CANIM burdayim bı uyuyo bı uyaniyo mecbur bekliyorum bende sen ne yaptın çağan uyuyomu
burcumm
eylülü sormuşsun
çok şükür iyi ama geceleri uyumuyor
yiinede çok şükür yeterki saglıkları yerinde olsunda uykusuzluk çekerizz
tam düzen oturtamadık yani
sizin nasıll zeynonun uyku düzeni otuurdumuu
canım 4.aydamı ek gıdaya başlayacaksın
baana dr. 5.ay başlarsınız dedi
oda aynısıyydı şimdi ayağımdan bıraktımm ama hala yatağına götürmeye cesarett edemedimm:) nasılsınız herşeyy yolundamıı?
AY kiyamam sana Allah'tan benim park yatak sallaniyoda onda uyutuyorum benim yatakla dipdibee ben kalkıp emziği veriyorum ama Bayadir ses yok daldı Ecrincim sen şimdi uyuttun ya nezaman yemek için kaldiriyosunn
burcucum sende uyudun kuzum sanırım nese sana ii geceler sonra görüşürüüz
burcucum sende uyudun kuzum sanırım nese sana ii geceler sonra görüşürüüz
Ecrincim odaya nezaman yatırmaya basliycaksin ben dönence alıyim diyorum sen aldinmi bazı Dr gözde sasilik yapar diye onermiyomus tommi galiba muzikli tavanda sekiller çıkan bisey var oda güzel netten baktım 150 civarı dönenceler bu dediğim 50 falan
CAnım bende sen gittin sandim benimki şimdi 7 saat uyur tabi insllh oh iyi memeden başladın sukur
Ecrincim odaya nezaman yatırmaya basliycaksin ben dönence alıyim diyorum sen aldinmi bazı Dr gözde sasilik yapar diye onermiyomus tommi galiba muzikli tavanda sekiller çıkan bisey var oda güzel netten baktım 150 civarı dönenceler bu dediğim 50 falan
Ama kuzum sen uyudun oldumu şimdi:))
yavrum sen gittin diye gittiim ben akşamm ama benimkii uyumuştu zaten.
maaşallahh prensese benimki doğduğundan beri hiç kalkmadan 7 saat uyumadııı uyuyacak gibide gözükmüyoree kızlar daha akıllı uysal oluyoooo tabikiii o acvantajın varr:)
valla yanımdaki yatağında ne kadar yatabilkirse yatıcakk ama 7 aydan fazla yatamaz gibi geliyorrr ondan sonra odasına koyucam telsizi var ama yinede nası koyucam bilmiyorumm yok cnm ben dönence almadım ama tavana renklii sallanan oyuncaklardan astıkkk çekip bırakıyoruz o 15 dakka falan oyalanıyoo dfönenceyi pekdüşünmedim güzelleri 200 civarıı bence çok gerekli değil o parayı vericek kadar..
emzigi almak isstemiyor çok denedimm,zambakcim bizim düzen iyi gece geç yatsada mikmiklansada uyuyo gece boyu sende bı ay sonraya kalmaz rahatlatsın demek rotayı yaptircaksin benim ne olucak bakalım. Ben duydugum kadarıyla diyorum anne sutu az olunca ek çabuk baslaniyo sanırım bakalım bu ay sonu gidicez ne diycek eylül gece firildak oluyo demek emziğe alıştırsan uyutmak kolay oluyo
iyileştim gibi diyelim 1 tertip daha antibiyotik verrdi dr.. Geçirememişin dedii boşuna yedim okadar iğneyi demekkii a dünde migrenim tuttuu mahvetti beni bugün ama şükür şu anda iyiyimm ay ben biile sıkıldım kendi hastalıklarımdan artık milete şuram ağrıyoo diyince benden kaçacaklar gibi geliyor:) ama napıyım bünyem böle inşallah oğlum bana çekmez.
Sen nasılsın cnm herşeyy yolunda dimii zambak sen nerde oturuyodun bu arad? Hı kızlar b,de narkozdan sonra benim hafız gerçekten çok kötü oldu hiçbişeyi aklımda tutamıyotum inanılmaz bi unutkanlık ve dikkat dağınıklığı var..
Canım bende dönence aldım..Doktora da sordum,hizlı dönmüyosa ve gözüne doğru yanıp sönen ışık yoksa bişey olmaz dedi...Ama ben hala odasında yatırmıyorum..Bizim odada park yatak var orda yatırıyorum...Gık dese bakıyorum...Telsiz bile aldık ama güvenemiyorum geme de..Dönenceyede sabahları koyuyorum..Kahvaltı edebilmek için...20 dk falan bakıyodur...Fazlası zaten zararlı..Başka sakıncaları var...
emzigi almak isstemiyor çok denedimm,
agzın bile sokturmadan diliyle bakıyorr kilit yapıyor sonra agzını
ahh canımm yatmak gibi bir lüksümüz yok artık
onun için iyi olman gerek ..
Canım o narkozdan degildirr aynı sıkıntı bendede var
sebebini bi bilsem
yavrum sen gittin diye gittiim ben akşamm ama benimkii uyumuştu zaten.
maaşallahh prensese benimki doğduğundan beri hiç kalkmadan 7 saat uyumadııı uyuyacak gibide gözükmüyoree kızlar daha akıllı uysal oluyoooo tabikiii o acvantajın varr:)
valla yanımdaki yatağında ne kadar yatabilkirse yatıcakk ama 7 aydan fazla yatamaz gibi geliyorrr ondan sonra odasına koyucam telsizi var ama yinede nası koyucam bilmiyorumm yok cnm ben dönence almadım ama tavana renklii sallanan oyuncaklardan astıkkk çekip bırakıyoruz o 15 dakka falan oyalanıyoo dfönenceyi pekdüşünmedim güzelleri 200 civarıı bence çok gerekli değil o parayı vericek kadar..
mrb kızlar....
ben kızımın odasına dönence aldım ve 1 aydır güzel anlayarak bakıyo yavaş hareketli ve 4 farklı müziği var uzaktan kumandalı hafifte bi ışığı var yüzüne yansımıyo ama ben yakmıyorum
çook memnunum 15 20dk keyfi yerindeyse onunla oyalanıyo bende o sıra işim varsa işimi yoksa sizlere bakıyorum
ben tavsiye ederim
ben 160a aldım ama acımadım paraya çünkü çok severek izliyo
şimdi oyun halısı araştırıyorum
bende istiyorum ama ..pahalı olanlar güzel ucuz olanlar dandik...seninki pilimi piller nekadar gidiyo..
oyun halısı dediğin yatırıyosun üstünden bişeyler sarkanmı? eğer oysa kış ya yere koyamam koltuğada olmaz. ayy insan neler neler almak istiyobi çıkıyorum dışarı yok çorap şapka yok mama yok bez hadi emzik alıyım onu alıyım zeynepe bi bakıyorum dünya kadar para harcamışım...allah yardımcımız olsun valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?