2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

hoşbulduk cnm
bak sana ne diecem bende emzirdiğim 2 ay boyunca kızım uzun uzadıya hiç emmedi dr a dedim normali 10 dk ymış ya emmenin benim kız hiç o kadar emmiyo 5 dk falan dedim doyuyomudur dedim
dr da bana sen neden başkalarıyla kıyaslıyosun kendini bazı annelerin sütü yavaş gelir 20 dk emzirir bazılarınki hızlı fışkırırcasına gelir 5 dk emzirir bu sorun değil demişti
sende dk kaya bağlı kalma cnm doyuyomu onu anla yeterli

acaba neden doluyken almıyo demek dediğin gibi fazla fazla gelmesinimi sevmiyo bizdede tam tersi az geldimi çığlıklar atıp ayaklarını kaldırıyo acaip hareketler yapıyo..tabi ya alt tarafı 4 ay daha yüksek tempo sağarsın herşeye değer sen hiç mama vermediğin için atlamadanda yaparsın zaten..
ya sorma artık emzik için ağlıyo çok komik nasıl emiyo görsen savaşıyo sanki ben çok severim emzikli bebişleri bende eşimde 5 yaşına kadar.. emmişiz bakalım bizimki napıcak inan şimdiden rahatladım şu kaçgnüdür emziğini veriyorum bi düşünce ağlıyo ilk verdiğimde kusmuştu zorlayınca ama ben kazandım sonunda

sen varya nerdesin ya..ama annenler sendeymiş haklısın onları bırakıp buraya giremezdin ama bende kastamonuyu basıcam böyle uzun uzun girmezsen..ne güzel annenler misafirler sanada yardımı oluyodur..

canım emdikden sonra bidaha nekadar istemiyo bide sağınca nekadar çıkıyo sende..bazı bebekler hızlı çekermiş seninki öyledir yetmese aç kalsa ağlar kilo almaz dert etme bence..

canım bugün aşımız vardı şükür ateşimiz çıkmadı ama çok ağladı zaatürre aşısı çok yakıyomuş onda çok ağladı yavrum gitmeden paranoks fitil attım yarım orda tarttı 6100 çıktı yuh dedim boyuda 57 kendi doktorunda 58 çıkmıştı salı, kısaldı benimkikilosuda 5770 ben kendi doktorumuzu baz alıcam tabi.
28 kasımda rota virüsü aşısı var özel aşıymış eczaneye söyliycem 1 gün önce getirtip yaptırılıymuş 150 liraymış sağlık ocağındaki hemşire yapıcak.hemşire diyorum ayşe adı arkadaş olduk onunlada:)

ecrin
çok haklıymışsın ağlamakda hala onun ağlaması gözümün önüne gelince gözlerim doluyo rota aşısı için ağızdan dedi pek anlamadım ama

milupa aptamil conformil kullanıyorum cnm...
2 saatte bir yemek isterse 90ık yapıyorum
bazen 3 4 saat uyuduğundada 120lik yapıyorum..
sende takviye olarakmı veriyosun sne ne kullanıyosun?

canım ben mamayı değil anne sütünü takviye olarak veriyorum desem daha doğru olur:)benim şöyle 90 lık yada 120 lik yapıyorum mama arkasından meme veriyorum artık 4 5 saat duruyo geceleri daha uzun istemediğide oluyo..mesela bugün 9 da verdim sabah 90 lık 5 kadar meme veriyim dedim bi arda 40 lık mama verdim 90 lık yapmıştım 40 içti sonra 5 de meme verdim arkasında mama veriyim bakıyım napıcak biberonu yiyicekde kuzum nerdeyse ..
ben ilk günden beri mama anne sütü verdim korktum doymaz aç kalır diye belki diretip sırf meme versydim diyorum ama çok çok gelsede gelirdi.. milupa aptamil 1 kullanıyorum çok memnunum..
ceyda geceleri kaç saat uyanmadan uyuyo.

