2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

cnm benimki sürekli emiyor hem devamlı akıyor günde kaç göğüs pedi eğiştiriiyorum sayamıyorum oyüzden bi,rikmiyor hemşire yalnıuş emzirmekten dedii benimkiii ıucunu emiyorrr çünküü çok veremiyorum ağzına
bugün 1 ay konntrolüne gittik çok şükür çok sağlıklıı bir bebek dedii huysuzlukllarımız ilk aylar olurr zamanla düzelirr dediii . gaz içinde bnilindikten başka bi ilaç yazdı bunu kullan dedii ben ona başlıcamm bide karabiberden jerkez çok memnun onuda denicem işe yararsa yazarım sizede kızlarr şimdilik hoşçakalın ama hiç girmiyosunuz arda bakınn yaaa..

canım peki dogru emmesi için ne yapmak gerekiyorkii
benim gögsümde sızlıyor aa dolunca oluyor ozaman sagıp veriyorum

karabiberle ne yapıyorsun gaz için dimii??
anlatırmısın
esra erolun programında kimyon demişlerdi o bebegine yapıyormuş gaz için çok iyi dedi

bebegin uyumaya başladıgında kaç saat uyuyor ?
ben nete girmeye çalışıyorum olabildigince
bebek uyuyunca işti yemekti derken aradada uyumam gerektigi için neti açmaya üşeniyorum bazen
ama aklım burda

kimsecikler girmiyo baksanaaa

ucunu değil de kahve kısmının alabildiği kadarını ağzına sokmak lazımmm cnm ama benimki diliyle itiiyor ucunuu emiyorrr.
evet cnm gaz için ama ben hala tam anlamıyla yapamaya başlamadımm bi arkadaşın anlattığına göre tarif ediyim 1 çay kaşığı karabibrle 1 çay bardağıı suyu karıştırıp dibine çökmesini bekliyomuş çökünce suyundan 1 çay kaşığı bebğine verip geri kalanını kendi ,çiyomuş ama annem izlemiş tv. de tane karabiber kaynar suyu karıştırıpp çıkınca verin demişşş
cnm benimki artk gündüz uyumuyor annemde bir o sallıyo bir ben tam uyutup koyuyoruz 5 dakka geçmiyor yine uyanıyor bazen bir yarım saatt yada 1 saat uyuyporr ama uykumuz kalmadı gece 12 1 de tam uyuyor 4 te kalkıyo sonra v5 te sonra 6 da kalkıp bidaha yatmıyorrr tamamen uyku aptalı oldum benimki tek bakılacak bi bebek değil yanii peki senin bebişin uykusuu nasıl cnmmm ?
evet kimsecikler yokkk maalesefff bebbekleri mrerak ediyoruz ama fırsat bulamıyolarrr sanırıımm nese cnm öpüyorum seni ve bebişi..

ecrinn merhaba bizde gazdan muzdaribiz, br verdğin karabiber tarifinin zararı yoktur herhalde dimi midesine falan, bide doktorun verdiği ilaç zinco muacaba bize onu verdi de

ecrinn merhaba bizde gazdan muzdaribiz, br verdğin karabiber tarifinin zararı yoktur herhalde dimi midesine falan, bide doktorun verdiği ilaç zinco muacaba bize onu verdi de

mrb tatlımm ay kıyamam çok fena bi gaz olayıı. yok cnm birebir uygulayan arkadaş var o çok memnun geçen esra erolda anlatmış tv de oda uyguluyomuş çok memnunmuş ama ben hala başlamadım zincoydu ama şimdi başka dr. a başladık o önermedi sab sımplex le anason çayı verdii sanki gerçekten bunlar daha etkiliii zincodan ben memnun kalmadımm.

ecrincim merhaba

esra erol bide kimyonlu kür vermiş bunu da duymuş muydun, karabiberli kür sadece karabiber ve su mu (tam ölçüleriyle ve günlük ne kadar verilecek ve kaç gün uygulanabilir bilgn varsa sevinirm)

Gaz Sancısı (pozitif sonuç bekleyenlerde ayzan yazmış)

@ErolEsra
esra erol Yarim cay kasigi kimyon,kup sekerin dortte biri ve yarm fincan suyu cezvede kaynatin.suzgecle suzup ilik hale geldikten sonra 2 cay kasigi

esra erolun twitterından buldum,inşallah işe yarar.bebeişler ağlamasın.

