[ı]tekrar geçmiş olsun canım rabbim kimselere yaşatmasın çok zor bugün tam 4 ay 10 günlük oldular ata 3140 gr- tuna 3270 gr senin bıcırık ne kadarlık oldu birde kaç kg rob tedavisine hangi hastaneye gidiyosun canım?[/ı]
cnm birkaç gündür gireeödim c.tesii kmevlütümüz vardı oğlumla işlk defa evden bu kadar uzak yola gitik kartala:)
o senin prenseste huysuzluklara başaladıı hı annesii. Benimkii uzun zamnadır kusuyor cnm ilk zamnalarr korkuyodukk abrtıyor bziim ki çünkü dr. Una sordukk kusması çok güzel doyduğunu gösterir bebbek hazmedip fazşlasını kusarmışş bazen kesik yoğurt gibi kusuuyor o daha iyiyimişş yediğinin yaradığını gösteririmiş
pis bişey ama bunu öğrendiğimde rahatladım en azından. Ggeçen benimkid yaptı aynısını saçlarıma kustu biz kusma yüzünden önluk de üst dayandıramıyoruz devamlı ıslanıyoruz çünküü,
ay insan dayanamıyor demi cnm ağlatmak isytemiyorbende kucak alıştırmıcam diyodumm bilmişlik yapıp ama şimdi ağşladığındaa saatlerce bazen kucakta gezdiriiyoruz sakinleşsin diyeee öle ahkamm kesmekle olmyomuş bunu anladımm yapmıcam etöicemşerr bebişler ağlayınca yok oluyorrbende bu saat burdayımmm çağanda ayağımda salıyorummoğlumm akaç gündür geceyle gündzüü karıştırıyor sanırıım uyumak bilmiyor ayağımda sallamassamm uff; uyumak istiyorummmm:)
cnm nöbetcimizisin sende benim gibii:)
siz iyi gezmişsiniz kartal bize nerdeyse öbür uç iyi okadar yol gitmişsin..
Kusmadı allahtan bugün ama bi kaka yaptı birazönce yuh dedim sabahta yapmıştı eşim içliği çöpe attı .anne sütü alınca yapıyo neden acaba sorucam.
şimdi kucağımda meme ağzında lafta uyuyo yatırınca drank kalkıyo emmiyoda ağzında duruyo öyle ama çok şirin:)
Sen nerdesin yZambakta girmiyoo yoksa uyuyomusunuz siz hııı
eve cnm uzak ma gitiik özel arabayla gidince zor olmuyorrr sütünüde yanımıa aldık zor olmadı yani.ne güzel işte yapsın kzuu daha iyi değilmiii rahatsız olmaz biizmki yapınca çok rahatlıyrum ben. şirin olmazlarmııı :)benimkide ayağımda uyusada yatsam diye bakıyorum gözlerim gidiyor ama hiç niyeti yok gibi:)
ay bunların hepsi aynııı dmekkk yaramazlarr uyuyor aha daldı tamma diyoruz yatağa koyuyorum tık açıyor gzünüü 10 dakka sonraaa bziimkii 12 yi feçirmezdi bu arada gece uyumam çıkarsık bu arada iyiim cnm sağoll sen nasılsınn?
zaten arabasız perişan olurdun.
Gündüz uyuyo bizimki gecesi gündüe karıştı seninki gündüzleri uyuyomu..
Bide kaç cc veriyosun ben 90 mama 45 süt verdim istedi sonunda mıçtı tabiseninki kaç kere yapıyo.
evet ya demek tüm bebekler aynı:)))
bende gece uykusunu özledim ablamda kalıcam deliksiz uyuycam o gece eşim ben yaparım diyo ama ona güvenemem.
Bugün biraz spor yapıyım dedim sezeryan yerim ağğrıdı inşllh bişey olmamıştır kendime çok kızgınım..
cnm eskiye göre şu aralar şükür uyuyor ama öle saatlece değilll ama çok huysuz değill baya gündüzlerde düzelme var ama bu seferde gece nöbetteyeyşz böle senin ki ne kadar uyor gündüz? Cnm normalde bu haftaya kadar her gün yapıyodu ama bu hafta 2 günde 1 yapmaya başladı bak bugün yapamdı yarın yapması lazım
valla ben 2 saatte 100 le 125 arası veriyorumm ama 2 gübdür sütüm çıkmıyor okadar onun sıkıntısındayım şu anda nasıl çoğaltcam bilmiyorum yarın emzirmetye başlıyım artık diyorum
oo güzel resmini koydum değiştiricem gör dedim kocamın koca burnuda var
Gündüz baya uyuyo genelde uyuyo desem daha doğru..
Pompa azaltır diyolar emzirmek en iyi arttrma yolu zaten senin maşallah sütün güzel emzirirsen bak gör nası artar.
Seninkide iyi yiyo bende çok veriyorum diye korkuyodum
ah ah benimde ne çok özzlediğim o hatta tek özlemimmm bazen içim çekiliyorr resmenn ama yapıcak bişe yokk:)
aa burcucum daha çok erkennn bence yorma hiç kendini bnim göbekte aynı 6 aylık duruyor ama sağlığımız daha önemli ne yapalım 1 sene daha kilolu gezicez ama sonra geçicekk sabırrrr ben biraz fazla ayakta dursam ağrım oluyokii spor çok ehlikelii..
ayyy rabbim nazarlardann korusunn çok güzellll bir bebkkk ay valla çok gzüell allahım sen ne kadar büyüksünn .....................
Vallla bi ksım öl diyor bi ksıım tersini ama sütm azalıyo hissediyorum ben imkine versem beni yicek maaşallahhh yetmicek diye çok korkuyorum umarım çoğalırr
aşkolsun kimse cevap verme gereği duymamış
gerçekten nekadar şükretsek az şimdi kucağımda olmasa napardım i bütün gece uykusuz kalmaya razı gelirim..böyle oluncada uykusuzluktan şikaayet edince üzülüyorum..
Hmm belki çağanla kerterizz..
Söylenen emzir ,emzirki çğalsın merak etme yeter.[/QUOTben şikayet edince herkez hiç konuşma okadar istedinn çek biraz diyip susuturuyolarrr..
neden olmasınn? bsak buda benimm yaramazz teyzesii
gerçekten nekadar şükretsek az şimdi kucağımda olmasa napardım i bütün gece uykusuz kalmaya razı gelirim..böyle oluncada uykusuzluktan şikaayet edince üzülüyorum..
Hmm belki çağanla kerterizz..
Söylenen emzir ,emzirki çğalsın merak etme yeter.[/QUOTben şikayet edince herkez hiç konuşma okadar istedinn çek biraz diyip susuturuyolarrr..
neden olmasınn? bsak buda benimm yaramazz teyzesii
AY YOK GÖREMEDİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?