2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

baktım dönenceye güzelmiş..neyse bakalım bişeyler alıcam ama belki öek bırak tarzı alırım beğenirsem..

sen kayınvaldenle aynı binadasın dimi:18::18:anlaşabildikten sonra sorun yok ama en iyi kaynana uzakta olan kaynanadır
tabiiki sağlıkları yerinde olsun..

evet cnm aynı binadayız hatta üst katımda kendileri
bi sorunumuz yok şidiye kadar
yani 3 senedir
çocuk olmadan önce gece gelmelerimiz dışında karıştığı konuda olmuyodu
şimdilerde oda kalmadı hiç karışan yok yani

çanta pembişli olsa bende alacaktım ama yada kırmızı olsaydı
çok hoşuma gitti güle güle kullan gelince beğenecenmi bakalım paylaş bizimlede ok

aman karışmıyosa iyi ama ben büyük konuşmıyımda okadar yakınımda tahammül edemezdimm..ısınamadım kadına zaten şu 8 9 yılda 10 kere göremişimir oda ayrı

ya benim pembe var ama dışarda pembe olmuyo bazen giydiklerimin yanında sırıtıyo koyu olunca monta falanda uyar:)))lcw koyu kahve deri tarzı mont aldım şimdi bu kış onu giyiyorum pembe çanta abes kaçıyo diye istedim hediye çekimde vardı ...gelince yazarım yarın kampanya bitiyomuş haftaya kargolarlar..

sen napıyosun bi giriyosun bida nekadra sonra geliyosun net açık kalsın git gel yaz..

evet cnm haklısın monta uygun olması lazım....
bugün eşim biraz naneli rahatsız o yüzden pek giremedim
zaten bu siteye üye olduğumdan beri hep açık site gider gelir bakarım
bugün biraz ara verdim

evet cnm haklısın monta uygun olması lazım....
bugün eşim biraz naneli rahatsız o yüzden pek giremedim
zaten bu siteye üye olduğumdan beri hep açık site gider gelir bakarım
bugün biraz ara verdim

bende öyle yapıyorum evdeyken hep açık ..
ben benim kızın eldivenleri çıkardım ama yüzünü çiziyo

bende öyle yapıyorum evdeyken hep açık ..
ben benim kızın eldivenleri çıkardım ama yüzünü çiziyo

cnm bende 1 ay oldu çıkaralı üşüyo diye hep takıyodum dr a sordum böyle böyle diye oda bana dediki devamlı takma ara ara takabilirsin
zekası elleriyle oluşur dedi
bende ogün bugün hiç takmadım baktım elleri soğuk avucumun içine alıp ısıtıyorum
hiç daha yüzünü çizmedi, tırnaklarımı uzunki kenarları sivri kaldığından çizebilir cnm

sağl cnm bende bugün hep çıkardımm..tırnaklarını ablam kesiyo güzelde kesiyo ama..neyse rotanı yaptırmışsınn ..

EVETT CNM ÖLE ama ben ne kadar dikkat edersem ediyimm bünyem alerjikk ne yapsamm nafile olacağım varsa oluyorummm valla ben narkozdan dedim ama bilmiyorum sadece tahminnnn .

ay alemsinn burcu haklsıınn bende tam anlatıcam bişe paranoyak oldum laf değiştiiriyorumm emzireceğim zaman köşe bucakkk boş yer arıyorummm herşetye nazar değer diyolarr:) yok yavrumm öle bişey eğil bendekiii yaylııı öle bişe falan çalöıyoo tek tek satılıyoooo resmini çeker koyarımm sabah zaman bulabilirsem ama o bile onu oyalıyooo
oo baya altını var demkkk:) valla biizmkilerde duruyorr bende karar veremedim ama diyorumkiii 22 ayarr kullanabileceğim bişey yapıyımm ilerdede ona harcarım belkii gelinime takarımm:) seversemmmm:)

sağl cnm bende bugün hep çıkardımm..tırnaklarını ablam kesiyo güzelde kesiyo ama..neyse rotanı yaptırmışsınn ..
iyi yapmışsın cnm takma bi dahada
evet rotayı yaptırdım ama kızım ara ara kustu midesini bozdu sanırım
kızlar girmiyosunuz ya yakalarsam ısırcam sizi vallaa:))))))))))))

gecenin 1i kızım uyuyoz nasıl girelim sende yaaa

he valla iyice manyak yapttılar bizi..aman kimseye bişey söyleme sır sanki:))

yok be bacım çok değill:))kocam senin ne istiyosan yap dedi arada verde ödemem var diyo ama o bi kere olur düğünden sonra ver aşkım dedi aynısını yapıcam fazlasını yapıcam diye kandırdı sonuç: koca bi sıfır:)))

kız boşver gelini napsan yaranamazsın zaten:)))

iyi yapmışsın cnm takma bi dahada
evet rotayı yaptırdım ama kızım ara ara kustu midesini bozdu sanırım

gecenin 1i kızım uyuyoz nasıl girelim sende yaaa

şimdi nasıl yan etkisimiymiş kusma doktorun bişey dedimi..bakalım pazartesiye almış bizim randevuyu eşim ogün dr ne derse o olucak hayırlısı olsun..

aman be kızımm uyanın bebeler yatağa biz muhabbete:))))))girince kimse olmayınca tadı olmuyo..

bilmiyorumki cnm yan etkisimi dr a demedim
ama şöyle bişi var geçen kızımı dr a götürdüğmde dr başka bebeğe rota virüs yapıyodu ve o bebek daha yerken çıkarmaya başladı ona bişi dememişti
benim kız yarım saat sonra ve akşam biraz kustu
ben antibiyotiğede devam ediyorum ya ondanda oluyo önceki günlerdede oldu çünk
ama aşınında etkisi birz var tabi
cicim benim kız gece 12 1 kaçta yatarsa bende yatıyorum onla yoksa sabaha huysuz kalkıyorum günüm kötü geçiyo
sen gece kuşu hep nettesin bakıyorumda uyu kızım sende

aynen öle cnm .)
boşver herkez aynı durumda tek kanan sen değilsin..
öle valla ama kısmettt kızım olmazsa belki rabbim numunelerden nasip eder..
hı bu arada dr.bana bebişe eld,ven takmıcaksın artık demişti geçen ayki kontrolde artık ellerrini yalarrr rahat olsunnn bez parçasını ağzına alması hoş olmaz dedi ben de 1 aydır takmadım hiç.

Slm kızlar nasılsınız
kimsecikler yokkk

denizyelii
aşıyı yaptırmışsınn
canım mama gibi bişeymiş dimi
2dozmu yaptıracaksın

burcuuuuu
kızımm bizim seninn gibiii bebişimize bakan yook
ben gece oldumu kızım uyusada bende yatsam diye bakıyorumm
tatlı zeynoo nasıll
ısır benim içinn yanaklarınııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…