arkadaşlar merhaba. 21.12.2010 günü transfer oldum test günüm dündü ayın 2 sindeydi pazar oldugu için bu gün yaptırdım fakat hastanem bana uzak oldugu için başka b ir hastanede test yaptım ve negatif çıktı.. 2 embiryo yerleştirildi herhangi bir kanama olmadı yani olası bir rahatsızlık geçirmedim ve kan tahlilini 40 dakika içerisinde verdiler. doktorumu aradım sonuca güvenme dedi ben seni arayacagım dedi 1 saat sonra arayacagını söyledi bana yardımcı olurmusun uz? normalde sonuç kaç saatte çıkıyor ??
canım ben birisinde 40 dk almıştım diğer hastanede 2 saatte
peki sonuçları neydi? yani 40 dakikalık ve 2 saatlik anlamadım .. bi bilgi verseniz..
suzi canım ne yaptın bebeği görmeye gittin mi
peki sonuçları neydi? yani 40 dakikalık ve 2 saatlik anlamadım .. bi bilgi verseniz..
Zeynep çok sevindim umarım bundan sonrada böyle güzel olur sonuçların..kızlarrrrr t3 t4 normalmiş eşim aradı şimdi tsh da 4.9 a düşmüş hala yüksek ama 2 günde baya düşmüş çoooooooooooooookkkkk şükürrrrrrrrrrrr
arkadaşlar merhaba. 21.12.2010 günü transfer oldum test günüm dündü ayın 2 sindeydi pazar oldugu için bu gün yaptırdım fakat hastanem bana uzak oldugu için başka b ir hastanede test yaptım ve negatif çıktı.. 2 embiryo yerleştirildi herhangi bir kanama olmadı yani olası bir rahatsızlık geçirmedim ve kan tahlilini 40 dakika içerisinde verdiler. doktorumu aradım sonuca güvenme dedi ben seni arayacagım dedi 1 saat sonra arayacagını söyledi bana yardımcı olurmusun uz? normalde sonuç kaç saatte çıkıyor ??
kızlar ben de geçen hafta öğrendim hamile olduğumu çok şükür..size sormak istediğim birşey var..10 gündür falan sağ tarafımda karnımın alt tarafında sanki saatlerce koşmuşum da dalağım şişmiş gibi ağrı oluyor..sizde de bunun gibi ağrılar oldu mu yada oluyor mu?doktorum düşünme rahat ol diyor.ama ben düşünüyorum acaba neden oluyor diye.haftaya kese göreceğiz inşallah...
Kızlar bu ağrılar beni de huzursuz ediyor ...Bugün okula da gittim.. Bayağı yoruldum..Bu arada sizin vajinal kullandığınız kapsülü ben ağızdan alıyorum...Sizler nasılsınız..
İşe başladınız mı??
Zeynep ,sonucuna çok sevindim.Gözün aydınn..
canım evet çok normal bebek yerleşiyor rahim genişliyor normal bu ağrılar için rahat olsun
Senin bugün benim yumurta toplamadan beri şiş, görsen hamile misin diye sorarsın o kadar net bir şişlik yalnız yemek yeidğimde daha artıyor acıkınca biraz daha iniyor..teşekkür ederim canım ...kızlar karnım davul gibi şişti sanki 6 aylık neden böyle olduysa bugün
teyzoşları bebişim çok şükürler olsun çok iyi küt küt atıyo kalbi maşallah....dr um güzelce muayene etti bebişimin kalp atışlarınıda duyduk Allahıma çok şükür herkese nasip etsin inş...
kanımızıda verdik testlerimiz yapılacak güzelce...kalp atış sayımız 134 çıktı şekerler dr iyi sorun yok dedi boyumuzda yarım cm olmuş oda iyi dedi çok şükürler olsun...
Allahım sen bana bu duyguları yaşattın burada olan olmayan tedavi veya normal yollarla bebeklerini bekleyen herkeslere bu duyguları yaşat ve sağlıkla sorunsuz kucağımıza almamızı nasip eyle yarabbim....
zeyenpcim değerinin düşmesine çok sevindim bak dahada düşecek emin ol...oh be rahatla şölee...
judim... hoşgeldin aramıza cnm o ağrılar bendede oluyo takılma bebiş oyun oynuyo
bilgemm seninde az kaldı cnm perşembeye hadi bakalım...
figeroo sen nerelerdesinnn
slm arkadaşlar bugün 15.gün kan testimi yaptırdım.çok şükür 1090 çıktı 12 ocaktada kese görmeye gidecez.kalp atışını ne zaman duyarım tahminen
teyzoşları bebişim çok şükürler olsun çok iyi küt küt atıyo kalbi maşallah....dr um güzelce muayene etti bebişimin kalp atışlarınıda duyduk Allahıma çok şükür herkese nasip etsin inş...
kanımızıda verdik testlerimiz yapılacak güzelce...kalp atış sayımız 134 çıktı şekerler dr iyi sorun yok dedi boyumuzda yarım cm olmuş oda iyi dedi çok şükürler olsun...
Allahım sen bana bu duyguları yaşattın burada olan olmayan tedavi veya normal yollarla bebeklerini bekleyen herkeslere bu duyguları yaşat ve sağlıkla sorunsuz kucağımıza almamızı nasip eyle yarabbim....
zeyenpcim değerinin düşmesine çok sevindim bak dahada düşecek emin ol...oh be rahatla şölee...
judim... hoşgeldin aramıza cnm o ağrılar bendede oluyo takılma bebiş oyun oynuyo
bilgemm seninde az kaldı cnm perşembeye hadi bakalım...
figeroo sen nerelerdesinnn
slm arkadaşlar bugün 15.gün kan testimi yaptırdım.çok şükür 1090 çıktı 12 ocaktada kese görmeye gidecez.kalp atışını ne zaman duyarım tahminen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?