2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canım benim bakma şaka yapıyorum zaten haklısın ..demek eylülcüm hastalandı çok geçmiş olsun havalar fena bizede kayınvaldemler geldi demiştim ya hepsi öksürüp aksırıyodu gittiler ama zeynep başladı bu sefer burnu tıkalı inşallah hastalanmaz.eğer öksürük arka arkaya olursa ateşi olursa kork dedi doktor inşallah atlatırlar hemen..
demek aanneneler geldi negüzel tam bayram olmuştur senin için eylülümü öp kuzuyu..bayramını kutla teyzesinden:))
zambakcım bak gör 1 ay içinde gece uykularına alışır kaç saatte bi kalkıyosun biz allaha binlerce şükür geceleri uyuyoruzşimdilik inşallah böyle devam eder.bakma sen mama tok tutyo bebekleri ackmadan uyuyolar anne sütü versem 2 3 saatte 1 kalkar gibi geliyo.
canım sende fırsat buldukça girmeye çalış özlüyorum valla..

saçlarımın yandığı neyseki belli olmuyo ama çok fena bi durum 15 yıldır yaptırırım ilk defa başıma böyle bişey geldi şimdi kestiricem biraz biraz yaza kadar dinlendirip kendi kuaförümde yaptırıcam:)
buarada face varmı sende.

burcumm
kiloyu benimde vermem gerekk
az fazla yesem göbege ekleniyor sankii
leslieyle yürüyüşü biliyorum evde yapılacak en güzel spor
dikişlerine zararı olmaz
1milden yavaşca başlaa bence
sonra artırr

ya benimde göbek bölgem şişti zaten tabi buaarada tatlıya okadar düştümki gene diyorum maşallah kilo almıyorum şuan kendimi tutamıyorum:))kek tatalı ama şerbetli olanlar falan iyice sapıttım buaralar yarından itibaren sıfır şeker diyetine başlıycam yaklaşık 6 ay hiç şeker yemedim tamamen tatlıyı çıkarıştım hayatımdan yine öyle yapıcam..
evet tüm miller var sayılır evde yürüyüş bandıda var ama bi bismillah deyip başlayamıyorum:44:yarından umutluyum

BURCUM
gece 1de yatarsa sabaha kadar kalkmıyor ama nedense şu günlerde hep düzeni degiştii
mesela bugün sarhoş gibi dolaşıyorumm
ya ev işlerinide ucu ucuna yetiştiriyorumm
yani şugünler çok hareketli
yarın dr.a gidicez kalça ultrasonu içinn

bendede var koşu bandı ama adı dursun oldu
bekliyor köşesinde

canım hadi bakalım inşllhgüzel çıkar con conun fotlarını ekledim albüme:))
benimkide zeynebin küvet dolabı oldu:))üstünde duruyo

zambakcım düzeni iyi ama enazından gece uyuyo bizde şükür uyuyoruz şimdi kucağımda kıpırdanıyo seni bulmuşken yazmak istiyorum ama durmuyo zilli..

Slm arkadaşlar..Ne zamandır giremedim..Umarım iyisinizdir..

Zambakçım geçmiş olsun..

Burcu bugün özgür beydeydik...Dur ayrıntılı anlatıcam da bi fırsat yok...Bebişim mıkırdanıyo...Özet rota aşını yaptırmadık...

kızlar mrb geçmiş bayramınız mübarek olsunn ben bayramın 2 . günü baya hastalanınca iğne verdi dr. sabah akşam o yüzden annemlerde kaldım yeni geldim o yüzdende bayadır aranıza katılamadım ama pek bişe kaçırmamışım geçmişi okudumda sizlerde fazla girmemişşsiniz burcucum yine en çok sen girmişsinn saçlarına üüzldüm arkadaşımm geçmiş olsunn ..
ya kızlarr bu bi aşıdan bahsetmişniz benim dr. hiç bahsetmedii sizden duydum ilk sz yaptırdınızmıı. bu arada ben avent kullanıyorum 3 boyuda var 1 de dr. brovns aldım annlemde kullanıyorum onu ama biraz tuhaf bii biberonn alışamadım pek ona ben hala sağıp veriyorum benim yaramaz gündüzleiri mememden emmeyii kabul etmiyor burcucum dr. una bi sor cnm ama deterjan kullanmasan yıkarkenn daha iyi değilmiii bence sadece kaynat ben siterilaztör cihazı varr onu kullanıyorumm hatta 1 tanede de fazla var elimde kutusunu hiç açmadıım nasıl satıpp dğerlendirebilirim acaba 2.el bebek malzemesii satan siteyemi koysam acaba:?
nese bendenn böle iştee hatunlarrr ..