canım ben mamayı değil anne sütünü takviye olarak veriyorum desem daha doğru olur:)benim şöyle 90 lık yada 120 lik yapıyorum mama arkasından meme veriyorum artık 4 5 saat duruyo geceleri daha uzun istemediğide oluyo..mesela bugün 9 da verdim sabah 90 lık 5 kadar meme veriyim dedim bi arda 40 lık mama verdim 90 lık yapmıştım 40 içti sonra 5 de meme verdim arkasında mama veriyim bakıyım napıcak biberonu yiyicekde kuzum nerdeyse ..
ben ilk günden beri mama anne sütü verdim korktum doymaz aç kalır diye belki diretip sırf meme versydim diyorum ama çok çok gelsede gelirdi.. milupa aptamil 1 kullanıyorum çok memnunum..

ecrincim zambakcım emzirdiğiniz için doktorunuz vitamin verdimi bana 1 sene içiceksin demişti kadın doğumcum..şimdi tırnaklarımın üstü acıyo şeytan tırnağımı derler onun gibi..yiyorumda aslında vitaminide 1 gün içiyosam 2 gün unutyorum.

bide monovit d kullanıyoruz günde 3 damla zeynep için siz ne kullanıyosunuz.

ay ecrin bak unuttum dün seni gördüm topikde eşimed dedim sen zeynoşa bak arkadaşım geldi diye tamam dedi tam o arada zeynep öğürür gibi yaptı kucağıma almamla üstüme boşaltması bi oldu:))hem ben hem o kusmuk oldu..grip gibi olduğu için dr yıkama dedi soydum ıslak mendille sildim giydirdim arkasında duşa girdim geldim tabi sen yoktunhala zeynoş yıkanmadı bide 5 gün daha yıkama dediler aşıdan dolayı kokucak kızım valla..
sen nezaman yıkamıştın çağanı.

cnm benim kız uyuyana kadar bi posta ağlıyo ama uyuduktan sonradan en az 3 saat sonra uyanıyo bu bazen 5 saatte olabiliyo ama çok nadiren...
bende conformili kullanmamın sebebi gaz yapmasın diye cnm...
aslında sen yanlış yapıyosun önce memeniver ardından mama
memeni emdiği kadar emsin hazır emiyoken mamayıda dıyana kadar yer
en azından memeyle karnını daha çok doyursun mama yemesi az olur
sen bilirsin yinede

canım ilk meme veriyodum ama yorulup uyuyo memeden sonra mama almıyo biliyorum doymadığını bende bu yönteme geçtim..
benim cimcim kızımda geçen 7 8 saat uyudu dr uyandırma dedi ben en son dayanamdım uyandırdım..şükür aptamil 1 gaz yapmadı çok..
ya hepsiburadad 6 lı mama var aptamil alsammı çok tereddütte kaldım

sakın bi daha kimseye söyleme 7 8 saat uyuduğunu nazar deyer hee
bu arada sen milupa aptamil 1 i kaça alıyosun?
hepsiburadadaki 6lı mama ne kadar fiyat farkediyomu
ben geçen eşime eczaneden 10 paket aldırdım sürekli almaktansa birden alıyım toplu toplu alayım diye

kız zaten hergece uyumuyo öyle..aman maşallah diyim ozaman ben
ben 900 lüğünü 41 liriya alıyorum 6 sı 227 liraya gelicek hemde 12 taksit yapıyo hepsiburda.fazla farkı yok yinde kutu başı 4 lira indirimli taksit olması bile iyi..1 kutu en fazla 10 gün gidiyo 6 lı alsam 2 ay rahat ederim ..sen nekadara alıyosun.kız 10 paket dediğin kaç gr lık.

cnm ben 300gr lıklardan kullanıyorum conformil öyle satılıyo
300 gr 3.5 4 gün falan gidiyo bize...ama sırf mama olduğu için..şu conformilleri bitireyim normale geçecem zaten dahada 7 paketim var.

bugün yine denedim 1 alıyosa 5 almıyorr sanırsam dediğin gibi sağıcam ne yapalım ben kaç gündür vermiyordum dün annanesi verdi, ama almadııı bizimki devam etmicek gibi. ama çağan çok el emmeye başladı dr. sölemişti zaten bu ay parmak emmeleri başlar eldiven giyidrmeyin die

valla ben doğumdan sonrabirdaha gitmedimmm versede yeter artık daha fazla içemezdim hamileyken içtiğimiz vitaminlerden gına geldii çağan içinde demirle gaz damlası kullanıyorum başka bişe kullanmıyorum cnm seninki ne için?

