2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

kızlar bebişlerin altınlarından bahsetmişsinzz
ecrin sana katılıyorumm
burcuuu bozdurma bencede kızn için bişey yapp ama harcamaa

harcamak zorunda bile kalsan yerine geri koyy
o kızının kısmeti

biz düün 2.ay aşımızı yaptırdıkk
2tane oldu diger 3.aşı ise haftaya dediler
banyo yaptırmadınız dimi kızlar siz3gün
bana bişey demediler
ama bende yaptırmıyım dimi

haklısın canım allahım biliyo inkar edemem ablamlar annem çok yardımcı ablam 2 yan binada annem 5 dakika büyük ablamda karşımdaki binaya taşınıyo.sürekli biradayız benim için gündüzleri rahat geçiyo çok bugünde ablamdaydım çıktım geldim doyurmuş ablam altını temizlemiş ...ee doğal olarak bende rahatım sizleride bazen böyle düşünüp girmiyosunuz diyorum ...
canım çok şükür zeynoşum iyi keyfi yerinde teyzoşuu ..senin için ısırırım öperim sıkarım:)

eylül nasıl oldu aşı inşllh yan etki yapmamıştır neden 3 aşıyı haftaya bıraktılarki bizim 3 ü bi ardaydı..gündüz kucak istiyomu çok..

ya altınları bozdursam kesin tırtıklaya tırtıklaya harcarım oda diyorum annemlerde diyo bırak babası alır harcama...haklısın onun kısmeti.napalım harcarsamda yine ona harcarım zaten:)

şimdi babası gazını çıkarıyo yavru kuşta sarılmış rahatladı sanırım:)
sen biraz daha bahsetsene canım gün içinde neler yapıyosunuz ana kızz

bana bişey demediler

ben garanti 5 gün falan yaptırmamıştım hatta pazartesi aşı vardı arifeye gelmişti 6 gün sonra yıkadık...

şükür bitti aşı derdide şimdi 4 ay aşılarımız var önümüzde onlarıda atlatırız inşallah sağlıkla:)

Hiç giremiyorum arkadaşlar..İznim bugün bitti...Rapor almakla uğraştım...Bayağı muhabbet dönmüş...Birileri dönenceyi sormuş..Biz aldık 179 tl falan sanırım...Çok memnunum ..Pili falanda bitmedi...Benim ki bayılıyo..Bakarken kendinden geçiyo..Çığlıklar,kahkahalar..Bende dört köşe tabiii...Bu haftada oyun halısı almış teyzesi..Ona da bayıldı....Oyuncak çok ama çok önemli zihin gelişimi için...O yüzden mutlaka alın derim..Tabii şartlar elverdiği kadar..Gönül neler istiyo ama....
Altınlar konuşulmuş..Halk bankasında bebek altın hesabı var..Ben ona yatırıcam...Ama bankadaki kız altın düştü biraz beklemek lazım dedi...altın yükselince bozdurp,altın düşünce hesap açtımak lazımmış...Zaten çok bişey yok...Bende harcamaya kıyamıyorum..Geçen bi düğün vardı...Eşim altın istedi..Sonra alırım ben dedi..Vermedim valla...
Bu arada bebişleriniz yüzü koyun yatınca dönmeye çalışıp kafasını falan kaldırıyo mu??? Valla benim ki yatmıyo bile ..Kıyamet kopuyo..Hemen sinirinden yatırdığım yeri yalamaya başlıyo...Ağustos anneleri topiğinde gördüm..Maşşallah bebişler bayağı dönüyo..Benim ki biraz lapacı galiba..Totişini kaldıramıyo.:))

Denizyıldızı ..Ay bu ismine alışamadım...Rotayı yaptırmışsın..Geçmiş olsun bebişine....

Burcu bakalım sana Özgür bey ne dicek....
Hadi uyuyom...Benim ki 6.22 de kalkıp bi daha uyumuyo..Tabi o saate kadar kaç defa da uyanıyo..Yatıyım....

anladım canım demek hala devam şimdi nasıl oldu..

napıyım ya akşamları zeynep uyuyo oarada uykum kaçıyo bende telden giriyorum topikleri okuyorum uykum gelene kadar face falan derken bi bakıyorum 3 olmuş:)

ay bende uykusuzken çok lanet olud-rdum ama zeynep onu aldı benden şimdi daha sakin bi hatun oldum:)

gözdemcim demek iznin bitti nekadarlık alabildin bari raporunu..

ya demek dönence bukadar önemli artık almak farz oldu desene..neler alınmıyoki buda alınıcak ozaman..seninkinin markası ne ?
ay benimki nefret ediyo kafayı kaldırıyo bakıyo çok hafif dönüyomuş gibi annemler sakın bırakma döner yakında diyolar ama çok ağlıyo sevmiyo öyle yatmayı hatta diyoru zeynepp bebekler sever sen niye sevmiyosunn

altın mevzusu haklısın bankaya yatırma konusunda..

