benim dönence tiny love prenses dönence cnm evet pahalı ama çook güzel
evet pilli ben günde 10 dk falan tutuyorum en fazla 3 kere hemen hemen 1 aya yakın gidiyo 3 koca tombul pil c grubundan..
oyun halısının altına büyük bi battaniye koyarım diye düşündüm
valla benim kız çok huzursuz ben kızla bi yere çıkamıyorum ihtiyacımıda söylüyorum eşim karşılıyo ne ne kadar kaç para bilemiyorum
bazen kaynanaya bırakıp kendim çıkıyorum o zamanda aceleden fiyata bakamıyorum
kasada öğreniyorum ne ne kadarmış sonra vazgeçmiyorumda en güzelleri diye
napalım çok bekledik harcamaları muhakkak olacak sağlıkları yerinde oldun yeterki
fuzuliye kaçılmadığı sürece idare edilecek artık napalım
evet cnm aynı binadayız hatta üst katımda kendileribaktım dönenceye güzelmiş..neyse bakalım bişeyler alıcam ama belki öek bırak tarzı alırım beğenirsem..
sen kayınvaldenle aynı binadasın dimi:18::18:anlaşabildikten sonra sorun yok ama en iyi kaynana uzakta olan kaynanadır
tabiiki sağlıkları yerinde olsun..
Eki Görüntüle 291350 Eki Görüntüle 291351
rahat durmadım çantayı limangodan tulumuda e ebbekeden istedim tulum çok güzel lacivertinide aldımm..çok güzelmiş yumuşacık fermuarlı:))
çanta gelmedi daha bakalım bebek çantasıymışş.
evet cnm aynı binadayız hatta üst katımda kendileri
bi sorunumuz yok şidiye kadar
yani 3 senedir
çocuk olmadan önce gece gelmelerimiz dışında karıştığı konuda olmuyodu
şimdilerde oda kalmadı hiç karışan yok yani
çanta pembişli olsa bende alacaktım ama yada kırmızı olsaydı
çok hoşuma gitti güle güle kullan gelince beğenecenmi bakalım paylaş bizimlede ok
aman karışmıyosa iyi ama ben büyük konuşmıyımda okadar yakınımda tahammül edemezdimm..ısınamadım kadına zaten şu 8 9 yılda 10 kere göremişimir oda ayrı
ya benim pembe var ama dışarda pembe olmuyo bazen giydiklerimin yanında sırıtıyo koyu olunca monta falanda uyar:)))lcw koyu kahve deri tarzı mont aldım şimdi bu kış onu giyiyorum pembe çanta abes kaçıyo diye istedim hediye çekimde vardı ...gelince yazarım yarın kampanya bitiyomuş haftaya kargolarlar..
sen napıyosun bi giriyosun bida nekadra sonra geliyosun net açık kalsın git gel yaz..
Süperrmiş
evet cnm haklısın monta uygun olması lazım....
bugün eşim biraz naneli rahatsız o yüzden pek giremedim
zaten bu siteye üye olduğumdan beri hep açık site gider gelir bakarım
bugün biraz ara verdim
bende öyle yapıyorum evdeyken hep açık ..
ben benim kızın eldivenleri çıkardım ama yüzünü çiziyo
cnm bende 1 ay oldu çıkaralı üşüyo diye hep takıyodum dr a sordum böyle böyle diye oda bana dediki devamlı takma ara ara takabilirsin
zekası elleriyle oluşur dedi
bende ogün bugün hiç takmadım baktım elleri soğuk avucumun içine alıp ısıtıyorum
hiç daha yüzünü çizmedi, tırnaklarımı uzunki kenarları sivri kaldığından çizebilir cnm
emzigi almak isstemiyor çok denedimm,
agzın bile sokturmadan diliyle bakıyorr kilit yapıyor sonra agzını
ahh canımm yatmak gibi bir lüksümüz yok artık
onun için iyi olman gerek ..
Canım o narkozdan degildirr aynı sıkıntı bendede var
sebebini bi bilsem
evet ya maşallah diyim gece beni üzmüyo..
şimdi yengemler annemler oturuyoruz soruyolar uyuyomu tam ay evet hemde nasıl güzel hemen dur anlatma ağlıyomu yok diyorum aman dur söyleme yiyomu evet diyorum hemen aman kimselere söyleme böğğ getirdiler adama konuşturmuyolar insanı:))) bende totoşumu kaşıyorum dilimi ısırıyorum tüm hurafeleri yapıyorum:))
çek bırak müzik çalıyomu nerden aldınn aslında bende o kadar para verme taraftarı değilimm..
bişey sorucam şimdi bebeğe altın taktılar ya ben diyorum bozduryım ama sonra yok zeynep için saklıyım falan derken kafayı yiycem..tamamen vicdan yapıyorum..şeytan diyo bozdur git oda al perde halı falan sonra diyorum boşver kararsız kaldımm..hergün yanımda bozdurucam diye kıyamıyorumda..
iyi yapmışsın cnm takma bi dahadasağl cnm bende bugün hep çıkardımm..tırnaklarını ablam kesiyo güzelde kesiyo ama..neyse rotanı yaptırmışsınn ..
kızlar girmiyosunuz ya yakalarsam ısırcam sizi vallaa:))))))))))))
EVETT CNM ÖLE ama ben ne kadar dikkat edersem ediyimm bünyem alerjikk ne yapsamm nafile olacağım varsa oluyorummm valla ben narkozdan dedim ama bilmiyorum sadece tahminnnn .
ay alemsinn burcu haklsıınn bende tam anlatıcam bişe paranoyak oldum laf değiştiiriyorumm emzireceğim zaman köşe bucakkk boş yer arıyorummm herşetye nazar değer diyolarr:) yok yavrumm öle bişey eğil bendekiii yaylııı öle bişe falan çalöıyoo tek tek satılıyoooo resmini çeker koyarımm sabah zaman bulabilirsem ama o bile onu oyalıyooo
oo baya altını var demkkk:) valla biizmkilerde duruyorr bende karar veremedim ama diyorumkiii 22 ayarr kullanabileceğim bişey yapıyımm ilerdede ona harcarım belkii gelinime takarımm:) seversemmmm:)
iyi yapmışsın cnm takma bi dahada
evet rotayı yaptırdım ama kızım ara ara kustu midesini bozdu sanırım
gecenin 1i kızım uyuyoz nasıl girelim sende yaaa
şimdi nasıl yan etkisimiymiş kusma doktorun bişey dedimi..bakalım pazartesiye almış bizim randevuyu eşim ogün dr ne derse o olucak hayırlısı olsun..
aman be kızımm uyanın bebeler yatağa biz muhabbete:))))))girince kimse olmayınca tadı olmuyo..
he valla iyice manyak yapttılar bizi..aman kimseye bişey söyleme sır sanki:))
yok be bacım çok değill:))kocam senin ne istiyosan yap dedi arada verde ödemem var diyo ama o bi kere olur düğünden sonra ver aşkım dedi aynısını yapıcam fazlasını yapıcam diye kandırdı sonuç: koca bi sıfır:)))
kız boşver gelini napsan yaranamazsın zaten:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?