gözdemm bende denizyelinde ekliyim aynı burcusafak banada yolla facedenn:)))
sen nasılsın bebiş nası ismini bile bilmiyoruz :)kuzunun
mrb kızlar
hiç yazacak halim yok ama uğramadı demeyin diye bişiler yazayım dedim
kızım akşam ve gece beni çok yordu çığlık atarcasına ağladı devamlı yavrum hiçbişeyide yok halbuki
sadece altta biraz beyazlık gördüm ağzında diş belirtisi olabilir
ateşini ölçüyorum devamlı kontrol altında gecede çok yorucu bi gece geçirdim salla uyut yatağına yatır uyansın tekrar salla
döngüsündeydik
devamlı kucakta evii gezmek istiyo kollarımda hal kalmadı artık onu gezdirmekten ayağımda sallamaktan çarpık yürümeye başladım sanki
çok güzel bi evlat büyütmeye çalışıyorum ama ben benden gidiyorum
annemin değerini daha iyi anlar oldum.
huysuz bebek gerçekten çok zormuş devamlı ağlarmı bi insan yaaa,
bende eski bene döndüm o ağladıkça bendede ağlamalar başladı inş geçicidir...
evt gerçeçekten bazen çok yorucu oluolar öleki bazen meme bil e vermiyip mamaya dayanıorum
hep mama alsalar sanki rahatlar gibi hemen uyuyolar yanılıomuyum ama emzirmek ççok yoruobide sık sıkolursa daha yorucu
Meme vermk gerçekten çok zormuş..Bi kere her işini ona göre ayarlıyosun..Şimdi bizim ki tok olsada uykusu geldiğinde illa meme tutturuyo..Katılıyo ağlamaktan..Memeyi verince sakinliyo..Okula başlayınca nolcak kara kara düşünüyorum...Yalancı meme de almıo..Bide süt olayı var tabiii...Artık büyüdüler..Daha çok süt lazım...Benim de aksine azalıyo gibi( Sürekli su içmekten karnım şişti..Bide aksi gibi dudağımda uçuk çıkmış...Maskeyle dolanıyorum...Emerken maskeye bi bakışı var..Kuzu bunlar yaaa...
öyle cnm ama emzirmenin anlamıda çook büyük
yalancı meme almıyo işin zor hakikaten emzik diye seni kullanıyodur
ayrıca face bi fotonu koy kız görelim seni
bebişini gördüm çok şeker bişi maşallah sübanallah
Dur o çok küçük hali...Yenilerini ekliyim..Ben sizi nası görcem??
slm kızlarr nasılsınızz
burcuu
maşallahhh allah nazarlardan saklasınnn
kilosuda boyuda çok güzell
aşınızıda yaptırmışsınız allahtan kusmamışşş
denizyelii
ahh canım yaa diş için erken degilmikii
bebekten bebege degişir ama agzındaki beyazlık pamukçuk olmasın başka beyazlık varmıydıı
ecrinn
allah kabul etsinn mevlüdünüzüde yapmışsınızz
çagan nasıl oldu huzursuzlugundan bahsetmşsinn
en sonunda yaptım çizelgemiii
sğl cnm iyiyiZ sen nasılsın
diş kısmında cnm beyazlık
pamukçuk dilde olur
bana pamukçugu agız içine yayılır demişlerdi
onun için sordumm
diş için erken degilmii
mrb kızlar
hiç yazacak halim yok ama uğramadı demeyin diye bişiler yazayım dedim
kızım akşam ve gece beni çok yordu çığlık atarcasına ağladı devamlı yavrum hiçbişeyide yok halbuki
sadece altta biraz beyazlık gördüm ağzında diş belirtisi olabilir
ateşini ölçüyorum devamlı kontrol altında gecede çok yorucu bi gece geçirdim salla uyut yatağına yatır uyansın tekrar salla
döngüsündeydik
devamlı kucakta evii gezmek istiyo kollarımda hal kalmadı artık onu gezdirmekten ayağımda sallamaktan çarpık yürümeye başladım sanki
çok güzel bi evlat büyütmeye çalışıyorum ama ben benden gidiyorum
annemin değerini daha iyi anlar oldum.
huysuz bebek gerçekten çok zormuş devamlı ağlarmı bi insan yaaa,
bende eski bene döndüm o ağladıkça bendede ağlamalar başladı inş geçicidir...
cnm iyi yapmışsınnn uğramaklaa bebişler maalesefff zor büyüyüomuşş bende bunu yenii farkettim hiç dışardan gözüktüğü gibi değilmiş hiçbirşeyy ama seninkideee fazlasıyla huysuz bi bebekk snaırımm benim oğluşta çok huysuzduu ama her geçen gün sanki birazdaha normale biniyor en azından 1 gün uslu 1 gün yaramaz oluyo o nedensiz ağlamalar sanırım çoğunda var bazen çağanda bi başlıyoo 2 saat katılarak ağlıyooo sonra susupp uyuyor ama o 2 saate biz mahvoluyoruzzz ama sakinleyince herşey sütlimannn umarım seninkide biranönce atar huysuzluğunu üstündennnn.
ama sen kendiini sakın koyverme ben ne zman kendimi çaresiz yorgun hissesem bebişim bunu sanki hissedip daha huzursuzz oluyor o ağladıkça onunla konuşmaya çalışşşş sanki ozaman sakinleşiyor bebklerr...
ayy cnm o ağlama krizi gelince konuşmamı dinliyo zannediyosun
huysuz ama benim huysuzum diye seviyorum ben onu
inş en kısa zamanda atlatırız yaa gerçekten çok zor
sebepsiz ağlama çok zor bişi Allahım yardımcımız ve sabrımızı bol versin cnm
burcu özgür bey den cumaya randevü aldımm nedense kendii dr. umuzz bir türlü içime sinmedii eşimle konuştumm bide özgür beyi denemeye karar verdikkk umarım bizde memnun kalıırız sen rotayı başka yerde araştırdınmı fiyat olarakkk gidince orda yaptırsam diyorumm daha fazla geç kalmadannn.ne dersinn?
uff kızlarr nerelerdesiniz ya cnm sıkıldı kimsecikler yokkkkk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?