2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

burcum salı günü güzel haberlerle gell
canım daha başka dr.a gidecekmisin zeynep için
maşallah zeynebe tartı doggrudur kuzummm allah nazarlardan saklasınnn
canım mama verdikten sonra diline bi baksana bembeyaz olmuyormu hatta emzirince
yani mama kalıntısı kalıyor buda pamukçuga sebepmiş
beslenmesine bile engel olurmuş
dr. bana karbonatlı su ile agzını temizle demişti ama ben beceremedimm
şimdide korkuyorum pamukçuk olur diye
canım anne sütü veriyorum ama mesela bugün az sanki sütümm
kızım uyurken sagıyım dedim inanmazsın ikisinden 40cc bile çıkmadıı
sıcak duş çokiyi geliyor aklında olsun
süt kanalları açılıyor galibaa

burcum dr. mama verme dedi ama süt yokken mecbur vericemm
aptamil kullanıyorum ben..sen galiba milupa kullanıyorsun dimii

ooooooooo zambakcımmmm gelmişşş....özledim senii
geldimmmm bende özledim yaaa sizi
inan okumak için olsun giriyorummm
yazamasamdaaa

burcum 2aylık aşınız dimiii
biarkadaşım demişti biraz sıkıntılı oluyor diyee
ateş yapıyormuşş
fitilmi kullanacaksınn şurup kullanabilir aslında
fitil dahamı etkiliki
hıı ayrıca ishal aşısı varr sizede söylenmiştir
kaç aylıkken yaptırıcaksınn
dr.umuz 4ve 6. ayında dedi bize ama çevremdekiler 2 ve 4.ayda yaptırıyorr
zambak kaç günlük oldunuz şimdi tam..

37günlük olduk canım
40 ımız daha çıkmadııı
zeynep size gülücük atmaya başladımııı???

canım bende aptamil 1 kullnyorum oda milupanın diye biliyorum..
ay dur bakıyım bende bundan sonra diline..
canım emzirdikden sonra hemenmi sağdın öyleyse gayet iyi kaç cc veriyosun ..

benimki kucağımda birazdan uçucak çırpınıo resmenn

bide işitme için gidicez bidaha rutin kontrollri var inşllh bişey yoktur.maşallah 2 aylık normal gelişiminde yazanları yapıyo..ama anne yüreği sanırım hep şüpheciyim

Evet canım hala muayene oluyoruz tunanın gözleri iyi atanınkinde biraz problem vardı oda bayağı geriledi şükür 3 hafta arayla doktora gidiyoruz.Sizin sonuçlarınız nasıl
canım?
nilu merhaba tekrar

sana mesaj yazdım burdan ama görmedin herhalde

tekrar hoşgeldin bi takım acıların sıkıntıların olmuş (yoklğunda bayağı merak etmiştim seni)

çok geçmiş olsun

Canımcım sana cevap yazdım görmedin galiba tekrar teşekkür ederim.Sağma işini sormuşsun bebişlelr eve gelmeden önce 4 saat arayla sağıyodum şimdi fırsat buldukça sağabiliyorum oda günde 3 kere canım.Sütüm az geliyo diye üzülme doktorum bana helva ye demişti bol su bir dene istersen helvayı canım.

kızlr nerelerdesinizzz kimseciklerr uğramamışş buarayaa bugün biz yinee nöbetteyiz nilucum belki seni bulurum dedim ama zeynep bebk uyuud demek bugün ufff çok sıkıcıı beklemekk.....çokta uykum varr,,
Kuzum internete girmeye fazla vaktim olmuyo inan 2 tane bebiş olunca biri uyuyosa bu sefer öbürü kalkıyo süt sağarken yazıyorum bende size.

1.Ben ilk gün gecelik daha sonra pijama giydim 2 adet aldım.
2.Evet Lansınoh
3.Medela kullanıyorum.
4.Göğüs pedi kullanıyorum.
5.Sezeryandan sonra hastanede bebek bezi kullandım daha sonra ped
6.Ben şimdilik park yatak aldım.

