2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

okadar sallanmayada gaz kalmaz dimii
bu gaz sıkıntısı 4.ayda bitiyor dimi
yanlış bilmiyosamm
yoksa devammıkii
ya seninki tam cimcime olmuşturrr

kızımm senin kızına ne kastın varrrr
içmesen ne olurrr
eksikmi kalır biyanınnn
içme kola falannn

burcuuu
bezidemi ebebekten istedinnn
hangi marka bu dediginn 100 lü 30 liraya çok iyi

prima istedim zambakcım 100 lü pampers prima 3 numara mega paket.aynı gün kargoya veriyolar ertesi sabah elimde oluyo..

ya sorma zaten sigaryı bıraktım arada canım çekiyo ama kolasız duramıyorum napıyım çok canım istiyo valla kanım çekildii..

sen napıyosun..

yanlış bilmiyosamm
yoksa devammıkii

canım sende şu çizelgeyi yap 15 eylüldü dimi doğum..gaz olayını ben önce bacaklarımın üstüne alıyorum ters çeviriyorum sonra bi kucağa orda ötekine baya hareket etmiş oluyo sonra çıkıyo..anne sütü veriyorum ozaman rahatlıyo kaka yapıyo..ama 6 aydan sonra kesin gaz sorunu kalmıyomuş diye biliyorum..inşllh 4 aydır...kız nekadar sakınırsam okadar gaz oluyo bebeğe saldım çayıra diyorum gazı olmuyo çok..

napıyım kız internet daha rahat oluyo :))))))bez ağı taşıması zor onlar getirsinler..bulsam neler getircem kimbilir
eşim sabahda diyo rahat dur bişey isteme sakın
eşine allah kolaylıkk versinnn
çook çalışması lazımm çokkkkk
evet canım 15 eylüll dogum

ya rahat bizamanda yapmam lazımm
ama söz yapıcam çizelgeyiii

ben ilaç kullanmıyorumm gaz için
aldık duruyor valla
bişey sorcam d vit kullanıyorsun dimi
nekadar zaman kullanmak lazım onu
ya ben çok imal ediyorum onu kullanmayıı
hep unutuyorumm

bende prima premium care mı ne ondan kullanıyorum
54lüsünü 23liraya alıyoruzz
valla aldıgın çok karlıı
hemde kapına kadar geliyoo

bende sigarayı bıraktım ama bazen benimde burnuma koksada yokk diyorummm kızımm var içememm

kızz ne güldümmm kanın çekildii haaa
içte bibardak kola için ısınsınn kuzuuummm ozamannn

yanlış bilmiyosamm
yoksa devammıkii
4 5 6 hiç farketmez cnm gaz ama alıştı bikere ayakta sallanmaya malesef hep sallanacak o sorun

cnm deviti hergün kullanman gerek bıngıldağının kapanması için o hiç ihmal etme sakın lütfen
ya bende şöyle bikaç paket alayım diyorum bez ama ya paket yarıdayken bi büyük numaraya geçersek paketin yarısı kalır diye korkuyorum

burcuuuuu
kız sen niye öyle aralarda emziriyosunki sütünün azalmasını sağlıyosun öyle farkındamısın
her acıktığında memeni ver sonra mama ver cnm ya böylece mama daha az emmiş olur
abur cuburu kes cicim kiloları nasıl verecez sonra
ben kestim gibi bişi ama ekmeksiz yapamıyom bende

ohh içtim valla napıyım kız gerçekten ama istiyo canım içinde kafein var heralde bağımlı oldum:))

çizelgeyi bekliyorumm...

şu sigara olayıda 1 sene içmedim heralde başlamam diyorum allah bidaha nasip etmesin bize...

ya zaambakcım çok harcamıyorum aslında 8 yılda alamadığım şeyleri almaya çalışıyorum..dediğim gibi sırf eşim değil zaten ablamlar annem herkes maddi olarak yardımcım allahıma şükür...zaten bu aldıklarım ablama kalır inşallah oda tüp yaptırıcak hep öyle dua ediyorum inşallah yeğenime kalır o kullanır diye sonrada ihtiyacı olan birine vericem herşeyini arabasından yatağına kadar..

emziriyorum emzirmez olurmuyum ama çok gelmiyo ama sabah 11 di emdi hala istemiyo maşallah..doymuyo gibi geliyo sanki.sabah tarttım 7.300 ama kıyafetle bakalım yarın ne çıkıcak..

