burcu selam geçmiş olsun ama bizimkide öle yapmıştı benim onu doktora sornmak aklıma bile gelmedi ertesi gün de hemen düzeldi zaten, çok endişelenme ben her zman giremiyorum arada bir takılıorum size
ilgimi çeken şeler olunca da sizze soruorum şimdi 6 dan 12 ye kadar uyudu diyosun o arada
hiç beslemio musun? mama verirken kaç saatte bir kaç cc veriosun? Bide hangi mamayı kullanıosun?
Ben çok uzun uyuyunca bazen mama veya sağdığığm sütü veriorum?
burcu, arkadaşlar şu sağım olayını nasıl yapıosun belli periyotlarınız mı var 1 saatte bie iki saatte bir falan gibi,
ben yanlış mı yapıorum acaba fırsat buldukça sağmaya çalışıorum ama bugün çok bereketsiz oldu
sabahtan şu saate kada 60 cc çıktı çkmadı çok üzülüorum sizlerde nasıl oluo, benim ki çok anormal dimi,
bi akıl verin yol gösterin lütfen
canım sağol şükür bizimde düzeldi..benim doktorum 7 saate kadar uyursa uyandırma dedi 8 saatten fazla olursa uyandır doyur dedi.mamayı genelde 3saatle 6 saat arası ama daha çok 3.5 saatte bi 90 lık veriyorum milupa 1 kullanıyoruz..ama anne sütü verirsem en fazla 2 saat dayanıyo onda 150 bile olsa veriyorum içiyo ama çabuk acıkıyo.benim sütümde çok değil buaralar sağmıyorum memeden veriyorum hem sakinliyo hemde daha rahat uyuyo mememde.
siz nekadarlık oldunuz şimdi.sen hangi mamayı kullanıyosun.
ecrincim nerdesin ..
cnm gündüz arkadaşımdaydım akşamda misafirim geldii ancak şimdi girebildim ama sen gitmişinn .. ya bizim yaramaz bu gece geç uyumayı huy edindi çok sinir bozucu gece 3 e kadar uyamak bilmiyorrr şu andada ayağımda sallıuorummm bakalım son 1 saat:)
slm kızlar çok şükür geldim
aslında okudum msjlarınızı ama yazmak için inanın fırsatım olmadı
bakıyorumda gece gece msjlaşmalar başlamışş
bebişler uyutmuyor demekkii
burcuu kola içmeden duramıyomuşsun galiba zeynebe gaz yapmıyormu canımm
ecrinn çagan paşa nasıl bakalımm
uykusu düzene girmiş dimii
kızlar gelen giden buara çok oldu ondan girip yazamadımm
size bişey sorucamm bebişlerin agzını ne ile ve nasıl temizliyorsunuz
pamukçuk olacak diye korkuyorumm
karbonatlı su yapıp gazlı bezi ıslatıyorum dilin üzerine sürüyorum ama bikısmı ttemizleniyor hepsi degill
ilk dr. kontrolümüze gittik
kilomuz 4650gr olmuş kızım 1ayda 1kilo500gr almış
çok şükür şimdilik herşey yolunda
Merhaba arkadaşlar...
Siz taze ve artık yavaş yavaş tecrübeli olmaya başlayan anneler,konunuza pat diye daldım ama bi anne adayı olarak sizlere bi kaç soru sormak isterim..Eğer cevaplarsanız da çok sevinirimmm:26:
Bildiğim kadarıyla ZAMBAK arkadaşımız dışında hepiniz sezeryanla doğum yaptınız....Ben de muhtemelen sezeryanşa kızıma kavuşcam İNŞALLAHSorularım şöyleeee:
1-Sezeryandan sonra pijama takımı mı,gecelik mi daha iyi?Kaç tane olmalı?
2-Göğüsleriniz için krem kullandınız mı?
3-Okuduğum kadarıyla hepiniz sütünüzü sağıyosunuz,makineleriniz ne marka,memnun musunuz?
4-Göğüs pedi,göğüs ucu kullanıyomusunuz?
5-Hastanede ve sonrasında hasta bezi mi yoksa ped mi kullandınız?
6-Bebekleriniz için oda mı aldınız,park yatak falan mı kullanıyosunuz,memnun musunuz?
Şimdilik sorucaklarım bu kadar,cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?