2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

kızlar nerdesiniz...
Ben bu emzirme işini fazlalaştırım ya üşüme ürpermeleim oluyo sizdede oluyomu.ilk hastaneden geldiğimde donarak uyanıyodum sonra geçmişti..buarada evim hamam seviyesinde sıcak
yok canım bende olmuyor ilk kez duydumm
neolabilirki sebebi???

kuzum 40ın çıksada o daha minicik azcık dişini sık kuzumm
hapşurmaları gecene kadar çıkma istersen...
Maşallah kızınaa ayırt etmiyorsa ne güzell...canım inan banada kimse akıl vermedi hatta senin gibi hemen mama verseydiim keşke
çünkü başta sarılık tehlikemiz vardı
ama geçti hastaneye yatmak zorunda kalmadıkk

canım bende ana kucagı aldım oto koltugu olarak kullanabiliyosun
bebegimle dr.a giiderken faln hep ondaydı
altına yastık koydum yoksa çukurr oluyor bebek katlanıyorr
kullanılmaz yani oşekilde

çokca iş yapmışsın bugünn
maşallah sana
bende akşamdan uyudugunda her yeri toparlıyorumm
bisonraki gün için
yemegimi bile yapıyım hazır olsun dedigim zaman lar bile var

zaten çıkmıyoruz bugün aslında eşim yemeğe götürcekdi ordanda alışverişe artık haftaya kaldı..malum kotlar olmuyo taytlar var allahdan:)
akşamları nasıl uyuyo uyku düzeniniz nasıl

Burcu bende de oldu..Göğsümde süt birikmiş..Sıtma olmuşum..Sağarsan geçer....

Bu arada kulak iltahabı olmuşum ..Sabah Kalktım sağ kulağım duymuyo..Doktor antibiyotik verdi...Bebeğe zararlı değil dedi ama ağlayarak emzirdim..Acaba mama mı versem...Var mı antibiyotik kullanıp emziren???

gözdem çok geçmiş olsun neden olmuşki naptın üşüttünm kendini..ya dediğin gibi doktorlar bişey olmaz desede şüphe kalıyo minoset bile içemiyo insan ...kaç gün kullanıcaksın ilacı inşallah hemen atlatırsın..

demek sendede oluyo..ama göğüslerim çyle taş gibi falan olmuyo seninde öylemi..bugün emzirdim sonra sağdım 60 lık çıktı abi 2 saat sonra falan.

artık sen gece sabaha karşı cevap yazarsın:)))

Nerde üşüttüm ki? Bi odadan diğerine geçerken yel girdi heralde ....Ağrıdan ölüyorum...Bide 10 gün içicekmişim..Yarıda bırakırsan başına iş alırsın,ciddi bişey dedi...Kulağımdan iltahap akıyo....Anlamadım valla....

Bu arada göğüs sağmaya bildiğin direnio..Çek hep..Daha da artar bak görürsün..Bak bana kulağım ağrıdan çatlıyo,ağzımda sakız( ağrıyı azaltırmış,doktor tavsiyesi) elimde pompa....

canım kulağın inşllh daha iyidir bugünn..terliyoruz ya ufacık esintide çarpmıştır belki:)
valla her 3 saatte sağıyosun dimi maşallah sana bana sabaha karşı sağmak çk zor geliyo.

kızlar nerdesiniz...
ben bu emzirme işini fazlalaştırım ya üşüme ürpermeleim oluyo sizdede oluyomu.ilk hastaneden geldiğimde donarak uyanıyodum sonra geçmişti..buarada evim hamam seviyesinde sıcak

cnm arkadaşımda olmuştuu normalmışş ama bende olmaddııı nie hamam gibi kalorifer yanmaya başladımı?

mrb güzel annlerr
ya ben çokk dertliyiimmm göğsümün tekii çok kanıyorr yavrumhepp kan kustu bugün gaz çıkaırıkengerçi dr.unu aradıkkk bebeğe bi zararrı yok o çıkarır ama annenin çok canı acır dedii yarın tekrar gidicemm cerraha gerçekten artık dayanamıyorum acısna bide boğzım şişniş sanrıım hertarım sızlıyorr yarın onun için de dr. gidicem antibiyotik vericekk büyük olasılık: uf ya nedir bu çektiğimmmmmm. kızlar aynı olayın bi yakının başına gelen varmı şifası neyse çabuk bulamma lazım bu göğüslerimiz.
bide kızlar bebeğinizin uykularıı nasıll? bizimki bu saat oldu hala ayağımda 2 saatir slalıyorum ama hala uyumadı..

Canım çok geçmiş olsun...Benim de göğsümde kanıyo..Silikon uçla emzirdiğim için görüp çektim hemen..sağıp veriyorum,daha az acıyo...Antibiyotik bende içiyorum..Morali bozuluyo insanın ama napalım...

canım kulağın inşllh daha iyidir bugünn..terliyoruz ya ufacık esintide çarpmıştır belki:)
valla her 3 saatte sağıyosun dimi maşallah sana bana sabaha karşı sağmak çk zor geliyo.

sevgili kızceler nerdesin yaa..
yağmurlu günleri pek sevmiyorum çok karanlık..

