biz düün 2.ay aşımızı yaptırdıkk
2tane oldu diger 3.aşı ise haftaya dediler
banyo yaptırmadınız dimi kızlar siz3gün
bana bişey demediler
ama bende yaptırmıyım dimi
Slm kızlar nasılsınız
kimsecikler yokkk
denizyelii
aşıyı yaptırmışsınn
canım mama gibi bişeymiş dimi
2dozmu yaptıracaksın
burcuuuuu
kızımm bizim seninn gibiii bebişimize bakan yook
ben gece oldumu kızım uyusada bende yatsam diye bakıyorumm
tatlı zeynoo nasıll
ısır benim içinn yanaklarınııı
bana bişey demediler
bilmiyorumki cnm yan etkisimi dr a demedim
ama şöyle bişi var geçen kızımı dr a götürdüğmde dr başka bebeğe rota virüs yapıyodu ve o bebek daha yerken çıkarmaya başladı ona bişi dememişti
benim kız yarım saat sonra ve akşam biraz kustu
ben antibiyotiğede devam ediyorum ya ondanda oluyo önceki günlerdede oldu çünk
ama aşınında etkisi birz var tabi
cicim benim kız gece 12 1 kaçta yatarsa bende yatıyorum onla yoksa sabaha huysuz kalkıyorum günüm kötü geçiyo
sen gece kuşu hep nettesin bakıyorumda uyu kızım sende
Hiç giremiyorum arkadaşlar..İznim bugün bitti...Rapor almakla uğraştım...Bayağı muhabbet dönmüş...Birileri dönenceyi sormuş..Biz aldık 179 tl falan sanırım...Çok memnunum ..Pili falanda bitmedi...Benim ki bayılıyo..Bakarken kendinden geçiyo..Çığlıklar,kahkahalar..Bende dört köşe tabiii...Bu haftada oyun halısı almış teyzesi..Ona da bayıldı....Oyuncak çok ama çok önemli zihin gelişimi için...O yüzden mutlaka alın derim..Tabii şartlar elverdiği kadar..Gönül neler istiyo ama....
Altınlar konuşulmuş..Halk bankasında bebek altın hesabı var..Ben ona yatırıcam...Ama bankadaki kız altın düştü biraz beklemek lazım dedi...altın yükselince bozdurp,altın düşünce hesap açtımak lazımmış...Zaten çok bişey yok...Bende harcamaya kıyamıyorum..Geçen bi düğün vardı...Eşim altın istedi..Sonra alırım ben dedi..Vermedim valla...
Bu arada bebişleriniz yüzü koyun yatınca dönmeye çalışıp kafasını falan kaldırıyo mu??? Valla benim ki yatmıyo bile ..Kıyamet kopuyo..Hemen sinirinden yatırdığım yeri yalamaya başlıyo...Ağustos anneleri topiğinde gördüm..Maşşallah bebişler bayağı dönüyo..Benim ki biraz lapacı galiba..Totişini kaldıramıyo.:))
Denizyıldızı ..Ay bu ismine alışamadım...Rotayı yaptırmışsın..Geçmiş olsun bebişine....
Burcu bakalım sana Özgür bey ne dicek....
Hadi uyuyom...Benim ki 6.22 de kalkıp bi daha uyumuyo..Tabi o saate kadar kaç defa da uyanıyo..Yatıyım....
aynen öle cnm .)
boşver herkez aynı durumda tek kanan sen değilsin..
öle valla ama kısmettt kızım olmazsa belki rabbim numunelerden nasip eder..
hı bu arada dr.bana bebişe eld,ven takmıcaksın artık demişti geçen ayki kontrolde artık ellerrini yalarrr rahat olsunnn bez parçasını ağzına alması hoş olmaz dedi ben de 1 aydır takmadım hiç.
bana bişey demediler
ama bende yaptırmıyım
cnm biizmkilerin hep 3ünü irarada yaptılar neden seninkinin 1 ini sonraya bıraktılar acaba?
evet cnm 3 gün yıkamıcaksın..
