2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Merhaba güzel anneler , ben 2. denememe başladım .. Dün ilk doğum kotrol hapıma başladım .. Uzun protokol oldu ..
İnşallah bu sefer hayırlısı ile kavuşurum bebeğime ..

canım çok geçmiş olsun ..benmi kaçırdım neren ağrıyo..
benim doktorum özgür karlıklı daha önce yazdım ama bazen yazılr karışıyo :) jfk da 30 lira sssklıya ..iyi bi doktor çok ıncıklıyo ama iyiliklri için paracı değil dışarda devlette yaptırın ya da uygun bi yer varsa oraya yönlendiriyo..

evet biraz fazla almış ama 2 saatte 90 lık mama bide anne sütü içiyodu durduramıyodum doktorda demek ihtiyacı var ver dedi şimdi daha sakinledik eskisi kadar yemiyo uyurken uyandırmıyorumda 7 saate kadar uyandırma dedi tabi okadar uyku nerde:))
anne sütü yetmezmiş gibi gün içinde ok ama akşama doğru memede duruyo çekiyo 1 saat bıraktıktan snra bi başlıyo ağlamaya mama veriyorum hepsini yiyo demek boşalıyo memeelr dolmuyo o saate

Merhaba güzel anneler , ben 2. denememe başladım .. Dün ilk doğum kotrol hapıma başladım .. Uzun protokol oldu ..

ay bilgemm inşallah bu sefer rabbim nasip kısmet eder bebeğini alırısın kucağına dualarım seninle..bende 2 denememde pozitifimi aldım inşallah seninde bu denemen son olur:)))uzun protokolse transferine 1 ay falan var dimi bize hep yaz tamam mı..

Tamm canım yazarım tabi..
Bu sefer devlet hastanesinde yaptırıyorum ama devletteki hakkımı kullandım ..
Hastane biraz kalabalık ama güven veriyor bana gerçekten ..
İnşallah bu gzüel son olur Burcu :) Duaaa edin bana haa :)

kızlar nerdesiniz yaa..zambakcım bebişin nasıl oldu
hadi ya girin arada

Geldim geldimm canımm
nasılsınnn zeynep nasıll bakalımm
kızım ve ben iyiyizz çok şükür
gelen giden misafirlerim oldu girip yazamadımm
hem bebek hem misafir agırlaamak ne zormuş yaa
sizler ne yapıyosunuz?inanın bazen gitseler diye bakıyorumm biliyorum çok ayıp ama napıyımm
yok çay hazırlık bebek bitaraftann nevrim dönüyor yanii...

burcuu bilgisayarın yapılmışş hadi hepimizin gözü aydın olsunn
ama bu aletlerin senden çektigi nedir kuzum yaa çamaşır makinası bilgisayar derken bakalımm sırada ne var şimdii

güleriz aglanacak halimize ama galiba böyle bişeyleri duydugumuzda hemen yapmamak araştırmak lazımm
neyseki tarçınn masum bişeyyy :))

ecrin gögüs agrın için gitmiştin dimii inşallah antibiyotikle geçer
çok geçmiş olsunn
buarada emzirmeye devam dimii ayrıca maşallah ogluna 1ayda gayet güzel kilo almışşş

burcu
canım bence mama takviyesini azaltt
gögsünü emdikçe süt gelecek zaten
bende hemen mamaya sıgındım ama en güzeli anne sütü
allahımm öyle bişey vermişki agızlarına girecek ısısı bile belli
ve hiç bişey anne sütüyle eşdeger degill...
kuzumm çok kilolu olursa ,ilerleyen zamanlarda saglık anlamında sıkıntıları olur
zaten dr.un neler yapacagını söylemişş..

kızlaarrr süt için özellikle yediginiz içtiginiz bişeyler varmıı?
birde aman sakın yemeyin diyeceginiz bişey???

canım inşallah budenemende bebegin seninle olurr
buduyguyu herkese yaşatsın allahımmm

Canım bizim doktorumuzda Özgür bey..Bana mamayı bıraktırıp anne sütüyle devam et kontrol edelim dedi...Sonra baktı ki kilo alımı normal b,boşuna mama veriyomuşum...Sırf aç mı psikolojisiyle...Şimdi vermiyorum..Bakalım salı günü kontrol var..2. aşı öncesi kontrole çağırdı...Bu arada nie 30 12 almışlardı en son..Zam mı geldi??? Acıbadem satın aldı ya...

