Yazdıklarım silinmiş..Topluca yazıveriyim...
Burcu, kışın ne giydircen merak ettim..Ne kadar giydirirsen o kadar üşür dediler bana..Bende yarım kollu body üzerine tulum ya d çok ince eşofman giydiriyorum..Uykudan kalkınca incecik penye yelek giydirip 5-10 dk sonra çıkarıyorum...Gündüz uyurken üzerine polar battanie,gece de yorgan örtüyorum...Dün aşı olduk die sadece penye battaniye ile yatırdım...
Ecrin , sağmak ii gelicek..Göğüslerin toparlanır..Benim bayağ düzeldii..Bugün emiştik kuzumla:)
sağol cnm. sütüm yeterli olmasa yeterli kiloyu alamazkii burcucuumm bizimki obur birazda huysuz bi bebek ondan bence.evet zararı yokmuş ama ben artık sağıp veriyorum be cnm dayanamdım ağrılara o emince inanılmaz acı çekiyorumm böle hiç değilse emziiriken cnm acımıyor. iyi yapmışın bende dün gece başladım yakamaya çok korkuyorum hasta edriz diyee .oh ne güzel akıllı prenseesinn
benimde şu 2 gündür sağıp veriyorumya sanki daha bi düzene girdi en azından gece uykuları bu erkekler hep aynı bziizmkide şu anda tekrar kalabi,lsem hayır demezz sevinir hatta ama rabbim bundan sonra olmayanlara ilk önce nasipp etsinn..hauyırlı olsun güzel güzell giysinn kzuum da seninn okadar çok kıyafet stoğun vardıkii başlamışın yine. maaşallhhh erkenci senin kız...
sağol cnm. sütüm yeterli olmasa yeterli kiloyu alamazkii burcucuumm bizimki obur birazda huysuz bi bebek ondan bence.evet zararı yokmuş ama ben artık sağıp veriyorum be cnm dayanamdım ağrılara o emince inanılmaz acı çekiyorumm böle hiç değilse emziiriken cnm acımıyor. iyi yapmışın bende dün gece başladım yakamaya çok korkuyorum hasta edriz diyee .oh ne güzel akıllı prenseesinn
benimde şu 2 gündür sağıp veriyorumya sanki daha bi düzene girdi en azından gece uykuları bu erkekler hep aynı bziizmkide şu anda tekrar kalabi,lsem hayır demezz sevinir hatta ama rabbim bundan sonra olmayanlara ilk önce nasipp etsinn..hauyırlı olsun güzel güzell giysinn kzuum da seninn okadar çok kıyafet stoğun vardıkii başlamışın yine. maaşallhhh erkenci senin kız...
kızlar benim birkaç sorum var sizee.
1. ben şimdi sağıyorumya oda sıcaklığında bekleltiyorummm sütümüüü ama acaba bu havvalarda soğuyomu siz nasıl bekletipp veriyosunuzzz sütünüzü?
2. benim bebiş 23 ünde 2 aylık olucakk şimdi günde ne kadar anne sütü vermem gerekiyo yani kaç cc internette aradım ama net bişe bulamadımmm bildiğiniz bi site varsa linkini bu yazın da bakıyımmm size zahmett.
Burcu, kışın ne giydircen merak ettim..Ne kadar giydirirsen o kadar üşür dediler bana..Bende yarım kollu body üzerine tulum ya d çok ince eşofman giydiriyorum..Uykudan kalkınca incecik penye yelek giydirip 5-10 dk sonra çıkarıyorum...Gündüz uyurken üzerine polar battanie,gece de yorgan örtüyorum...Dün aşı olduk die sadece penye battaniye ile yatırdım...
Ecrin , sağmak ii gelicek..Göğüslerin toparlanır..Benim bayağ düzeldii..Bugün emiştik kuzumla:)
evet cnm bugün baya rahatladı önceki günlere göre.. oy ne güzell gözün aydın cnm emişmek çok güzel diyor herkez ama ben acılardan daha hiç tadamadım o duyguyu maalesef. şu andada elimde makine sağıyorum bi yandan:) sende benim gibi giydiriyosun dicektim ama ben artık tek ince badi tarzı giydiremiyorummm hele dünküü eşortman altımızzı bi görsenizz battaniye gibiydii ama şu gece işi kafama takılıyor 2 kat battaniye örtüyorum üşüyomu acabaaa yorganamı geçsemm.
hoşgeldin minacım . oh ne güzell atlatmışın 40 ınla mevlüdünüü..bebbeğinin uslu olmasıda çok güzell akıllı kzuu demkki seninkii anneyii yormuyorr kilo alımı çokk ii bence kafana takma zayıf bebbekler daha çabuk büyüüürrr..maaşaalsütünde yarıyor demekii.
evet göğüs acısı çok kötü tatlım çeken bilirr.benimkii 5 civarıı olmuşturr sanırıım cnm ama 3 500 doğdu bziizmkiii.. valla bizde eşimle her dışarıı çıktığımızda ona alışveriş yapmadan eve gelemiyoruz kendime 1 parça bişe almadım boyuna prense çalışıyoruzzz annem kzııyor artık yeterr diye ama biz kendimizi frenliyemiyoruzz:)
haklısın kilo alması güzelse huysuzluk yapıyodur..zaten 3 4 aydan sonra bebekler düzene giriyomuş.
