2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

iyi pazarlar kızlar ben uyandım ama ev işleriyle uğraştım biraz yarında işe başlayacam zaten uyku yok artık.. ben işe gidip gitmemekte kararsızım kızlar sizlerden çalışan varmı ne zaman başladınız çalışmaya... evde de sıkılıyorum çalışmayı istiyorum işimde oturarak yorucu değil ama yolum 45 dk sürüyor eve uzak napsam ki bilmiyorum...

buarada zeynepcim paylaştığın bilgileri okudum çok güzel bi paylaşım olmuş Allah razı olsun senden canım. benimde kasıklarımda ağrı ve karnımda şişkinlik oluyor ama ilk üç ay için normal şeylermiş bilmiyordum öğrenmiş oldum..

canım ben de öğretmenim bu hafta çalıştım transferden 2 gün sonra da işe başlamıştım ama yarın bu tsh testleri falan yapacağım gidemeyeceğim okula. belki müfettişler gelecek okula. ama dediğin gibi çok sıkıntı olamdığı sürece gidilmeli arada bir dinlenmeli ama çok yoğun olunca

canım bi başla işe bakarsın çok etkilerse alırsın rapor ama iş görürken aman çok yormayın ağır kaldırmayın yukarı uzanmayın amnnn kızlar

Kızlar şimdi doktorumu aradım...Okul işini sordum..Fiziksel aktivite gerektirmeyen bir işiniz varsa devam edin dedi...Çok yormayın kendinizi dedi..Tam yuvalanma dönemi olduğu için ağrı çok normalmiş..Ama lekelenme dikkat ve yatmak gerektirirmiş..Benim geçen hafta vardı hoooppp yattım...Yoksa devam dedi..Evde yatmayı hiç ama hiç tavsiye etmiyorum dedi.....Paylaşıyım dedim...

evet canım doktorun doğru söylemiş. bana bak yaa çok bilmiş konuşuyorum...
bence de sıkıntı varsa dinlen yoksa git ama işte çok yorma çok gerilme kuralına uymalıyız.
diyorum ama ben stresli ve iş konusunda mükemmelliyetçi biriyimdir aslında benim gibi biri hamilelik boyunca uzak kalmalı ama malesef

haklısınız kızlar ben en iyisi yarın gideyim işe 3 haftadır bayağı sıkıldım evde.. hayırlısı bakalım eğer bi sıkıntım olursa izin alırım artık..evde durdukça çok daha fazla şeyler takıyoruz.

canım çok haklısın bi git ama sorun olursa izin alırsın aman dikkat edelim sağlığımıza. folik asit unutmayalım test yapmayanlar da kalp atışı ile testleri yapmayı unutmayın lütfen

slm arkadaşlar bende geldim cuma günü test yaptırdım çok şükür pozitif 297 çıktı degerimyarın tekrar yaptıracam inş 2 ye katlanır SAT tarihim 8 aralık transferinde 20 aralıktı yaş 29 benide listeye eklersiniz artık

hoşgeldin canım gözün aydın Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin.

hoşgeldin canım ekleriz tabii neden eklemeyelim Allah tamamına erdirsin. nerde tedavi gördün

canım çok haklısın bi git ama sorun olursa izin alırsın aman dikkat edelim sağlığımıza. folik asit unutmayalım test yapmayanlar da kalp atışı ile testleri yapmayı unutmayın lütfen

ben elevit vitamin içiyorum doktorum ayrıca folik asit vermedi içmelimiyim yoksa elevitte folik asit yerine geçiyormudur?

[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***| ***Güncel notları***|
|minasofia |*|* |* |*|haftaya kalp atışı için dr gidecek|
|gozdemmmm |32 |13 kasım |19 ağustos |56| kalp atışı var|
|herzaman_seninle |22 |18 kasım |24 ağustos |75 | kalp atışı var|
|suzi_dilara|37 |19 kasım |25 ağustos |57 | haftaya kese görecek|
|nerkar|28|19 kasım |25 ağustos |85| haftaya kese görecek|
|zeynepela |27 |21 kasım |27 ağustos |72 |kalp atışı var|
|figero| 32|24 kasım |30 ağustos | 61|kese göründü |
|melek16500| 32|24 kasım |30 ağustos | ?|haftaya kese görecek |
|gelincik238| 28|29 kasım|4 eylül| 61|haftaya kese görecek |
|handesb09| 29|8 aralık|14 eylül| ?|2 gün sonra kan testi |
|[/table]

ben elevit vitamin içiyorum doktorum ayrıca folik asit vermedi içmelimiyim yoksa elevitte folik asit yerine geçiyormudur?

canım bazı doktorlar öyle yapıyor ama elevit aslında 12. haftadan sonra en erken 8. haftadan sonra verilir. ben geçen hamileliğimde bazıları kullanıyor diye çok araştırmıştım ben folik asiti günde 3 adet alıyorum şu anda en önemli olan o

slm kızlar nasılsınız? ben iyiyim ama ders çalışıyorum bu yüzden çok giremiyorum zeynep çok güzel bilgiler paylaşmışsın çok tşk ler ama ben şimdiden 1-1.5 kilo aldım bile sonum ne olur bilmiyorum dikkat etmem lazım zeynep bir şey soracağım sen folic plus mı kullanıyorsun ben folic tblet kullanıyorum günde 1 kere drum yeterli dedi özellikle sordum ama benim kafam rahat değil kontrole gidince yine sorayım görüşrüz kızlar kendinize ve bebişlere iyi bakın:79::79::79::79::79:

canım kolay gelsin ben folik plus 3 adet kullanıyorum geçen defa da öyleydi

hu huu nbr kızlar..biz iyiyiz teyzeleri yarın dr a gidicez bakalım kalp pıt pıt larımızı duymak için...testlerimide yaptırmayı istiycem artık...

oo ne güzel aramıza yeni hamiş gelmiş h.g hande değerim katlanır cnm merak etme...

figero tatlım derslerinde başarılar diyelim ne çalışıyosun sen?

zeynepcim ne güzel dimi listemiz genişliyo oh oh bebişler bol olacak inş seninde yarınki tahlillerin sorunsuz çıkar tatlım...

gelincik ve gözdemmm sizlerinde bebişlerinize ve hepimizin bebişlerine

sağol canım inşallah aman sen de iyi haberle gel inşallah

İkinci testi yaptırmayı bekledim, onu da bu gün aldık çok şükür yükselmiş, şimdi ne olucak...Level atlamış gibi hissediyorum kendimi.
Bende elevit kullanıyorum, ayrıca folik asit vermedi ama ben devam ediyorum ona da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…