slm kızlar nasılsınız? ben iyiyim ama ders çalışıyorum bu yüzden çok giremiyorum zeynep çok güzel bilgiler paylaşmışsın çok tşk ler ama ben şimdiden 1-1.5 kilo aldım bile sonum ne olur bilmiyorum dikkat etmem lazım zeynep bir şey soracağım sen folic plus mı kullanıyorsun ben folic tblet kullanıyorum günde 1 kere drum yeterli dedi özellikle sordum ama benim kafam rahat değil kontrole gidince yine sorayım görüşrüz kızlar kendinize ve bebişlere iyi bakın:79::79::79::79::79:
Merhaba arkadaşlar benide ekleyin..
Sat:20 kasım ..
kilo:52
tdt:27 ağustos
Herzaman seninle ile diğer topikten arkadaşız .. Zamanlamamız hemen hemen aynı :)
Rabbim nasip ederse perşembe günü hem keseyi hem pıt pıtları duymaya gideceğiz..
İkinci testi yaptırmayı bekledim, onu da bu gün aldık çok şükür yükselmiş, şimdi ne olucak...Level atlamış gibi hissediyorum kendimi.
Bende elevit kullanıyorum, ayrıca folik asit vermedi ama ben devam ediyorum ona da...
Merhaba arkadaşlar benide ekleyin..
Sat:20 kasım ..
kilo:52
tdt:27 ağustos
Herzaman seninle ile diğer topikten arkadaşız .. Zamanlamamız hemen hemen aynı :)
Rabbim nasip ederse perşembe günü hem keseyi hem pıt pıtları duymaya gideceğiz..
slm kızlaarr nasıl bugün keyifler,teyzoşları biz bugün dr umuza gidiceğiz,bebişimi görücem bakalım inş sorunsuz gelişimi devam ediyordur ve pıt pıt ları artık inş duyulur...akşamüstü gideceğiz gelince yazarım....
kızlar siz progesteron olarak ne kullanıyorsunuz ben jel kullanıyorum şuanda iğne bitti.. bugün sabah jeli yaptıktan sonra pembemsi olarak birikmiş bi halde geri geldi sizde de öyle oluyormu?
canım ben fitil kullanıyorum 3 adet ama senin söylediğini yaşayanları okudum endişelnme. doktoruna ulaş ama önemli değil okumuştum
Canım gelince mutlaka yaz gelişmeleri merak ederizz...slm kızlaarr nasıl bugün keyifler,teyzoşları biz bugün dr umuza gidiceğiz,bebişimi görücem bakalım inş sorunsuz gelişimi devam ediyordur ve pıt pıt ları artık inş duyulur...akşamüstü gideceğiz gelince yazarım....
Gelincik ben progestan 200 mg kapsül kullanıyorum ama vajenden fitil şeklinde.. Günde 3 defa kullanıyorum.. Sabah , öğle ve gece yatarken..Kabızlık problemi çekmiyorum temizlik açısından sıkıntılı sürekli hijyenik olmak gerekiyor ama kabızlıkda çekmiyorum çok şükür.. Şimdiye kadar 3 kutu bitirdim bugün 4. kutuma geçtim..kızlar siz progesteron olarak ne kullanıyorsunuz ben jel kullanıyorum şuanda iğne bitti.. bugün sabah jeli yaptıktan sonra pembemsi olarak birikmiş bi halde geri geldi sizde de öyle oluyormu?
canım ben fitil kullanıyorum 3 adet ama senin söylediğini yaşayanları okudum endişelnme. doktoruna ulaş ama önemli değil okumuştum
canım sen endişelenme doktorun ne diyorsa ona uy bencesağol zeynepcim bu jel çok korkutuyor beni iğnede vurunmak istemiyorum mecbur kalırsam devam ederim ama doktorum jele devam et demişti eğerki devamı gelirse ararım doktoru.
evet canım ben de 3 adet fitil kullanıyorumCanım gelince mutlaka yaz gelişmeleri merak ederizz...
Görmek nasip oldu inşş bugün duymakta nasip olur...
Gelincik ben progestan 200 mg kapsül kullanıyorum ama vajenden fitil şeklinde.. Günde 3 defa kullanıyorum.. Sabah , öğle ve gece yatarken..Kabızlık problemi çekmiyorum temizlik açısından sıkıntılı sürekli hijyenik olmak gerekiyor ama kabızlıkda çekmiyorum çok şükür.. Şimdiye kadar 3 kutu bitirdim bugün 4. kutuma geçtim..
Zeynep , sende mi fitil olarak kapsül kullanıyorsun merak ettim ?
Kızlar ben ilaç olarak progestan fitil, coraspin 100 ve folic asit kullanıyorum..
Bugün 6+2 olduk ama benim midem pek bulanmıyor, yani çok çok az denecek kadar..
Tatlı yemiyorum ama hiç belkide ondan olsa gerek , midemi bastiran tuzlu (çok fazla olmamak koşuluyla )yiğiyorum..Birde şu turşuya hayır demesini öğrensem..
Sigara kokusuna da tahammülüm yok..
Ara sıra kasıklarım ağrıyor ama rahim büyüdüğü için rahmi esneten kasların gerilmesi sonucu olurmuş , ve tabi bel ağrısı 9 ay bizimle..
Benim merak ettiğim siz neler yaşıyorsunuz ?
Belirti olarak??
merhaba suzi benimde son adet 19 kasım inşallah hayırlısıyla
bebişleri kucağımıza alırız benim ilk tüp bebek denememdi senin kaçıncı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?