2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

amin canımm..oh maşallah onlara..
Bizde 3 hafta önce 4500 dük şimdi bilmiyorum bu ay sonu gidicezz 27 de 2 aylık olucaz aalh kısmet ederse..sen nasıl besliyosun ben mama ve meme veriyorum.
Biz rop için ermeni hastanesine gittik çok memnun kaldık çok şükür iyi çıktı..kardiyolojiye gittik..şimdi nöroloji bide işitme için gidicez..küveze 10 dk girilse bunlar zorunluymuş iyide oluyo herşeye bakılıyo.

siz iyi gezmişsiniz kartal bize nerdeyse öbür uç iyi okadar yol gitmişsin..
Kusmadı allahtan bugün ama bi kaka yaptı birazönce yuh dedim sabahta yapmıştı eşim içliği çöpe attı .anne sütü alınca yapıyo neden acaba sorucam.
şimdi kucağımda meme ağzında lafta uyuyo yatırınca drank kalkıyo emmiyoda ağzında duruyo öyle ama çok şirin:)

Sen nerdesin y Zambakta girmiyoo yoksa uyuyomusunuz siz hııı

eve cnm uzak ma gitiik özel arabayla gidince zor olmuyorrr sütünüde yanımıa aldık zor olmadı yani.ne güzel işte yapsın kzuu daha iyi değilmiii rahatsız olmaz biizmki yapınca çok rahatlıyrum ben. şirin olmazlarmııı :)benimkide ayağımda uyusada yatsam diye bakıyorum gözlerim gidiyor ama hiç niyeti yok gibi:)

ay bunların hepsi aynııı dmekkk yaramazlarr uyuyor aha daldı tamma diyoruz yatağa koyuyorum tık açıyor gzünüü 10 dakka sonraaa bziimkii 12 yi feçirmezdi bu arada gece uyumam çıkarsık bu arada iyiim cnm sağoll sen nasılsınn?

zaten arabasız perişan olurdun.
Gündüz uyuyo bizimki gecesi gündüe karıştı seninki gündüzleri uyuyomu..
Bide kaç cc veriyosun ben 90 mama 45 süt verdim istedi sonunda mıçtı tabiseninki kaç kere yapıyo.

evet ya demek tüm bebekler aynı:)))
bende gece uykusunu özledim ablamda kalıcam deliksiz uyuycam o gece eşim ben yaparım diyo ama ona güvenemem.
Bugün biraz spor yapıyım dedim sezeryan yerim ağğrıdı inşllh bişey olmamıştır kendime çok kızgınım..

cnm eskiye göre şu aralar şükür uyuyor ama öle saatlece değilll ama çok huysuz değill baya gündüzlerde düzelme var ama bu seferde gece nöbetteyeyşz böle senin ki ne kadar uyor gündüz? cnm normalde bu haftaya kadar her gün yapıyodu ama bu hafta 2 günde 1 yapmaya başladı bak bugün yapamdı yarın yapması lazım
valla ben 2 saatte 100 le 125 arası veriyorumm ama 2 gübdür sütüm çıkmıyor okadar onun sıkıntısındayım şu anda nasıl çoğaltcam bilmiyorum yarın emzirmetye başlıyım artık diyorum

ah ah benimde ne çok özzlediğim o hatta tek özlemimmm bazen içim çekiliyorr resmenn ama yapıcak bişe yokk:)
aa burcucum daha çok erkennn bence yorma hiç kendini bnim göbekte aynı 6 aylık duruyor ama sağlığımız daha önemli ne yapalım 1 sene daha kilolu gezicez ama sonra geçicekk sabırrrr ben biraz fazla ayakta dursam ağrım oluyokii spor çok ehlikelii..

oo güzel resmini koydum değiştiricem gör dedim kocamın koca burnuda var
Gündüz baya uyuyo genelde uyuyo desem daha doğru..
Pompa azaltır diyolar emzirmek en iyi arttrma yolu zaten senin maşallah sütün güzel emzirirsen bak gör nası artar.
Seninkide iyi yiyo bende çok veriyorum diye korkuyodum

ayyy rabbim nazarlardann korusunn çok güzellll bir bebkkk ay valla çok gzüell allahım sen ne kadar büyüksünn .....................
vallla bi ksım öl diyor bi ksıım tersini ama sütm azalıyo hissediyorum ben imkine versem beni yicek maaşallahhh yetmicek diye çok korkuyorum umarım çoğalırr

ben emzirirken çok yoruluyorum sanki içimden içimi çekiyolar ki mama veriyorum çoğunlukla seni düşünemiyorum bile..ama kararlıyım zaten 2 bina yanımda oturuyo ablam.
Evet daha erken sabırsızım ben ama sabredicem

gerçekten nekadar şükretsek az şimdi kucağımda olmasa napardım i bütün gece uykusuz kalmaya razı gelirim..böyle oluncada uykusuzluktan şikaayet edince üzülüyorum..
Hmm belki çağanla kerterizz..
Söylenen emzir ,emzirki çğalsın merak etme yeter.

aşkolsun kimse cevap verme gereği duymamış

merhaba canım ay yazıcaktım valla..inan ne yediğinin ne içtiğinin önemi var yeterki rabbim ol desin..
Ama ben sadece ananas yedim burdaki kızlar öyle diyo diye kuru dut..öyle yatmadım 12 gün daha önce yatmıştım olmamıştı..
Sen nekadardır uğraşıyosun n aşamadasın

AY MAŞALLAH SÜBANNALLAH ..YA BİZİM BEBEKLERİMİZ GÜZEL TÜM BEBEKLER GÜZELDE BİZİMKİLER Bİ BAŞKAALLAHIM NAZARLAR SAKLASIN..
ACABA KUZGUNA YAVRUSU OLAYIMI:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…