2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Bizim hamilelik sürecimiz normal başlamıyo ki, bir sürü ilaç kullanıyoruz 1-1.5 kilo gayet normal bence, bende aynı durumdayım.

minaa h.g aramıza arkadaşım hayırlısı olsun tekrardan...

bu arada minasofia ne oldu kızlar ya dün bi geldi gösterdi kendini kaçtı gene zilli anne..onun sanırım yarındı kontrolü..

Merhaba arkadaşlar benide ekleyin..
Sat:20 kasım ..
kilo:52
tdt:27 ağustos

Herzaman seninle ile diğer topikten arkadaşız .. Zamanlamamız hemen hemen aynı :)

Rabbim nasip ederse perşembe günü hem keseyi hem pıt pıtları duymaya gideceğiz..

Son düzenleme:

aaa bilgem hoşgeldin cnm topiğimizee...evet aramızda 2 gün var seninle
tatlım inş perşembe senin için çok güzel olacak ben buna eminim...

hoşgeldinizzzzzz kızlar süper yaaaaaaaaa.
minaa canım sen de bilgilerini ekle seni de listeye ekleyeyim

[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***| ***Güncel notları***|
|minasofia |*|* |* |*|haftaya kalp atışı için dr gidecek|
|gozdemmmm |32 |13 kasım |19 ağustos |56| kalp atışı var|
|herzaman_seninle |22 |18 kasım |24 ağustos |75 | kalp atışı var|
|suzi_dilara|37 |19 kasım |25 ağustos |57 | haftaya kese görecek|
|nerkar|28|19 kasım |25 ağustos |85| haftaya kese görecek|
|bilgemm|23|20 kasım |26 ağustos |52| haftaya kese görecek|
|zeynepela |27 |21 kasım |27 ağustos |72 |kalp atışı var|
|figero| 32|24 kasım |30 ağustos | 61|kese göründü |
|melek16500| 32|24 kasım |30 ağustos | ?|haftaya kese görecek |
|gelincik238| 28|29 kasım|4 eylül| 61|haftaya kese görecek |
|handesb09| 29|8 aralık|14 eylül| ?|2 gün sonra kan testi |
|minaa|?|?|?| ?|kese görecek |
|[/table]

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr

slm kızlaarr nasıl bugün keyifler,teyzoşları biz bugün dr umuza gidiceğiz,bebişimi görücem bakalım inş sorunsuz gelişimi devam ediyordur ve pıt pıt ları artık inş duyulur...akşamüstü gideceğiz gelince yazarım....

canım inşallah hayırlı haberlerle gel merakla bekliyorum seni.. bana daha çok var zaman bi türlü geçmiyor bende o güne bi gelebilsem ayın 15 ine gidecez bizde..

kızlar siz progesteron olarak ne kullanıyorsunuz ben jel kullanıyorum şuanda iğne bitti.. bugün sabah jeli yaptıktan sonra pembemsi olarak birikmiş bi halde geri geldi sizde de öyle oluyormu?

kızlar siz progesteron olarak ne kullanıyorsunuz ben jel kullanıyorum şuanda iğne bitti.. bugün sabah jeli yaptıktan sonra pembemsi olarak birikmiş bi halde geri geldi sizde de öyle oluyormu?

canım ben fitil kullanıyorum 3 adet ama senin söylediğini yaşayanları okudum endişelnme. doktoruna ulaş ama önemli değil okumuştum

canım ben fitil kullanıyorum 3 adet ama senin söylediğini yaşayanları okudum endişelnme. doktoruna ulaş ama önemli değil okumuştum

sağol zeynepcim bu jel çok korkutuyor beni iğnede vurunmak istemiyorum mecbur kalırsam devam ederim ama doktorum jele devam et demişti eğerki devamı gelirse ararım doktoru.

Canım gelince mutlaka yaz gelişmeleri merak ederizz...
Görmek nasip oldu inşş bugün duymakta nasip olur...
Gelincik ben progestan 200 mg kapsül kullanıyorum ama vajenden fitil şeklinde.. Günde 3 defa kullanıyorum.. Sabah , öğle ve gece yatarken..Kabızlık problemi çekmiyorum temizlik açısından sıkıntılı sürekli hijyenik olmak gerekiyor ama kabızlıkda çekmiyorum çok şükür.. Şimdiye kadar 3 kutu bitirdim bugün 4. kutuma geçtim..

Zeynep , sende mi fitil olarak kapsül kullanıyorsun merak ettim ?

Kızlar ben ilaç olarak progestan fitil, coraspin 100 ve folic asit kullanıyorum..
Bugün 6+2 olduk ama benim midem pek bulanmıyor, yani çok çok az denecek kadar..
Tatlı yemiyorum ama hiç belkide ondan olsa gerek , midemi bastiran tuzlu (çok fazla olmamak koşuluyla )yiğiyorum..Birde şu turşuya hayır demesini öğrensem..
Sigara kokusuna da tahammülüm yok..
Ara sıra kasıklarım ağrıyor ama rahim büyüdüğü için rahmi esneten kasların gerilmesi sonucu olurmuş , ve tabi bel ağrısı 9 ay bizimle..

Benim merak ettiğim siz neler yaşıyorsunuz ?
Belirti olarak??

Son düzenleme:
Kızlar ben ilaç olarak progestan fitil, coraspin 100 ve folic asit kullanıyorum..
Bugün 6+2 olduk ama benim midem pek bulanmıyor, yani çok çok az denecek kadar..
Tatlı yemiyorum ama hiç belkide ondan olsa gerek , midemi bastiran tuzlu (çok fazla olmamak koşuluyla )yiğiyorum..Birde şu turşuya hayır demesini öğrensem..
Sigara kokusuna da tahammülüm yok..
Ara sıra kasıklarım ağrıyor ama rahim büyüdüğü için rahmi esneten kasların gerilmesi sonucu olurmuş , ve tabi bel ağrısı 9 ay bizimle..

Benim merak ettiğim siz neler yaşıyorsunuz ?
Belirti olarak??

Son düzenleme:
sağol zeynepcim bu jel çok korkutuyor beni iğnede vurunmak istemiyorum mecbur kalırsam devam ederim ama doktorum jele devam et demişti eğerki devamı gelirse ararım doktoru.
canım sen endişelenme doktorun ne diyorsa ona uy bence
evet canım ben de 3 adet fitil kullanıyorum

canım ben de geçen hamilelikte bulantı çoktu bunda ona nazaran az . var ama az . göğüslerim hassaslaştı ve karnım şiş gazım oluyor çok susuyorum. ara ara rahimde ağrı hissediyorum başka da belirgin bişey yok

kızlarrrrr t3 t4 normalmiş eşim aradı şimdi tsh da 4.9 a düşmüş hala yüksek ama 2 günde baya düşmüş çoooooooooooooookkkkk şükürrrrrrrrrrrr

arkadaşlar merhaba. 21.12.2010 günü transfer oldum test günüm dündü ayın 2 sindeydi pazar oldugu için bu gün yaptırdım fakat hastanem bana uzak oldugu için başka b ir hastanede test yaptım ve negatif çıktı.. 2 embiryo yerleştirildi herhangi bir kanama olmadı yani olası bir rahatsızlık geçirmedim ve kan tahlilini 40 dakika içerisinde verdiler. doktorumu aradım sonuca güvenme dedi ben seni arayacagım dedi 1 saat sonra arayacagını söyledi bana yardımcı olurmusun uz? normalde sonuç kaç saatte çıkıyor ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…