Her üç saatte bir olmasada sık sık sağıyorum....Kulağım akşamları yatınca çok kötü oluyo...Hala antibiyotik içiyorum...Bu arada bende kalkıp kombiyi yaktım...

Bebişlerinize ne giydiriyosunuz???

AH ECRİNCİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BE ARKADAŞIM İNŞLLH ÇABUCAK GEÇER..AY KÜÇÜK YAVRUŞUNA ZARARI YOKMUŞ ALLAHTAN KANAMAMININ..ACABA BEBİŞİN DOYMUYOMU TAM ANNE SÜTÜ NDEN OLABİLİRMİ.ÇÜNKÜ BENDE ANNE SÜTÜ HEP VERİYİM DEDİM BAKTIM HEP MEME İSTİYO VE AĞLIYO MAMAYI VERİNCE SAKİNLEYİP UYUYO.
HAVALAR FENA ÇOK DİKKAT ETMEK LAZIM KENDİMİZEKİ BEBEKLERİMİZE İYİ BAKALIM BENİMKİNİN BURNU HALA AKIYO AMA ALLAHTAN ÇOK DEĞİL..BEN YAKTIM KOMBİMİ ASLINDA EV SICAK AMA CİMRİ KOCAM KIZINA DAYANAMDI YAKTI NORMALDE EVDE OLMAMAMDAN ÖTÜRÜ NEKADAR GEÇ YAKSAK KARDIR DİYEN ADAM AMAN YAKALIM DİYO:))EVİM SICACIK OLDU ÇOK ŞÜKÜR..
BİLGİSAYARIM BOZULDU YİNE ŞİMDİ ANNEMDEYİM GÖTÜRDÜM YARIN ALICAM ..
BENİM YAVRU KUŞUM KARNI DOYUNCA UYUYO SONRA Bİ AÇIYO BİDAHA UYUMUYO AMA ÖYLE AMAN AMAN UYANIK DEĞİL ALLAHTAN..SENİNKİ GERÇEKTEN ZOR BE ECRİNİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN Bİ YANDA MEME Bİ YANDA UYKUSUZLUK..BİDE KOCAM DİYOKİ DÜN İNŞLLAH HAMİLE KALIRSIN DİYE BİDE BİZİM İNFERTİLİTE SESEBİMİZ ERKEK AMA BANA YOLLARIN AÇILDI BAK DİYO KILL EDİYO ADAMI TABİ BİDE KALIRMIŞIM BEN TEKRAR İNİNDIRAMADA ADAMI:))
YA KORUNMUYORUM BEN İNŞLLH HAMİLE KALMAM BU CÜMLEYİ KURACAĞIM AKLIMA GELMEZDİ:)
E BEBEK DEN DÜN 2 Lİ ORGANİK TULUM İSTEDİM 10 LİRAYA BU SABAH GELDİ ÇOK GÜZEL İNDİRİMDEYDİ TEKRAR İSTİYİM DEDİM STOKTA KALMAMIŞ ÇOK GÜZEL AMA GİRERSE ALICAM YİNE..
BENİM ZEYNOŞUM BUGÜN MAŞALLAH BENİ GÖZLERİYLE TAKİP ETTİ ÇOK MUTLUYUM BU SEBEPTEN:))BİDE MAMA VERİYORUM YA BEN HEPSİBURDADAN istiycem 2 TANE 6 LI ZEYNOYU BÜYÜTÜR HERALDE..
İŞTE BÖYLE KIZLAR KIZI ABLAMLARA SATTIM BENDE DIŞARI ÇIKTIM BUGÜN AMA HALA KUAFÖRE GİDEMEDİM KAŞLARIM ÇIKMADI YANLIZ İLGİNİÇ AMA ALDIRICAM BİDE AĞDA OLAYI MALUM HERALDE SEZERYAN YERİME BİŞEY OLMAZ SİZ YAPTINIZMI YA DA YAPTIRDINIZMI..

Gözdemm zaten ağrılar ne hikmetse akşamları tutar inşllh hemen düzelirsin.
Ben yaktım kombiyi..evde içine uzun kollu badi altına patikli pijama üstüne tulum giydiriyorum bazen penye yelek.lahana gibi sarıyorum çünkü üşür dediler..
Aldığım 0 3 aylık tulumlar rafa kalktı malesef ama 2 li takımlar çok rahat oluyo bundan sonra 3 6 aylık alıyorum tulumları daha çok ikili alıcam ama..
Ay bide kilotlu çorap giydirdim bugün çok komik oldu:)

Zambakcım nerdesin be yavrumm yoksam eylül hanım çok mu yaramazlık yapıyo
özledim seni ya gir arada haberdar et bizi..napıyosun uyuyabiliyomusun eylül uslumu ..son dakika haberlerini bekliyorumm