amann 59 kiloydum hiçbişey yemiyodum kilo alıcam diye geçen gün anemlerele konuşuyoduk dedim ne salakmışım keşke yeseymişim ozmanlar..ama yine vericem kiloları dank etmesini bekliyorum..14 kilo fazlam var allah yardım etsin ne diyim.abur cubur larıı çook seviyorumm:)

burcuu 14 kilo doğumdanmı kaldı kaç kilo aldınki hamişken

burcuu 14 kilo doğumdanmı kaldı kaç kilo aldınki hamişken

yok sigarayı bıraktım oyüzdende aldım 64 hamile kaldım şuan 73 olmuşum ..toplamda18 19 kilo aldım..ama ben 60 lıları hiç görmezdim ee artık bakalım ilk hedefim 68 oldu:))
sen nekadar aldın ben ilk aylarda aldım kiloyu dr dedi demek ihtiyacı var alıyo vücut diye son aylar çok az aldım hatta verdim..demek ilk aylarki hızla alsaydım neolucakmışıö..beni tanımayanlar yok kilolu değilsin çok diyolar ama tanıyanlar ve bilmeyenler doğum yaptığımı oo neolmuşun diyolar: ben olsam söylemem..

Kiloları hiç sormayın.58 le hamile kaldım 67 oldum...) 9 kilo aldım toplamda...Bebişim 3100 g doğdu...Hastaneden geldiğimde 61 dim..3 kilo fazlam vardı..Şimdi 64 üm...Süt olsun die öğlen falan yemek yiyorum..Normalde kahvaltı eder ,bide eşimle yerdim...Şimdi ara öğün yiyorumiiBildiğini hamile gibiyim..Okula başlayınca ne giycem bilmiyorum..Hiçbişeyim olmuyo...

2012 ağustos anneleri gelmiş bu arada:))

gözdemm keşke bende 64 olsam sanki bu 9 kiloyu hiç veremiycekmişim gibi geliyo benimde iştahım açık yemekten ziyade abur cuburlar beni mahvediyo..9 kiloylada bitmiyo sonrada 5 daha valla neolucak bilmiyorum yaza doğru paçam tutşunca başlıycam heralde ben. sen gayet iyisin bence..benimde altlar olmuyo eşofman aldım bide lcw de kadife pantalonlar aldım bedenleri geniş ya 40 bedene girince sevindirik oldum züğürt tesellisi:))

bendede 5 kilo fazla kaldı bekliyo verilemyi

desene pabucumuz dama atıldı
büyüyo bebişlerimiz kız

OOOO kilolardan bahsedilmişşş
benimde vermem gereken çokkk kilom varr çokkkkk
en şişkonuz benimm zatennnn

ecrinnnnnn
nerelerdesinnnnnnn

denizyelii
şuan 4-9 kullanırsın dimiii
ki uzun zaman bu kulllanılırr toplu almakta fayda var
100lük bipaket alınabilirmiş aslındaa

burcuu
kuzum zoyno senii emmediginde gögsün süt dolmuyomu?
bidolgunluk oluyor gögüste silikon takılmış gibi
sonra emince pıstaan sönüyorrr balon gibi

cnm evet 4 9 yani 3 numara kullanıyorum
ama bacak kısmı iz bırakıyo
4 aldım 2 3 tane taktım yeni taktığım halde şiş duruyo sanki dersin dop dolu
3 sıkıyo 4 büyük ne olacak anlamadım
100lükte alsammı almasammı bilemedim

oyy ben senin şişkoluğunu yiyim:))ecrinle sen karabatak gibi bi gözüküyosunuz bi kayboluyosunuz..

sabahları çok sert kalkıyorum bazede ıslanmış ooluyo..bu sabah 11 den 3e kadar durdu ama sonrası zortladı verdim meme sonra başladı ağlamaya mama verdim sustu.yani benim işim çok tuhaf.

ben 3 numara kullanıyorum 4 büyük gelir sanırım..

kız senin ceyda kaç kilo oldu.4 büyük gelmezmi??bezi toplu almak mantıklı değil sanırım ama mamayı alıcam 12 taksitte yaptırıcam indirimde şuann:))

kız senin ceyda kaç kilo oldu.4 büyük gelmezmi??bezi toplu almak mantıklı değil sanırım ama mamayı alıcam 12 taksitte yaptırıcam indirimde şuann:))

bacakları sıkıyo diye dörde geçeyim dedim oda büyük geldi 3e geçtim tekrar
mama konusuna gelince ben conformile şiddetli dönüş yaptım çünkü normal aptamil kızımı epey huzursuz etti çok ağladı yemesine cuk cuk yedi ama sonrasında sıkıntı yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…