Kızlar ben sadece anne sütü veriyorum ama buay kilo alımı çok az
dr. iyi dedi ama mama takviyesi yapmak istiyorumm
ama buseferde mamayı az alıyor almak istemiyor yada aldıgını hemen kusuyor
ne yapmam gerek bilemedimm
bifikir verinn
neden kusar?yada neden istemiyorki
ecrin sanada çok geçmiş olsunn
oglun nasılll
Çok geçmiş olsun canım..Özgür bey farklı bişey istemedi..Hatta biz hep 12 sinde gidiyoduk..Aralığın 13 ünde 2. aşılarımız var..Öncesinde bile gelmeyin..Ocak başı gelin ek gıda konuşalım dedi...Ben sınıf öğretmeniyim..Bu yıl 4. sınıf olduk..Haftaya iznim bitiyo( Raporla falan bu dönemi kapatabilsem..Sen çalışmıyor musun?
cnm çok sağol grip atı üst solunum yolum dolmuştu tamamenn.
tut cnm sen yinee ben geri döndümmumarım diğer arkadaşlarda daha çok gelir..ya sen bilirin cnm ama deterjanlar onlara daha çok zararlı gibi geliyor ben elimden geldiği kadar uzak tutuyorumm kimyasaldann onu . cnm bendeki phılıps avent kendi kullandığımda aynı marka Philips Beslenme Seti Buharl Sterilizatr Piirici Biberon Istc | dermokozmetik rnler | kozmetik | diyet | zayiflatc | diet| zayflama | hoodobax | 6in1, 6 in 1, biotermal, bio termal, elma sandaloz, elmasandaloz | bitkisel kozmetik | CABBAGEPOW LAHANA burdan bakabikirsin cnm kutuyu açmadım hiç garantiside başlamadı 240 a vericemm nerden kabul edicem burcucum steğini gerçi şimdi karıştırıp bulurum. bu arad haznedara gelmiyomsuun gelince hbr verde tanışalımm artıkkk merakk ediyorum senii.. ve minnoşuu:)
cnm şimdi baktım resimlereee maaşallahhh çok güzell bir bebekkk bayıldımmmm maaşallahh i,kinizede
gölzerr bazı yerde renkli gibiii hala renklimiii?
uf ya benden başka nöbetçi yok bu gece:)
burcucum gözlerimm seni arıyorr ama senin prenses uyyor sanırımmm aman uyuynnn ben tek başıma sıkılırımm
canım bizim dr.umuz yaptırın dedi
ben yaptırmayı düşünüyorumm
çevremdeki çogu kişiler yaptırdı ve sorun yaşamadılar çok şükür
Kızlar ben sadece anne sütü veriyorum ama buay kilo alımı çok az
dr. iyi dedi ama mama takviyesi yapmak istiyorumm
ama buseferde mamayı az alıyor almak istemiyor yada aldıgını hemen kusuyor
ne yapmam gerek bilemedimm
bifikir verinn
neden kusar?yada neden istemiyorki
kızlar rotayı neden önermedi dr unuz presi bizimde vurulacak
bilgi verirmisiniz
canım belliki doyuyo mamayı istemiyo..benim okuduğum kadarıyla anne sütü alımlarında daha az kilo alıyomuş bbebekler..doktor sana mama ver demediyse verme bence ben mecbur veriyorum az belli sen yapma bence..
ya şimdide rota olayna takıldım doktorumuz yaptırma taraftarı değil eşime söyliycek şimdi oda yaptırtmaz tanıyorum ben istesen kıyamet kopar ..hayırlısı olsun ne diyim..doktor ne derse o olucak artık..
sen nasılsın eylülüm napıyo büyümüştür benim fıstık nası o abla oldu eylüle:))
teşekkür ederim cnm iyiyiydim ama bu akşam nedense yine vucut ağrılarım başladı okadarda iğne vuruldumm uff ne olucak benimm bu hadstalıklarım bilmiyorumm nsee rabbim beterinden saklasın. çağan gayett iyiiydi ama sağolsun bu akşam onunda huzursuzluğuu üstünde çok mız mız ama şükür sağlığıı iyi cnm senin ufaklıkta iyidir umarım.
kilo alımı az demişin cnm ama ne kadar aldığını yazmamışın dr.unda diiy demişşş az olsa derdii dikkat et diye neden dr. güvenmedinki cnm kusamsı benim bildiğim kadarıyla doyduktan sonra bebekler fazlasını kusarlarmışş e sen diyosunn almak istemiyoo sütün yetmese nasıl emer onuu mama daha tatlı gelir ona bence boşuna tasalanıyosun cnm boşver verme memeyıııı sütüne devam et b, süre daha.
benim okuduğum aşıdan sonra bebklerde ishal iştah bozukluğu oluyomuş..
yeni aşı demiş doktor ama benim yeğenim 5 yaşında o olmuştu bişeyde olmamaıştı..
sen kesin yaptırıcakmısın senin doktorun ne diyo aşıyla ilgili
benim dr öneriyo aşıyı cnm ben kendi çocuklarıma yaptım dedi..
bende yaptıracam ptesi günü
ZAMBAK
cnm 1 ayda en az 600 gr alması gerekiyo seninki 20 günde almış 600gr
bence sakım mama verme
şimdi benim bu deli kocam doktor yaptırmayın derse yaptırmaz bende yaptırmak istiyorum bugün araştırdımda...doktora gitmeden yaptırısamda orda dr keşke yaptırmasaydın derse yer heralde benii..çünkü kocam artık çocuk doktoru gibi davranıyo malesef
herşeyi biliyo ama herşeyii..
benim dr öneriyo aşıyı cnm ben kendi çocuklarıma yaptım dedi..
bende yaptıracam ptesi günü
ZAMBAK
cnm 1 ayda en az 600 gr alması gerekiyo seninki 20 günde almış 600gr
bence sakım mama verme
canım hmm baya fiyatı pahalıymış tabi sağlıklı..ben burda ilaçlarımı satmıştım bi topik açıp sende öyle yap..
canım bizim gözler renkli koyu gri mavi giibi bakalım değişicekmi..
ya bende çok isterim tanışmayı seninle geliceğim zaman yazarım buluşuruz bende çok merak ediyorum aslında çok yakınımmış gibi hissediyorum senide zambağıda herkesi..
gece gördüm seni bitürlü cevap sayfası açılmadı(bizdede zeynep uyudu gece benim uykum kaçtı:)
bugece kimsecikler yokkk
:26::26:
ecrinn nasıl oldunn iyileşemedinmi kuzumm
iyileştim gibi diyelim 1 tertip daha antibiyotik verrdi dr.. geçirememişin dedii boşuna yedim okadar iğneyi demekkii a dünde migrenim tuttuu mahvetti beni bugün ama şükür şu anda iyiyimm ay ben biile sıkıldım kendi hastalıklarımdan artık milete şuram ağrıyoo diyince benden kaçacaklar gibi geliyor:) ama napıyım bünyem böle inşallah oğlum bana çekmez.
sen nasılsın cnm herşeyy yolunda dimii zambak sen nerde oturuyodun bu arad? hı kızlar b,de narkozdan sonra benim hafız gerçekten çok kötü oldu hiçbişeyi aklımda tutamıyotum inanılmaz bi unutkanlık ve dikkat dağınıklığı var..
burcucumm yakaldım seni ordamısınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?