2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Zambakcim bizim düzen iyi gece geç yatsada mikmiklansada uyuyo gece boyu sende bı ay sonraya kalmaz rahatlatsın demek rotayı yaptircaksin benim ne olucak bakalım. Ben duydugum kadarıyla diyorum anne Sutu az olunca ek çabuk baslaniyo sanırım bakalım bu ay sonu gidicez ne diycek Eylül gece firildak oluyo demek emziğe alıştırsan uyutmak kolay oluyo

oda aynısıyydı şimdi ayağımdan bıraktımm ama hala yatağına götürmeye cesarett edemedimm:) nasılsınız herşeyy yolundamıı?

AY kiyamam sana Allah'tan benim park yatak sallaniyoda onda uyutuyorum benim yatakla dipdibee ben kalkıp emziği veriyorum ama Bayadir ses yok daldı Ecrincim sen şimdi uyuttun ya nezaman yemek için kaldiriyosunn

AY kiyamam sana Allah'tan benim park yatak sallaniyoda onda uyutuyorum benim yatakla dipdibee ben kalkıp emziği veriyorum ama Bayadir ses yok daldı Ecrincim sen şimdi uyuttun ya nezaman yemek için kaldiriyosunn

cnm bizimde yatak odasında küçük sallanan yatağımız var ama ben ayağım da sallayarak uyutuyorum maaleseff ondan oturma odasındayız yoksa odad benim de dibiimde.
cnm o iş 3 gündür değişti biberonla verdiğim zaman bi 4 5 saat uyodu ilk daldığında ama 3 gündür biberonu bıraktık beni emiyoo 2 saate düştüü bazen 1:30 oluyoo inşallahhh tekrar dünene giricez senin yaramaz ne zman kalkarr

Ecrincim odaya nezaman yatırmaya basliycaksin ben dönence alıyim diyorum sen aldinmi bazı Dr gözde sasilik yapar diye onermiyomus tommi galiba muzikli tavanda sekiller çıkan bisey var oda güzel netten baktım 150 civarı dönenceler bu dediğim 50 falan

Canım bende dönence aldım..Doktora da sordum,hizlı dönmüyosa ve gözüne doğru yanıp sönen ışık yoksa bişey olmaz dedi...Ama ben hala odasında yatırmıyorum..Bizim odada park yatak var orda yatırıyorum...Gık dese bakıyorum...Telsiz bile aldık ama güvenemiyorum geme de..Dönenceyede sabahları koyuyorum..Kahvaltı edebilmek için...20 dk falan bakıyodur...Fazlası zaten zararlı..Başka sakıncaları var...

CAnım bende sen gittin sandim benimki şimdi 7 saat uyur tabi insllh oh iyi memeden başladın sukur

Ama kuzum sen uyudun oldumu şimdi:))

yavrum sen gittin diye gittiim ben akşamm ama benimkii uyumuştu zaten.
maaşallahh prensese benimki doğduğundan beri hiç kalkmadan 7 saat uyumadııı uyuyacak gibide gözükmüyor ee kızlar daha akıllı uysal oluyoooo tabikiii o acvantajın varr:)
valla yanımdaki yatağında ne kadar yatabilkirse yatıcakk ama 7 aydan fazla yatamaz gibi geliyorrr ondan sonra odasına koyucam telsizi var ama yinede nası koyucam bilmiyorumm yok cnm ben dönence almadım ama tavana renklii sallanan oyuncaklardan astıkkk çekip bırakıyoruz o 15 dakka falan oyalanıyoo dfönenceyi pekdüşünmedim güzelleri 200 civarıı bence çok gerekli değil o parayı vericek kadar..

mrb kızlar....
ben kızımın odasına dönence aldım ve 1 aydır güzel anlayarak bakıyo yavaş hareketli ve 4 farklı müziği var uzaktan kumandalı hafifte bi ışığı var yüzüne yansımıyo ama ben yakmıyorum
çook memnunum 15 20dk keyfi yerindeyse onunla oyalanıyo bende o sıra işim varsa işimi yoksa sizlere bakıyorum
ben tavsiye ederim
ben 160a aldım ama acımadım paraya çünkü çok severek izliyo
şimdi oyun halısı araştırıyorum

emzigi almak isstemiyor çok denedimm,
agzın bile sokturmadan diliyle bakıyorr kilit yapıyor sonra agzını

ahh canımm yatmak gibi bir lüksümüz yok artık
onun için iyi olman gerek ..
Canım o narkozdan degildirr aynı sıkıntı bendede var
sebebini bi bilsem

ne gibi zaraaları varmışki..sen ne marka aldın pilli olanlar çabuk bitiyomuş pil almaktan gına gelmiş millete bide büyük piller...