cnm biz aşıya gitmeden önceki gece yıkamıştık bide dün gece yıkadık yani 4 gün sonra ama 3 gün yıkamamn yeterliymiş bana öle demişlerdii.. bu arada sizde atlatmışınız hadi gözün aydınn evet cnm insanın içi dayanmıyor valla şükür zeynepcikte ateşlenmemmiişş

slm kızlarrr
ben geldimmmm
denizyeliii cvbın için sagol dedigin gibi dk ya bakmamak lazım doymasa aglar

burcumm demek buraları basıcan haaaa
gel buyur kuzummm beklerimmm
aşı olayını çok şükür atlatmışsınızz ama yazıkk aglamışş zeynomuzzz
kıyamam ben ona

canım ishal aşısı agızdan mama tarzı bi aşıı
inşallah kusmaz bebişinn
2doz olandan alacaksın dimi birde 3doz olan varmış

benim kızım gece 1buçukta yatıyosa sabah 6ya kadar yatıyor maşallah diyimm
ama 4te kalkabilirsem emziriyorum ama bazen emmiyor uyku tercihi oluyor
bazen kafam karışıyor acıkmıyormu diye
yani düşünün 6saat aç kalıyor ben 6da kalkınca onu uyandırıyorum
kızlar birde genzine çok kaçıyor süt bazen panik oluyorumm
sizinde oluyormu

burcuu
saglık ocaklarında kıyafetle kiloya bakıyolar
öylemi baktılarr
dr.lar sadece bez kalana kadar soyup tartıyor (bizimki öyle yapıyor)
dedigin gibi dr.un ölçümü dogru olann

evet şükür atlattık darısı eylülümüze inşalah..atık bu gece yıkıycaz yoksa kokucak kızım..

Son düzenleme:

canım keşke yakın olsak birbirimize valla gelirdim sana:))ama basıcam sizin oraları 1 giriyosunuz 3 girmiyosunuz şu topiğe..
evet ya çok ağladı inşalah sizde atlatırsınız sen eylülü nezaman götürüceksin ...ya rota için bişey demedi eczaneden aal gel dedi hiç dozundan bahsetmedi bi arar sorarım sen yaptırıcaksın dimi ..benim kuzenimin kızı rota dan hastanede yattı o yüzden kesin yaptırıcam allah izin verirsse

sana söyliyim bence doymasa bi şekilde kalkar ağlar. maşallah eylüle ne güzel uyuyo işte. benim kızımda uyuyo kaldırmıyorum doktora o gün dedim acaba doyuyomu falan bi sürü soru yok meme yetiyomu mama azmı veriyorum kafam karışık ya adamcağazda zaten çocuk tombiş demek yetiyo napıyosan hiç takılma diye.
benimde memede bazen genzine kaçıyo ama daha çok mama verirken çünkü hızlı çekiyolarya demek çok acıkıyolar hiç panik olma ya hemen çevir zaten öyle yapıyosunudur..eğer memeden kaçarsa dalga geçiyorum hatta tazdikli çok sütüm diyekiii ablam falan mama vermek istemiyo deli gibi yiyo bu diye düşün.bende çok hızlı yerim arkamdan kovalıyolarmış gibi kızımda bana çekmiş

ay kızlar bu bayram bebişlerimizle olucaz ecrin geçen bayram çağanlaydı zaten ama benim kızım küvezde girdi eylülde annesinin karnında çok şükür allahıma bu bayram hepberaber olucaz...
en güzelide bayram harçlıkları bizim olucak
eşimede dedim hazırla kızın parasını ananesi dedesi teyzeleri ee artık pamuk eller cebe dimi:)))
aslında cicileri var ama yarın eşimle bizim burda aziz bebe var gidelim yeni bi tulum alalım dedik bi site buldum bebek market diye ordan sipariş veriyorum öteki gün kapıya getiriyolar bide tuhaf kaçıcak ama 6 9 aylık aldım hep içine pantolonda giydiriyorum ya iyi oluyo hemde uzun zaman giydiririmbuarada fermuarı bi tulum aldım okadar rahatki doktora gittiğimiz gün adam soyun bebeği diyoya daha arkasını dönmeden tutllumunu çıkarmış oldum 1 tane buldum araştıırıyorum daha bulamadım öyle sizin bildiğiniz varsa yada görürseniz banada haber verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…