nekadarda bi sağıyosun memeni aramızda 1 hafta falan var şimdilik 2 ay dlana kadar 90 lık veriliyo ama mamada ane sütü sağdığımda 120 lik bile veriyorum inan sağıp verince daha bi doyuyolar memeden doymuyo bu yavruşlar nedense.
evet kyafet stoğumdan ikili takımları giydiriyorum ama tek parça tulumlar küçüldü 3 6 aylıklara anca giriyoruz.bende 6 aylı alıyorum cicişleri ama akıllı olup 2 li alıcam.
ay benimkini dün 8 30 da banyo yaptırdım mama verdim 60 lık içti memede vermiştim öncesinde uyudu gece ikibuçuğa kadar ses yok eşimle nepelım uyandıralım mama verelim dedik bi uyandı sabah 6 ya kadar mememde hemde görseniz cok co seslerle çekti ama yok uyumuyo sonra eşim mama ver bakalım dedi yaptım yedi uyudu çok üzüldüm demekki boşuna tutmuşum sütüm doyurmyo galiba benim ama gündüzleri yetiyomuş gibi uyuyo acaba yorgunmu düşüyo dşye düşünmeye başladım .keşke bi test olsa süt yetrlimi değilmi diye bilirdim en azından.
geç kalktık daha hiçbişey yapamadım bugün kucak istiyo hemde öyle oturarak değil gezerek neyse meme verdim çekti çekti kapandı gözleri ytırdım arabasına arada sesler çıkarıyo inşllh uyanmazda bende biraz iş yaparım içimdende bugün gelmiyo ama mecbur yapıcam yemekte yok off
bide 72 73 kg arasında gidip geliyorum şöyle 68 e düşsem bari evde yürüyüş bandım var cmts doktor izin verirse başlıyım enazından yarım saat jimlasti tarzı sporlar için 6 ay diyolar onuda sorucam ..
Slm, bu haftalarda genel olarak herkes sütüm yetiyor mu tedirginliği yaşıyor sanırım.Dr a da sordum kilosundan belli yettiği dedi ama hala yetmiyo sanki.Neyse ben bu hafta yavaş yavaş başladım spora, sütüm yetmiyo diye tatlı yemedim ama eskiye oranla baya çok yedim ve haraketsiz kaldım şu an hastaneden çıktığım kilodayım ve kendimi hamile halimden daha şişman hissediyorum.6 ay bekleyemem dr umda demişti yürüyüşlere başla diye çok ağır olmamakla spor yapabiliriz sanırım, bir de eylül anneleri zayıflama topiği mi açsak ne
Şu giydirme olayı sıkıntılı gerçekten, bizim evimiz sıcak olduğundan isilik oldu kızım, kolsuz çıtçıtlı badilerle geçirdik ilk ayı şu anda badilerin kollularına geçtik uyanınca bi yelek giydiriyorum penye battaniyeyle duruyoruz hala.Gelip gören herkes aman ört üşür aman giydir hasta olur arada kalıyorum giydirince de isilikleri artıyo , hasta olmadı çok şükür...Karma aşı mı oldunuz, ağır olduğunu duymuştum bebeğin nasıl, bizimki de haftaya olucak.
valla beli olmuyo tam 2 saatt te 3 saatte bir ama dün geceen berii çocuğa süt yetiştiremiyorum saat başı 100 cc içmak istiyor benimde sütüm azaldı sanırım 120cc yi 45 dakika sağarak çıkarıyorum off çok zor kafayı yicemm dün gündüz güzel uyudu sevinim yoluna giiriyor diye ama gece 4 te bi uyandı hal öızmızlanıyor başım tuttu valla mam vermememk için elimden geleni yapıyorum ama neeye kadar biliyorumm. oo maaşaallah seninkine benimkiininde öle uzun saatler uyuduğunu görmek nasipolucakmı acabaaa ee uyuyanı uyandırıp siz kaşınmışınızzzhaklısın kilo alması güzelse huysuzluk yapıyodur..zaten 3 4 aydan sonra bebekler düzene giriyomuş.
nekadarda bi sağıyosun memeni aramızda 1 hafta falan var şimdilik 2 ay dlana kadar 90 lık veriliyo ama mamada ane sütü sağdığımda 120 lik bile veriyorum inan sağıp verince daha bi doyuyolar memeden doymuyo bu yavruşlar nedense.
evet kyafet stoğumdan ikili takımları giydiriyorum ama tek parça tulumlar küçüldü 3 6 aylıklara anca giriyoruz.bende 6 aylı alıyorum cicişleri ama akıllı olup 2 li alıcam.