ecrincim bu gögüss ucu sıkıntısı bizdede var demekki
sen şimdi tarif edince çok agzına almıyor kahverengi kısmını
ama gögüslerimdende şakır şakır süt gelmiyorr
karabiber degilde kimyon demişlerdi tvde demekki karabiberde kullanılıyor
kızlar hatta yediginiz yemeklere kimyon koyun onun bile etkisi varmışş
bende zinco ya başlıyorum yarından itibaren yarın 15günlük oluyoruz

ecrin bizim kız gündüz uyuyor
ama gece nöbet tutturuyor bize sabah 5buçuk dedinmi uyumaya başlıyor
bazen emziirirken gözlerim kapanıyor kafam düşüyorr
arada eşim kalkıp bakmasa sarhoş gibi dolanıyorumm
ama güzndüz o uyurken hemen uyumaya bakıyorumm
zor ama güzel bişeyyy bu bebeklerr yaa

ay cnm ya evet kmyonmuş karabiber değil ben kimyonla karabiberi hep karıştırdığım için öle yazmışım ay çok özür dilerim yaaaa yorgunluk dikkatsizlikk yaptımmm tekrarr çok pardonnn...

şakır şakır gelmesin cnm zaten oda sıkıntı ona yetsinn gersii önemli değil. ya yazdım cnmben büyük bir hata yaparaak yanlış yazmışımm karıştırmışım yanii allahtan kimseciklerde gelememiş çok kişi okumammışşş kimyonmuşşş doğrusu..valla zinco pek bi işe yaramıyor ama umarım sizde yarar biz sabsımplex e döndükk o bi işe yaramayınca.
bak yaramaza daha yarı kırkımız çıkmadan yaramazlık yapıyoruz demkki benimki narkozun da etkiisyle 20 gün gözünü açamammıştı gece gündüz zorla uyandırıp emziriyodum ama şimdi mıum tutturuyorrr hepizmizee yaramaz. evet cnm çok ama çok attalılarr rabbim evlatlarımzıı bize bağışlasınnn hiçkimseyi evladıyla sınammasınnndün gece çok sancısı vardı biizmkinin okadar ağladıki dayanamdım bende başalasım ağlamayaaa sevgileri çok büyük ama şu anda çok yorucularrr bu uykusuzlar günler çsbucak geçer umarım hepimziizin.
e burcu da iyice kayıplara karıştıııı neler yapıyor acaba o da yaramazla..

canım arkadaşlarım geldim girip okuyorum telden yazamayorum malesef bilgisayarı götürdüm bugün 100 lira 300 lira arası masrafı olur dedi bakalım 100 se yaptırıcam
biz kızımla 35 günlük olduk bile perşembe dokkora gittik şükür iyiymişiz bizimki obur olduğu için iri bebek olucak dedi doktor uyuyosa yedirmek için uyandırma 7 saat dedi ama bizim kuş en geç 4 saatte uyanıyo..çok ıkınıyo ama kıpkırmızı oluyo çok yemekden dedi doktor ama ağlarsa vericeksin yoksa susmaz dedi..

biz 20 günlükden sonra gezmelere başladık valla evde oturduğumuz sayılı port bebeye koyuyorum marketinde servisiyle anneme ablama geziyoruz:))
akşamları yarı uykulu uykusuz geçiyo
mama veriyorum anne sütü sağıyorum
memeden vermeye daha çok çalışıyorum bazen uyuyo memede acaba yoruldumu doydumu kafam karışıyo ama doymasa yayagara yapar heralde..
baya bi adapte oldum zeynebim yokken nası bi hayatım varmış benim allahıma nekadar şükretsek az bize nasip etti..

zambakcım aman sakın uyuma benimde korkum uyumak yatarak meme veriiyorum ben çok rahak oluyo ama korkuyorum uyumaktan..
ecrin bizim dr 30 lira şimdi acıbadem oldu hastane ama fiyatlar aynı kalıcakmış memnunum adam çok titiz herşeyi yaptıralım sonra yaptırmadık aman demeyelim diyo devlette yaptırtıyo herşeyi.tavsiye ederim..
ya ikinizide çok özlüyorum :)
benim kızım gazı alttan çıkarıyo ağızdan pek gıklamıyo ama ağızdan çıkarırsa midesi rahatlarmış ..
yaa kızımı çok seviyorumm bugün annemlere bırakıp markete falan gittim geldim nası özlemişim:))

akşamları üskünü açıyo bende kundak battaniye gibi bişey alıcam uyku tulumu tarzı benim ev çok sıcak oluyo bu zamanda bile kombi yanınca durulmuyo evde ama yinede üşür..
aslında yazıcak çok şey var sabaha karşı diyorum yazarım diye sonraa unutuyorum.
bu çarşamba kırkımızda çıkıyo:))doktora gitmem lazım ..

