2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Bizimkide kendince gülüyor ama tabiki bize degilll
meleklerine gülüyo derlerr
2aylıkken konuşunca karşısında tepki olarak veriyorr azkalmıştır gülmeye başlar seninkidee
benimki daha bişey yapmıyorr
ahh bir gülmeye başlasa keşkee

canım korkma fitilden rahatlıkla yaparsınn inşallah ateşide çıkmazz
kızzz yediklerine dikkat ettt
çig sogan sütü artırıyormuş ama gaz yapıyor malumm

niluuuu
canımm ogluşların isimleriyle yaşasınn
canımm pamukçuk olma sebebi agızdan kalan mama süt artıklarından kaynaklanıyormuşş
onun için temizliyorumki pamukçuga sebep olmasın

cnm çağan paşa iyi şükürr sağlık açısından bi sorunumuz yok ama huy olarak günü günüünü tutmuyor maalesef 1 gün iyiysek 1 gün huysuzsuz ama eskiye göre şükür düzelme varr.

cnm kaçgündür çok yoğundumm misafirlerim vadı ben gittim derken hiç fırsat bulamadım bil. açmaya bizim aşımızda yarın cnm fitil yazdı dr. al bulunsun dedi ama her bebeğe ateş yapıcak diye b,şeyyok eğer yaparsa elinde bulunsun ozman kullan dedi yani gitmeden vermicem evet cnm erken saate geliyomuş bende 11 de giidicem ona göre açarım aşıyı dedi hemşiremiz hı bide getirmeden yıka 3 gün yasak banyo dedi
bugün babamızla ilk defa yıkcazz annem memlekete gitdide:)
hı bide şükür 2 3 ggündür 12 gibi yatıyoruz nöbette değiliz yanii misafir olduğu ve biz giitiğimiz zaman çağan paşanın uyksuu normale biniyor kalabalık istiyor benim oğlum.
bu arada dr. gittim dün göğsüm için emzirmeye başla dedi dr.um başaladım dün akşam ama gazlımı yoksa biveon mu istiyor anlamadım ama bi türlü adam akıllı emziremedim gece uğraşmayım die yine sağıp verdim gündüzde emim emim ağladı kıvranıyo ama gazı var gibi şu anda ayağımda uyuyor bırakırsam da hemen ağlamaya başlıyor emmesse çok üzülücem sağmak benim çok zmanımı alıyorr uff şimdide bu sitres başaladıııı umarım emerde bende rahatlarımmmm.

BURCUŞAFAK,NİLU verdiğiniz cevaplar için çoooook teşekkür ederim arkadaşlar...
Aklıma takılan sorular olduğunda ara ara girip sormak isterim...Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler:26:..
RABBİM hepinizin evlatlarını hayırla,sağlıkla,mutlulukla büyütmesini nasip etsin....
Benim bebişlerim ikizdiler ama bi tanesinin 18+6da kalbi durdu,şimdi kızımla büyüyoruz..İNŞALLAH sizde dualarınızı eksik etmeyin,hayırlısıyla tamamına erelim

hatunlar nerdesiniz ya 2 gündür kimsecikler yokkk
bugün çağanımın aşıları oldu karma canım okadar ağladıkiii bende onla beraber hıçkırarark ağladık hemşiremiz bidaha sen getirmee elim ayağıma dolaştı başkası getirsin diyor:) ordanda dr. kontrolümüze gittik çok şükür herşey yolunda oğluşumm 6 kilo olmuş tosun paşa çok kusuyor diye idrar testii verdik inşallahh temiz çıkarr bide bu arad kızlar göğsüm iyileştii emzirmeye başlıyım dedim ama 5 dakkadan fazla emmiyor başlıyoo ağlamaya bende dayanamdım yine sağıp vetrdimm ama herkez alıştır diyorrr umarım başarabilirizz bi öneriniz varsa açığımm..
dün beyefendi gece 1 ye kadar hiç durmadı hep ağaldı bugün arkadaşımdada akşama kadar uyuduu biz her gün misafirliğe gidicez sanırım çağan beyy evde asla uyumuyorrrr yandım ben valla kızlarrr..
hı bide bu arada aşı umarımm ateş falan yapmazzz yoksa vay halimizeee..

