sevgili hamişler rabbim bu güzel günde dualarımızı kabul etsin inşallah. Bebeklerimiz sağlıcakla büyüsün, tüm organları sağlıkla gelişsin, annelerine üzmeden annelerinin kollarına gelsin inşallah. rabbim hepimize güzel huzurlu ve sağlıklı hamilelik nasip etsin. rabbim hepimizi korusun. aminn..
topiğimiz boş kalmasın kızlar hadi başlasın sohbetler. benim mide bulantım var sabah öğürerek kalktım
işte listemizzz[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***| ***Güncel notları***|
|minasofia |*|* |* |*|haftaya kalp atışı için dr gidecek|
|gozdemmmm |32 |13 kasım |19 ağustos |56| kalp atışı var|
|herzaman_seninle |22 |18 kasım |24 ağustos |75 | kalp atışı var|
|suzi_dilara|37 |19 kasım |25 ağustos |57 | haftaya kese görecek|
|nerkar|28 |19 kasım |25 ağustos |85 | haftaya kese görecek|
|zeynepela |27 |21 kasım |27 ağustos |72 |kalp atışı var|
|figero| 32|24 kasım |30 ağustos | 61|kese göründü |
|melek16500| 32|24 kasım |30 ağustos | ?|haftaya kese görecek |
|gelincik238| 28|1 aralık|7 eylül| ?|haftaya kese görecek |
|[/table]
slm kızlarrr herkese hayırlı cumalar....
kanamam bitti gibi ama ara ara nokta şeklinde kahverengimsiler geliyo oda kesilir inş merkezimdevam ederse jelle birlikte iğnede vurul dedi ama kesildi yani çok olmadığı için vurulmadım acaba vurulsamıydım ki??
zeynepcim inş mide bulantın uzun sürmez inş kraker ye bulantın başlayınca...
ayrıca minada yarın gelecekti sanırım bakalım onda ne gelişmeler var...
çok sevindim canım kanamanın durmasına.. benim testen önce açık pembe gibi bi akıntım olmuştu doktor iğneye başlattı şimdi jelle birlikte kullanıyorum. aslında bugün bitiyor ama ben devam etmeyi düşünüyorum iğne daha etkili gibime geliyor.
[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***| ***Güncel notları***|
|minasofia |*|* |* |*|haftaya kalp atışı için dr gidecek|
|gozdemmmm |32 |13 kasım |19 ağustos |56| kalp atışı var|
|herzaman_seninle |22 |18 kasım |24 ağustos |75 | kalp atışı var|
|suzi_dilara|37 |19 kasım |25 ağustos |57 | haftaya kese görecek|
|nerkar|28|19 kasım |25 ağustos |85| haftaya kese görecek|
|zeynepela |27 |21 kasım |27 ağustos |72 |kalp atışı var|
|figero| 32|24 kasım |30 ağustos | 61|kese göründü |
|melek16500| 32|24 kasım |30 ağustos | ?|haftaya kese görecek |
|gelincik238| 28|29 kasım|4 eylül| 61|haftaya kese görecek |
|[/table]
kızlar kötüyüm tsh değerim 6.45 çıkmış çok yüksek doktor dahiliyeye göndemriş eşimi ilaç başladım pazartesi bi sürü test var bebeğin gelişimini olumsuz etkilyormuş benim diğer hamilelikte çok normaldi bakalım hayırlısı
canım hemen baktır bende hiç sorun yoktu idrar kan testi herşey güzel ama tsh yüksek pazartesi başka bi sürü test var bakalım hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin
kızlar kötüyüm tsh değerim 6.45 çıkmış çok yüksek doktor dahiliyeye göndemriş eşimi ilaç başladım pazartesi bi sürü test var bebeğin gelişimini olumsuz etkilyormuş benim diğer hamilelikte çok normaldi bakalım hayırlısı
ohhhh listeye bi hamiş daha h.g cnm topiğimize Allahım bekleyen herkeslere nasip etsin inş...cnm balık hapı niçin verdi dr acaba?bide ilk bebişini ne sorundan dolayı kaybettin cnm geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?