2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

zamabakcımm evet sağlık ocağında kıyafetleriyle herşeyiyle tartıyo kendi doktoru bezini bile çıkarıp tarttı en son.
benim güzel kızım artık gülmelere başladı en çok babasına sonrada büyük ablama gülüyo...
bide mesela ablamın kucağında ben gidiyorum koklayarak öpüyorum bana doğru atlıyo resmen kucağından kendini benim tarafıma doğru atılıyo alıyorum ablam yapıyo ona atılmıyo acaba beni tanımayamı başladı yoksa tesadüfmü oluyo.

cnm ben 300gr lıklardan kullanıyorum conformil öyle satılıyo
300 gr 3.5 4 gün falan gidiyo bize...ama sırf mama olduğu için..şu conformilleri bitireyim normale geçecem zaten dahada 7 paketim var.

anladım canım ben ilk günden itibaren 1 aldım kullandım 300 gr 20 lira 900 hatta 1200 ger almak daha mantıklı bazen 1200 lerde giriyo indirime .senin dr 4 aydan sonra katılara başlıycazmı dedi biz daha konuşmadık bu konuyu.çünkü mama verenler daha erken başlıyomuş

cnm işte ben mama verdiğim için erken başlayacam mamalar nerede indirime giriyoki

cnm işte ben mama verdiğim için erken başlayacam mamalar nerede indirime giriyoki

bizde muhtemelen başlarız ozaman..marketlerde giriyo indirime geçen e bebekde girmişti 1200 gr olanı ama anında bitti gibi bişey oldu .şimdi uyum markette 900 lük 35 liraya aldık hatta geçenlerde avon rimel hediyesi vardı 2 numaranın görevli söktü bana verdi

denizyeli hangi marka biberon kullanıyosun ben chicco aldım gaz önleiciymiş ben çok menunum bide bulaşık makinasında yıkıyorum emzik kısmınıda sabunlu bezle yıkıyorum..2 günde 1 de hepsini kaynatıyorum

cnm ben dr browns kullandum uzun bi süre sonralarda sevmedi evde cam bi biberonum var bebedor onu sevdi başkada bişi istemiyo
chicconun cam biberonunu almak istedin ne e bebekte nede jokerde bulamadım..seninkide cammı chicco

İyi bayramlar güzel anneler..Ne zamandır giremiyorum..Bebişim gündüzleri hiç uyumuyo gibi bişey..Geceleride bi düzen oturtmak adına 9 da yatırıyorum..Bazen hemen uyuyo,bazen 12 ye kadar direniyo...Süt olayı bendede hep problem..Özellikle sağ göğsüm ya süt tutuyo bi damla bile gelmiyo,ya da gelen süt akıyo bebeğe kalmıyı...Bunlardan hiçbiri olmazsa da kanıyo bebek ememiyo...Çoğunlukla sağıp verebiliyorum...Bu arada memeden emince ne kadar emdiğini bilemiyorum..Ama sağınca 90cc falan emiyo...100 ü bitirmiyo..Bu önümüzdeki hafta kontrol artı rota aşımız var...İnternetten rota aşısı die bi araştırırsanız biçok hekimin onaylamadığını göreceksiniz..Bende kararsız kaldım..

Burcu,Özgür bey konuştu mu bu konu hakkında?? Bize siz karar verin dedi..Nasıl vereceksek?? Bebişim gene uyumamış:))

cnm ben dr browns kullandum uzun bi süre sonralarda sevmedi evde cam bi biberonum var bebedor onu sevdi başkada bişi istemiyo
chicconun cam biberonunu almak istedin ne e bebekte nede jokerde bulamadım..seninkide cammı chicco

yok benimki cam olmayanlardan çok memnnunum 4 5 tane aldım bazen yıkamak zor geliyo diye camda var gören ay napcn bukadar biberonu görende 10 bebek var sanır diyo ama benim özümde var stoklamak:)) şükür benimki ayırmıyo biberon ilk aldığında mememde dahil bi öğğ yapıyo sonra içiyo maşallah..
ee yoksun nerdesin bakalım bayramda:))

kızlar zambakcımm ecrincimm denizyeli gözdem mina ve herkes..bayramınız mübarek olsunn..nerelerdesinizzzzzzzz

