güleriz aglanacak halimize ama galiba böyle bişeyleri duydugumuzda hemen yapmamak araştırmak lazımm
neyseki tarçınn masum bişeyyy :))
ecrin gögüs agrın için gitmiştin dimii inşallah antibiyotikle geçer
çok geçmiş olsunn
buarada emzirmeye devam dimii ayrıca maşallah ogluna 1ayda gayet güzel kilo almışşş
burcu
canım bence mama takviyesini azaltt
gögsünü emdikçe süt gelecek zaten
bende hemen mamaya sıgındım ama en güzeli anne sütü
allahımm öyle bişey vermişki agızlarına girecek ısısı bile belli
ve hiç bişey anne sütüyle eşdeger degill...
kuzumm çok kilolu olursa ,ilerleyen zamanlarda saglık anlamında sıkıntıları olur
zaten dr.un neler yapacagını söylemişş..
kızlaarrr süt için özellikle yediginiz içtiginiz bişeyler varmıı?
birde aman sakın yemeyin diyeceginiz bişey???
genelde yeme aralığı 3 saat bazen 4 oluyo değişiyo.ama 90 lıkdan aşağı yemiyo..en son geçen perşembe 4460 dı kilosu dr iri olucak dedi.bende çok şişsin istemiyorum bakalım ama nezaman isterse vericeksin dedi
genelde yeme aralığı 3 saat bazen 4 oluyo değişiyo.ama 90 lıkdan aşağı yemiyo..en son geçen perşembe 4460 dı kilosu dr iri olucak dedi.bende çok şişsin istemiyorum bakalım ama nezaman isterse vericeksin dedi
odam 508 di senin:)::::İ)
burcucum bu konulara aslında çok karışmak istemiyorum ama bebeklere mama kolaylık geliyorr ve tabiki sütten daha çok tok tutuyorrr 4 saat diyosun bziizm ki 1 saatt bir kıyametlerii koparıyor bazen yarım saatt te birrr senin gibi düşünürsem yetmmiyor olması lazım ama öle değil işte yetmese 1 kilodan fazla almazdııı dr. çok ii kilo alımı dediisık sık ağlamasıı yetmediği anlamaına gelmez biizmkiler biraz fazla oburrr bence sen keşke 1 ay deneseydin de öle başalasaydınn mamaya halada geç kalmışş değilsinn o ne kadar emerse merak etme o kadar gelir sütünnn. hem çok kilo almasıda çok sağlıklı değilll .
bu dr.larda bir tuhaf benimkide asla 1 saaten önce vermiceksin birkaç ay içindede 2 saate çıkarıcazz öle gher istediğinde olmaz dedii. ama bizimkine kural geçmiyor o başka:)
cnm iltahap gözükmedi ultrasonda 2 tane krem verdii ama bukadar ağrı iltahap yoksa nası oluyo ben anlamadım pek ümidim yok ama geçer bu kremlerle inşallah beter bi ağrı çünküü.evet cnm inan geçen ağlayarak emzirdim acımdann ağrımdan ama dayanabildiğim kadar bırakmam çok şükür evet cnm güzel alıyor kilosunu.
Valla özellikle yediğim hiç bişey yok ama bol bol su içiyorumm gerisii yalan hı bide bulgur pilavıı yeşillk bide sütünü yaağlandırması için ceviz ye cnm ben ihmal ediyorum ama benim dr. şiddetle tavsiye etmiştiiii ama suyu mutlaka iç ihmal etme tatlım .
Senin bebiş nasıl uykuları emme aralıklarıı?
inşallah kremler iyi gelirde sıkıntın geçer inşallahh
ecrin bulgur pilavını duymuştum ama gaz yapar diyolar bazılarıı
tamam canım cevizi yemiyordum yemek lazım ozaman
bebişimin uyku düzeni gün gün degişiyor
çok şükür senin yaramaz gibi degil
günde bikere 3saatlik uykusu oluyor
artık sadece anne sütü veriyorum
bazen 4saate çıktıgı oluyor uykusunun ama kaldırıyım emziriyim desemde uyku daha tatlı geliyor emmek istemiyor
gece sabaha karşı sütümü sagıyorum 2sinden ancak 60cc çıkıyor
kızım kalkınca bunu bitiriyo ayrıca tekrar emmek istiyorr
Bana da ne zman isterse ver dedi ama eğer anne sütüyse..Mamaysa saatle vermek zorundasın dedi...Ayrıca bebeklerde emme refleksi var..Tokta olsa emmek ister..90 lık anne sütü ona yetmiştir..Özgür bey, bebek toksa ve hala ağlıyosa yalancı meme ver dedi...Artık saatle veriyorum..Daha düzenli oluyo...
509, bitişik oda:)))
Anne sütü ile alınan kilo başka,mama ile alınan kilo başka bence de...Bu arada ne kadar sık emzirirsen o kadar gaz olurmuş..Gaz ,sindirilmiş süt ile sindirilmemiş süt karışınca oluyomuş..Biraz oyalayıp 2 ssaattee verebilsen daha rahat eder...Memeden emince benimkide 1 saate tekrar istiyo..Sağıp biberonla verince 2-3 saat duruyo..Bende bu saatte süt sağıyorum:))
gözdem kapı komşusu olmuşuz aynı anda olsa ne güzel olurmuş tabi ben pek iyi şeyler yaşamadım astenede neyse geçti şükür o günler..
banada emzik ver durmazsa mama ve demişti benimki emziklede oyalanmadı
sen doğumu nekadara yaptın sorması ayıp.
