2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

sağol canım benim güzel dileklerin için...kötü günlerdi ama bitti gitti işte...doktorum diye gezen doktorcuklarda var işte...bende kız istiyorum canım Allah mı söyletti ne??

12.haftanın içindeyken doktor bi tahminim var cinsiyeti için ama kesin olmadan söylemeyeyim istersen dedi...bizde tamm dedik...ne söylese onu koyacaktık kalbimize çünkü..

şimdi gitsek öğreniriz herhalde ama randevum 10 gün sonra...inş.o zamn anlayacağız minişimiz kız mı erkek mi diye...öğrenince yazarım tabi...sen posta kutunu bi bpşalt istersen.....:)

inş.artık keyfini sürmeye başlayacağım....

maşallah bebişinede sanada...güzel bi yolculuğun sonunda vardınız gideceğiniz yere sağsalim...darısı başıma inş..

şimdi boşalttım mesaj kutusunu ))
hadi bakalım bu sene kız senesi kime sorsam kızbanada 12 haftayken kıza benziyo ama sakın kaptırma demişti kendini, anca 20 haftada %100 kız demişti..iyi öğrenmek için ısrar etmemişsin ben meraklı kesin söyleyin derdim.
kendine çok dikkat et bol bol dinlen doğurunca çok arıycaksın hamilelik günlerini

tamamm canım...bakalım allah neyi nasp edecek bize...sağol canım..görşrz yine...sende kendine bebişine iyi bak..o yumuk ellerinden ayaklarından öp benim yerime..

slm kızlar uzun süredir gelemedim ama sizleri çok özledim
eski nickimi pital ettirmiştim şuan onu yazmak istemiyorum
ama tanırsınız beni
kızım bugün 80 günlük ve ellerinizden öper
zeynepela yı göremedim kızlar bi sorun yoktur inş...

oo canım ya hoşgeldin özlettin kendini hep sordum seni yeter dedi alamadı yeni nick diye..
aman aman benimkide seni öpüyo nasılsın ceydacım nasıl nekadar oldu boyu kilosu..nasıl besliyosun araya zaman girdi .

oo canım ya hoşgeldin özlettin kendini hep sordum seni yeter dedi alamadı yeni nick diye..
aman aman benimkide seni öpüyo nasılsın ceydacım nasıl nekadar oldu boyu kilosu..nasıl besliyosun araya zaman girdi .

kızım iyi çok şükr teyzesi
sütüm kesildi benim mama ile besliyorum kızımı
geçen gün perşembe günü dr daydık
56cm ve 5550 olmuş kızım gayet güzel gidiyo ne fazla ne az...
senin kızdan ne hbr
yanlzı benm kızın sebepsiz ağlamaları devam ediyo
ara ara fön mak ile susturmayı başarıyorum bazen oda fayda etmiyo

zeynepela okul başladı sanırım ondan giremiyodur en son girdiğinde herşey yolundaydı..
zambakda kaç gündür yok o kuzuda girip okuyup okuyup kaçıyo.

zeynepela okul başladı sanırım ondan giremiyodur en son girdiğinde herşey yolundaydı..
zambakda kaç gündür yok o kuzuda girip okuyup okuyup kaçıyo.

aaaa zeynepela okula başladımı bebişi naptı peki o neyle besliyo hbrin varmı
zambakta yoğunluktan yazamıyodur kız....
benimkide uyuduğunda bakabiliyorum bitek.
iphone alıcam her dk sizlere bakabilmek için

maşallahkolik olabilirmiymiş inşllh ağlamalarıda azalır..

benim küçük kızımda hafif tombikleşti 5770 olmuş boyuda 58 cm doktorumuz iri bebk olucak dedi artık gceleri uyandırmıyorum hiç eğer zeynepcim kalkarsa ozaman veriyorum bende hem mama hem anne sütü veriyorum ama daha çok mama aptamil 1 120 liğe geçtik..uzun zamandır sağmıyodum bugün sağdım 70 lik sütüm anca geldi 6 saat sonrada 70 lik .ama olsun mama var şükğrki..
bizde bugün nezle olduk galiba öksürük var sabah dktora götürdük önemli değil dedi inşllh ateşi falan olmaz.
yarında karma aşımız var siz oldunuz tabi ateş falan yaptımı sizde gitmeden fitil atıcam inşşlh çabucak ve sağlıkla atlatırız.

sen ceydayı mama vermeden nekadar uytuyosun dr bişey dedimi bu konuda.

