evet bende bugün onu iade ettim hepsiburadadan park yatak için olanı istedim ..
benim kız hep yüzü dışarı dönük uyumak ya da dolaşmak istiyo bende şimdi ana kucağına yatırdım park yatağın müzik kutusunuda açtım uyuyoacaba hep uyurmu??
mutfak talan haldeoff keşke birileri benim yerime yapsaa ne güzel olurdu:))
ceyda uyudu ki yoksunn
kızlar ben bugün oyun halısı aldım zeynepe yağmur ormanı 5 10 dakika dikkatini çekti tabi ben tepesinde maymunluk yapmam şartıyla inşallah ilerde oynar..ama renkleri falan çok güzel canlı benim yatasım geldi altına:)
kızlar ben bugün oyun halısı aldım zeynepe yağmur ormanı 5 10 dakika dikkatini çekti tabi ben tepesinde maymunluk yapmam şartıyla inşallah ilerde oynar..ama renkleri falan çok güzel canlı benim yatasım geldi altına:)
Burcu seni kıskanmaya başladımm haa
kızına annen ablan bakar sen gezmelerde
oyuncak alınır annen ablan alırr
ohh negüzelllll
oyun halınızı güle güle kullanın
hepsiburadadan aldın diimi
zambak senle benn yanmışız cnm yaaa
bu arada sende face varmı ekleşelim varsa
ooff sormaaa
uyusada kalan işimi yapsam diye bakıyorumm
şimdi kızlara bibakıyımm neler yazmışlar diye oturdumm
ama kızımda uyanacak belli
sen nasılsınn ceyda neler yapıyoo
canımm sallanmaya alışırsa hep iister ben kucakta dolaştırıyorum zaten yoruluyorr
belkibiraz zaman geçince benimkiide sallama ister
sallamayı düşünmezsen alıştırma bencee
canım bende face yok
Burcu seni kıskanmaya başladımm haa
kızına annen ablan bakar sen gezmelerde
oyuncak alınır annen ablan alırr
ohh negüzelllll
oyun halınızı güle güle kullanın
hepsiburadadan aldın diimi
yi yaptın cnm...
merak etme gün geçtikçe ilgisini çeker onun
bende kızıma tiny love oyun halısını istiyorum ama içim gidiyo paraya bakalım ne olacak
kız senin kız gene sakin yaparsın işlerini
ben benimkinin cadılığına rağmen yapıyorum herşeyimide
kız keşke bi binada otursak ne güzel olurdu
bu arada face te fotonuzu gördüm burgerde ne güzel zeyno sakin duruyo
ben ceydayla ne mümkün bi yere gidecem zehir olur yaa
ne zamanan kadar geçecek bu bilmiyorum
ceyda gece 12 de uyudu 1 de uyandı gene ayakta sallandı 3te uyandı gene ayakta sallandı ve 7de uyandı sonrada 10da
önceleri ayakta sallanamk istemiyodu mamasını yiyip uykuya dalıyodu ama 2 gecedir sallanmak istiyo ayakta umarım geçicidir
Benim kide yağmur ormanı..Ellerini sallarken tesadüfen maymunun topu çalıyo..O zaman daha çok çırpınıyo..Kuzu bunlar yaaa:))
bizdede tesadüfen çarpınca seviniyo acaba nezaman daha anlayarak oynarlar..
buarada öğretmenler günün kutlu olsunn..
cnm gece uykusuna 12 1 gibi dalınca bidaha sallanmak istemiyo çok nadir istiyo yani ayaktacanım aslında pek sakin değildik çınladı resmen orası:)))seninki daha cadı tabi..
ya keşke komşu olsaydık ne güzel olurdu
sen gece baya msaidesin demek napıcan sallıycaksın emziğe alıştırsaydın keşke rahat ederdin..
nerdesin yoksun.