Canım RABBİM bbebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Canım Ata 'nında ağzında pamukçuk oldu bizde senin yaptığın gibi temizledilk mama vermeden önce günde 1 kez daha sonra geçti pamukçuk olmadıyasa bebişin ağzını niye temizliyosunki bu arada maşallah RABBİM nazarladan saklasın iyi kilo almış inşallah bundan sonrada her şey yolunda gider .

ooo hadi son 3 gün kaldı şu kırka insan rahatlıyo bitince biyerlere götürcekmisin kırk uçurma derler biz çıkamadık zeyno hastaydı burnu akıyodu..
buarada net koptu zaten eylül kalkıcak diye sende gitmişsinn ..bizimki şimdi uyudu baby tv açtım müziğindenmi etkilendi mayıştı ben bile mayıştım

ya fitil atıcam acaba becerebilirmiyim diyede tırsıyorum inşllh ateşsiz geçirirler hepsii.
ishal aşısı dediğin rota aşısımı oysa yaptırıcam ben kuzeninimin çocuğu kapmıştı günlerce hast kaldı aşı olmamıştı..dr söyler nezaman olucağınıda sağlık ocağında hemşire dedi özel ecz al ben yyaparım diye..
bide biz 11 de lahmacun yedik şimdi nası şiştim anlatamambide soğan yemedim gaz yapmasın kuşuma güya yanındada kola içtim off sağlıksız kadın oldum benn

nilu bizzim ropda şükür bişey çıkmadı 2 sene sonra kontrol olucak dedi rutinmiş
kalp dr gittik.
şimdi salı nöroloji bide işitme için gidicez inşllh bişey çıkmaz
canım aman ikisindede bi problem çıkmasın neoldu lazer falanmı yaptılar nası tedavi oldu..nörolojiyede gidicekmisiniz ya da gittinizmi napıcaklar acaba

ecrincim nöbet saatinde yerinde yoksun
ay benimlide arabada uyuyo ordan oraya çaviriyo kafayı uyanmaz inşllah..bugün baya emzik verdim il öğürüp gibi yapıyo biraz zorlayınca alıyo.ve ağlıyooooooooooooooooooooo

nilu seninkiler nası uyuyolarmı düzenleri nasıl..
zeynep ağladı emzik verdim salladım açmadı kendini çok şükür...
yaşasın emziklerr

Kuzucum bizde gidiyoruz rutin kontrollere lazer olmadı şükür kalp kontrolünede gidiyoruz tunanın kalbinde problem yok atanın kalbi hızlı atıyomuş niye olduğunu bulamadılar daha atayı ayda 1 kere tunayıda 2 ayda bir götürüyorum işitme testi yaptılar duyuyorlar ama daha detaylısı yapılmadı kasım ayında yapılacak biz nörolojiye gitmedik doktorumuz gelişimsel pediyatrıye gidin dedi ona gittik bebişler muayene etti problem yok şimdilik aralık ayında tekrar gideceğiz canım.İnşallah güzel haberlerle gelirsin bişey çıkmaz merak etme.

nilu seninkiler nası uyuyolarmı düzenleri nasıl..
zeynep ağladı emzik verdim salladım açmadı kendini çok şükür...
yaşasın emziklerr

Kuzum belli olmuyoki bir bakıyosun uyuyorlar geneldede sabah saat 3 te kalkıyoruz sabah 6 ya kadar horon tepiyoz berabercene ondan sonra tekrar yatış 8 de kalkıyorlar mama yiyorlar tunanın gaz problemi var ikisde kucakta uyumak istiyorlar perişan halde emzikde almıyorlar verince iki çekip bırakıyorlar ata bazen alıyo 2 gün alıyosa 3 gün almıyo kuzum şükür seninki alıyomuş.