Valla bende merak ettim seni....Nasılsınız bakalım?? Nerelerdeydiniz** Bi sorun yok umarım.?? sütün neden azaldı???

ay haklısın ..zeynep okula başlamamıştır daha..
bende iphone giriyorum geceleri zeynep uyumayınca beraber yatıyoruz yan yatırıp meme veriyorum saatlerce sürdüğüde oluyo öyle girip topiği okuyorum yazıyorum çok rahat yazımı biraz zor oluyo bazen ama tavsiye ederim

ay haklısın ..zeynep okula başlamamıştır daha..
bende iphone giriyorum geceleri zeynep uyumayınca beraber yatıyoruz yan yatırıp meme veriyorum saatlerce sürdüğüde oluyo öyle girip topiği okuyorum yazıyorum çok rahat yazımı biraz zor oluyo bazen ama tavsiye ederim

Valla bende merak ettim seni....Nasılsınız bakalım?? Nerelerdeydiniz** Bi sorun yok umarım.?? sütün neden azaldı???

bi sorun yok cnm emmemesi ve sütn kesilmesi dışında
benim kız en başından beri hevesli emmedi hiç
emmediğinden bende ilkten mamaya ağırlık vermim sağdığım kadarını sağayım vereyim dedim
hep sağdım verdim sağdım verdim ve en sonunda bebeğin emmesi gibi değil sağmakta süt kesildi gitti
bide kesilmesinden 4 5 gün önce damla damla gelmeye başladı ve
kesilmesinden 1 gn önce ben yüksek ateşlendim 39.5 hastaneye yattım serumlar falan
eve geldim sütüm iyice gitti
serumlarda süte engel olmayan serumlardı ama
damla damlanın sonu kesilme olduğu içinmi kesildi
yoksa başka sebepmi bilemiyorum
vicdanım hiç rahat değil mamadan sebep ama yapacak bişi yok,dr umun tavsiyesiyle 4 aylıktan sonra ek gıdaya geçecez.

geçmiş olsun canım.
hiç üzülme senin elinde olamyan sebeplerden bebeğine süt veremiyosun şimdiki mamalar çok iyi içini ferah tut...zaten bebekler emmezse kesiliyo süt sürekli emzirir gibi ssağmak lazım.
sen hangi mamayı bide kaç cc veriyosun.

cnm göğsüm doluyken almıyor sağıp boşalttıkrtan sonra alıyor biberonun 2 . derecelii emziğinide almıyo ağzına az az gelsin istiyor sanrırım ne yapalım canı sağolsun sütümü alsında nası alırsa alsınn biraz fazla mesai yapıcam sanırıım.
ne güzel cnm ya bende alışsın yalancı emziğe diye çok uğraştım ama pekta alıştı diyememmm o sana büyük yardımcı olucak bak görürüsünn rahtlık valla

milupa aptamil conformil kullanıyorum cnm...
2 saatte bir yemek isterse 90ık yapıyorum
bazen 3 4 saat uyuduğundada 120lik yapıyorum..
sende takviye olarakmı veriyosun sne ne kullanıyosun?

Slm kızlaar nasılsınız
evet ben kaçak geldim en sonunda
annemler geldi malum onların gelmesiyle evde misafir gel gitleri oldu
çok hareketliydi yani
onlar gittiler ve size ancak yazabiliyorumm

kaçakkklardan biri gelmişşş denizyeliii
küçük cimcime ceydaaa iyiymiş maşallahhh
canım keşke kesilmeseymiş sütün ama olsun saglık olsun yeterkii

burcummm yarın aşınızı inşallahh ateşsiz sıkıntısız atlatırsınızz

kızlar bebekleriniz kaç dk emiyorr
yaa bizimki çok az emiyor gibi geliyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…