Geçen sene bu zamanlar donmuş tedavisine başlamak için gün sayıyodum...Meğersem normal yolla hamile kalmışım....Günler ne çabuk geçti dimi kızlar?? Sizlerde teavideydiniz heralde??
cnm gece uykusuna 12 1 gibi dalınca bidaha sallanmak istemiyo çok nadir istiyo yani ayakta
uyanınca mamasını veriyorum ağzına bitirincede yalancı memeyi sallanana beşiğini sallayıp uykuya dalıyo gece o yönden rahatımda gündüz hep ayakta sallanmak istiyo
dün gece yoktum kk açık kalmış
eşimin teyzesine gittik çay daveti vardı geç geldik kızla uğraş yedir uyut derken bende uyumuşum
evet ben 18 kasımda başlamıştım tedaviye şu sıralar tedavideydim yani
nasip kısmetimiz şimdi yanıbaşımızda
Geçen sene bu zamanlar donmuş tedavisine başlamak için gün sayıyodum...Meğersem normal yolla hamile kalmışım....Günler ne çabuk geçti dimi kızlar?? Sizlerde teavideydiniz heralde??
kayınvalden arada yardıma insin işte bi bebekle oynasa zaten yeter.
ohh demek gezmelerdeydiniz:))ne güzel biyere gittinmi herkes bebekle ilgileniyo ya nası rahat oluyo dimi.ben bugün evdeyim birazdan ablam gelicek zeyno uyudu bende öylesine bakınıyorum dün gece ütülerini yaptım hanımın şimdi evi temizliycem:)
bben geçen sene b zamanlarda raporumun verilmesini bekliyodum..acaip spora başlamıştım deli gibi:)
ben işim olunca çıkarıyom bakıyo uyutuyo falan bende işimi yapıon
benimde zillinin ciicileri ütü bekliyo
sen netten mama alıcaktın sahi aldınmı?
of sorma ütüsüz eski gibi duruyolar dimi dün yaptım ama yıkanıcak var yine ütü:))
daha almadım hepsiburadadn ya da ebebkden alıcam ama başka siteye güvenemem toplu alıyım hem taksit yapar zeynep 1 yaşına gelince biter taksitler:)))
sen napıyosun ne almaya başladınn..
en son e bebebekden 100 lü istedim bezi 30 liraydı.migrostada vardı.
bende şimdi yaptım ütülerini yerleştrdim dolabına dolapta yığınla kıyafet anacım yaa neyi nereye koyacam karışıyo
bende aptamil conformili bıraktım bugün normal aptamil verdim beni bile yiyecekti meğersem conformil biraz acımsıymış ya neymiş o öyle
her neyse normali yedi 120lik 1 saat sonra gene istedi bu sefer yermi yemezmi bilemedim 50lık yaptım onuda yuttu uyuyo her an uyanabilir
kız sen indirimleri takip edion sanırım banada hbr ver bacım yaa
eşimede dedim 900gr lık mama al gelirken diye
bana yakın migros yok cnm
100lü 30 liraysa hemen hemen az bi fark ediyo normal paketle heralde
ay ne güzel sevmiş mamayı..zaten 3 ay sonrası 150 lik diyo bende 120 yapıyorum ardından meme veriyorum artık nekaadar geliyosa bilmem..
tabi canım benim şuan ebebekte 36 galiba sizin orda hangi marketler var ben geziyorum eğer uygun bulursam ararımda seni..ama netten toplu almak daha mantıklı galiba bizim için.şimdi pazarrtesi doktor var ona sorucam 2 numaraya nezaman geçicez diye ona göre hesaplayıp isterim.
canım nası kola istiyo bağımlılar olurya öyle oldum şuan uyum 100 mt uzağımda soğuk olmasa alıp zeynebi gidicem valla:)
2 numaraya benim bildiğim 6 aydan sonra cnm
eşim eczaneye 10 kutu sipariş vermiş cnm şimdi geldide o söyledi
kız sen emziriyon ya ne kolası otur iç suyunu kola içiyomuş gibi düşün yeter sana o :))))
ben 150 nadiren veriyorum
genelde 120 yapıyorum ama kutuda yazdığının aksine daha çok ve sık veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?