burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kız nirelerdesin
valla yokluğun belli oluyo topiklerde
ne oldu dr a gidecektin bugün aşı olayınız ne durumda yaptırdınmı
zeynonun kilosun kaç olmuş şişko kız benimkini solladı valla
ya bişi soracam seninki gne kaç kere kaka yapıyo
Yapamadımm çizelgeyii
nerden girdiniz kızlarrrr
canım sağol dimek beni özledinn:))bende senii...
gittik doktora maşallaha tospağama 6800 olmuş boyuda 62 cm doktorumuz 6 ay sınırında dedi iri bebek olucak dedi yine şükür sağlığı yerinde 4 ay sonunda meyve suları meyve püresi ve yoğurta başlıyoruz:))sonrada çorba..elma havuç armut suyuyla başlıyorus 1 ay içindee
rotayı yaptırdık ilk dozu ikinci 2 ay sonra randevuyuda öyle verdi...inşllh aşı bi yan etki yapmaz ..
sen neler yaptın..dönence için çok yavaş dönsün dedi..eldiven yok..gece hiç uyandırma 10 ssaat uyrsa uyusun dedi tabi nerde:))
huhuhuhu resimleri nerden görüyonuz bakimmm??
face sağolsun şekerim
sendede varsa özelden msj at ekleyelim senide
maşallah zeynebe benim kız bile şuan 6800 değildir
ailede kim iri kız kime çekti?
hadi aşınız hayırlı olsun ateşini kontrol et sen genede
eldiven takma dedim sana zaten
10 saatmi kız sen senin kızın 7 saatine dua ve şükür et
mrb güzell hatunlarr kaç gündür giremedimmm ama aklımdasınız hep mevlüdümüzü yaptık temizlik misfir derken bide bu ara her 1 gün gelemeyenler geldi yani baya yoğundummm ama yazılarınızıı okudumm burcuu karabatakk hıı :) alemsinnn :)
kilolarr komuşulmuşşş ben kilo vermekte iyiim sanırım ama göbekk duruyooo buda benii sinirr ediyoorrrr hamile kaldığım kiloya ulaşmak içinn 6 kilommm kalmışşş ama göbekk 7 aylıkk gibiii çok siniirrr
ya kızllar ben hala araştırmadımm şu rota dediğiniz aşıdan dr. bize bahsemeddi sağlık ocağıdaaaa ne iş anlamadım gerçi ben bu ay oğluşumu dr. götürmedim onun baktıklarına sağlık ocağıda bakıyor bugün randevümüz vardıı gittikk şükür tam 1 kilosunu almışşş prensimmmm. budan sonra dr.una bi sorun üşütme olursaa göötürmeyii düşünüyorummmm..
bide bugün çağan çok ağladııı akşama kadar hiç susmadıı desemm yeriiidirrr ama öle böle ağlamak değilll korkuttu beniii akşamm fitil verdim yarımmm 20 dakkaya uyudu hemen halada uyuyorrr tabi 2 saatte uyanıp emmyi ihmal etmiyooo zatenn oda işe yaramasa acile götürücektikk umarım sabaha düzelirr bişeyii yoktur kuzumunn..
işte bendenn böyleeee kızlarrr..
Gönderdim canım...Ekleyin bakalım
Kizlar Selam;
ben gecen ay 1. tup bebek denememde negatif sonuc aldim.
bu ayda dondurulmusla 2. denemem negatif
benim merak ettigim 2. de tutmadiysa artik oran dusuyor mu cidden. Yani burada 3. ya da 4. de hamile kalan arkadaslar var mi? lutfen bana yardimci olun
Kizlar Selam;
ben gecen ay 1. tup bebek denememde negatif sonuc aldim.
bu ayda dondurulmusla 2. denemem negatif
benim merak ettigim 2. de tutmadiysa artik oran dusuyor mu cidden. Yani burada 3. ya da 4. de hamile kalan arkadaslar var mi? lutfen bana yardimci olun
canım çağan nası oldu bizim dr da çok ağlarsa baktın başa çıkamadın fitil at demişti.inşllh iyidir..
oh ne güze sende mevlütünü yaptın allah kabul etsin sıra bende bakalın nası olucak..
6 kilo iyi be ecrin o göbek çok değildir sana öyle gelişyodur napıcaz ben hala 70 lerdeyim
bu rota aşısı ağızdan yapılıyo ishale karşı dr maliyetli bi aşı ama ne yaptırın derim nede yaptırmayın dedi ama yaptırın daha ağır bastı allah bebeklerimizi korusun bu aşıyı olunca hiç olmıycak anlamınada gelmiyo dedi ama hafif atlatır ..sende kendi dr sor bakalım 5 aya kadar yapılıyo çünkü..
sen gir ama arada bee..özlüyoss heraldee:)
cnm yakaladım seniiii..
bugün iyi çok şükürr çağan cnm ya dün ddemekkiii gerçekten bi yerii acıdıkii okadar huysuzduu yavrumm.. ee bende senden çok farklı değilim be yavrum 67 yimmmm bilmiyorumm ama benii sinirr ediyoorr şu göbekk olayıı hiç gitmicekk gibi geliyorr..
ben dr.umuzu aradımm bugünn ben kendii çocuğuma yaptırdım dahada başka bişe demem gerek yok sanırım dedii ya bizim dr. sanki biraz paracı gibi geliyoo neden bilmem öle hissediyorummmmkendi, dr.una gitmesem nerde yaptırabiliriim acaba?
bende sizi özlüyorum be cnm bugün kaç kere girdim yoktunnn. a sende daha yaptırmadın dimii mevlüdüü hadi bakalımmm tempo sende başlıcak yanii sen ne zman düşünüyosunn.
aman iyi olsunn yavru..
sağlık ocağında yaptırıcaktım gitmişken yaptıralım dedik bu aşıda dr tam onay vermemesi çok kötü.bide demezmi kkusmasın yoksa tekrar yapmak zorunda kalırız ödüm patladı kuscak diye..
sen nereye göttürüyosun bak jfk da özgür bey çok iyi paracıda değil tavsiye edrim hatta 2 ay sonra gelin para harcamayın boşuna dedi.
ahh bende yaptırıcam bakalım şimdi diyorumki kırk yasin için kayınaldem 20 okuycak evinde bizde evde okuycaz 5 ben 5 ablam falan kırkı tamamlayp kendi aramızda toplanıp duasını yapıcaz.sonrada güzel bi kuran okuturum evimde ..sence nası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?