cnm ben 300gr lıklardan kullanıyorum conformil öyle satılıyo
300 gr 3.5 4 gün falan gidiyo bize...ama sırf mama olduğu için..şu conformilleri bitireyim normale geçecem zaten dahada 7 paketim var.
anladım canım ben ilk günden itibaren 1 aldım kullandım 300 gr 20 lira 900 hatta 1200 ger almak daha mantıklı bazen 1200 lerde giriyo indirime .senin dr 4 aydan sonra katılara başlıycazmı dedi biz daha konuşmadık bu konuyu.çünkü mama verenler daha erken başlıyomuş
cnm işte ben mama verdiğim için erken başlayacam mamalar nerede indirime giriyoki
denizyeli hangi marka biberon kullanıyosun ben chicco aldım gaz önleiciymiş ben çok menunum bide bulaşık makinasında yıkıyorum emzik kısmınıda sabunlu bezle yıkıyorum..2 günde 1 de hepsini kaynatıyorum
cnm ben dr browns kullandum uzun bi süre sonralarda sevmedi evde cam bi biberonum var bebedor onu sevdi başkada bişi istemiyo
chicconun cam biberonunu almak istedin ne e bebekte nede jokerde bulamadım..seninkide cammı chicco
İyi bayramlar güzel anneler..Ne zamandır giremiyorum..Bebişim gündüzleri hiç uyumuyo gibi bişey..Geceleride bi düzen oturtmak adına 9 da yatırıyorum..Bazen hemen uyuyo,bazen 12 ye kadar direniyo...Süt olayı bendede hep problem..Özellikle sağ göğsüm ya süt tutuyo bi damla bile gelmiyo,ya da gelen süt akıyo bebeğe kalmıyı...Bunlardan hiçbiri olmazsa da kanıyo bebek ememiyo...Çoğunlukla sağıp verebiliyorum...Bu arada memeden emince ne kadar emdiğini bilemiyorum..Ama sağınca 90cc falan emiyo...100 ü bitirmiyo..Bu önümüzdeki hafta kontrol artı rota aşımız var...İnternetten rota aşısı die bi araştırırsanız biçok hekimin onaylamadığını göreceksiniz..Bende kararsız kaldım..
Burcu,Özgür bey konuştu mu bu konu hakkında?? Bize siz karar verin dedi..Nasıl vereceksek?? Bebişim gene uyumamış:))
Sevdiklerinizle huzurlu, mutlu, sağlıklı nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle, bayramınız mübarek olsun..
seninda bayramın mübarek olsun canımm..ama sende kayıplardasın neler yapıyosun bebeğin nasıl..
Slm canım, çok yoğunum ben, evim hiç boş kalmıyo, ohh doğum iznindeyim kızımla oynarız derken, misafir yemek çamaşır, ütüye yetişemiyorum.Bayram da yoğun geçti, hiç oturmuyorum ama gram veremiyorum ne yapıcam şaşırdım artık. Bir de emdirince kendiliğinden gidiyo demişlerdi, külliyen yalan benimkiler gitmiyoKızım çok tatlı, sizinkiler gibi, sakin huzurlu bir bebek, çok yormuyo beni gece uykularını düzene soktuk şimdi gündüz uykularını düzenlemeye çalışıyorum, tabi gelen giden zor oluyo denge bozuluyor ama napim bişey de denmiyo, herkes alınmaya hazır bekliyo.saçlarına üzüldüm ama takma kafana olmuş artık..Ben sık giremiyorum ama gördüğüm kadarıyla herkes aynı durumda sanırım, pek kimse uğrayamamış, bayram telaşı bitsin gelirler heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?