2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

mrb kızlar
hiç yazacak halim yok ama uğramadı demeyin diye bişiler yazayım dedim
kızım akşam ve gece beni çok yordu çığlık atarcasına ağladı devamlı yavrum hiçbişeyide yok halbuki
sadece altta biraz beyazlık gördüm ağzında diş belirtisi olabilir
ateşini ölçüyorum devamlı kontrol altında gecede çok yorucu bi gece geçirdim salla uyut yatağına yatır uyansın tekrar salla
döngüsündeydik
devamlı kucakta evii gezmek istiyo kollarımda hal kalmadı artık onu gezdirmekten ayağımda sallamaktan çarpık yürümeye başladım sanki
çok güzel bi evlat büyütmeye çalışıyorum ama ben benden gidiyorum
annemin değerini daha iyi anlar oldum.
huysuz bebek gerçekten çok zormuş devamlı ağlarmı bi insan yaaa,
bende eski bene döndüm o ağladıkça bendede ağlamalar başladı inş geçicidir...

evt gerçeçekten bazen çok yorucu oluolar öleki bazen meme bil e vermiyip mamaya dayanıorum
hep mama alsalar sanki rahatlar gibi hemen uyuyolar yanılıomuyum ama emzirmek ççok yoruobide sık sıkolursa daha yorucu

evt gerçeçekten bazen çok yorucu oluolar öleki bazen meme bil e vermiyip mamaya dayanıorum
hep mama alsalar sanki rahatlar gibi hemen uyuyolar yanılıomuyum ama emzirmek ççok yoruobide sık sıkolursa daha yorucu

ahh cnm sorma ben 3.5 aydır kızımın huysuzluğuyla çekiyorum
canı sağolsun yinede bişi diyemem ben çok aradım onu
ayrıca mama konusunda sana katılmıyorum keşke emse kızımda yorulsam
memenin yeri apayrı cnm
şuan belki bunu farketmiyoruz ama ilerde farkedebiliriz
ben çok korkuyorum bağışıklığı güçlü olmazsa diye
ek gıdaya geçince bunları telafi etmeyi düşünüyorum gıdalarla inş iştahlı olurda.

Son düzenleme:
Meme vermk gerçekten çok zormuş..Bi kere her işini ona göre ayarlıyosun..Şimdi bizim ki tok olsada uykusu geldiğinde illa meme tutturuyo..Katılıyo ağlamaktan..Memeyi verince sakinliyo..Okula başlayınca nolcak kara kara düşünüyorum...Yalancı meme de almıo..Bide süt olayı var tabiii...Artık büyüdüler..Daha çok süt lazım...Benim de aksine azalıyo gibi ( Sürekli su içmekten karnım şişti..Bide aksi gibi dudağımda uçuk çıkmış...Maskeyle dolanıyorum...Emerken maskeye bi bakışı var..Kuzu bunlar yaaa...

öyle cnm ama emzirmenin anlamıda çook büyük
yalancı meme almıyo işin zor hakikaten emzik diye seni kullanıyodur
ayrıca face bi fotonu koy kız görelim seni
bebişini gördüm çok şeker bişi maşallah sübanallah

slm kızlarr nasılsınızz

burcuu
maşallahhh allah nazarlardan saklasınnn
kilosuda boyuda çok güzell
aşınızıda yaptırmışsınız allahtan kusmamışşş

denizyelii
ahh canım yaa diş için erken degilmikii
bebekten bebege degişir ama agzındaki beyazlık pamukçuk olmasın başka beyazlık varmıydıı

ecrinn
allah kabul etsinn mevlüdünüzüde yapmışsınızz
çagan nasıl oldu huzursuzlugundan bahsetmşsinn

en sonunda yaptım çizelgemiii

sğl cnm iyiyiZ sen nasılsın
diş kısmında cnm beyazlık
pamukçuk dilde olur

cnm iyi yapmışsınnn uğramaklaa bebişler maalesefff zor büyüyüomuşş bende bunu yenii farkettim hiç dışardan gözüktüğü gibi değilmiş hiçbirşeyy ama seninkideee fazlasıyla huysuz bi bebekk snaırımm benim oğluşta çok huysuzduu ama her geçen gün sanki birazdaha normale biniyor en azından 1 gün uslu 1 gün yaramaz oluyo o nedensiz ağlamalar sanırım çoğunda var bazen çağanda bi başlıyoo 2 saat katılarak ağlıyooo sonra susupp uyuyor ama o 2 saate biz mahvoluyoruzzz ama sakinleyince herşey sütlimannn umarım seninkide biranönce atar huysuzluğunu üstündennnn.
ama sen kendiini sakın koyverme ben ne zman kendimi çaresiz yorgun hissesem bebişim bunu sanki hissedip daha huzursuzz oluyor o ağladıkça onunla konuşmaya çalışşşş sanki ozaman sakinleşiyor bebklerr...

deniz yeli bencede erken cnm diş için bence gördüğün başka birşeydir gibi geliyor bana ama..yakında belli olur zaten dişse

zambakcım sağol cnm çağan artık çok huysuz değill teyzesi çok şükür maaşallah süphanallah diyim ama bbebek neticede günü gününüde tutmuyo ama o ilk haftaları düşününce şükrediyorum tabiki. çizelgen hayırlıı olsun dicektim ama gözükmüyorr be kzuumm sanırsam olmammışşş birazdaha uğraşıcannn. senin bebeişş nasııll bakalımmmm bahsetmemişsinn?

burcu nerdesin sen ya karabataklığamıı özendin yoksa sende:) senin olmamana alışık değiliz her gün istiyoruz seni burda iznin yok hbr in olsun:)

evet kızlarr emzirmekk gerçekten meşakatlii iş ama emin olunn biberondan çok daha kolayyy sadece bebişe daha bağımlı yaşıyosunuz okadar . ben ilk başlarda çok zorlandım gerçektennn yeri geldi başaramıcam sanırım dedim ama çok şükür geride kaldı o günlerrr şimdi oğşuşumla emişirken gayet mutluyuzzz..
sizde elinizden geldiği kadar emzirmeye çalışın derimm....mecbur kalmadıkça mama vermeyinn..

ayy cnm o ağlama krizi gelince konuşmamı dinliyo zannediyosun
huysuz ama benim huysuzum diye seviyorum ben onu
inş en kısa zamanda atlatırız yaa gerçekten çok zor
sebepsiz ağlama çok zor bişi Allahım yardımcımız ve sabrımızı bol versin cnm

amin cnm aminn haklısın ama sanki panikleyince benimkii dahada coşuyoo gibii geliyor bana ondan öle dedimmm..

canım iyi yapmışsın memenun kalırsın işllh biz memnunuz ..valla araştırmadım ecz fiyatı sor bakalım biz 143 liraya olduk daha uygynsa alır sağlık ocağında yaptırırsınn

Burcunun artık merak ediyorum seni alışkın değiliz böle yokluğuna umarım hersey y yolundadir ben bugün özgür beye götürdüm cabanı cokta memnun kaldım tavsiyen için n çok teşekkür ederim gercekten kapışmamı kayıt tutan bayan sordu kimin tavsiyesi diye bu ara kim gelse özgür bey diyo dedi ama biz asiyi yaptırmamaya karar verdik der saygı duydu umarım bende yaptimadigim için pişman olmam iste böle daha yazıdan seyler vardı ama cepten zor oluyor şimdilik bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…