Son düzenleme:

bende takmayı bıraktım tam sana yazarken zeynoş uyandı ..ama gelicemm İ:)))))))))))

bana bişey demediler
3 gün banyo yasak cnm
yaa sorma bende 1 aylıkken aldım dönenceyi senin gibi yüklü para verdim hiç anlamıyodu kahrettim keşke almasaydım anlamıyo falan diye
şimdilerde anlıyo güzelce seyrediyo diyorumki helal olsun yaa iyiki almışım
evet cnm rotayı yaptırdım sağolasın

daha iyiyiz cnm dzene girecek elbet bende aptamil conformilden normal aptamile geçmek istiyorum mama konusunda bakalım benim kız yadırgayacakmı?

altın konusuna gelince bizimde altınlarımız paralarımız duruyo
altınları saklayacam kızım için harcarım ilerde eğitimi yada kaza bela parası derler ya o şekilde saklıcam dursun
ilerde ne gösterir bilinmez
ama paralar için aynı şeyi söyleyemem üzerine az birazda eşime eklettirip şık bi bilezik alıcam kendime ilerdede kızıma veririm

SLM KIZLAR
kızım kucagımda yazıyorum sizeee
nasılsınız bakalım
dönence bizdede yok bebişler seviyo demekki
ben dönence degilde az daha gçsin oyun halısı alma taraftarıyımm

3.aşıyı yapmadılar çünkü belli tarihlerde aşıyı açıyolarmış

yanetkiside olmadı çok şükürr

kızımm uyudu kaldı kucagımda ben kaçıyorummmmm

buarada saglık ocagında kilo takibinde kızım5700çıktı
tabi kıyafetle tulumu vardı sadece üzerinde
hemşirede 5400 falandır dedii

merhaba kızlar

zambakcım maşallah eylüle 2 ayda bide hemen hemen okdardık..pazartsesise biz gidicez bakalım..

denizyeli altınlara kıyamamda paralara acımadım nerdeyse bitti biticek aman napıyım ..

akıllı ben dün dayanamadım gittim dönence aldım çok güzel kıızm bayıldı resmen coştu ama park yatağa olmadı sandalyeye monteledik salonda koltuğa yatırınca ya da arabasına monteleniyo..şimdi kararsız kaldım gündüz yatak odasında durmuyoruz hiç acaba böylemi kullansak..plaskool o minik 3 bebeği varya ondan aldım burda 99 ...hepsiburdada 76 liraya inmiş bide fazla para verdim..şimdi kararsızım

güle güle kullanın dönencenizi
ama park yatağa uygunda dönenceler var öyle görmüştm sanki net hatırlamıyorumda

güle güle kullanın dönencenizi
ama park yatağa uygunda dönenceler var öyle görmüştm sanki net hatırlamıyorumda

evet bende bugün onu iade ettim hepsiburadadan park yatak için olanı istedim ..

benim kız hep yüzü dışarı dönük uyumak ya da dolaşmak istiyo bende şimdi ana kucağına yatırdım park yatağın müzik kutusunuda açtım uyuyoacaba hep uyurmu??

mutfak talan halde off keşke birileri benim yerime yapsaa ne güzel olurdu:))

ceyda uyudu ki yoksunn

kızlar ben bugün oyun halısı aldım zeynepe yağmur ormanı 5 10 dakika dikkatini çekti tabi ben tepesinde maymunluk yapmam şartıyla inşallah ilerde oynar..ama renkleri falan çok güzel canlı benim yatasım geldi altına:)

haYIrlı olsun cnm maşşallah ne çok şey alıyosunuz bebişlereee inşallahh bi süre oynalrlarda boşa gitmez paralarınız.. çağan uyudu ama bu saatte uyumasına alışık olmadığım içinnn beklişyorummmm uyanırsa dieee :)

ya sorma tabiki boşa gidiyo paralar ..ama ben bu konudada şanslıyım hereks 20 lira veriyo annem ablamlar ben katıyorum..ee bi seferde herkes bi parça bişey alsa 4 parça oluyo..
varya zeyno gene uyandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…