Burcu jfk da mı doğum yaptın??

evet canım jfk da yaptım sen nerdeyaptın..

hadi ya senindemi özgür bey..))))benim anne sütü kesin yetmiyo çünkü kızım çok ağlıyo mama yiyince doyunca yani susup uyuyoo
sen memnunmusun doktordan.bizde ayın sonunda aşı sonrası gidice..seninki kaç kg biz fazla almışız

zambakcım bende kilolu oolsun istemiyorum zaten eskisi kadar istemiyo .bende allH günah yazmasın aama hiç misafir istemedim çok gelen olmadı ama gelenlerde gitsin diye gözlerine baktım..
şimdi zeynep kucağımda uyuyo bırakıyorum ağlıyo
bide benimle yatınca susuyo tam uyudu yatağına koyuyım diyorum başlıyo:)))

canım etmezmiyim hiç allah yüzünü güldürsün..sen 2 hakkınıda kullandınmıki devletten

Bende jfk da yaptım..Doktordan çok memnunum..Rahat biri...Ben hastanedeyken sütüm yok die mama vermeye başladılarBu arada bebek goğüs ucum küçük die bebek tutamadı..Eşime pompa aldırdılar..Çektim çektim süt yok..ilk hafta süt gelsin die çok mama vermedim...sonra kontrole gittim ki bebişim zayıflamış...Özgür bey mamaya devam dedi...Sonra pompayla çeke çeke süt gelmeye başladı..Memeden deği biberondan verince doyduğunu anlıyosun.Kilo kaybetti diye 10 günlükken bi daha gittik ki kilo almaya başlamış..Mamayı kestim..Şimdi sadce anne sütü ile devam ediyorum..Bu salı kontrolümüz var...Ama dediğim gibi biberonla verdiğim için acabalar yok aklımda..Çarşamba da 2. aşımız var...Pompan var mı??Çektikçe süt geliyo..Şu anda bileelimde pompa var...Sen memnun musun???? Senin bebiş kaç günlük ve kaç kilo?? Bu arada kaç saatte bir kaç cc emiyo..Benim demin öyle bi kustu ki çok verdim heralde...

banada pompa aldırdılar ben erken doğum yaptım biraz 35+5 küvezdeydik 1hafta
bugün 40 günlük olduk tam 90 lık mama yiyo
pompaylada 50 lik 100 lük arası çıkıyo
ama dün 90 lık anne sütü erdim biberonla baktım yarım saatte ağlıyo 90 lık mama yedi sustu uyudu..yani meme doyurmuyo galibaama gündüzleri memeden içiyo duruyo 3 saat kafam çok karışık anlıycağın..

bende jfk dan memnun kaldım hemşirelr falan çok iyidiler

genelde yeme aralığı 3 saat bazen 4 oluyo değişiyo.ama 90 lıkdan aşağı yemiyo..en son geçen perşembe 4460 dı kilosu dr iri olucak dedi.bende çok şişsin istemiyorum bakalım ama nezaman isterse vericeksin dedi

cnm göğüslerim inanılmaz canımı acııyor hele emziriirkenn resmen eziyett çekiyorumm iltahap göremediler ultrasonda 2 tane kerm verdi bakalım bişe yararsaaa.
hı doğrudur ben kaçırdım cnm demekki bahçelievler jfk mı?
ahh nerde 7 saatt uysaalrr ben 3 4 saatede razıyımm:) nediyim cnm sen tabiki daha iyi anlarsınn yetip yetmediğini ama bziizm bebekler biraz fazla oburr ben benimkine devamlı mememde tutsamm emer mamam versem eminim onuda yer ama ben frenliyorumm ama gündüz saat başıı emiyor onu engelliyemiyorum yoksa baya kıayametler kopuyor.
bugün kuaföre gittim artık saçlarımı boyattırım ve 10 yıl sonra kısa kestirdim bizimki durmamış babası işten gelince getirdii ordada emzirmee açılışını yaptıkk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…