3 gün banyo yasak cnmbiz düün 2.ay aşımızı yaptırdıkk
bana bişey demediler
yaa sorma bende 1 aylıkken aldım dönenceyi senin gibi yüklü para verdim hiç anlamıyodu kahrettim keşke almasaydım anlamıyo falan diyeHiç giremiyorum arkadaşlar..İznim bugün bitti...Rapor almakla uğraştım...Bayağı muhabbet dönmüş...Birileri dönenceyi sormuş..Biz aldık 179 tl falan sanırım...Çok memnunum ..Pili falanda bitmedi...Benim ki bayılıyo..Bakarken kendinden geçiyo..Çığlıklar,kahkahalar..Bende dört köşe tabiii...Bu haftada oyun halısı almış teyzesi..Ona da bayıldı....Oyuncak çok ama çok önemli zihin gelişimi için...O yüzden mutlaka alın derim..Tabii şartlar elverdiği kadar..Gönül neler istiyo ama....
Altınlar konuşulmuş..Halk bankasında bebek altın hesabı var..Ben ona yatırıcam...Ama bankadaki kız altın düştü biraz beklemek lazım dedi...altın yükselince bozdurp,altın düşünce hesap açtımak lazımmış...Zaten çok bişey yok...Bende harcamaya kıyamıyorum..Geçen bi düğün vardı...Eşim altın istedi..Sonra alırım ben dedi..Vermedim valla...
Bu arada bebişleriniz yüzü koyun yatınca dönmeye çalışıp kafasını falan kaldırıyo mu??? Valla benim ki yatmıyo bile ..Kıyamet kopuyo..Hemen sinirinden yatırdığım yeri yalamaya başlıyo...Ağustos anneleri topiğinde gördüm..Maşşallah bebişler bayağı dönüyo..Benim ki biraz lapacı galiba..Totişini kaldıramıyo.:))
Denizyıldızı ..Ay bu ismine alışamadım...Rotayı yaptırmışsın..Geçmiş olsun bebişine....
Burcu bakalım sana Özgür bey ne dicek....
Hadi uyuyom...Benim ki 6.22 de kalkıp bi daha uyumuyo..Tabi o saate kadar kaç defa da uyanıyo..Yatıyım....
anladım canım demek hala devam şimdi nasıl oldu..
napıyım ya akşamları zeynep uyuyo oarada uykum kaçıyo bende telden giriyorum topikleri okuyorum uykum gelene kadar face falan derken bi bakıyorum 3 olmuş:)
ay bende uykusuzken çok lanet olud-rdum ama zeynep onu aldı benden şimdi daha sakin bi hatun oldum:)
merhaba kızlar
zambakcım maşallah eylüle 2 ayda bide hemen hemen okdardık..pazartsesise biz gidicez bakalım..
denizyeli altınlara kıyamamda paralara acımadımnerdeyse bitti biticek aman napıyım ..
akıllı ben dün dayanamadım gittim dönence aldım çok güzel kıızm bayıldı resmen coştu ama park yatağa olmadı sandalyeye monteledik salonda koltuğa yatırınca ya da arabasına monteleniyo..şimdi kararsız kaldım gündüz yatak odasında durmuyoruz hiç acaba böylemi kullansak..plaskool o minik 3 bebeği varya ondan aldım burda 99 ...hepsiburdada 76 liraya inmiş bide fazla para verdim..şimdi kararsızım
güle güle kullanın dönencenizi
ama park yatağa uygunda dönenceler var öyle görmüştm sanki net hatırlamıyorumda
kızlar ben bugün oyun halısı aldım zeynepe yağmur ormanı 5 10 dakika dikkatini çekti tabi ben tepesinde maymunluk yapmam şartıyla inşallah ilerde oynar..ama renkleri falan çok güzel canlı benim yatasım geldi altına:)
haYIrlı olsun cnm maşşallah ne çok şey alıyosunuz bebişlereee inşallahh bi süre oynalrlarda boşa gitmez paralarınız.. çağan uyudu ama bu saatte uyumasına alışık olmadığım içinnn beklişyorummmm uyanırsa dieee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?