aman iyi olsunlar bi problem olurmuymuş hızlı atımın çok geçmiş olsun.bizimde işitme testimiz tamamdı hast çıkarken yapılan detaylısınıda istedi doktor nasıl yapılıyo zor dediler..
aman iyi olsunlar yeterki insan heryere götürmeye razı geliyo.ama inan aklım hep ay acabalarda.nası muayene ediyo ben tedirgin oldum acaba beyin le ilgili film gibi bişey çekerlermi diye

ay canım allah yardımcın olsun sana yardım edicek birileri varmı bari.nasıl uyutuyosun ikisini kucağına almak belki bu zamanlarda olurda biraz daha büyüdüklerinde imkansız.
emzik benimde genelde almıyo bugün aldı çok zorlamıştım geçenlerde kusturmuştum.inşllh hep alırlar.benimkinin gazı alttan hep ağızdan çıkarmasıda mide için iyiymiş ama genel hep pırtlıyoruz
geceler böyle artık şöyle deliksiz bi uyku oh aslında şöyle rahat olsam güvenip bıraksam zeynepi inan 3 gün uyurum heralde..

Canım taşikardi var dedi sordum kesin cevap vermedi çocuk göğüs hastalıklarına gönderirim dedi 23 kasımda randevumuz var bakalım ne diyecekler kulak içinde bana devlet hastanesinde yaptırsaydım eğer randevuya 4 gün kala banyo yaptırmayın dediler birde uyutmayın buraya gelince derin uyuması gerekiyo dediler ben bebişleri özel hastaneye götürüyorum burada nasıl yapıyorlar bilmiyorum.Nörolojiye gidince beyin filmi çektirse bile telaşlanma her şey yolunda gidecek merak etme sen banada annem yardım ediyo canım eşimde işten gelince yardımcı oluyo şükür öyle böyle idare ediyoruz işte bizimde tunanın öyle canım gaz sancısı var ama doktorumuz ilaç vermiyo alttanda üsttende çok zor çıkartıyo bakalım ne kadar sürecek.Emin ol bırakırım diyosunda cimcimeyi inan bırakamazsın için rahat etmez aklın kalır 3 gün değil 1 saat bile uyuyamazsın:))))))

inşallah canım hiçbişey çıkmaz.demek kulak için öyle dediler..çok küçük ya beyinle ilgili filmler falan radyasyon almasın diyo herkes kafam karıştı ..
neyseki annen varmış canım yardım edicek şükür..
neden gaz için ilaç vermediki burda herkes kullanıyo bebeklerde rahat ediyo.sen nerde oturuyosun canım istanbuldaysan hangi dr götürüyosun.
ya haklısın aklım kalır ama ablamlara çook güveniyorum bi gece orda kalıp uyuycam planım o bakalım eşim ben yaparım kaldırmam seni diyo ama kesin kaldırır ...

benim kuzum sabahtan beri uyuyo nerdeyse... " bu gece uzun olucak biliyorumm"

zambak
gülüyomu diye sormuşsun valla arada gülüyo bizemi yoksa refleksmi bilmiyorum ama gülücükler başladı..bebim 3 gamzem var kızıma geçirebildiğim tek özellik gamzem olmuş onunda yanaklarında çıkıyoo
ilk arkadaşım diye bebek aldık ışığı var bide ses çıkaran çoraplaradan var ama ona hiç tepki vermiyo acaba nezaman başlar vermeye gün içinde versin tepki diye yırtınıyorum resmen
seninki neler yapıyo..

zambak
gülüyomu diye sormuşsun valla arada gülüyo bizemi yoksa refleksmi bilmiyorum ama gülücükler başladı..bebim 3 gamzem var kızıma geçirebildiğim tek özellik gamzem olmuş onunda yanaklarında çıkıyoo
ilk arkadaşım diye bebek aldık ışığı var bide ses çıkaran çoraplaradan var ama ona hiç tepki vermiyo acaba nezaman başlar vermeye gün içinde versin tepki diye yırtınıyorum resmen
seninki neler yapıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…