Son düzenleme:

aa bize yapılıcak dedi diye hatırlıyorum yine bi ararım..sen özgür beyden memnunmusun

gzdem ne saçma siz karar verin demek olurmu öyle şey
demek seninki gündüzleri ayakta benimkide genelde öyle ama allahtan annemlere gidiyorum ablamlar falan kalabalıkta ben rahat ediyorum artık dışarı çıkıyorum alışveriş yapıyorum falan hatta zeynepide alıp gidiyorum artık:))

ay kızlar bugün eşimin annesi babsı kardeşi geliyolar balıkesirden..sabahtan beri temizlik yemek bittim valla..aslında yardımcı kadın çağırdım son anda misafirliğe gitmesi gerekmiş eşiyle tüm işler bana kaldı neyseki yaptım bi tek mutfağın perdesi kaldı onuda atık eşim asar bide çamaşır asılcak hamileliğim boyunca hep bu işleri eşim yapmıştı çamaşır olayını şimdi valla zor geliyo:))demiştim biri düşük yapmış silkelemek falan olmaz diye:))

zeynep hanım öyle bile alıştıki emziğe yırtıyo kendini resmen emzik için..
buarada saçlarımın röflesini tamamlattım vee uçlarını yakt:18:ı deli k.rı çok komikti ben ağladım kuaför diyoki sen lohusalık bunalımındamısın yuh be dedim hayır saçımı yaktınn diyo sen sigara iç ay dedim içmiyorum dövücektim valla şükretsin zeynep yanımdaydı:) neyse allahtan sadece uçları eğer ortadan falan yapsaydı valla indirirdim o dükkanı kafasına..sonunda sarı saçlarıma kavuştum ama bidaha bilmediğim kuaföre gitmem

artık rejimede başlıyorum neolursa olsun tayt tunik dışında hiçbişey giyemiyorum tabi bunlarda baştan aşağı siyahheralde sezeryan yerimize bişey olmaz ben leslie sansone ev yürüyüşüne başlıycam indirmiştim daha önce 4,5 km lik olan..

seninda bayramın mübarek olsun canımm..ama sende kayıplardasın neler yapıyosun bebeğin nasıl..

Slm canım, çok yoğunum ben, evim hiç boş kalmıyo, ohh doğum iznindeyim kızımla oynarız derken, misafir yemek çamaşır, ütüye yetişemiyorum.Bayram da yoğun geçti, hiç oturmuyorum ama gram veremiyorum ne yapıcam şaşırdım artık. Bir de emdirince kendiliğinden gidiyo demişlerdi, külliyen yalan benimkiler gitmiyo Kızım çok tatlı, sizinkiler gibi, sakin huzurlu bir bebek, çok yormuyo beni gece uykularını düzene soktuk şimdi gündüz uykularını düzenlemeye çalışıyorum, tabi gelen giden zor oluyo denge bozuluyor ama napim bişey de denmiyo, herkes alınmaya hazır bekliyo.saçlarına üzüldüm ama takma kafana olmuş artık..Ben sık giremiyorum ama gördüğüm kadarıyla herkes aynı durumda sanırım, pek kimse uğrayamamış, bayram telaşı bitsin gelirler heralde...

ah evet bendede gitmiyo spora başalamadanda gitmez sanırım .sen sadece anne sütü veriyosun ben mamada veriyorum..
aman maşallah kızına bende bi düzen oturttum sayılır şükür bizde iyiyiz.
evet bayram diye kimse yok ama cadılar bayram olmasada girmiyo

slm kızlar nasılaınız kusuruma bakmayın bayramda giremedim
bayramda kayınvalideme gittik ve 1gece kaldık ogece kızım üşüttü hemen evimize döndük
hapşurma öksürük derken hemen dr.a gittik
şükür cigerlere inmemiş ama çok dikkat edin dedi dr.
hala tek tek öksürük devam ediyor
allah kimsenin bebişini hasta etmesinn

annemler geldi hala buradalar onun için yazamam
burcummm başka topik arama kuzumm ya
biliyorum çok boşladımm ama affet beni
inan vakit bulammıyorum vakit buldugum an 2dk uzanmaya bakıyorumm
gündüz uyuyor kızım sonra gece 3buçuga kadar ayaktayızzz

bazen pc yi açmaya üşeniyorummm

saçlarına yazık olmuşşş...neysekii şükürrr diyelimmm
zeynomuz nasılll

burcumm
kiloyu benimde vermem gerekk
az fazla yesem göbege ekleniyor sankii
leslieyle yürüyüşü biliyorum evde yapılacak en güzel spor
dikişlerine zararı olmaz
1milden yavaşca başlaa bence
sonra artırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…