım kontrole...

|nerkar|28|19 kasım |25 ağustos |85| haftaya kese görecek|
|pares83| 27|27 kasım |3 eylül | 62|haftaya kese görecek |
|gelincik238| 28|29 kasım|4 eylül| 61|haftaya kese görecek |
|[/table]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…