Zambakcım nerdesin be yavrumm yoksam eylül hanım çok mu yaramazlık yapıyo
özledim seni ya gir arada haberdar et bizi..napıyosun uyuyabiliyomusun eylül uslumu ..son dakika haberlerini bekliyorumm

Slm kızlar! Uzun bir aradan sonra geldim çok şükür.Umarım herkes bebişleriyle iyiydir tam bakamadım geçmişe.Yoğun bir dönem geçirdim, kırkımız çıktı, sınava girdim, üstüne bebek mevlidi de yaptık derken yeni rahatladım. Benim meleğime gelince çook tatlı, sakin sayılır sizin yazdıklarınızı okuyunca ii sayılırız yani. Uyku düzenimiz pek belli olmuyo genelde 2-3 saat aralıklarla uyuyup uyanıyo, uyanmadığında ben uyandırıyorm en geç 3 saate, çünki uyurken acıktıklarını anlamıyolarmış uyandırıp emdirmek gerekiyormuş. Bazen bi takılıyo 6-7 saat uğraşıyoruz o ayrı tabi. Sürekli sütüm yetmiyor tedirginliği yaşıyorum mama aldım sakinleşmediği zamanlarda denemek için ama 1-2 kez verdim bişey farketmedi yani sütüm yetiyo sanırım.

Ecrin sana da geçmiş olsun, benimkiler de acıyo ama kan gelmesi daha ağrılı olmalı umarım en kısa zamanda geçer.Bebeklerinizin kiloları nasıl, dışarı çıktığımızda görenler bi garip bakıyo ben de erken doğdu demek zorunda hissediyorum,şu an 4 kilo civarı sanırım 15 gündür tartmadım besleyemiyorum tedirginliği de biraz bundan sanırım.2700 doğmuştu 2500 e düştü sonra dr normal diyo ama yine de içim rahat değil.

Kaloriferleri falan yakmadık daha biz, oda ısısı 21-25 derece aralığında kalıyo genelde öyle giydirmiyorumda ii şimdilik çok şükür.Kıyafet sorunu yaşıyoruz ama ayına uygun kıyafetler büyük geliyo diğerleri küçük, alışverişlere başladık beraber.

Geçtiğimiz haftalarda kafayı kaldırıp kaldırıp evi incelemeye başlamıştı, bu hafta nadir de olsa gülücükler atıyor çok güzel, rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguları inş. Kızlar yazacak çok şey var bundan sonra daha sık girebilicem, grşrz.

sağol cnm. sütüm yeterli olmasa yeterli kiloyu alamazkii burcucuumm bizimki obur birazda huysuz bi bebek ondan bence.evet zararı yokmuş ama ben artık sağıp veriyorum be cnm dayanamdım ağrılara o emince inanılmaz acı çekiyorumm böle hiç değilse emziiriken cnm acımıyor. iyi yapmışın bende dün gece başladım yakamaya çok korkuyorum hasta edriz diyee .oh ne güzel akıllı prenseesinn
benimde şu 2 gündür sağıp veriyorumya sanki daha bi düzene girdi en azından gece uykuları bu erkekler hep aynı bziizmkide şu anda tekrar kalabi,lsem hayır demezz sevinir hatta ama rabbim bundan sonra olmayanlara ilk önce nasipp etsinn..hauyırlı olsun güzel güzell giysinn kzuum da seninn okadar çok kıyafet stoğun vardıkii başlamışın yine. maaşallhhh erkenci senin kız...

sağol cnm. cnm bi zararı yokmuş yutmasının çıkarıyo neticede ama insan üzülüyo neden kan emsin yavrum diyee..bende 3 gündür hi,ç emziremedim sağıp veriyorumm cnm acımıyor ozman inşallah iiyileşirdee normal emzirmeye başlarız kuzularııı...kombiyi yakanlar çoğaldı.. ben yarım kol çıt çıtlı üstüne tulum hala penye bide yelek giydiriyorum hı son 1 haftadırrr da içten kilotlu çorap çok ii oluyor tavsiye edrimm kızlarr..

benim kırkım çıktı,kırkbirinci gün ağdadaydım..Yukarılara çıkmadan yaptırdım..Bişeycik olmadı:))

hoşgeldin minacım . oh ne güzell atlatmışın 40 ınla mevlüdünüü..bebbeğinin uslu olmasıda çok güzell akıllı kzuu demkki seninkii anneyii yormuyorr kilo alımı çokk ii bence kafana takma zayıf bebbekler daha çabuk büyüüürrr..maaşaal sütünde yarıyor demekii.
evet göğüs acısı çok kötü tatlım çeken bilirr.benimkii 5 civarıı olmuşturr sanırıım cnm ama 3 500 doğdu bziizmkiii.. valla bizde eşimle her dışarıı çıktığımızda ona alışveriş yapmadan eve gelemiyoruz kendime 1 parça bişe almadım boyuna prense çalışıyoruzzz annem kzııyor artık yeterr diye ama biz kendimizi frenliyemiyoruzz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…