2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

3 saat falan vermiyorum...130 çok nadir canım...110 içiyo genelde....Ben baştan beri biberonla veriyorum...Memeyi de alıyo maşallah...Biberon ısıtıcısı bende de var...Ama hiç kullanmadım...

Canım benim iyi dileklerin için teşekkür ederim.3 ay küvezde kaldılar şükür şimdi iyiler bizde sürekli doktorlara gidiyoruz çarşamba günü bizimde göz muayenemiz var bakalım ne diyecek doktorumuz.Senin bıcırık kaç haftalık geldi dünyaya siz ne kadar kaldınız küvezde?

Slm kızlar kaç gündür yazamadımm
hastaydım 3gün boyunca yattım kalkacak halim yoktuu
gögsüm şişti gögüs iltihabı olmuşumm..
ancak kenndime gelebildimmm
sizler nasılsınız bakalımm

ecrin
canım sagarak vermekle iyi yapıyorsun belki böylelikle bi iyileşme süresi olur gögsün için

burcumm nasılsınn canımcımm
kızında iyiymiş maşallhhh

niluuuuuu
canım çok geçmiş olsun sana
seni çok merak etmiştikk nasıl acaba neden gelmiyorki diyee
neyseki bebekler iyiii
isimleri ne buarada ogluşlarınınnn

ay zambakcım ne bu ecrinle senin göğüslerden çektiğiniz geçmş olsun demek yatktan bile kalkamadın eylüle kim baktı ...bende dedim heralde bizim kkız yaramaz giremiyo dedim..

benim zeynepte yeni adetler çıkardı bikere kucak kucak kucak ..memede uyuyo bırakınca başlıyo..akşam 1 de kalkıyo 4 e kadar oyun istiyogibi kucakda gezmak istiyo bi saçımı yakalıyo sorma köküyle koparıcak sanki..karnı tokda olsa memedeyiz hep ...bu akşam için yıkıyım diyorum 9 10 gibi bide 120 lik mama yapıyım belki bu akşam uyur diye umut ediyorum.

ben bi türlü gidemedim şu doktoruma spora başlıycam ..leslie sansone var ben hamile kalmadan önce yapıyodum acaip vücudum değişmişti şimidide başlıycam acaba bişey olurmu diyede düşünmüyo değilim.ay görenler kilo almışsın tripleri beni bitiriyo saki onlar doğumdan çıktıklarında manken gibiydiler.

benimkide işe gitti zeynep uyuyo şuan ama kıpırdak şekilde heran uyanıcak gibi bende evi temizliyim diyorum taktım eve ne gelen var ne giden ama derken başladı ağlamaya:18::18:

mama verdim omzumdan aşağı kustu saçlarım kusmuk kimsede yok iğrenç durumdayım ıslak mendille temizlemeye çalıştım ama yok..şu 2 gündür bide kusma çıkardı başıma.şimdi arabada yine ağlıyo almıyım alışsın diyorum ama resmen ingaaa diye ağlıyo off alıyımm ben

oo doğal olarak çok kalmışlar..benimki senin yanında geç doğum sayılır 35+5 de yaptım canım yavrum 3 kg doğdu ama solunum sorunu yaşamış 1 hafta kaldık çok zordu seni düşünemiyorum bile neyse bitti gitti.
şimdi nekadarlık oldular kaç kg lar.

nilu merhaba hoşigeldin hepişmiz çok merak ettik seni,
bayağı sıkıntılar çekmişsiniz ama neyse ki şimdi iyisiniz herhalde,
gözünüz aydın olsun , iki bebişle de uğraşmak zor olur, allah kolaylık
versin

cnm başın sağolsun.
inan seni çok merak ettimm geçmişi okuduyysan görmüşsündürrdevamlı sordum kızlarla konuştukkk ama bebişleinn iyi olmalarına çok sevindimmm kötü günler yaşamışın ama şükür şu anda herşeyy yolundaaa artıkk hbr siz bıramassın tekrar katılırsınn umarım bizee bebişşleri çok öpüyorum.

3 saat falan vermiyorum...130 çok nadir canım...110 içiyo genelde....Ben baştan beri biberonla veriyorum...Memeyi de alıyo maşallah...Biberon ısıtıcısı bende de var...Ama hiç kullanmadım...

maaşalahh benim bu ara en fazla 110 çıkıyor zatennn 3 saatte bi emmesi güzellll aferin bebişeee saat başı istemiyorrr sen nie baştan beri biberon kullanıyosun cnm .?

ayyyyyy sizlere çok imrendim maşallah arkadaşlar tedavi sürecinde beklene sürecinde nelere dikkat ettiniz neler yediniz bilgi verir misiniz

cnm birkaç gündür gireeödim c.tesii kmevlütümüz vardı oğlumla işlk defa evden bu kadar uzak yola gitik kartala:)
o senin prenseste huysuzluklara başaladıı hı annesii. benimkii uzun zamnadır kusuyor cnm ilk zamnalarr korkuyodukk abrtıyor bziim ki çünkü dr. una sordukk kusması çok güzel doyduğunu gösterir bebbek hazmedip fazşlasını kusarmışş bazen kesik yoğurt gibi kusuuyor o daha iyiyimişş yediğinin yaradığını gösteririmiş
pis bişey ama bunu öğrendiğimde rahatladım en azından. ggeçen benimkid yaptı aynısını saçlarıma kustu biz kusma yüzünden önluk de üst dayandıramıyoruz devamlı ıslanıyoruz çünküü,
ay insan dayanamıyor demi cnm ağlatmak isytemiyorbende kucak alıştırmıcam diyodumm bilmişlik yapıp ama şimdi ağşladığındaa saatlerce bazen kucakta gezdiriiyoruz sakinleşsin diyeee öle ahkamm kesmekle olmyomuş bunu anladımm yapmıcam etöicemşerr bebişler ağlayınca yok oluyorrbende bu saat burdayımmm çağanda ayağımda salıyorummoğlumm akaç gündür geceyle gündzüü karıştırıyor sanırıım uyumak bilmiyor ayağımda sallamassamm uff; uyumak istiyorummmm:)

Sanki uyudu tilki gibi tam dalmak istemiyorum çünkü uyanicak biliyorum ecrin bende büyük konuştum ay sesler çıkarıyor offf kesin uyanicak tirsar oldum ben

AY uyandı meme veriyorum yatarak gözleri fal tası gibi bakalım nezaman uyur meme çıkınca telin ışığını tutuyorum eşimde salonda yatıyor horultusu geliyo vAlla

Canım benim geçmiş olsun canın çok acıyordur eminim bende yaşadım 1 kutu antibiyotik bitirdim.Doktora gittinmi ne dedi bununla ilgili?Oğluşların ismi Ata-Tuna canım.

Tekrar geçmiş olsun canım RABBİM kimSelere yaşatmasın çok zor bugün tam 4 ay 10 günlük oldular ATA 3140 GR- TUNA 3270 GR senin bıcırık ne kadarlık oldu birde kaç kg rob tedavisine hangi hastaneye gidiyosun canım?

Teşekkür ederim canım emin ol çok zor tatlı zorluklar bunlar şimdi bakalım biraz daha büyüsünler yürümeye başlasınlar asıl o zaman ne yapacağım:)))))

Geçmişi okuyamadım kuzum ama eminim merak etmişsindir .Şükür şu anda her şey yolunda ama minik doğdukları için sürekli doktora gidiyoruz kontrol altındaydız yani her hafta farklı bir doktordayız bugünlerde geçecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…