2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canım ben birisinde 40 dk almıştım diğer hastanede 2 saatte

suzi canım ne yaptın bebeği görmeye gittin mi

Geçen Perşembe gittim canım , kese göründü ama kalp atışı için bu hafta geçsin diyodum :97:

peki sonuçları neydi? yani 40 dakikalık ve 2 saatlik anlamadım .. bi bilgi verseniz..

kanaman da yoksa bi aksilik yok ... bence Hamilesin ama acele etme sıkıntı yapma noooluuuurrr :13:

verdiğin kan örneği hastane veya laboratuarlarda ,bazen Analiz makinasının çalışma süresi dışındaysa bekliyosun günde 2 kez yapıyolar

Burda genelde sabah 11, öğle 14 diye aklımda kalmış :80:

başka anlaşılmayacak bişey yok

kızlarrrrr t3 t4 normalmiş eşim aradı şimdi tsh da 4.9 a düşmüş hala yüksek ama 2 günde baya düşmüş çoooooooooooooookkkkk şükürrrrrrrrrrrr
Zeynep çok sevindim umarım bundan sonrada böyle güzel olur sonuçların..

mna , arkadaşım sana diğer topikte yazdım istersen bak ..
Ayrıca eklemek istediğim birşey var : Kanaman olmaması tuttuğu anlamına gelmez..
Tutmadığı anlamınada gelmez..
Adet günün gelmiştir fakat kanaman olmamıştır , bu kullandığın ilaçlar dolayısıyla gecikebileceği anlanıda gelir..
Fakat kanaman olur , adet sanırsın bebeğin seninledir..
Böyle çelişkiler çok gördük..
O yüzden en güzeli uzak falan deme kendi dr'una git kan tatlilini yapsın , rahat et..
İnşallah hamilesindir..

teşekkür ederim canım ...kızlar karnım davul gibi şişti sanki 6 aylık neden böyle olduysa bugün

kızlar ben de geçen hafta öğrendim hamile olduğumu çok şükür..size sormak istediğim birşey var..10 gündür falan sağ tarafımda karnımın alt tarafında sanki saatlerce koşmuşum da dalağım şişmiş gibi ağrı oluyor..sizde de bunun gibi ağrılar oldu mu yada oluyor mu?doktorum düşünme rahat ol diyor.ama ben düşünüyorum acaba neden oluyor diye.haftaya kese göreceğiz inşallah...

canım evet çok normal bebek yerleşiyor rahim genişliyor normal bu ağrılar için rahat olsun

Kızlar bu ağrılar beni de huzursuz ediyor ...Bugün okula da gittim.. Bayağı yoruldum..Bu arada sizin vajinal kullandığınız kapsülü ben ağızdan alıyorum...Sizler nasılsınız..
İşe başladınız mı??

Zeynep ,sonucuna çok sevindim.Gözün aydınn..

ağrılarım zaman zaman çok oluyor.hatta bazen sanki nefessiz kalıyorum.şöyle bir oturup nefes alıyorum.aslında ağrıların olması iyiye işaret diye düşünüyorum.orada birşeyler oluyor çünkü..kalp atışlarını duysam o kadar rahatlayacağım ki.1 hafta daha var..

teyzoşları bebişim çok şükürler olsun çok iyi küt küt atıyo kalbi maşallah ....dr um güzelce muayene etti bebişimin kalp atışlarınıda duyduk Allahıma çok şükür herkese nasip etsin inş...
kanımızıda verdik testlerimiz yapılacak güzelce...kalp atış sayımız 134 çıktı şekerler dr iyi sorun yok dedi boyumuzda yarım cm olmuş oda iyi dedi çok şükürler olsun...
Allahım sen bana bu duyguları yaşattın burada olan olmayan tedavi veya normal yollarla bebeklerini bekleyen herkeslere bu duyguları yaşat ve sağlıkla sorunsuz kucağımıza almamızı nasip eyle yarabbim....

zeyenpcim değerinin düşmesine çok sevindim bak dahada düşecek emin ol...oh be rahatla şölee...

judim... hoşgeldin aramıza cnm o ağrılar bendede oluyo takılma bebiş oyun oynuyo

bilgemm seninde az kaldı cnm perşembeye hadi bakalım...

figeroo sen nerelerdesinnn

teşekkür ederim canım ...kızlar karnım davul gibi şişti sanki 6 aylık neden böyle olduysa bugün
Senin bugün benim yumurta toplamadan beri şiş, görsen hamile misin diye sorarsın o kadar net bir şişlik yalnız yemek yeidğimde daha artıyor acıkınca biraz daha iniyor..
Ama normalmiş şişkinlik , üstelik hamile kadınlar hazım problemi yaşıyor .. Benim bağırsaklarda tembelleşti, kabızlık yaşıyorum.. Nasıl olacaksa .. Rahat ol ama zeynep dr'a sordum bu bir sorun teşkil etmez dedi..

Canım ne güzel yavruşun kalp atışını görmüştün , duymakta nasip oldu ..
Perşembe bende duyarım inşşş...
6+5 olacak gittiğimde herhalşde duyulur.. Rabbim ettiğin duaları kabul etsin..
OLMAYANLARA VERSİN BİZLERE SAĞLIKLA DOĞURMAYI NASİP ETSİN..

slm arkadaşlar bugün 15.gün kan testimi yaptırdım.çok şükür 1090 çıktı 12 ocaktada kese görmeye gidecez.kalp atışını ne zaman duyarım tahminen

slm arkadaşlar bugün 15.gün kan testimi yaptırdım.çok şükür 1090 çıktı 12 ocaktada kese görmeye gidecez.kalp atışını ne zaman duyarım tahminen

canım keseden bir hafta sonra duyarsın ya da görürsün demek daha mantıklı olur. hayırlısı olsun tebrikler canım

maşallah maşallah rabbim onu annesi için saklasın kollasın sağlıkla büyütsün inşallah annesinin bitanesi yaaaaa rabbim daha güzel günlerimizi de yaşatsın inşallah sağlık sıhhatle

Günaydınlar...
handesb ; tebrik ederim arkadaşım , rabbim tamamına erdirsin inş..
Kalp atışını ondan 1 en fazla 2 hafta sonra duyarsın..
İnşallah rabbim nasip etsin sağlıkla büyüsün kuzularımız..

merhaba arkadaşlar bende cuma günü kalp atışlarını görmeye gidicem
sizler hangi hastaneye gidiyorsunuz ben tüp bebeğimi süleymaniye doğum evinde yaptırdım
cuma günü yine oraya gideceğim ama artık kendime kontrollerim için bi dr bulmam lazım
tavsiyelerinizi bekliyorum mecidiyeköyde oturuyorum yardımcı olursanız sevinirim :26::26:

rabbim hepimize anne olmayı hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…