2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ecrin sanada çok geçmiş olsunn

oglun nasılll

teşekkür ederim cnm iyiyiydim ama bu akşam nedense yine vucut ağrılarım başladı okadarda iğne vuruldumm uff ne olucak benimm bu hadstalıklarım bilmiyorumm nsee rabbim beterinden saklasın. çağan gayett iyiiydi ama sağolsun bu akşam onunda huzursuzluğuu üstünde çok mız mız ama şükür sağlığıı iyi cnm senin ufaklıkta iyidir umarım.
kilo alımı az demişin cnm ama ne kadar aldığını yazmamışın dr.unda diiy demişşş az olsa derdii dikkat et diye neden dr. güvenmedinki cnm kusamsı benim bildiğim kadarıyla doyduktan sonra bebekler fazlasını kusarlarmışş e sen diyosunn almak istemiyoo sütün yetmese nasıl emer onuu mama daha tatlı gelir ona bence boşuna tasalanıyosun cnm boşver verme memeyıııı sütüne devam et b, süre daha.

uf ya benden başka nöbetçi yok bu gece:)
burcucum gözlerimm seni arıyorr ama senin prenses uyyor sanırımmm aman uyuynnn ben tek başıma sıkılırımm

oo demek bitiyo kim bakıcak oğluşuna..
bende babamla çalışıyodum ben olayı abartınca zorunlu istifa etmek zorunda kaldımdükkanımız sulatanahmette 1 gün gidip 1 gün gitmiyodum ..hergün avans alıp ay sonu tüm maaşı alıyodum hergün sultanahmet turu..cuma fındıkzadeye pazara falan derken maaşa zam işe son oldu:))allahtan babam kovuyodu beni resmen akşam arayıp çağrıyodu tam aile içi şiddet yaşıyoduk anlıycağı.)) işin akibeti çalışmıyorumm..heralde çalışamamda bu gidişle..

şu rota olayını napıyım ben ya.

cnm şimdi baktım resimlereee maaşallahhh çok güzell bir bebekkk bayıldımmmm maaşallahh i,kinizede
gölzerr bazı yerde renkli gibiii hala renklimiii?

canım hmm baya fiyatı pahalıymış tabi sağlıklı..ben burda ilaçlarımı satmıştım bi topik açıp sende öyle yap..

canım bizim gözler renkli koyu gri mavi giibi bakalım değişicekmi..
ya bende çok isterim tanışmayı seninle geliceğim zaman yazarım buluşuruz bende çok merak ediyorum aslında çok yakınımmış gibi hissediyorum senide zambağıda herkesi..

gece gördüm seni bitürlü cevap sayfası açılmadı(bizdede zeynep uyudu gece benim uykum kaçtı:)

canım bizim dr.umuz yaptırın dedi
ben yaptırmayı düşünüyorumm
çevremdeki çogu kişiler yaptırdı ve sorun yaşamadılar çok şükür

canım belliki doyuyo mamayı istemiyo..benim okuduğum kadarıyla anne sütü alımlarında daha az kilo alıyomuş bbebekler..doktor sana mama ver demediyse verme bence ben mecbur veriyorum az belli sen yapma bence..

ya şimdide rota olayna takıldım doktorumuz yaptırma taraftarı değil eşime söyliycek şimdi oda yaptırtmaz tanıyorum ben istesen kıyamet kopar ..hayırlısı olsun ne diyim..doktor ne derse o olucak artık..

sen nasılsın eylülüm napıyo büyümüştür benim fıstık nası o abla oldu eylüle:))

kızlar rotayı neden önermedi dr unuz presi bizimde vurulacak
bilgi verirmisiniz

benim okuduğum aşıdan sonra bebklerde ishal iştah bozukluğu oluyomuş..
yeni aşı demiş doktor ama benim yeğenim 5 yaşında o olmuştu bişeyde olmamaıştı..
sen kesin yaptırıcakmısın senin doktorun ne diyo aşıyla ilgili

Kızlar bilemedim işte önce mamayı alıyodu kusma olmuyodu
ama açmış gibi aglayınca bende mamaya sarılıyorm
belkide o aglama gaz sancısı bilemedim
dediginiz gibi mama olayını yapmıyım
20günde 600gram almış
dr.normal azdegil dedi

benim dr öneriyo aşıyı cnm ben kendi çocuklarıma yaptım dedi..
bende yaptıracam ptesi günü

ZAMBAK
cnm 1 ayda en az 600 gr alması gerekiyo seninki 20 günde almış 600gr
bence sakım mama verme

ZAMBAK
bence sakım mama verme

şimdi benim bu deli kocam doktor yaptırmayın derse yaptırmaz bende yaptırmak istiyorum bugün araştırdımda...doktora gitmeden yaptırısamda orda dr keşke yaptırmasaydın derse yer heralde benii..çünkü kocam artık çocuk doktoru gibi davranıyo malesef
herşeyi biliyo ama herşeyii..

cnm yaptırmak istiyosan kocanı ikna et bizim dr karşı ama her dr öneriyo gibisinden...
çok şükür kocam pek karışmaz bana o konularda zaten bende bebeğim için her anne gibi en iyisini isterim
bazen kızımda olumsuz şeyler oluyo mesela bende diyorumki şu şu sebepten dolayı şöyle olsun diye bunu yaptım oda mantıklı ilerlemişisn ama ters tepmiş gibisine konuşur
anlayışlı geçiniriz
senin dr neden önermiyoki
bence eşini ikna et yapılması lazım olumlu yönleri şöyle falan diye

ZAMBAK
bence sakım mama verme

Kızlar bende aşıyı yaptırıcamm

canım dedigin gibi mama vermiycem
ilk aya göre kilo alımı azdiye aç kalıyomuş gibi geldii
şuan 5kilo270gr

burcumm
eylülü sormuşsun
çok şükür iyi ama geceleri uyumuyor
yiinede çok şükür yeterki saglıkları yerinde olsunda uykusuzluk çekerizz
tam düzen oturtamadık yani

sizin nasıll zeynonun uyku düzeni otuurdumuu
canım 4.aydamı ek gıdaya başlayacaksın
baana dr. 5.ay başlarsınız dedi

anladım cnm öle ypıyım olmazsa.
eevt hbr verirsen sevinirimm ufaklıklar rahat bırakırsa buluşuruz banada gelebilirzsin gerçi çok yakınım oraya bakarız artıkk...
hı bazen banada oluyoo bizi öle alıştırmışlarki uykusuzlığa onlar yatınca bu seferde biz uyuyamıyuoruz:)

bugece kimsecikler yokkk
:26::26:

ecrinn nasıl oldunn iyileşemedinmi kuzumm

iyileştim gibi diyelim 1 tertip daha antibiyotik verrdi dr.. geçirememişin dedii boşuna yedim okadar iğneyi demekkii a dünde migrenim tuttuu mahvetti beni bugün ama şükür şu anda iyiyimm ay ben biile sıkıldım kendi hastalıklarımdan artık milete şuram ağrıyoo diyince benden kaçacaklar gibi geliyor:) ama napıyım bünyem böle inşallah oğlum bana çekmez.
sen nasılsın cnm herşeyy yolunda dimii zambak sen nerde oturuyodun bu arad? hı kızlar b,de narkozdan sonra benim hafız gerçekten çok kötü oldu hiçbişeyi aklımda tutamıyotum inanılmaz bi unutkanlık ve dikkat dağınıklığı var..

Telden sansa girdim beceremiyorum COK gecmis olsun Allah beterinden korusun Zeynep uyanmıştı uyuttum şimdi nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…