seninki ne kadra oldukiki cnm maaşallh senin kuuzuda iitahlı peki o 130 cc yi emince kaçç saat sonra tekrar istiyor? ya bende phılıps in şu biberon yani mam ısıtıcısı var biberonu koyuyosuniçine hediye geldii onu anne sütü için kullanabilirmiyim acaba bilgin varmı cnm*evet maaşesf çok vakit alıyor ama bne bi süre daha devam etmak zorundayım sen ne kadr zaman biberonla verdin? memeni verince tekrar sorun çıkarmadı dimi kzuu?
ay canım öncelikle başınsağosun..
demek 24 hftalık doğum yaptın şükürler olsun yavrularını alıp gelmişsin canım seni çok merak ettik valla ben hep girip baktım senin profilişne neyseki iyisin şuan.
nekadar kaldılar küvezde çok minik doğmuşlar şimdi nasıllar..
benim kızımda kaldı birsürü prosedür var rop muayenesi olduk bu ay sonu nörolojiye gidicez..
Slm kızlar kaç gündür yazamadımm
hastaydım 3gün boyunca yattım kalkacak halim yoktuu
gögsüm şişti gögüs iltihabı olmuşumm..
ancak kenndime gelebildimmm
sizler nasılsınız bakalımm
ecrin
canım sagarak vermekle iyi yapıyorsun belki böylelikle bi iyileşme süresi olur gögsün için
burcumm nasılsınn canımcımm
kızında iyiymiş maşallhhh
niluuuuuu
canım çok geçmiş olsun sana
seni çok merak etmiştikk nasıl acaba neden gelmiyorki diyee
neyseki bebekler iyiii
isimleri ne buarada ogluşlarınınnn
Canım benim iyi dileklerin için teşekkür ederim.3 ay küvezde kaldılar şükür şimdi iyiler bizde sürekli doktorlara gidiyoruz çarşamba günü bizimde göz muayenemiz var bakalım ne diyecek doktorumuz.Senin bıcırık kaç haftalık geldi dünyaya siz ne kadar kaldınız küvezde?
]Kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir tabiki bebişlerde size çok uzun zamandır yazamadım sizi merakta bıraktığım için kusura bakmayın hiç beklemediğimiz bir anda halamı kaybettik cenazemiz vardı daha sonrada gebelik zehirlenmesi yaşadım ve hastanede yattım uzun süre bebişlerim 24 haftalık dünyaya geldi 790 gr ve 940 gr olarak uzun süre küvezde kaldılar rabbime binlerce şükürler olsun şimdi iyiler bayramın 2. günü evimize geldik nihayet şimdi halimi bir görün iki bebişle jet motoru takmış gibiyim 2 dakika oturamıyorum bile bundan sonra siteye girmeye çalışırım kendinize iyi bakın kızlar öpüyorum sizleri.[/B]
]Kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir tabiki bebişlerde size çok uzun zamandır yazamadım sizi merakta bıraktığım için kusura bakmayın hiç beklemediğimiz bir anda halamı kaybettik cenazemiz vardı daha sonrada gebelik zehirlenmesi yaşadım ve hastanede yattım uzun süre bebişlerim 24 haftalık dünyaya geldi 790 gr ve 940 gr olarak uzun süre küvezde kaldılar rabbime binlerce şükürler olsun şimdi iyiler bayramın 2. günü evimize geldik nihayet şimdi halimi bir görün iki bebişle jet motoru takmış gibiyim 2 dakika oturamıyorum bile bundan sonra siteye girmeye çalışırım kendinize iyi bakın kızlar öpüyorum sizleri.[/B]
3 saat falan vermiyorum...130 çok nadir canım...110 içiyo genelde....Ben baştan beri biberonla veriyorum...Memeyi de alıyo maşallah...Biberon ısıtıcısı bende de var...Ama hiç kullanmadım...
ecrin
canım sagarak vermekle iyi yapıyorsun belki böylelikle bi iyileşme süresi olur gögsün için
cnm çokkk geçmişş olsunn onun acısıını çokk iyi biliyorumm hafiiflemişşde olsa hala çekiyorum çünküü ne kullandın şimdi nasılsın cnm? seninde göğüs uçalrın büyükmüü bu sorunu bu yüzden yaşadığımı sandığı için sordum cnm.
evett cnm antibiyotik bitimine iyileşirr inşallahh biberonla beslemek anne için hem iyi hem kötüü ama kötü yönü sanki daha çok biranönce iyileşirizde bbeişleimzii emizrmeye başlarız umarm.
mama verdim omzumdan aşağı kustu saçlarım kusmuk kimsede yok iğrenç durumdayım ıslak mendille temizlemeye çalıştım ama yok..şu 2 gündür bide kusma çıkardı başıma.şimdi arabada yine ağlıyo almıyım alışsın diyorum ama resmen ingaaa diye ağlıyo off alıyımm ben
ecrin
burcumm nasılsınn canımcımm
kızında iyiymiş maşallhhh
niluuuuuu
canım çok geçmiş olsun sana
seni çok merak etmiştikk nasıl acaba neden gelmiyorki diyee
neyseki bebekler iyiii
isimleri ne buarada ogluşlarınınnn
oo doğal olarak çok kalmışlar..benimki senin yanında geç doğum sayılır 35+5 de yaptım canım yavrum 3 kg doğdu ama solunum sorunu yaşamış 1 hafta kaldık çok zordu seni düşünemiyorum bile neyse bitti gitti.
şimdi nekadarlık oldular kaç kg lar.
nilu merhaba hoşigeldin hepişmiz çok merak ettik seni,
bayağı sıkıntılar çekmişsiniz ama neyse ki şimdi iyisiniz herhalde,
gözünüz aydın olsun , iki bebişle de uğraşmak zor olur, allah kolaylık
versin
cnm başın sağolsun.
inan seni çok merak ettimm geçmişi okuduyysan görmüşsündürrdevamlı sordum kızlarla konuştukkk ama bebişleinn iyi olmalarına çok sevindimmm kötü günler yaşamışın ama şükür şu anda herşeyy yolundaaa artıkk hbr siz bıramassın tekrar katılırsınn umarım bizee bebişşleri çok öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?