gidiyim yatağına yatırıyım inşllah uyandırmadan odaya götürürüm dua et benim için.inşallah senin oğluşunda uyur.ikinizide öpüyorum.
alla alla ben markete gitmiyorum bayadır kaltı sanıyorummm ohh ne güzel kastamonuşusunuz sanırıım burad ünsoy gıda var onlarda uzun koprülü varmı bi akrabalıkk ninşallah cnm nasıl olsa senin gelip gitiiğin yer görüşmek tanışmak isterimm
edirneliyiz hep kastamonuyla karışıyo:)
inşallah tanışırız bigün.bende çok isterim inşallah en kötü geldiğimde o tarafa artık mehtap pastanesinde otururuz:))..ama akrabalık yok ..
aa evet orası hiç gelmedi aklıma :)
inşallahhh evet olur tabş zaten benim evimde onun 2 sokak altıı ..
saol burcu cevap verdiğin için benim ilk denemem olacak inşallah şu an doğum kontrol kullanıyorum 24.ünde tekrar gitcem inşallah yazılanları okudum not ettim ne yiyip içildiğini...merhaba canım ay yazıcaktım valla..inan ne yediğinin ne içtiğinin önemi var yeterki rabbim ol desin..
Ama ben sadece ananas yedim burdaki kızlar öyle diyo diye kuru dut..öyle yatmadım 12 gün daha önce yatmıştım olmamıştı..
Sen nekadardır uğraşıyosun n aşamadasın
inşallah..belki karşılaşmışızdır bile seninle:)
yatırdım uyanmadı ..biberonları yıkadım öylesine topladım salonuda yatıyım yarın burda bu saatte görüşmek üzere
amin canımm..oh maşallah onlara..
Bizde 3 hafta önce 4500 dük şimdi bilmiyorum bu ay sonu gidicezz 27 de 2 aylık olucaz aalh kısmet ederse..sen nasıl besliyosun ben mama ve meme veriyorum.
Biz rop için ermeni hastanesine gittik çok memnun kaldık çok şükür iyi çıktı..kardiyolojiye gittik..şimdi nöroloji bide işitme için gidicez..küveze 10 dk girilse bunlar zorunluymuş iyide oluyo herşeye bakılıyo.
ayyyyyy sizlere çok imrendim maşallah arkadaşlar tedavi sürecinde beklene sürecinde nelere dikkat ettiniz neler yediniz bilgi verir misiniz
Maşallah canım Rabbim nazarlardan saklasın küvezde kalınca hepsine sırayla gidiyosun kontrole bizde aynı senin gibiyiz biz küçük olduğumuz için daha sık gidiyoruz canım bende sütümü sağıyorum canım ama depodaki sütler bitti artık küvezde yatarken sağıp poşetleyip buzluğa atmıştım dünden beride mamaya başladık bi anne sütü bi mama idare ediyoruz büyüdüler sütüm onlara yetmemeye başladı artık.
inşallah arkadaşlar ALLAHIM bütün isteyenlere sağlıklı bebişler versin için de bana da...
ecrincim yoksun benim kuzum babasıyla uyuyo yatak odasında muhtemelen birzdan kalkar bakalım nası bi gece olucak..
bugün yeşil sarı hafif sulu kaka yaptı 4 kere sabahtan beri dr aradı ateşi falan yoksa önemli değil dedi ama tetikteyim tekrar yaparsa gidicez acile yoksa içim içim yer neolur neolmaz diye.
bugün neler yaptın ..benimki sabah 6 dan 12 ye kadar uyuduinşllah yarında uyuruz ama ben uyUYAmam kombi için bakıma gelicikler
cnm evet yoktumm dün gece nöbetii eşim aldı ben 12:30 da yattım onlar birlilte takıldı salonda sanırım uyuya kalmışlar eşim 4 te getirdi bu çok acıktı diye bizimki kıyametlerii koparıyordu:)kuzum nası acıkmış alışık değil saatlerce aç kalmaya:)
dün gündüz çağanda süper di ama ben akıllı ha uyandı ha uyanıcak diye yatıp uyumadım yatsaydım baya uyurdum akşama kadar ütü yaptım oo maaşallah seninkide süper uyumuşş..
Cnm endişeleneme bişey yoktur allahın izniylee ateş i yok diyosun olur arada öle..
ecrincim yoksun benim kuzum babasıyla uyuyo yatak odasında muhtemelen birzdan kalkar bakalım nası bi gece olucak..
bugün yeşil sarı hafif sulu kaka yaptı 4 kere sabahtan beri dr aradı ateşi falan yoksa önemli değil dedi ama tetikteyim tekrar yaparsa gidicez acile yoksa içim içim yer neolur neolmaz diye.
bugün neler yaptın ..benimki sabah 6 dan 12 ye kadar uyuduinşllah yarında uyuruz ama ben uyUYAmam kombi için bakıma gelicikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?