uf olmamış bidaha denedim ama hata oluştuu yükleme sırasında diyor olmlmuyor maalesf cnmm daha sonra denerim yine..bu arad ebn süt arttıran çaya başladım dün işe yaramıştı sanki ama bugün yine bi faydasını göremedim sanki benimkini 1 ahftadır emzirmiyorumt
ya umarım şimsi bi sorun yapmaz biberona alışıpta
uf olmamış bidaha denedim ama hata oluştuu yükleme sırasında diyor olmlmuyor maalesf cnmm daha sonra denerim yine..bu arad ebn süt arttıran çaya başladım dün işe yaramıştı sanki ama bugün yine bi faydasını göremedim sanki benimkini 1 ahftadır emzirmiyorumt
ya umarım şimsi bi sorun yapmaz biberona alışıpta
canım ben gördüm kuzuyu:)))
yok merak etme alışmamıştır benimki ikisinide alıyo..ama memeyi daha çok seviyo belli..ama ilk aldığında ikisindede bi böğğ yapıyo sonra çekiyo..
Biberonun emziğini kauçuk uçlu olandan verseydin damaklı olunca anneyi almıyomuş iye söyledi hemşire
hı iyi bkalımm
umarım ay hala mızırdanıyor coşmak üzere benimkiii yok damklı değill cnm..
yok ya bendede var o çay artmıyo eğer azsa benim gibi nafile ama sende faydalı olur belki.benim 3 saatte 50 60 çıkıyo buna bile şükrediyorum binlerce kez.
BEN ARABAYA YATIRDIM ŞİMDİ BATTANİYE OYNUYO AMA SANKİ UYANMIYCAK GİBİ Bİ HAVA VAR BAKALIM ..
BİZ BUGÜN SÖYLEMESİ AYIPTIR 1.30 DA KALKTIK:i))ARALARDA KALKIP MAMA VERİP UYUDUK :))
hadi ya tabiki bunada şükür hiç gelmeyedebilirdidee ama bende takıntı oldu kaçgündür sütle yatıp sütle kalkıyorum elimde değill ben üztüne düştükçede ters tepiyorr sankii uff çok ssinir bozucu ayy bziizmki 3 kere öksürdü umarım devam etmez seninkide hala ayıkmı?
ay maşallah sübannallah ..ya bizim bebeklerimiz güzel tüm bebekler güzelde bizimkiler bi başkaallahım nazarlar saklasın..
Acaba kuzguna yavrusu olayımı:))
inşallahh ohhh sefanızz olsun darısı bziim başımıza ama laf aramızda ben çok aıktımm bu arad:)
varya kesinlikle süte takılmayın deniyo hep gelicek artıcak diye beyne sinyal yollayın deniyo nekadar doğru bilmem..ama hiç üzülme uyku moorel en iyi arttırma yolu...
Allah korusun en kötü mamalar var ama hiç merak etme senin hiç ihtiyacın olmaz allahın izniyle..
bilemicem ama can onlar yaaa insana evladı ne güzell ne dokunulmaz geliyor dimi ba zenn yanımda bile özlediğimi hissediyorummm rabbim onlatdan biiz ömürboyu ayırmasınn..
bende acıkmıştım erik yedim:))
ya ben kola içiyorum durduramıyorum kendimi sen içiyomusun..
ay valla bugün arkdaşım bnedeydi oda hep aynısını dedi ama insanın elinde olan bişey değil maalesf uyku yok ama umarım düzelirr ay bziimki harekata geçti umarım yine ağlama nöbetine girmeyiz
kız hala erikmi varrr?
Cnm bn haftadaa yarım yada 1 bardak içiyorumm en fazla onun dışında içmiyorumm ay yarım ekmek arası olsa yerim şimdiii meyve yetmez bana gibiii ee sen ne kadar içiyosun zeynebi rahatsız etmiyomu raharsız
biliyomusun her kucağıma alıp sevdiğmde hep öyle dua ediyorum allahım bizi ayırmasın..o ağlıyo ya ağzını büzüp içim acıyo demek böyleymiş annem geliyo aklıma ay diyorum beni nası sevip büyütmüş.
kız hala erikmi varrr?
Cnm bn haftadaa yarım yada 1 bardak içiyorumm en fazla onun dışında içmiyorumm ay yarım ekmek arası olsa yerim şimdiii meyve yetmez bana gibiii ee sen ne kadar içiyosun zeynebi rahatsız etmiyomu raharsız
bilmem migrostan aldım bugün kilosu birbuçuk liraydı.
Bizim uzunköprüde evimiz var erik ağaçları var annem getirdi bol bol meyve suyu yaptım vişnede ekledim..az şekerli.allah kısmet eder görüşürsek seneye çağanada getiririm..bahçede yok yok.şimdi ceviz getiricek annem
amin cnm inşallahh ayyırmz kimseyi evladındann
evet ya insan ne emeklerle büyoyomuşta biz farkkkında deilmişiz şu nankör evlatlara rabbim ıslah etsinn cnm senin kzuu uyuduysa sende g,t yat bziizmki sabahlıcak gibi bugünde benim yüzümden uykusuz kalma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?