ayy zambak doğum nasıldı çok sancın oldumu..eylülcüm nasıl daha detaylı anlatın kızlarr..

ben 90 lık mam veriyorum gece ama yine meme istiyo orda uyuyo emmese ağzına alıyo..bide kedi fara oyunuyla tüm memeyi sokuyorum ağzına verir gibi yapıp çekiyorum aranıyo ya kocaman açınca sokuyorum allah ne verdiysee..cok cok çekiyoo acaba geliyomu hala tereddütlüyüm..

benim zeynep hala maviş acaba değişicekmi görmesi önemli ama çok merak ediyorum sizinkiler ne renk..
zambak annen geldimi
ecrincim senikide gittimi ben yanlız bakmaya çok alıştım geçen bi gece kuzenim kaldı kalması bile garip geldi zaten hiç uyandırmadım onu hatta düşündüm iyiki başka biri yok evde daha rahatıma geliyo tek bakmak..
benden bukadar havadisler aslında daha neler vardır ama aklıma gelen bunlar
ikinizidee çook öpüyorumm..
buarada herzamanseninle yok üyeliğide silinmiş gibi teli var belki ararım..

BURCUMM CANIM BENİM
ayy ne çok sevindimm uzunca yazını görünceee
valla msj okumaya hasret kaldımm
iyi olmana sevindim demekk cimcime doymak bilmiyor haa
aynı tarif ettigin giibi benimkide ıkınıyo kıpkırmızı oluyo demek iyi doydugu için haaa
valla iyiyymişş bende gaz sıkıntısından diyordumm
canım 7saat emzirmeden uyuması normalmii
yani çokk uzun bisüre degilmi????

normal dogum sezeryandan iyi olsa gerek
2.gün ayaga kalktım allahıma çok şükür sıkıntım olmadıı
dogum anı zordu gerçekte n ama kızım dogdugu an agrım kalmadıı yanianlık agrı çekiyosunuz
başından beri normal istedim çok şükür oldu
hıı tek normal yapan benmiyim
annem gelmedi canım babam rahatsız oldugu için yalnız bırakmasını istemedimm
bayramda bekliyorum onlarıı allah saglık versin yeterkii..

çok başka bişeymiş annelik dimii kuzumm
allahım herkese nasip etsinn inşallahhhhhh

canım arada gir bakk özletiyosun kendiniiii
zeynebimizide kokla bizim içinnn
çok gezip dolaşma nazar deydirrirsin kendinede bebegede

herzaman seninleyle görüşürsen yaz sakın acaba bisıkıntımı var yoksa girer yazardıı

ayy ecrinn ne güldümmmm kızım nerdeyse karabiberden yaptıracaktın bizee

canım sevgileri olmasa insan nasıl tahamül eder gece boyu uykusuzlugaa
allahım ayırmasın acılarını göstermesin inşallahhh

burcummm yazmayı unutmuşumm aman dikkat ettt yatarak emziriyormuşşsunnn
gündüzleri kızın uyudukça sende uyu dinlenn sakın gece uyku halin olmazz

evet kızlar bilgisayar yapıldı sonunda:))
zambakcım gece ya da yanlızken emzirirken çok dikkat ediyorum tv falan açıyorum allah korusun uyur kalırım
şimdi eşimle cimcime hanımı yıkıycaz uyansın diye bekliyoruz arabasının içinde yatak yaptım ona heryere evde benimle geliyo bugün hep kucak istedi yinede temilik yemek yaptım çamaşırları astım ama ne zordu anlatamam

ay zambak normal yapan bi sensin canım neyse hepimiz aldık ya bebişleri gerisi boş

dün gece zeynep çok huzursuzdu uyumadım ama sabah 3 e kadar uyumuşuz acısını çıkardık yani..