Canım benim doktorum dışardan geldiği için 2500 gibi tuttu...Senin??
Anne sütü ile alınan kilo başka,mama ile alınan kilo başka bence de...Bu arada ne kadar sık emzirirsen o kadar gaz olurmuş..Gaz ,sindirilmiş süt ile sindirilmemiş süt karışınca oluyomuş..Biraz oyalayıp 2 ssaattee verebilsen daha rahat eder...Memeden emince benimkide 1 saate tekrar istiyo..Sağıp biberonla verince 2-3 saat duruyo..Bende bu saatte süt sağıyorum:))
inşallah kremler iyi gelirde sıkıntın geçer inşallahh
ecrin bulgur pilavını duymuştum ama gaz yapar diyolar bazılarıı
tamam canım cevizi yemiyordum yemek lazım ozaman
bebişimin uyku düzeni gün gün degişiyor
çok şükür senin yaramaz gibi degil
günde bikere 3saatlik uykusu oluyor
artık sadece anne sütü veriyorum
bazen 4saate çıktıgı oluyor uykusunun ama kaldırıyım emziriyim desemde uyku daha tatlı geliyor emmek istemiyor
gece sabaha karşı sütümü sagıyorum 2sinden ancak 60cc çıkıyor
kızım kalkınca bunu bitiriyo ayrıca tekrar emmek istiyorr
ecrincim haklısın bende tombalak olsun istermiyim ..
neyse canım geçmiş olsun bugün çokt tuttum memede benimde nasıl sızlıyo bide bırajkamdan kendini geriye itti yandım sandım valla..
benim kızım sbah 5 ti kalktık nası burnu akıyo sabahta öyle hapşu hapşu dr la konuştuk öksürme ateş olursa getirin dedi şükür iyi şimdi çok korktum ama serum fizyolojik kullan dedi anne sütü ver dedi annem burnuna yumuşatır verdim rahatladı..şimdi uyuyo ..
cnm ah dursada 4 saat dursa ama aklına düşştümü vermekten başka çare bırakmıyor bana feryat figan çok ağlıyor verene kadar ya nasıl hem emziriip hem sağıpp biberonlamıı veriyosunuz neden bide ben rezeneyi bile kaşıkla veriyorum biberona alışırsa mememnii tutmaz dedii annemm...
sağol cnm ya inşallah ama kaçgündür kullanıyorum hala bşi işe yaramadııcnm valla ben devamlı yiyorummm dünde sölemesi ayıp kısır yedim ama artı bi gazımız olmadıı her bünyede değişirmi bni dene yaparsa bidaha yemezsin cnm bırak uyuusuun ozmanda çok yararlı onlara biraz zaman geçsin değişir sonra nenim gibi uyusun die gözüne bakarsınnn acıınca uyanır nasıl olsa.
şu biberon işinii sende yaz cnm biberonu verinceee devam ediyomu seni emmeye soğumadı dimi hem sen sadece e anne sütü veriyosan neden sağıpp iberonla veriyosunnn?
sağol cnm . evet cnm bçok ii anlarımm ben her dakka öle yanıyorum uzun zamandır çok acı valla. ay kıyamma ben ona inşallah devam etmez tatlım aman onlrın yerine biz hasta olalımmm minicikler daha onara bişe olmasınn onunla geçmiş olur inşallah.sende az gez annesi artıkk.)
biz ilk siftahı dün yaptıkk oğlumşla alışverişe gittik sonrada arkdaşa 12 de eve geldikkk maaşşallah dışarıyı çok sevdiii . hatta annem dediki dışarı çıktık dinlendikkk :)işte böle bizdende.
ecrinnn
canımcım ben devamlı sagmıyorum keşke çok olsada emmenin dışında sagsamda
geceleri uyandıgında bazen az emip uyuyor
emmedigi içinde gögsüm taş gibi oluyor böylelikle sagma ihtiyacı duyuyorum
biberondan içirmek dogru degilmiş haklı annen bu konuda
banada demişlerdi kaşıkla yedir sakın diye
ama çok şükür biberonu çok kullanmadıgımız için memeyi rahatlıkla çekiyor
burcummmm
canım minigine çok geçmiş olsun inşallah hapşurukla geçer
atlatırsınız hemen
akıntının yanında kaşıntı varmı belki enfeksiyondur
canım meme mamadan bence daha kolay hali hazırda hep yanında ısıtma derdin yok
alışırsın sende bebeginde bence
kızımda iyi çok şükürr
inşallah seninkide hemen iyileşir tekrardan geçmiş olsun
kızımm öyle gezme sokagada çıkmasan o bebgin gözünden girer soguk derler
tamammmıııı
benimdde doktorum dışardan geldi 2000 lira ödedik.
hemşireler çok iyiydi ayla hemşire vardı sağolsun sabaha karşı pompa getirdi sütümün gelmesi için baya uğraştı geldide. hemen bbeebeğime indirdi..
bide bizim ne dikkatimizi çekti hani hemşirlere falan para verilir ya kimse almadı çok garipsedik:)))biz utandık resmen onlar almıyo biz ısrar edince:)))
Benim doktorum biraz tuzluymuş demek ki:))) Ayla hangisi?? sarı saçlı olan mı??
evet hastane 500 lira akıyo kalnı dr:)
kısa saçlı 45 yaşlarında olan hemşire....
sizden işitme testi istedilermi devlet hastanesinde yapılan
O zaten doğum paketinin içindeydi...Orda yapıldı...Size yapmadılar mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?