2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

edirneliyiz hep kastamonuyla karışıyo:)
inşallah tanışırız bigün.bende çok isterim inşallah en kötü geldiğimde o tarafa artık mehtap pastanesinde otururuz:))..ama akrabalık yok ..

edirneliyiz hep kastamonuyla karışıyo:)
inşallah tanışırız bigün.bende çok isterim inşallah en kötü geldiğimde o tarafa artık mehtap pastanesinde otururuz:))..ama akrabalık yok ..

aa evet orası hiç gelmedi aklıma :)
inşallahhh evet olur tabş zaten benim evimde onun 2 sokak altıı ..

saol burcu cevap verdiğin için benim ilk denemem olacak inşallah şu an doğum kontrol kullanıyorum 24.ünde tekrar gitcem inşallah yazılanları okudum not ettim ne yiyip içildiğini...

kısmet hayırlısı...

Son düzenleme:
inşallah..belki karşılaşmışızdır bile seninle:)
yatırdım uyanmadı ..biberonları yıkadım öylesine topladım salonuda yatıyım yarın burda bu saatte görüşmek üzere

belkide cnm büyük bi olasılıkla hatta::)
bende şidi yatırdım süt sağıpp hemen yatıcam dahaa münasip saatlerde görüşürüz inşallahh:)

gülsucum umarım ii sonuçlar alısın cnm ama şnankş yemeyle alakası yok asla ben ilkinde çok şey denedim ama bunda artı hiçbişy yapmadımmm tek yapmaan gerekenn sakin olmak olumlu düşünmek benceee...bol şanslarr..

Maşallah canım Rabbim nazarlardan saklasın küvezde kalınca hepsine sırayla gidiyosun kontrole bizde aynı senin gibiyiz biz küçük olduğumuz için daha sık gidiyoruz canım bende sütümü sağıyorum canım ama depodaki sütler bitti artık küvezde yatarken sağıp poşetleyip buzluğa atmıştım dünden beride mamaya başladık bi anne sütü bi mama idare ediyoruz büyüdüler sütüm onlara yetmemeye başladı artık.

ayyyyyy sizlere çok imrendim maşallah arkadaşlar tedavi sürecinde beklene sürecinde nelere dikkat ettiniz neler yediniz bilgi verir misiniz

Canım benim yemeyle şunla bunla alakası yok sen moralini yüksek tut hiç bişeyide kafana takma RABBİM ol derse oluyo ben 7 yıldır uğraşıyorum şükür şimdi 2 tane melemeleğim var ve 24 haftalık doğdular 3 ay küvezde kaldılar 940 gr biri 790 gr biri doğdu 600 grama kadar düştüler düşün artık şimdi 3 er kilolar RABBİME ŞÜKÜRLER olsun.Onun için bol bol dua et RABBİM sanada nasip eder inşallah sende meleğini kucağna alırsın.

inşallah arkadaşlar ALLAHIM bütün isteyenlere sağlıklı bebişler versin için de bana da...

amin canım.
olsun üzülme şimdiki mamalarda çok iyi yeterki bebekler iyi olsun.zaten senin 2 tane genelde ikiz anneleri mama veriyo.ben küvezdeyken sağıp akşamları götürüyodum ben yedekleyemedim hiç.
siz rop yaptırdınızmı.
i

ecrincim yoksun benim kuzum babasıyla uyuyo yatak odasında muhtemelen birzdan kalkar bakalım nası bi gece olucak..

bugün yeşil sarı hafif sulu kaka yaptı 4 kere sabahtan beri dr aradı ateşi falan yoksa önemli değil dedi ama tetikteyim tekrar yaparsa gidicez acile yoksa içim içim yer neolur neolmaz diye.
bugün neler yaptın ..benimki sabah 6 dan 12 ye kadar uyuduinşllah yarında uyuruz ama ben uyUYAmam kombi için bakıma gelicikler

cnm evet yoktumm dün gece nöbetii eşim aldı ben 12:30 da yattım onlar birlilte takıldı salonda sanırım uyuya kalmışlar eşim 4 te getirdi bu çok acıktı diye bizimki kıyametlerii koparıyordu:)kuzum nası acıkmış alışık değil saatlerce aç kalmaya:)
dün gündüz çağanda süper di ama ben akıllı ha uyandı ha uyanıcak diye yatıp uyumadım yatsaydım baya uyurdum akşama kadar ütü yaptım oo maaşallah seninkide süper uyumuşş..
cnm endişeleneme bişey yoktur allahın izniylee ateş i yok diyosun olur arada öle..

ou yazıktır onaa kız okadar aç kalmaya alışık değil dedin ya içim burkuldu hiç kıyılmıyo dimi ya benimkide ağzını büzüp ağlayınca dayanamıyorum hiç..neyswe bidaha yapmadı zaten kakada bizde 2 3 gibi inan hatırlamıyorum o sıra uyuduk 11 30 da kalktık tabi aralarda mama için uyandık..

Ya o çizelgeyi yaparken en son aşamada resim ekle bölümnün üstü hemen oraya yazıyosun..
Ya bizim aramızda 4 gün varmış inan o kargaşada anlamadım bile senin doğum tarihi tam ne.

Off hiç uyumuyo ve kucağımda durmak istiyo hiç müsade etmrdi bana bugün ancak yarım tabak makrna yedim onuda onun üstüne döktüm..güya uyudu diye arabaya koydum 1 dakikada uyandı çığlık çığlığa..ablamlar alma diyo bırak ağlasın almıycam diyorum bakalım nekadar dayanıcam.

burcu selam geçmiş olsun ama bizimkide öle yapmıştı benim onu doktora sornmak aklıma bile gelmedi ertesi gün de hemen düzeldi zaten, çok endişelenme ben her zman giremiyorum arada bir takılıorum size
ilgimi çeken şeler olunca da sizze soruorum şimdi 6 dan 12 ye kadar uyudu diyosun o arada
hiç beslemio musun? mama verirken kaç saatte bir kaç cc veriosun? Bide hangi mamayı kullanıosun?

Ben çok uzun uyuyunca bazen mama veya sağdığığm sütü veriorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…