cnm bebişin de senin de iyii olmanı çok sev,indim şükür kavuşturana gerçekten özlemiştik seniii. ay ne güzel benim oğlum okadar huysuzkii ben daha hiç biyere çıkmadım bi yarı kırkında akşam çaya teyzeme gitiim ama zaten bizim baba sorunlu en ufacık bişeyden hasta olucak diye çok korkuyo ben senin gibi gezsem çok kavga ederiz sanırımmm zaten bu huysuzlada bi yere çıklılmaz evde bile perişan ediyor benikii dışarda düşünemiyorumm kendimizii..
benim annem sadece hafta sonları geçiyor cnm eve cuama akşamı gidiyor pazartesi geliyoorrr:)
annem olmasa mahvolurum hatta annem diyoki senin yaramaza 3 kişi şart 2 kişi bile yetemeyebiliriz diyor 5 dakika uyanıkken yatmıyor devam lı sallıyoruzzz yoksa çokağlıyoo dayanamıyoruzzzcnm hastanenin nerde olduğunu dr. adını bide internet sitesinin adı varsa verirsen çok sevinirim.
biizmkinin göz rengini anlayamdık daha kahve değil ama ne renk oda belli değil am akoyu bi renkk umarım değişmez senin uafklığınkii. gaz meselesine gelince rahatsın anladığım kadrıyla bziimkide alttan üstten çıkarıyor devamlı ama hala bazen çok canı acıyor
yarım saatt uğunuyor yavrum ama mnası ağlamak içim parçalanıyor valla.
nese aramıza dönmene sevindim ben kaçar cnm çok öpüyorum 2 nizide.

ay zambakcım sormaya sen çok güldün ama ben valla çok üzüldüm ya biri yapmışsa diye ama dalgınlık işte olmuşa care yok yalnız bunu bana anlatan arkadaşta bana derken tarçın demiştii oda yalnışlıkla oğlumla 3 gün tarçın içtikkk:) bizde sonra düzellttiii allahtan zarrlı bişe değildide öle içtiğimizle kaldıkkkk.

ecrincim allah yardımcın olsun demek ne kadar huysuzki inşallah zamanla düzelir ki düzelicek.bizim gaz sorunumuz alttan hep sürekli ıkınma halindeyiz doğal olarak huysuzlaşıyo kızarıyo bozarıyo ...
valla yarı kırkımız için çıktık o günden sonra evde durduğum sayılı bugünde ablama geldim kahvaltıya sonra kızı bıraktım çıktım biraz alışveriş yaptım çarşamba tam kırk çıkıyo allahın izniyle..
ayy karabiber diye heralde okuyanda yapmaz:)) tabi bellide olmaz.

ya doktora gidicem ben şimdi kadına bişeyler almak lazım ne alıcam off bide eşim yanında çalışan kızada sanada bişeyler alıcaz tarzı laf etti gittim bugün herşey ateş pahası kendi doktorıumada öylesine bişey alamam..acaba bi çikolata yaptırsam olurmu..

çağan nasıl ..sadece anne sütümü alıyo sen direk meme veriyosunn yettiğinde ağlamadan uyuyo dimi..aç olan bebek kesin ağlardır sanırım.

sağol cnm cidden çok zor ve yıpratıcı gece 5 ten bu saate kadar ayaktayız toplam yarım saat uyumadı debvamlı mememde ve ayağımdaaa ne yapacağımı şaşırdım inan.evet sadece emiyor teyzesi ama huysuzluk diz boyuu dr. götüdüm tam 1 aylıkkken anlamak için 1kilo 300 gr almışşş dr. gayet iyi ek bişey verme dediii 3 ay daha götürücemm artı bi sorun çıkmassa ek bişey vermeyi düşünmüyorum ama göğüslerim müsade ederse cerrahtan randevü aldım birazdan ona gidicem bakalım ne dicekkk bu acıya daha fazla dayanamm yokssa.
oh ne güzell gez valla yapabiliyosan benimm baya bii eve kapanmam gerekicek sanırıımm çağanla adım atamam bu halde evdenn rezil olurummm.
olur cnm nedenn olmasınn güzelbi çikolata yaptır bende şu bonny food un meyve kek çiçeklerinden yuollamıştım.nese ben çıkar bizimki çok fena.

canım senin işin baya bi zordemek hiç uyumuyo.
bendimkide 15 günde 1200 gr almış doktor iri olucak dedi uyurken uyandırma mama vermek için gündüzleri artık sadece anne sütü vermeye çalışıyorum.
maşallah çağana güzel kilo almış..inşllh biraz sakinlemiştir sende arada dinlenmişsindir..

maalesf cnm . oomaaşallahh prensese ama çok fazla değilmi 2 hafta içinnn sen hiç mama vermeden ayda kaç kilo alıyoo neden denemedinnn anne sütüyleee. yok cnm nerde 5 te randevüm vardı annem geldi o saate kadar toplam yarım saat uyumadı . dr.iltahap vra dedii yarın film çektiricem apse varmı ona bakıcak ona göre antibiyotik tedavisi uygulucak nerde sorun var gelipp benii buluyor ağrı kesici vurdularda bu saate kadar iyiyidim ama yine geliyor ağrı maalesef bakalım yarın . cnm hastane ve dr.adını soyadını sormuştum unutmuşunb sanırıım yazmayııı yazarsan seviniriimm bebişi öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…