bugün zeynep burnu tılakı gibiydi yine özgür beyi aradım 5 çay kaşığı rezene ver öksürüse getir dedizaten cuma götürcem aşıyıda sordum size kalmış dedi ama gelince konuşalım bazı yan etkileri falan dedi bakalım cuma günü kara vericez artık ..
allahtan eşimde tamam sen karar ver dedi bakalım..

canım keşke alıştırsan daha çok geç değil benimki 1 ay oldu almıyodu kusuyodu ama ben kazandım cani anne olarak:))ama rahat ediyorum..
bugünde burunlarımız tıkalı ah ah kaynanamm mahvetti bizi:İ(
be gündüzleri erkenden anneme gidiyorum ablamlarda orda oluyo haliyle onlar ilgileniyo orda mama veriyolar altını değiştiriyolar kucağa alınıyo falan bende geziyorum:))gezma dediğim dışarı çıkıorum markete dükkanlara bakıyorum şükür böyle büyüyoo akşamlarıda bi zahmet bakıyorumgaliba şanslyım allahıma şükür.:)

şidi evdeyiz yeni geldik sayılır zeynoşum uyuyo kocam ortalıkta dolanıp duruyo bende koca tabak makarna yemeninin hazzıyla size yazıyorumm

evet ya maşallah diyim gece beni üzmüyo..
şimdi yengemler annemler oturuyoruz soruyolar uyuyomu tam ay evet hemde nasıl güzel hemen dur anlatma ağlıyomu yok diyorum aman dur söyleme yiyomu evet diyorum hemen aman kimselere söyleme böğğ getirdiler adama konuşturmuyolar insanı:))) bende totoşumu kaşıyorum dilimi ısırıyorum tüm hurafeleri yapıyorum:))

çek bırak müzik çalıyomu nerden aldınn aslında bende o kadar para verme taraftarı değilimm..

bişey sorucam şimdi bebeğe altın taktılar ya ben diyorum bozduryım ama sonra yok zeynep için saklıyım falan derken kafayı yiycem..tamamen vicdan yapıyorum..şeytan diyo bozdur git oda al perde halı falan sonra diyorum boşver kararsız kaldımm..hergün yanımda bozdurucam diye kıyamıyorumda..

bende istiyorum ama ..pahalı olanlar güzel ucuz olanlar dandik...seninki pilimi piller nekadar gidiyo..

oyun halısı dediğin yatırıyosun üstünden bişeyler sarkanmı? eğer oysa kış ya yere koyamam koltuğada olmaz. ayy insan neler neler almak istiyobi çıkıyorum dışarı yok çorap şapka yok mama yok bez hadi emzik alıyım onu alıyım zeynepe bi bakıyorum dünya kadar para harcamışım...allah yardımcımız olsun valla

rahat durmadım çantayı limangodan tulumuda e ebbekeden istedim tulum çok güzel lacivertinide aldımm..çok güzelmiş yumuşacık fermuarlı:))

çanta gelmedi daha bakalım bebek çantasıymışş.

benim dönence tiny love prenses dönence cnm evet pahalı ama çook güzel
evet pilli ben günde 10 dk falan tutuyorum en fazla 3 kere hemen hemen 1 aya yakın gidiyo 3 koca tombul pil c grubundan..
oyun halısının altına büyük bi battaniye koyarım diye düşündüm
valla benim kız çok huzursuz ben kızla bi yere çıkamıyorum ihtiyacımıda söylüyorum eşim karşılıyo ne ne kadar kaç para bilemiyorum
bazen kaynanaya bırakıp kendim çıkıyorum o zamanda aceleden fiyata bakamıyorum
kasada öğreniyorum ne ne kadarmış sonra vazgeçmiyorumda en güzelleri diye
napalım çok bekledik harcamaları muhakkak olacak sağlıkları yerinde oldun yeterki
fuzuliye kaçılmadığı sürece idare edilecek artık napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…