ecrincim maşallah çağana benimkide 5770 olmuş58 cm doktor iyi dedi ama iri bebek olucakmış
demek aşıda çok ağladınız kıyamam size şükürki atlattınız pazarteside bizim aşımız var inşllh bizde güzelce atlatırız bende ablamla gidicem gitmeden yarım fitil atıp götürücekmişim bide pazar yıka 3 4 gün yıkanma yasağı var dedi.bacaklarındaki aşı kkızarır ateşi yükselirse hemen getirin dediler umarım olmaz sizde de olmamıştır inşllh..

ya sorma zeynepte evde cin anneme falan gidiyoruz horul horul uyuyoo

buarada nörolojiye götürdük ayağında hafif bükünce titreme oldu 1 ay sonra tekrar getir dediler genelde erken hafta dğanlarda olurmuş dr geçeci gözüküyo dedi kafa ultrasonu çektiler temiz çıktı şükür..
ben bugün nedense sıfırlandım içimden hiçbişey yapmak gelmiyo umarım geçicidir..

ecrincim annen gitti demek allah kaavuştursun...biz hemen hemen ilk günlerden beri eşimle yıkıyoruz çok kolay oluyo bide zevkli oluyo....
genelde emen bebeklerde gaz daha çok oluyomuş öyle okudum ama nedenini hatırlamıyorumemer hiç merak etme sürekli memeyi v biberon vermezsen eski sisteme döner bence...ben uzun zamandır sağmıyorum 90 lık mama veriyorum hemen ardından meme istiyo emziriyorum ....
şimdi baba kız şarkı söylüyolar yani babası söylüyo bende bu işkenceye maruz kalmış bi şekilde oturuyorum

boncukk nezaman istersen gel topiğimize..dualarımız seninle canım allah nasip etsin sağlıkla yap doğumunu al bebeğini..sende bizim için et dua bebeklerimize hep sağlık versin rabbim..
herşeyin hayırlısı benimde ikiz başlamıştı tek yumurta 1 cm olduklarında kızımın kalbi atıyodu diğeri kan pıhtısı olmuştu dr üzülmemi aynı kesede birbirlerine zarar verbileceğini zaten birini sonlandırmak zorunda kalacağını söylemişti..iyikide böyle olmuş tek bebeğim sıkıştı karnımda 35 +5 doğum yaptım ikiz olsaydı neolurdu düşünmek bile istemiyorum.allah kızına sağlık versin zamanında sağ salim gelsin dünyaya inşallah..

zeynebede maaşallahh cnm evet maalesf çok ağladık ama şükür sonunda ateşimiz falan olmadıı inşlllh sizdede olmaz evet cnm akşamdan yıka 3 gün yasak banyooobende fitil attıım ama oda isal yaptı ogünn .

cnm annmemle aynı semtte oturuyoruz düğün için gitiiler pazatr burdalar.biz daha ilk defa yıkadık zevkli tabi ama birazcık zor ter içinde kaldımm.
yok cnm ya 5 dakka emiyor sonra asla azına almıyyoo kıyametler kopuyor sağmaya devam baya zor olucak bana annem gelsin onla tekrarr denicemm oldu oldu olmadıı napalım canı sağolsunn sağıcam en azından 6 ay dayanıyımm 6 aydan sonra eklere başlıyacağı için bu kadar zorlnmmam daha az sütüme ihtiyaç duyucak. cnm ya mamadan sonra kaç dakka em,yor peki seni?
ne güzelll birlikte oynamalrı tabii :)

oo bizde aynı yerdeyiz tüm sülalemle nerdeyseevet ilk başlarda öyle garip bi hal oluyo yıkarken benim üstümden dökülüyodu okadar teledimki bi baktım zeynepin burnu üşümüş çok gülmüştüm sonra:)))
ya demek minik çağan biberona hemen alıştı inşllh alır memeni daha rahat edersin bizimkide emziğe alıştı çığlık çığlığa emziğini arıyo..
memedede çığlık atıyo artık sanırım çok çok istiyo ben veriyorum mamayı memeyide oyunla karışık 10 dakika emiyo tabi molalı.

buarada dün hafif burnu akıyodu sabahta hafif öksürük dr götürdük yeni geldik sayılır baktı önemli değil inmemiş dedi.ilaç zaten 6 aya kadar vermem dedi önemli bişey olmadığı sürece..neyse aşı için yıkamam lazımdı olsun yıkama sen dedi neolu neolnaz diye.

buarada bacağında bastırınca titreme gibi oluyodu kas atması tarzı korkmuştum çok normal ilk 6 8 ay bunlar dedi.