Gene süt sağmaya geldim Bu seferde göğsüm yara oldu...Neyse aşıdan bahsediyim..Baştan beri ticari olabileceğini düşünüyodum ama doktorumuz olumlu bahsetse ve yaptıralımdese yaptıracaktım...Bize;daha iki senelik bi aşı 5 yıl sonra ne gibi yan etkileri olabilir bilemiyorum dedi..Canlı bi aşı olduğu için yan etki olarak isal iştah bozukluğu yapabiliyomuş..Bi çok aile ikinci dozunu vurdurmayabiliyor dedi..o kendi çocuğuna yaptırmamış..Ama bebeği hastalanmış ve iki serumla iyileşmiş..Bütün bebekler yakalanır kimi çabuk atlatır kim i serum yer dedi...Zaten aşı oluncada hastalanılabiliyorm uş...Bende yaptırmadım..Yan etkileri beni daha çok korkuttu...Üstüne bi arkadaşımın kızı rota virüsü kapmış ,evde atlatmış...İlaç bile kullanmamış..Bunu da duyunca hepten vazgaçtim...rabbim meleklerimizi esirgesin...

amin gözdemcimm.
hadi ya demek yaptırmayın dedi kafayı bozucam bu aşıyla kimi yaptırın muhakkak diyo kuzenimin kızı hastanede yattı rotadan bilmiyorum çok kararsız kaldım ama özgür bey böyle dediyse eşim yaptırmak istemez ben ısrarla yaptırsam bişey olsa yer bitirir beni tabi bende üzülürüm..

senin randevun nası geçti bebiş ne durumdaa..

ecrincim çok geçmiş olsun ne oluyo bu sene bende sürekli bi grip halindeyim allahtan tam vurmadan düzeliyorum..seninde grip gibi dimi ne olmuş çok dikkat et kendine..

evet kimseler yok ben girip topiği ayakta tutıyım dedim aman siz iyi olun girmeyin hastalık olmasın yeterki..
ecrincim ben sabunla yıkıyorum ama artık zor geldiği için makinaya atıyorum valla kaynak yıkıyo diye..sen elindekini nekadara vericeksin bide ne marka kuşum..

sana arkadaşlık yollıyım kabul et minnoşunn fotlarını koydum..buarada sende face varmı

Valla ne yaptırın derim,ne yaptırmayın deri dedi..Ağızdan verilince canlı aşı oluyomuş..Aşıdan hemen sonra hastalanıp ikinci dozu vurdurmayan çok aile var dedi...Sadet olumsuz konuştu..Sonuçta tedavisi olan bi hastalık dedi...Bebişim ii gidiyo maşallah...Anne sütüne devam..İkinci dönem okula başlayacağım için ocakta ek gıdaya başlarız dedi...Süt anlamında ban da kolsylık olur...Szden ne haber??

canım demek öyle diyo bizimde 28 gibi gidicez bende mama fazlalıklı anne sütü veriiyorum ..bakalım biz nezaman başlıycaz ek gidalara ,,
bebğinede maşallah aman hep iyi gitsinler..
bizde grip gibiyiz benim boğazlar fena maske alıcam yarın zeynepinde burnu akıyo acaba onunda acıyomudur boğazı off ki ne off.
sen ne öğretmenisin canım.

buarada özgür bey bişeyler istiyomu sizden onu yapıtırın falan diye.

Çok geçmiş olsun canım..Özgür bey farklı bişey istemedi..Hatta biz hep 12 sinde gidiyoduk..Aralığın 13 ünde 2. aşılarımız var..Öncesinde bile gelmeyin..Ocak başı gelin ek gıda konuşalım dedi...Ben sınıf öğretmeniyim..Bu yıl 4. sınıf olduk..Haftaya iznim bitiyo( Raporla falan bu dönemi kapatabilsem..Sen çalışmıyor musun?

cnm çok sağol grip atı üst solunum yolum dolmuştu tamamenn.
tut cnm sen yinee ben geri döndümmumarım diğer arkadaşlarda daha çok gelir..ya sen bilirin cnm ama deterjanlar onlara daha çok zararlı gibi geliyor ben elimden geldiği kadar uzak tutuyorumm kimyasaldann onu . cnm bendeki phılıps avent kendi kullandığımda aynı marka Philips Beslenme Seti Buharl Sterilizatr Piirici Biberon Istc | dermokozmetik rnler | kozmetik | diyet | zayiflatc | diet| zayflama | hoodobax | 6in1, 6 in 1, biotermal, bio termal, elma sandaloz, elmasandaloz | bitkisel kozmetik | CABBAGEPOW LAHANA burdan bakabikirsin cnm kutuyu açmadım hiç garantiside başlamadı 240 a vericemm nerden kabul edicem burcucum steğini gerçi şimdi karıştırıp bulurum. bu arad haznedara gelmiyomsuun gelince hbr verde tanışalımm artıkkk merakk ediyorum senii.. ve minnoşuu:)

cnm şimdi baktım resimlereee maaşallahhh çok güzell bir bebekkk bayıldımmmm maaşallahh i,kinizede
gölzerr bazı yerde renkli gibiii hala renklimiii?

Kızlar ben sadece anne sütü veriyorum ama buay kilo alımı çok az
dr. iyi dedi ama mama takviyesi yapmak istiyorumm
ama buseferde mamayı az alıyor almak istemiyor yada aldıgını hemen kusuyor
ne yapmam gerek bilemedimm
bifikir verinn
neden kusar?yada neden istemiyorki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…