ay benimkini dün 8 30 da banyo yaptırdım mama verdim 60 lık içti memede vermiştim öncesinde uyudu gece ikibuçuğa kadar ses yok eşimle nepelım uyandıralım mama verelim dedik bi uyandı sabah 6 ya kadar mememde hemde görseniz cok co seslerle çekti ama yok uyumuyo sonra eşim mama ver bakalım dedi yaptım yedi uyudu çok üzüldüm demekki boşuna tutmuşum sütüm doyurmyo galiba benim ama gündüzleri yetiyomuş gibi uyuyo acaba yorgunmu düşüyo dşye düşünmeye başladım .keşke bi test olsa süt yetrlimi değilmi diye bilirdim en azından.
geç kalktık daha hiçbişey yapamadım bugün kucak istiyo hemde öyle oturarak değil gezerek neyse meme verdim çekti çekti kapandı gözleri ytırdım arabasına arada sesler çıkarıyo inşllh uyanmazda bende biraz iş yaparım içimdende bugün gelmiyo ama mecbur yapıcam yemekte yok off
bide 72 73 kg arasında gidip geliyorum şöyle 68 e düşsem bari evde yürüyüş bandım var cmts doktor izin verirse başlıyım enazından yarım saat jimlasti tarzı sporlar için 6 ay diyolar onuda sorucam ..
canım normal oda sıcaklığında 4 saat bekletiliyo ben dolaba koyuyorum sonra bi kaba sıcak su koyup biberonu ılınana kadar bekliyorum..
mamada 90 lık diyo ama anne sütü için farklıdır kesin ver 120 lik bakalım nekadar acıkmadan durucak çünkü memede bilemiyoruz kaç cc çektiğini.2 ay itibariyle 120 lik mama veriliyomuş.
buarada doktor işini naptın kime götürüceksin.
Ecrin, bende artık 130 cc falan veriyorum...Hatta 150 falan sağıp içtiği kadar veriyorum..Kalanını dolaba saklıyorum...OOda sıcaklığında 4 saat bekletiyorum...Hatta oda sıcaklığında bekletsem bile ılıtmaya başladım..Baktım soğuk oluyo..Vücuttan çıktığı gibi olmuyo..Biberonu cezvede bikaç dakka bekletip veriyorum...Sabah emzirdim..Şimdi kalan sütümü sağıyorum..Uyansın onu vericem Biberondan içtiğini görüyorum ya doyduğunu hissediyorum..Öbür türlü aç gibi geliyo..Bi düzen tutturmuştum biberonla,şimdi emzirmeye başlayınca şaştı....Sağıncada kendine hiç vakit kalmıyo..Bilemedim valla....
valla beli olmuyo tam 2 saatt te 3 saatte bir ama dün geceen berii çocuğa süt yetiştiremiyorum saat başı 100 cc içmak istiyor benimde sütüm azaldı sanırım 120cc yi 45 dakika sağarak çıkarıyorum off çok zor kafayı yicemm dün gündüz güzel uyudu sevinim yoluna giiriyor diye ama gece 4 te bi uyandı hal öızmızlanıyor başım tuttu valla mam vermememk için elimden geleni yapıyorum ama neeye kadar biliyorumm. oo maaşaallah seninkine benimkiininde öle uzun saatler uyuduğunu görmek nasipolucakmı acabaaa ee uyuyanı uyandırıp siz kaşınmışınızzzcnm sağdığında 120 cc yi nekadar zmmanda sağıyosunn 120 lik sağıp verdiğine göre yetmeisi lazımmm beki o mama ya alıştııı sütle yatinemiyorr ay çok zor işlerrr allah yardımsımız olsunn valla.
yavrum 6 aylar çok büyük değilmiii bizimki 5 olmuştur sanırım kilosuu ama ben hala 0 3 aylık giydiiriyorum daha yeni geçtk bazılarıda 3 6 ayaseinikininin kilosu kaç oldu?
ben biei olmassa asla temizlik yapamıyorum 10 dakkada bi piş piş istediği için hep sallanıyor çok üüzülüyorum ama ne yapıyım başka türlü durmuyor uslu bebğin varda ne güzeltemizliğini yapıyosunnn dün ilk defa yemek koytabildim ilj ve sondu sanırımsor bakalım cnm ne dicek bizede yaz bende merak ediyorumkaçıncı ayda iiznveriyolar spora.veirsin cnm ama zamanla öle birden olmuyorr ben 68 e düştüm bu yaramazla ama göbek duruuyor geçen tv de bi dr. anlatıyodu 6 aya kadar rahim ancak toparlanıp aşağı iniyomuşş ancak ondan sonra göbekk inermişşş artık bi 4 ay daha beklicezz...
]Kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir tabiki bebişlerde size çok uzun zamandır yazamadım sizi merakta bıraktığım için kusura bakmayın hiç beklemediğimiz bir anda halamı kaybettik cenazemiz vardı daha sonrada gebelik zehirlenmesi yaşadım ve hastanede yattım uzun süre bebişlerim 24 haftalık dünyaya geldi 790 gr ve 940 gr olarak uzun süre küvezde kaldılar rabbime binlerce şükürler olsun şimdi iyiler bayramın 2. günü evimize geldik nihayet şimdi halimi bir görün iki bebişle jet motoru takmış gibiyim 2 dakika oturamıyorum bile bundan sonra siteye girmeye çalışırım kendinize iyi bakın kızlar öpüyorum sizleri.[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?