ayy yeni tartı aldım arzumun 74 çıkardı ablamınkinde 72 çıkıyodum gıccııkk oldum artık buna göre bakıcam önümüzdeki maçlara

merhaba
ay canım nasıl sevindim anlatamam ..nasılsın nasıl gidiyor..

merhaba canım teşekkür ederim...3 ay 5 günlük olduk...hamile olduğumu öğrendiğim ilk zamnlarda sana msj yazmıştım ama ulaşmadı herhalde...sonra topiklerde seni takip ediyodum sana yazıyodum ama görmeden çıkıyodun...geçen bizim topiğe yazmışın orda cevap yazdım sana sonrada msj atayım dedim ama posta kutun doluyumuş gönderemedim...

şükürler olsun tüpe gerek kalmadan geldi minişimiz....ilk zamnlar çok kötü şekilde öğrendim ama sonra her şey yoluna girdi....

hamileliğim çok zor geçiyo...2.5 aydır mide bulantısı ile uğraşıyorum..ne yesem çıkıyo...şimdi biraz daha iyi olsamda geçmiş değil...hasta gibiyim sürekli...artık geçsinde hamileliğim tadını çıkartayım istiyorum...

sen nasılsın?kızcen nasıl? nasıl gidiyo annelik..

ah canım ya benim cimcime acıkmıştı doyurdum gazını çıkardın anca yazabildim.
demek mesaj falan attın hiç görmedim bebekle öyle yoğun bi tempo başlıyoki anlatamam sende yaşıycaksın allahın izniyle ..hayırdır neden kötü öğrendin..
oh maşallah yavrun 3 ayı geçmişçok şükür inşallah kucağına almayı nasip eder rabbim sağlıkla.
inan bi 15 gün sonra falan bu bulantıların geçicek 3 4 ay çok rahat ediceksin rahat rahat tadını çıkarırsın.bende hiç geçmiycek sanıyodum bak geçti bebeğim yanımda şükr.

apipek sen normal yollarlamı kaldın hamile gerçekden çok amaçok sevindim..

severler o cimcimeyi afiyet olsun ona....evet canım 3 ayın içindeyiz ama çok zor geçiyo geçecek inş...

ramazanın bitmesine 10 gün vardı sanırım gece kötü bir kasık ağrısıyla uyandım hemen hastaneye gittik...nöbetçi kadın doğumcuyu çağırdılar...kadın beni ultrasona aldı ve bana dış gebelik olduğunu seni sabah ameliyata alıcam dedi....ağrıyla o üzüntüyle sabahladım...şok olmuştuk...

sabah doktor gecikti eşimde sinirlendi bi başka doktora daha gidelim deyip beni aldı bayburttan trabzona gittik...ordaki doktorda ultrasona aldı ve ne dış gebeliği kistin kana yapmış o yüzden ağırmış kasığın dedi...rahim duvarın kalın normal hamilede olabilirsin dedi...o sırada kan tahlili sonucum geldi...adetime 5 gün kala hcgm 71 çıktı...doktor seni izlemeye alıcam dedi...yatırdı...

2 gün sonra 140larda bi değer çıktı...biz ikinci şoku yaşadık...o kadar umudumuzu kesmiştik ki....kesin ameliyat diye düşünüyodum..sonraki günler değer katlanarak arttı keseyi görene kadar yine inanasım yoktu...şükür keseyi gördük ve rahatladık....

öyle böyle 3 ayı doldurduk...ramazandan sonra tüp için görüşmeye gidecektik ama ramazan ayında geldi bana minişim....

inş.bende senin gibi sağlıklı bi şekilde kavuşurum meleğime...

ay allahım okurken tüylerim diken diken oldu..ay iyiki gecikmiş gelmemiş yoksa göz göre göre alıcakmış yavrunu iyiki eşin o üzüntüyle akıl etmiş başka doktorada gitmeyi..bakarmısın senin minişin tam mucize olmuş allahım inşallah sağlıkla alırsın bak tüpe falanda gerek kalmadı şükür..inşallah sağlıkla gelicek senin nedense kız diyesim geldi:)) bak 3 ay geçti en önemlisi zaten ilk 3 ay şu bulantılarında bittimi keyif yapıcaksın.
bak seninkide benimki gibi ramazanda gelmiş aslında bayramdan sonraydı benimki kuzucum bekleyemedi
cinsiyetini öğrenince bana haber ver olurmu nezaman gidiceksin bidaha beni haberdar et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…